Epcot Disney deelt innovatie achter Refys Ratatouille Adventure

Aandacht vereiste cloudflare

Hoe een instapgroep stap voor stap te krijgen

TIP 1: de belangrijkste tip is dat u steeds weer op de knop Vernieuwen op de knop Join kunt tikken als de volgende distributietijd nadert. De knop ververst de pagina elke keer en laat u weten wat de systeemtijd is voor de Walt Disney World Clock. Nadat het het uur bereikt, schakelt deze knopplaats over naar een knop met de join, dus blijf gewoon op het scherm tikken op exact dezelfde plek en u selecteert u JOON zodra het verandert zonder aarzelend, wat het verschil kan zijn groep of niet afhankelijk van hoe druk het park is die dag.

TIP 2: Zorg ervoor dat u een behoorlijke internetdekking hebt voor waar u bent. Zorg dat uw WIFI thuis goed draait of overschakelt of niet. In het park stel ik aan data te gebruiken, tenzij je netwerkdekking niet geweldig is voor dit gebied. Het themapark WiFi kan met gasten worden overbelast en kan een lichte vertraging veroorzaken.

TIP 3: Gebruik slechts één persoon in uw feest om een ​​instapgroep te reserveren. Als er meerdere mensen proberen een instapgroep te reserveren voor dezelfde leden van uw feest, kunnen jullie allemaal worden vergrendeld en niemand zal slagen.

TIP 4: Zorg ervoor dat iedereen in uw feest aangesloten is aan uw My Disney Experience-account de dag ervoor, inclusief hun themaparktickets en park reservering S. Iedereen heeft een park reservering nodig voor Epcot voor de dag dat u wilt rijden, dus zorg ervoor dat dit allemaal vóór de dag van uw bezoek wordt geplaatst.

Tip 6: Probeer de ochtenddistributie, zelfs als je denkt dat je geen instapgroep krijgt. Hoewel het mogelijk gemakkelijker is om een ​​instapgroep om 13.00 uur op de meeste dagen te krijgen, zijn er ook dagen dat de rit niet heel goed loopt, en dat zal betekenen dat veel minder wordt vrijgegeven bij 13.00 uur, dus het is altijd de moeite waard om 07.00 uur te proberen Ten eerste, in het geval dat er niet later beschikbaar is.

Als je graag een beetje van de parken thuis meeneemt, kun je verschillende themapark krijgen geïnspireerde geurkaarsen en was smelten van souvenir-geuren, waaronder een nieuwe die ruikt, net als de bakbroodcent aan het einde van Refys Ratatouille Avontuur! Gebruik Promo Code Parkstop10 om 10 korting op uw bestelling op Souvenirencentrenten te besparen. om.

Gedurende de maand september waren veel jaarlijkse passhouders en cast-leden het voorbeeld van Refys Ratatouille Adventure bij Epcot. Ik had het geluk om deel uit te maken van die groep. Toen ik die voorvertoning scoorde, werd ik zo enthousiast omdat ik me herinner dat ik zo verliefd was op de attractie toen ik naar de parken in Parijs ging. Ik geniet ook echt van deze film, zelfs als het niet mijn favoriet is. Ik denk dat de film er een grote betekenis achter heeft en het is een schattige film. Kennen u wat zelfs leuker is? Remy! Â

de echte vraag is of het het wachten waard is. Ik zou niet langer dan 35 minuten wachten op deze attractie . Met dat gezegd wordtde het belangrijk om op te merken dat de attractie een virtuele wachtrij heeft, vergelijkbaar met de opkomst van de weerstand. Dit is uw herinnering dat de opkomst van het verzet niet langer deze methode zal gebruiken vanaf 23 september en zal een normale standby-lijn gebruiken tot nadelige kennisgeving. Ik denk wel dat Refys Ratatouille Adventure de moeite waard is om wakker te worden en een virtuele wachtrij te krijgen omdat het iets nieuws is. Ik raad het tenminste eenmaal aan, zodat je je eigen mening kunt vormen op de rit en kunt zien of het het voor je de moeite waard is. Voor mij, het is een wachttijd van 30 minuten waard en alles wat er misschien gewoon te lang is. Al met al is het een schattige rit, het is een nieuwe rit en zijn deel van een nieuwe uitbreiding van het beste paviljoen bij Epcot.

We zagen deze schoudermaatelijke buddy onlangs dankzij een tiktok van Kamrynhernandez2, die het geluk had om een ​​van deze te havelen. In de video laat zien hoe het werkt: je slipt een magnetische cirkel onder je shirt op je schouder. Dan plaatst u de kleine chef-kok Remy op de top van uw shirt op uw schouder en blijft hij! Je kunt de scènes letterlijk uit de film met deze kleine man opnieuw maken. Ik voel me meer geïnspireerd om al te koken.

de Remy-versie zal je ongeveer 20 draaien, wat niet half slecht is. Het is nog niet online beschikbaar op officiële Disney-sites, maar het is opgedoken op wederverkoopsites zoals eBay voor een beetje meer in het geval dat je daar een kans wilt maken! Ik weet niet zeker of ik kan doorgaan als ik dit niet koop, dus todles!

Doe lid van de attractie M is La Cperie de Paris, een nieuw restaurant met authentieke Franse keuken en stijl in zowel tabel- als quick-service-opties en een menu van Celebrity Chef JÃ © rÃ'me bocuse.

Zoals traditie in Bretagne, biedt La Cperie de Paris dunne galetten gekookt met een hoge temperatuur om de buitenkant te laten knippen tijdens het opwarmen van de verschillende vullingen, Disney beschreven in een persbericht. De glutenvriendelijke galettes zijn gemaakt met boekweit geïmporteerd uit Frankrijk en hebben klassieke vullingen met speciale wendingen. Misschien is de bekendste combinatie de classique, die ham, eieren en Zwitserse kaas omvat. Het ratatouille, geïnspireerd door de kleine chef-kok langs de straat, heeft tomaat, courgette en aubergine.

een van mijn favoriete Pixar-films als niet mijn favoriete film aller tijden, als ik ooit favorieten kon spelen, is Ratatouille. Voor Tonights Breng Doodlewashdinner in het gerecht de kleine rat genaamd Remy voorbereidt, zij het in een realistische stijl. Hoewel Philippe en ik dit gerecht veel eten, heb ik het nog niet geprobeerd met nogal het niveau van fancy presentatie 'hier geïllustreerd. Maar aangezien dit diner zoveel getalenteerde gasten aankomt, dacht ik dat ik het opduikte voor het feest door een kleine tip te nemen van een geanimeerd knaagdier. Hoewel de herhaalde mantra in de film is, kan iemand koken, ik kan dit niet doen na vele herhaalde pogingen, dus ik bedacht dat ik in plaats daarvan een diner kon doden.

Ive had ook deze film op de hersenen omdat Philippe en ik net onze reis naar Parijs dit jaar eind september hebben geboekt. Hoewel het een bezoek aan vrienden en familie het primaire doel is, gaan we natuurlijk weg naar Disneyland Parijs, zodat we het avontuur ratatouille kunnen rijden. Je mag krimpen tot de grootte van een rat en een graafschap over een gigantische keuken, dus wat is daar niet af?! Ik ben van achtbanen, maar geef me een ritje waar ik mezelf in een verhaal kan katapulteren en je eigenlijk een echte sensatie hebt gegeven. Ik kan niet wachten om het te proberen en ik weet zeker dat Philippe al de tijd en geld dread, het zal nemen om me uit de cadeauwinkel te halen nadat de rit eindigt.

Maar er is gewoon iets zo magisch over het verhaal van een underdog zoals Remy. Hij is een rat die droomt ervan om een ​​chef-kok te worden, dus het is een lang schot om zeker te zijn. Maar door creativiteit en pure Bepaling maakt hij zijn droom uit. Het leven lijkt nooit zo eenvoudig als in films waar alles deftigygineered is om perfect uit te werken. Dat is wat films zo geweldig maakt. Voor een klein beetje tijd is alles mogelijk, en als we ons gewoon hard genoeg voorstellen, kunnen we zelfs onze eigen dromen waarmaken. Dus vanavond maakte ik het diner dat ik wou dat ik in het echte leven kon maken. Zelfs als ik het niet kook, heb ik nog steeds een klein beetje van een droom die uitkomen. Dank Remy.

je bent alles uitgenodigd voor een Doodlewash-dinerfeest tijdens de maand mei! Label gewoon je eten of drinken Image Doodlewashdinner en ik vind je en je culinaire creaties in een heerlijke Doodlewash Gallery aan het einde van de maand! Â

Remy Remeene Rat Nicotoy Disney Ratatouille Chef 25 cm ...

Remy kan een Five Star Michelin-chef-kok zijn, het enige probleem is dat hij vrij letterlijk een rat is.

Uus täna

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Omdat je een goed Nicaraguaanse gerechten, zoals Gallo Pinto en Queso Frito in je leven verdient, waar je ook in de Verenigde Staten woont.

Kom meer te weten
Emalco Enamelware Custom Emaille Mokken en meer

Emalco Enamelware Custom Emaille Mokken en meer

Bladeren over 17017 Keukengerei Producten Totaal 600.000 producten Real Reviews Gratis levering op 500 meer dan 200 pick-up punten

Kom meer te weten
De 30 beste restaurants Near Me in Indore

De 30 beste restaurants Near Me in Indore

Dominos pizza bezorgrestaurants staan ​​open om u te dienen Pizza huis met contactloze levering. Zorg ervoor ZERO contact levering voor al uw Pizza orders. Untouched met de hand. Bestel online. 24 Years of Trust. 100 Sanitized Stores

Kom meer te weten
Ga voor de maïs nuggets Beoordeling van Angelas Homestyle Restaurant, Cleveland, TN Tripadvisor

Ga voor de maïs nuggets Beoordeling van Angelas Homestyle Restaurant, Cleveland, TN Tripadvisor

Voor een heerlijke al fresco stijl brunch met vrienden dit voorjaar, probeer deze suikermaïs Fritter recept door Heddon Straat Kitchens Guy Betteridge.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Restaurant Style Meatbloaf Geen broodkruimels recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Smakelijke Reubensoep Recept Voeding Berekening

Smakelijke Reubensoep Recept Voeding Berekening

Deze overnachting Reuben Strata met corned rundvlees en Zwitserse kaas is een groot maken van het toekomstige diner. Veel beter dan een reubensandwich

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Voor fans van corned beef en zuurkool, dit zorgt voor een aantal goede eten.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Alle Reuben-braadpan met sikkelrollen Nieuws, afbeeldingen en meer, willen de nieuwste updates weten over Reuben-braadpan met sikkelrollen klik hier om te GH. Pera. EWS

Kom meer te weten
Beste Keto Reuben Casserole Recept

Beste Keto Reuben Casserole Recept

Krijg de beste en gezonde Ruben-braadpan Geen broodrecepten We hebben 78551 Reuben-braadpan geen broodrecepten voor uw keuze

Kom meer te weten
niet gedefinieerd

niet gedefinieerd

Gebakken Reuben-braadpan. Ontdek ons ​​recept.

Kom meer te weten
Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Ik vond dit op een low carb site ... heel gemakkelijk en smakelijk ook je mist het brood hoe dan ook lol ik koop beren hoofd corned rundvlees gesneden dun. Lekker

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.