Op zoek naar hete saus en de duivel in de Delta

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Toen ik een tiener was, gaf mijn opa me mijn eerste gitaar, een CherryRed, goedkoop, maar stevige Fender Squier, die ik onmiddellijk bedekt met punk rock stickers en, in sharpie, een deprimerend korte lijst van alle meisjes telefoonnummer dat ik kon krijgen. Toen ik begon met lessen, wist ik veel weet over iets, maar Id gehoord B. B. King, de ambassadeur van de Blues, en dus de blues is wat ik voor het eerst geleerd om te spelen.

Vandaag zijn er geen dobbelstenen games op Catfish Row en geen zwoele blues lopende band van gevaarlijk hoog hutjes, maar een charmant klein stadspark in een stad worstelt om het even welke economie helemaal te behouden, een slaperig schil van de zuidelijke powerhouse Vicksburg eens was. En in Memphis de Peabody is een sprankelende, maar plakkerig emmer lijst post forthere is gewoon geen andere manier om itwhite gepensioneerden te zetten. De twee eindpunten nog steeds dienen als goede afbakeningen van de omvang van de Delta, maar in verband met waar het begint en eindigt Cohn had het helemaal verkeerd in 1948 en verkeerde nog steeds. Hoewel de rivier en een groot deel van de Delta's produceren zuiden stroomde, een groot deel van het geld, macht en culturele hoofdstad stroomde het noorden. Als er op een van de twee punten Cohn geïdentificeerd , het leven in de Delta begon op Catfish Row, op de ruggen van arme zwarte mensen die het landschap van de woestijn uitgehouwen en gekweekte haar velden; het eindigde bij de Peabody, waar de rijke blanke mannen keerden zich katoen in cash en cash in meer van zichzelf.

Een belangrijk verschil tussen Memphis en de Delta het zit boven op is dat Memphis is een stad op de upandup. Na decennia van economische rot, Memphiss eenmaal skelet binnenstad wordt weer de invulling van. Zakelijke kantoren zijn terug te keren, en ondernemers zijn de lancering van nieuwe producten, zoals de lokaal geproduceerde, smallbatch warme sauzen van Crazy Good Specialty Foods, opgericht in Memphis in 2010. En als Guss World Famous Hot & Spicy Fried Chicken is een indicatie, Memphiss culinaire tradities levend en bloeiende.

Napoleons kip werd zo geliefd bij zo veel dat in 1973, nadat de belangrijkste juridische steunberen van Jim Crow waren ontmanteld, volgens de restaurants eigen rekening wit burgers zet het geld bij elkaar om materialen waarop alle te kopen voor een nieuw gebouw zou welkom zijn. Napoleon de naam van de nieuwe plaats Maggies Korte Orders, nadat zijn vrouw, en business dreunde voor een decennium tot hun dood in 1983. Napoleons zoon Gus erfde zijn vaders recept en omgedoopt tot het restaurant Guss Wereldberoemde Hot Spicy Fried Chicken.

Ik parkeerde mijn auto in de buurt van de kruising van de routes 1 en 8 aan de rand van de stad en liep naar de kruispunt . Met het voorbehoud dat ik niet op principe , geloven in de duivel en wat nog belangrijker is, dat was ik aan de duivel tegenkomen, zou ik op geen enkele manier bereid zijn geweest om hem te verkopen mijn ziel in ruil voor een vaardigheden, guitarrelated of anderszins, ik wachtte om te zien of hed verschijnen. Het was stil. Zo nu en dan mensen reed door zwaaien, glimlachen en lachen. Ze wist precies wat ik van plan was.

The Mississippi Delta hot tamale is een heerlijke smaak traditie als gehuld in nevelen als Johnsons bovennatuurlijke contract. Meestal geserveerd met hete saus en gemaakt van maïsmeel en kruidig ​​rundvlees, varkensvlees, of zelfs kip of kalkoen, de Delta hete Tamale is in principe hetzelfde als elk Tamale één ten zuiden van de grens zou kunnen vinden. Historici betwisten hoe de hete Tamale kwam tot een Delta nietje. Sommigen zeggen dat Amerikaanse soldaten brachten de Tamale traditie terug van de MexicanAmerican Oorlog; anderen zeggen dat de hete Tamale heeft altijd in de Delta is als een traditioneel voedsel gegeten door de inheemse bevolking in het gebied, maar de meeste mensen lijken het erover eens dat de Mexicaanse migrerende werknemers in de Delta geïntroduceerd hot tamales.

Oh ja, ze zijn, zei ze. Ik heb nooit zelfs zetten hete saus op hete tamales. Als je gewoon gebruik maken van genoeg peper, dat doet het elke keer. Vandaag kunt u grote hot tamales in de hele Delta krijgen; in Rosedale op de White Front Cafe of TJs Wild Wings Things. The Gin Mill Gallery restaurant naast de B.. Koning Museum in Indianola doet een fantastische Tamale. Mijn favoriete hete tamales werden bij Sollys had in Vicksburg, waarin een recept bijna een eeuw oud wordt nog steeds met liefde bereid vier generaties op, hoewel de oorspronkelijke Henry Papa Sollya €”die, voor wat het waard is, zei dat hij geleerd om hete tamales maken in Californië ten €”lang geleden overleed.

Na wachten al enige tijd op de kruispunt in Rosedale, het krijgen lacht en het stimuleren van thumbsup van voorbijgangers, uiteindelijk gaf ik aan de duivel. Ik keerde terug naar de auto, haalde mijn telefoon en belde Eustace Harold Winn IV, die iets van een engel aan allen die hem en het leven kennen in een stad niet ver van de weg.

Eustace is groot, gezellig, en iets van een levende legende, schijnbaar op een voornaam basis met de hele Mississippi Delta. Zijn openhartigheid weerspiegelt de rijke, handgeweven goedheid nog steeds aanwezig in de Delta. Kom op om Benoit! hij zei. Ontmoet me bij het benzinestation.

dit is geenszins fun? Denvers avonturen in de Delta, Eustace merkte. Wij hebben ze niet gaan vissen, maar we hadden een avontuur. Old B.. stuurde de regen naar beneden naar de droge Delta dit weekend, Im vertellen. Hij wilde dat we de boeren om goed te doen. Ik bedoel, het is dumping. Hij zweeg even, en we laten het geluid van regen op het dak vult de stilte met de ogen gesloten op de natte aarde. Toen draaide Eustace naar me toe en grijnsde, enorm. Opknoping in een plaats waar dingen groeien, omdat de rainingâ €”het maakt je een goed gevoel!

Eustaces vroegste herinnering hete saus is een van die alltoocommon traumatische herinneringen. Een klein kind op een kerk Tripa €”zijn ouders chaperoning, dus hij kwam ook al is hij een stuk jonger dan de anderen op de Tripa € was” hij in slaap op de bus was toen de oudere kinderen zijn lippen overgoten met hete saus. Hij werd wakker schreeuwen moord en brand. Zijn moeder was woedend op de oudere kinderen, etcetera. Eustace zei dat het lijkt zowat iedereen in de Delta houdt van hete saus, maar hij niet te eten voor de jaren daarna.

2009-02-16 Comeback saus gaat met alles van kip tot hamburgers om frietjes te chips, kun je zelfs duik je brood in het als je iets anders niet hoeft! Ik denk dat ik dit recept van mijn neef, Cindy, toen ze in Birmingham woonde en had het in een restaurant daar. Im vrij zeker van dat is waar het vandaan kwam, maar ik vond het vreselijk om haar vanochtend bellen en vragen, want ze heeft een heel kleine. ROM Southernplate. omReviews 95Estimated Reading Time 4 minuten

2012-04-16 Dit klinkt zo goed voor een ex Californische nu woonachtig in Texas. Ik zal het voor de lunch vandaag, dank u voor zo geweldige klinkende recept. Antwoord. Stacey zegt. 3 januari 2013 om 09:01. Ik hoop dat je geniet ervan, Marie! Antwoord. betty verhaal vertelt. 8 juli 2013 om 01:06. Deze saus is zo goed met gefrituurde augurken! bijna duplicaten wat ze serveren in sommige restaurants! . rom southernbite. omCategory Sauce, Side DishTotal Time 10 minsEstimated Reading Time 5 minuten

Probeer het dinsdag Mud Pie Recept

Gemakkelijke Mississippi Modder Pie Recipe Stap voor stap Mississippi Modder Pie Recept, Tips om Mississippi Mud Pie thuis, Mississippi Mud Pie Ingrediënten, Mississippi Mud Pie Pie Recept Video More Soms

Uus täna

Pasen Mississippi Mud Pie

Pasen Mississippi Mud Pie

Mississippi Mud Pie Hallo Iedereen, het is Drew, welkom in onze receptenplaats. Vandaag, ik ga je laten zien hoe je een speciaal gerecht kunt bereiden, Mississippi Mud Pie. Het is een van mijn favorieten-voedselrecepten. Deze keer zal ik het een beetje uniek maken. Dit is echt heerlijk. Mississippi Mud Pie is een van de meest populaire van de huidige trendingsmaaltijden op aarde. Het wordt elke dag door miljoenen gewaardeerd.

Kom meer te weten
Test je keukenvaardigheden Mississippi Mud Pie

Test je keukenvaardigheden Mississippi Mud Pie

De beste no bak mississippi modder taart recepten op yummly no bak mississippi modder taart vegan rauw, no bak mississippi modder taart cheesecake, Mississippi Modder taart

Kom meer te weten
Eiland Spice Gemengd Spice Voor Bakken 454G

Eiland Spice Gemengd Spice Voor Bakken 454G

Ons gemengd kruid voor bakken is een verbazingwekkende mix van kaneel, nootmuskaat, anijspoeder, sinaasappelschil en Jamaicaanse pimento voor een verbazingwekkende een van een soort smaak

Kom meer te weten
Gemengde plantaardige quiche de kruidenbibliotheek

Gemengde plantaardige quiche de kruidenbibliotheek

Cook Crustless Gemengde plantaardige quiche in het comfort van uw huis met betterbutter. Tik om het recept te bekijken

Kom meer te weten
Geroosterde delicata squash liefde en citroenen

Geroosterde delicata squash liefde en citroenen

Crisp, kleurrijke rode paprika paren goed met tedere brokjes butternut squash in een onedish plantaardige braadpan.

Kom meer te weten
Shoujin ryouri mock paling

Shoujin ryouri mock paling

De gegrilde paling in deze Unadon is misschien niet echt, maar het is nog steeds erg lekker.

Kom meer te weten
Beste glas Giet over Coffee Set Functional Art for Modern Homes Vanilla Bean

Beste glas Giet over Coffee Set Functional Art for Modern Homes Vanilla Bean

Shop Vanilla Beans hoge kwaliteit vakmanschap, materialen en ontwerpen. Koop Glas Giet over Reeks van de Koffie en geniet van de eenvoud en kwaliteit. Onze collecties zijn onder andere koffie essentials, thee essentie en decor items. Geniet van gratis verzending op alle orden van de VS 100 en alle internationale orden 300.

Kom meer te weten
Gemakkelijk Buttermilk Cornbread

Gemakkelijk Buttermilk Cornbread

Krijg Buttermilk Cornbread Recept uit Food Network

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Een MUSHAVE voor elke Cocktail-liefhebber A Monin Cocktail Syrup Set is het perfecte cadeau voor cocktailliefhebbers en ontluikende mixologen. Geen enkele balk is voltooid zonder deze essentiële siropen om klassieke cocktails en eindeloze smaakcombinaties te creëren. Deze sets zijn ideaal als u nieuwsgierig bent naar Monins Delicious FL

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Granaatappel Martini recept werd aangepast van Oprah Whinfreys tv-show, die dit recept wordt gekenmerkt. Deze cocktail is geladen met antioxidanten.

Kom meer te weten
Monin Grenadine Siroop 70cl 6 Pack

Monin Grenadine Siroop 70cl 6 Pack

Monin Granaatapparaat-siroop Als een smaak is gebaseerd op een citroenfruit of van nature taart, zal de siroop waarschijnlijk niet goed in melk werken.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.