Macaroni Pie uit Trinidad

Mac n kaas cottage pie

Vanaf dat moment, macaroni en kaas groeide in populariteit in heel Europa. In het koloniale Amerika, werden ovenschalen vergelijkbaar met de huidige mac en kaas in New England in de kerk dineren, waar ze waarschijnlijk afkomstig is van de ontvangsten, of recepten, doorgegeven uit het Engels familieleden geserveerd. Het gerecht werd in de eerste plaats gereserveerd voor de hogere klassen tot aan de industriële revolutie pasta productie gemakkelijker gemaakt.

Hemmings Frans geleerd kooktechnieken, terwijl in Europa met Jefferson voordat hij president was, en toen ze terugkeerden naar de Verenigde Staten, Hemming legde zijn eigen draai aan macaroni en kaas. Hij leerde het recept aan zijn broer Peter Hemmings, die later taart genaamd macaroni geserveerd in een staat diner georganiseerd door Jefferson in het Witte Huis, de invoering van mac en kaas om Amerika's elite.

Uiteindelijk, Mary Rudolph, die in het Witte Huis overnam gastvrouw rechten bij Jefferson's vrouw stierf, inclusief een macaroni recept dat met Parmezaanse kaas in haar 1824 kookboek, The Virginia Huisvrouw.

Terwijl originele zelfgemaakte recepten zijn onder andere pasta, boter of room, en Parmezaanse kaas, Amerikaanse koks vaak geïmproviseerd, met behulp van cheddar, Colby of meer betaalbaar smeltkaas, en specerijen zoals nootmuskaat en mosterd. Vandaag de dag, gourmet versies vragen om een ​​variëteit aan kazen, waaronder Gruyre, gerookte Gouda en geiten, en add-ins zoals bacon, tomaten, sjalotten en nog veel meer.

Mac en kaas vindt zijn wortels aan Italië. Het Liber de Coquina of Book of Cooking, een Italiaans kookboek uit de 13e eeuw, is voorzien van een recept genaamd de lasanis dat foodie historici geloven is de eerste macaroni en kaas recept.

Cook in kokend water 200 gr macaroni al dente, afvoer en toe te voegen aan de bchamel. Verdeel het deeg in twee stukken. Withe het eerst een schijf die u op de traditionele koperen schotel te zetten, dan zet overheen een laag van macaroni, geraspte Parmigiano Reggiano, de truffels in dunne plakjes, de ragout, dan maak een andere laag in dezelfde vorm en dan een ander geven om uw constructie de vorm van een kegel. Leg het andere deel van het deeg erover om de taart de randen een beetje schoorsteen te sluiten, stevig dicht, maken op de top met een rond gat bedekt met een kleine gerecht van gebak hold door drie tandenstokers. aint het deeg met de gebaande wit van een ei, zet in de oven op 180 graden CA ° gedurende 1 uur. Wacht 15 minuten alvorens te dienen. Een hoop werk, maar wanneer je aankomt met je prachtige gerecht het succes is verzekerd.

Macaroni en cheesealso genaamd mac en kaas in de Verenigde Staten, en macaroni kaas in de Verenigde Kingdomis een schotel van gekookte macaroni pasta en een kaassaus, meestal cheddar. Het kan ook andere bestanddelen bevatten, zoals broodkruimels of vlees.

Traditioneel macaroni en kaas is een braadpan gebakken in de oven; het kan echter bereid in een sauspan boven op de kachel of gebruik van een complete mix. De kaas wordt vaak eerst opgenomen in een Bchamel saus een Mornay saus, die vervolgens aan de pasta toegevoegd maken. In de Verenigde Staten, wordt het beschouwd als een comfort food.

De eerste moderne recept voor macaroni en kaas werd opgenomen in Elizabeth Raffald's 1769 boek, de ervaren Engels huishoudster. Raffald's recept is voor een Bchamel saus met cheddar cheeseâ €”een Mornay saus in het Frans cookingâ €” dat is vermengd met macaroni, bestrooid met Parmezaanse kaas, en gebakken tot champagne en gouden.

ander recept uit 1784 verklaard dat de buisjes macaroni moeten worden gekookt, vervolgens afgevoerd in een zeef voordat ze naar een pan. Slagroom wordt vervolgens aan de macaroni samen met een klontje boter gerold in bloem en moet gedurende vijf minuten gekookt alvorens te worden overgebracht naar een schotel en bedekt met geroosterde Parmezaanse kaas en peper. De beroemde Britse Victoriaanse kookboek Mrs. Beeton's Book van huishoudbeheer omvatte twee exemplaren van Macaroni, zoals gewoonlijk geserveerd met de kaas course. Een van hen zegt:

De Amerikaanse president Thomas Jefferson en James Hemings, zijn slaaf, ondervonden macaroni in Parijs en bracht het recept terug naar Monticello. Jefferson trok een schets van de pasta en schreef gedetailleerde toelichting op het extrusieproces. In 1793, gaf hij de Amerikaanse ambassadeur in Frankrijk William Short om een ​​machine te kopen voor het maken ervan. Blijkbaar was de machine niet geschikt, zoals Jefferson later zowel macaroni als Parmezaanse kaas heeft geïmporteerd voor zijn gebruik in Monticello. In 1802 diende Jefferson een taart genaamd Macaroni bij een staatsdiner. Het menu van het diner werd gemeld door eerwaarde Manasse Cutler, die blijkbaar niet dol was op de cheesy Macaroni-braadpan. Niettemin, sinds die tijd zijn gebakken macaroni en kaas populair gebleven in de Verenigde Staten.

een recept genaamd Macaroni en Cheese verscheen in het kookboek 1824 de Huisvrouw Virginia geschreven door Mary Randolph. Randolph's recept had drie ingrediënten: macaroni, kaas en boter, gelaagd en in een hete oven gebakken. Het kookboek was het meest invloedrijke kookboek van de 19e eeuw, aldus Culinary Historian Karen Hess. Vergelijkbare recepten voor macaroni en kaas komen voor in het handboek van de handboeken van 1852 en het boek van 1861 Godey. Tegen het midden van de jaren 1880 omvatten kookboeken zo ver als Kansas en Festus, Missouri, recepten voor Macaroni en Cheese Casseroles. De fabrieksproductie van de hoofdingrediënten maakte de schotel betaalbaar, en recepten maakten het toegankelijk, maar niet met name populair. Omdat het toegankelijk werd voor een breder deel van de samenleving, verloor Macaroni en -kaas zijn hogere voorziening.

Macaroni en Cheese is erg populair in hedendaags Canada. Kraft diner is het meest populaire merk van verpakte macaroni en kaas. Sasha Chapman, schrijven in de walrus, beschouwde het als het nationale gerecht van Canada, voor de prentine. In feite kopen Canadezen bijna 25 van de zeven miljoen dozen Kraft-diner die elke week wereldwijd worden verkocht.

Pasta, andere dan Macaroni worden vaak gebruikt: bijna elke kortgeknipte geëxtrudeerde pasta en veel van de decoratieve gesneden pasta zullen doen, met name die met plooien en zakken om de kaas vast te houden. Het gerecht kan nog steeds worden aangeduid als macaroni en kaas wanneer gemaakt met een andere pasta; Hoewel shells en kaas soms worden gebruikt als het is gemaakt met Conchiglie.

Terwijl Cheddar-kaas het meest wordt gebruikt voor macaroni en kaas, kunnen andere kazen ook worden gebruikt meestal scherp in smaak en twee of meer kazen kunnen worden gecombineerd. Andere kazen kunnen worden gebruikt zoals Gruyere, Gouda, Havarti en Jarlsberg-kaas.

Extra ingrediënten Soms ingebouwd zijn onder andere spek, jalapos, tomaten, uien, paprika's, prei, gedroogde kruiden, tabasco saus, sautà © ed champignons, kip, ham, grond rundvlees, rosbief, gesneden hotdogs, spam, kreeft, ingeblikte tonijn of zalm, erwten, wortels en broccoli.

Verpakte macaroni en kaas zijn verkrijgbaar in bevroren vorm of als ingrediënten voor ingrediënten voor vereenvoudigde voorbereiding. Boston-markt, Michelina's, Kraft Foods, Cracker Barrel, en Stouffer's zijn enkele van de meer herkenbare merken van bereide en bevroren macaroni en kaas beschikbaar in de Verenigde Staten. Macaroni en kaasbrood, een Deli-vlees dat zowel macaroni als verwerkte kaasbits bevat, is te vinden in sommige winkels.

het kostte me een paar weken van het wonen in Schotland voordat ik voor het eerst ophing op Arthurs-stoel. Voor de niet-ingewijde, Arthurs Seat is de slapende vulkaan die het centrum van Edinburgh, een heuvel voor omvang, een berg op deugd van zijn gedurfde ontwerp domineert, volgens een van de meest versierde schrijvers, Robert Louis Stevenson. Het is een fatsoenlijke wandeling, maar duidelijke, absoluut duidelijke, dus voordat ik het probeerde, heb ik gedaan wat iemand zou doen, vond ik lunch, en ik vond het in de vorm van een van een van de wentele schotlanden, puurste delicatessen: de Macaroni-taart.

De Macaroni-taart is eenvoudig en het is oneven. Je kunt raden wat het is, maar ik ga je toch vertellen. De macaroni en kaas, in een heetwater korst taart shell gebak gemaakt met reuzel en kokend water, waardoor het sterker en steviger is dan een afschrikschorknerij en ideaal voor verhoogde pastei. Er is geen deksel aan de taart, maar de vulling zit diep genoeg in de korst om de status als taart te bevestigen, in plaats van een taart. Ook biedt een GRATINEERDE TOP een eerlijke aanpassing -onderneming van een deksel, en wat nog belangrijker is, fungeert als een voertuig voor meer kaas.

Het was in de loop van deze tijd dat de eerste grote golf van Italiaanse Migratie ook naar Schotland kwam, ook, toen velen extreme armoede vluchtte om een ​​nieuw leven in het buitenland te vinden, dit resulteerde in een grote flux van Italianen In zowel Schotland als Wales, met de Italiaanse bevolking in Schotland stijgt van 750 in 1890 tot ongeveer 4.500 tegen 1914. Annette hoopt een Caledonisch feest op dat bijna alle Italiaanse immigranten naar Schotland in voedselwinkels, met name ijssalons en vis werkten. en chipwinkels. Zelfs toen cateren ze naar een grotendeels arbeidersklasse Clientele die goedkoop, vulling, kant-gekookt voedsel. Het is echter onwaarschijnlijk dat de Macaroni-taart zijn eerste verschijning vóór de Tweede Wereldoorlog maakte.

een andere golf van Italiaanse Migratie kwam in het naoorlogse tijdperk, maar deze keer vertakte immigranten uit de ijssalons en verjaardagers en begonnen met het opzetten van Italiaanse Delis, waar ze begonnen Importeer voedsel uit Italië. Volgens auteur Catherine Browns Boekvoeding Schotland, was Italiaanse pasta onbereikbaar in het land voorafgaand aan deze tweede golf van IM Migratie . Deze nieuwe Delis was niet alleen bedoeld om de Italiaanse immigranten en te ondersteunen heimwee, ze werden ook gemakkelijk omarmd door inheemse schotten. Was het toen dat de Schotten-Italiaanse fusie van de Macaroni-taart voor het eerst werd gesmeed? Nogmaals, moeilijk te zeggen, maar Alexander fentons Het voedsel van de Schotten merkt op dat macaroni en kaas in de jaren zeventig een vrij gemeenschappelijk avondmaal was. Toch maakt het boek geen vermelding om het in een taartshell te plakken.

kan geen genoeg krijgen van eter? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

de traditionele macaroni-kaas is vergelijkbaar met gebakken braadpan. Macaroni-kaas kan ook in een pan worden gemaakt. Thecheese sausgemeenteel gebruikt in Macaroni kaasrecept is dikke bà © chousel saus die verder wordt verwerkt tot Mornay Sugha.

het apparaat dat door Thomas Jefferson is gekocht, bleek anders te zijn dan zijn -verwachting . Hij besloot uiteindelijk om Macaroni te importeren, dus Parmezaanse kaas kan het gebruiken tijdens zijn toewijzing in Monticello. In 1802 serveerde Jefferson een gerecht vergelijkbaar met Macaroni-kaas in een staatsdiner. Ironisch genoeg werd het diner van de staat herzien en gepubliceerd door de Mannasseh Cutler, die de macaroni en kaasschotel van Jefferson leek af te houden. Deze publicatie onverwacht Gemaakt Macaroni-kaasrecept plotseling Populer in Amerika op het moment.

Macaroni en Cheesealo genaamd Mac en Cheese in American, Canadian, en Macaroni Pie in Caribbean Engels; En Macaroni-kaas in het Verenigd Koninkrijk is een gerecht van Engelse oorsprong, bestaande uit gekookte macaronipasta en een kaassaus, meestal Cheddar. Het kan ook andere ingrediënten opnemen, zoals broodkruimels, vlees en groenten.

Het eerste moderne recept voor het gerecht was opgenomen in Elizabeth Raffald's 1770-boek, de ervaren Engelse huishoudster. Het recept van Raffald is voor een Bchamel-saus met Cheddar Cheeseâ € "een Mornay-saus in het Frans Cookingâ €" dat is gemengd met Macaroni, bestrooid met Parmezaanse kaas, en gebakken tot bubbly en gouden. Een ander recept uit 1784 verklaarde dat de kleine buizen van Macaroni moeten worden gekookt, vervolgens in een zifter gedraineerd voordat ze naar een koekenpan worden verplaatst. Zware room wordt dan toegevoegd aan de macaroni, samen met een "knop van boter" gerold in meel, en het moet gedurende vijf minuten worden gekookt voordat ze worden overgebracht naar een gerecht en gegarneerd met geroosterde parmezaanse kaas en peper. Het beroemde Britse Victoriaanse kookboek mevrouw Beeton's Boek van Huishoudingsbeheer omvatte twee recepten voor het gerecht. Eén recept stelt:

De Amerikaanse president Thomas Jefferson en James Beleningen, zijn chef-kok en slaaf, ontmoetten Macaroni in Parijs en brachten het recept terug naar Monticello. Jefferson trok een schets van de pasta en schreef gedetailleerde aantekeningen over het extrusieproces. In 1793 gaf hij Amerikaanse ambassadeur aan Parijs William Short om een ​​machine te kopen om het te maken. Blijkbaar was de machine niet geschikt, zoals Jefferson later zowel macaroni als Parmezaanse kaas heeft geïmporteerd voor zijn gebruik in Monticello. In 1802 diende Jefferson een taart genaamd Macaroni bij een staatsdiner. Het menu van het diner werd gemeld door de Reverend Manasse Cutler, die blijkbaar niet dol is op de kaasachtige macaroni-gerecht. Niettemin, sinds die tijd zijn gebakken macaroni en kaas populair gebleven in de Verenigde Staten.

Pasta, andere dan Macaroni-noedels worden vaak gebruikt: de meeste kortgeknipte geëxtrudeerde pasta en veel van de decoratieve gesneden pasta zullen doen, met name die met plooien en zakken om de kaas vast te houden. Het gerecht kan nog steeds worden aangeduid als macaroni en kaas wanneer gemaakt met een andere pasta; Hoewel schelpen en kaas soms wordt gebruikt als het wordt gemaakt met Conchiglie.

Zuidelijke Macaroni en Cheese Pie Recipe Review door Anoniem REDCIPES

Een klinknagelige nieuwe serie onderzoekt hoe Afrikaanse Amerikaanse chef-koks de naties smaken.

Uus täna

Macaroni Pie van Trinidad Recept Details, Calorieën, Voedingsinformatie Receptofhealth.com

Macaroni Pie van Trinidad Recept Details, Calorieën, Voedingsinformatie Receptofhealth.com

Macaroni Pie is in wezen gebakken Mac N-kaas en is ongelooflijk populair in Trinidad en een groot deel van het Engelse Caribisch gebied waar het een standaard aanbod is bij buffetlunches en diners. De allure is ...

Kom meer te weten
5-sterren gebakken Mac en kaas met 5 kazen

5-sterren gebakken Mac en kaas met 5 kazen

Ok, dit recept is voor het recept van Eggless Macaroni Pie is voor mijn vegetarische Rastafarian-lezers Misschien kan ik veilig zeggen dat het Macaroni-taart is gegaan. LOL hoe dan ook, ik voelde dat ik niet genoeg doe om op mijn vegetarische lezers te voldoen, dus besloot ik om dit recept van de ezelloze macaroni-taart te plaatsen. Een zondagse ezelloze Macaroni-taart

Kom meer te weten
Onmogelijk gemakkelijke Mac en kaaspastei

Onmogelijk gemakkelijke Mac en kaaspastei

Bespaar tijd Probeer een heerlijke versie van Mac N Cheese, waar je de Mac niet hebt gekookt

Kom meer te weten
Trinidad Macaroni Pie

Trinidad Macaroni Pie

Dit recept werd gevonden in een koken met Paula Deen Magazine. In klonk zo simulair tot mijn recept 107514 dat ik dacht dat ik het zou kloppen om te vergelijken. Deze Macaroni-taart is net zo goed als het niet beter is. Het moet zeker naast elkaar worden vergeleken om zeker te zijn .... UT dan, wat zou ik doen met al die taart dit recept is getiteld in het magazine Libbas Macaroni-kaas

Kom meer te weten
Fruit of bessen Recept Gemacereerde met likeur

Fruit of bessen Recept Gemacereerde met likeur

Dit Gemacereerde zomer Berry salade is de ultieme dessert voor de zomer Volkomen zoet en licht is het de ideale aanvulling op elke zomer BBQ

Kom meer te weten
Chata Machaca de Res Pouch Savory Shredded ToEt ToEat Cheap Bargain Beef

Chata Machaca de Res Pouch Savory Shredded ToEt ToEat Cheap Bargain Beef

Gedroogd als schokkerig, bonsde toen in flarden, Noord-Mexicaanse beef Machaca kan vervolgens worden gerehydrateerd en gebruikt in allerlei soorten gerechten, van roerei en stoofschotels tot een vulling voor burrito's. Deze eenvoudige methode werkt in een zeer lage oven of dehydrator.

Kom meer te weten
500 Interne server fout

500 Interne server fout

Hier zijn 20 eenvoudige, goedkope maaltijden die grote groepen te voeden. Als u heerlijk groepsdiner ideeën nodig heeft, dit roundup is voor jou

Kom meer te weten
Gezonde oranje julius copycat zuivelvrij

Gezonde oranje julius copycat zuivelvrij

CopyCat Orange Julius is een geweldige make-up thuis versie van een favoriete traktatie. Ik hou van Orange Julius en ik hou ervan om mijn favoriete traktaties thuis te maken. Dit recept is zo gemakkelijk om te maken en smaakt net als het echte ding.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze karamelappel bars zijn een heerlijke val traktatie die u het hele jaar lang hunkeren. Om dit makkelijk dessert recept voor Caramel Apple Pie Magic Bars te maken, wordt een knapperige korst gemaakt van vanille wafer koekjes en gesmolten boter.

Kom meer te weten
Magic Chocolate Flan Cake Project Pastry Love

Magic Chocolate Flan Cake Project Pastry Love

Flan is zo ondergeschreven dessert De meeste mensen kunnen worden geïntimideerd door deze Mexicaanse klassieker, maar niet meer deze gemakkelijke zelfgemaakte chocolade Flan Cake combineert vochtige, rijke chocoladetaart en een lichte en zoete krasvormige flan bovenaan Ik ben zo opgewonden om u dit recept te brengen Tegenwoordig oke, dus de tijd van bekentenis, had alleen Flan

Kom meer te weten
Onze beste hoofdgerechten en -invoer

Onze beste hoofdgerechten en -invoer

Niet zeker wat hoofdgerecht om te koken voor het avondeten vanavond raakt geïnspireerd met onze collectie van hoofdgerechtrecepten voor kip, vis, pasta, vegetarisch en veganistisch hoofdgerechten, salades en meer.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.