Meyer Lemon Chess Pie

Lemon Chess Pie van Cooks Country, Aprilmay 2010 Door tijdschriften één recept tegelijk aan te nemen

Wat is schaaktaart? Nou, deze taart heeft de consistentie van een pecan-taart zonder de pecannoten, maar smaakt meer verwant aan een custaarttaart, maar het is geen vla. Het lijkt erg op karnemelkaart en in sommige delen van het land; ze verwijzen dit als een suikertaart. Alles wat ik kan zeggen is dat de taart is gemaakt met boter, suiker en eieren; Een scheutje maïsmeel voor textuur en een plons van azijn voor die zoete en zure Twang!

Als je aandacht besteedt aan de foodwereld, weet je dat er deze taartwinkel in Brooklyn vier twintig meraardjes wordt genoemd, die nu de golven heeft gemaakt. Hun onlangs vrijgegeven kookboek is veel geliefd, met Food52 zelfs een hele week deden tot vier twintig blackbirds taartrecepten.

Dus natuurlijk had ik de taartwinkel geplaatst op de top van mijn lijst met dingen om te bezoeken terwijl ik in New York was voor Kerstmis. Sterker nog, ik had zoveel gepraat met vier twintig blackbirds dat zelfs mijn vriendjes ouders geïnteresseerd waren in tagging en een taart met ons uitproberen! Dit is een big deal â € "Erlends Dad heeft geen veel zoetekauw, maar hij werd nog steeds gewonnen door het idee van hun pastei. De vier van ons gingen zitten en pored door vier twintig blackbirds Winter Pie-menu, strategizing die zou krijgen wat. We debatteer en vochten op smaken zoals gezouten karamelappel, grapefruit custard en citroenschaak voor een goede 15 minuten.

Dus van ons, gingen we, de metro van hun appartement in Morningside Heights helemaal in de buurt van vier twintig Mallbirds-locatie in Gowanus, Brooklyn. Ik geef toe dat ik niet het meest bekend is met Brooklyn â € "Hoewel ik goede vrienden heb die daar hebben gewoond / daar verblijven, hebben ze allemaal de neiging om te clusterden in HIP buurten zoals Williamsburg of Bushwick. Ik nam aan dat Gowanus hetzelfde zou zijn sinds de enige bezienswaardigheden die ik wist in het gebied te zijn, deze taartwinkel en een terrariumwinkel was. Maar later later.

Na een rit van 45 minuten die veel chaotische transfers betrof, werden we in het midden van een zeer vervallen uitziende buurt gedumpt, bestaande uit brede wegen die zijn opgesteld met aangenomen winkels. Ah, dus dit was gowanus. Maakt niet uit! We zwaaiden het uit. Zijn brooklyn. Een deel van de charme, weet je? We passeerden een kanaal dat gevuld was met murkachtig water met een laag kleurrijke olieachtige film en verschillende lege bierblikken die bovenaan zweven. Slechts een paar blokken nu! We vervolgden trekking langs een gaggle of kids die in auto's lagen. Slechts een blok verder weg! Ah! Hier is het.

Naar onze horror zagen vier twintig meraards niet anders dan de sorry Storefronts die we net zijn verstreken. Het was leeg en levenloos, met balken op de ramen en een ingepijste deur. Misten we iets? Blijkbaar deden we â € "ErLends Papa zag een klein teken uitleggen dat vier twintig merelbirds een vakantiepauze maakte. Een cruciaal feit dat ze hadden verwaarloosd om op hun website aan te kondigen.

We brachten vervolgens de rest van de middag ronddwalend ronddoelloos, op een verlies om iets te doen vóór onze avondplannen. De vier van ons waren chagrijnig en teleurgesteld dat vier twintigsmebirden niet hadden afgeleverd â € "Welk soort bedrijf kondigt de weeklange sluiting op zijn website niet aan? Ik was persoonlijk diepbedroefd dat ik een lange tijd geen van hun pastei zou kunnen proberen, tenzij ik het voor mezelf heb gemaakt.

Voor deze taart, vervangde ik reguliere citroenen met Meyer-citroenen, waarvan ik denk dat de taart een iets zoetere custard-waarheid wordt verteld, dit smaakte als een citroenbar in taartvorm! De zoetheid van zijn zoetheid werd gecompenseerd door de appelciderazijn in het recept van de taartkorst, dat de taartkorst een enigszins tang samen met een unieke tedere textuur geeft. Zoals ik meerdere keren op deze blog gaf, was ik nooit geweldig met taartkorst, dus vergeef alsjeblieft de ongelijke randen. Ik ben er zeker van dat het beter zou zijn geweest in vier en twintig meraards. niet zo ziek ooit.

voeg meer van het ijswatermengsel, 1 tot 2 eetlepels tegelijk toe, met behulp van de rubberen spatel om te mengen totdat het deeg samenkomt in een bal, met een aantal droge stukjes, wees voorzichtig om niet te veel water te gebruiken, of De onderkant van je taart zal vochtig zijn.

U hebt waarschijnlijk de meeste ingrediënten verkrijgbaar in uw bijkeuken en koelkastuiker, meel, maïsmeel, citroenen, eieren, melk en boter. Â Zie de rommelige boter. Â De 1/4 kopboter borrelde over toen ik het probeerde te smelten in de Custard Cup. Je kunt het beter doen dan ik. Â Het originele recept opgeroepen voor oleo, maar ik gebruikte boter.

Klop eieren en goede melk, boter en citroensap. Super Zuster gaf me deze handige Miracle Whisk voor Kerstmis. U drukt naar beneden en het draait. Makkelijk te gebruiken. Ik vind het leuk. Ik hou ervan. Ik voegde de citroenschil toen ik de vloeibare ingrediënten toegevoegd, maar wou dat ik had de citroenschil in aan het einde geroerd. Zoals u kunt zien, de citroenschil vast aan de garde, en ik wilde al die goedheid in de pap.

De oorsprong van de naam Chess Pie is onduidelijk; sommigen toeschrijven aan zijn voorvader, de kaas taart, terwijl anderen geloven dat het werd vernoemd naar Chester County, of voor de taart kist waarin het voor het opdienen werd gehouden. Het is mysterieuze afkomst verhalen die deze oude tijd-y recepten zo aantrekkelijk maken, maar, vooral in het geval van Chess Pie, het is ook de suiker dat mensen terugkomen voor meer houdt.

Komend uit het noorden, er zijn veel dingen die ik moest leren toen ik het zuiden verplaatst. De eerste keer dat iemand vertelde me dat ze zouden gaan om me te dragen naar de winkel Ik laat ze weten in niet mis te verstane termen dat ze me niet werden oppakken helemaal niet, laat staan ​​dat het dragen van me ergens. Hoe moest ik naar beneden weet dat hier het dragen van iemand via het nemen van hen ergens.

De eerste keer dat ik hoorde van schaken pie ik eerlijk gezegd verwacht dat het was een van die zwart-wit-type desserts in een dambordpatroon. Het is logisch, niet? Ik was verrast om te zien dat het was meer een vla-type pie en dat het een algemene naam met een meer specifieke descriptor geaanbreid afhankelijk van de variëteit van het schaken taart gemaakt. Bijvoorbeeld, zoals in dit recept, Lemon Schaken Pie.

Voor zover waar de naam vandaan komt, weet niemand echt. Country tijdschrift The Cook's geeft drie opties, waaronder het feit dat het is een kaas taart zou hebben genoemd vanwege hun textuur op een punt, of dat het gebruikt om te worden opgeslagen in een cirkel op de borst, of dat het is ontstaan ​​in Chester, Engeland. Er is ook speculatie dat het oorspronkelijk gewoon pie, die toen werd onduidelijke om juss pie dan jess pie, en tenslotte schaken taart werd genoemd. dat speculatie hoorzitting hoe onze vier jaar oud is gegaan van te zeggen dat mijn te zeggen mah in de korte tijd die ze al in een kleuterschool met haar prachtige zuidelijke leraren, maakt totaal zin voor mij.

Het lijkt grappig om me dat de Amerikaanse testkeukens koos schaken pie als een recept te perfectioneren gezien het feit dat deze taarten zijn aangebracht sinds de jaren 1800. Ik zou denken dat 200 jaar taart maken een recept zou perfect op zich. Aangezien ik nog nooit een schaakspel taart hebt gemaakt voordat ik zal niet in staat zijn om dit recept te vergelijken met iets, maar om het te beoordelen op zijn eigen merites, wat fijn is.

Ik gebruikte de taartbodem recept uit het extra gebied van het magazine. Het is een Single Pie Korst Deeg dat is eenvoudig te maken, omdat het gebruik maakt van de keukenmachine en vereist weinig hanteren van het deeg, waardoor het schilferige moet houden. Terwijl de taart maken gaat snel, de korst vereist een uur of meer koelen, zodat een deel van het vroeg beginnen op de dag sinds de taart moet minstens 4 uur te relaxen ook.

Deze zoete citrus dessert zou bijna de Amerikaanse neef van de Franse tarte au citron zijn. Het is te vinden op het dessert menu van menig Southern rokerij en een geweldige manier om uw barbecue maaltijd te beëindigen. Niemand weet waarom zijn geroepen schaken taart; Een suggestie is dat het de borst wordt uitgesproken met een accent, omdat deze taarten worden gebakken met zoveel suiker ze kunnen worden opgeslagen in een cirkel op de borst in plaats van gekoelde! Een ander verhaal is van de plantage Cook, die werd gevraagd wat ze bakken die rook zo groot Oh, haar Jess taart was haar antwoord. De taart kan worden gemaakt per dag vooruit en op kamertemperatuur geserveerd.

Deze kleine blog heeft broughtso vele zegeningen dat ik ze allemaal kan nauwelijks noemen. Ive had het voorrecht om te voldoen dus elke immens schrijvers en gepassioneerde koks, van wie velen hebben mijn beste vrienden geworden. Gelijk over nu is waar ik kon afgaan op een sappig tangent over de vele genaden bloggen heeft mij gegeven, niet de minste, die mij in staat stelt om te koesteren duurzame vriendschappen. Ik kon verder bespreken hoe is het mogelijk om in eerste instantie te vinden uw mensen door middel van typen authenticwords op een scherm en clickingPublish. kon krijgen alle stroperig-lief, maar Id liever over echt een geweldige taart.

Als niet voor bloggen, ik zou nooit zijn beland bij Must Be Heavena broodjeszaak in Brenham, Texas, dat is het best bekend om hun taarten; noch zou ik heb mijn eerste hap van een schaakspel taart genomen op voorstel van mijn twee Food-Blogging-Pie-houdende Southern vrienden.

Een theorie is dat de naam kwam van de oorspronkelijke methode van het opslaan van de taarten. Omdat de uitstekende taarten werden gemaakt met zo veel suiker, kunnen ze worden opgeslagen in een cirkel op de borst in plaats van in het ijs doos. Het woord borst zou hebben uitgesproken met een SouthernDrawl te klinken als schaken plaats. Een ander storyis die van een plantage koken die op de vraag wat ze bakken die rook zo goed, antwoordde Jes taart. n terug.

vaak een pantry taart te wijten aan het huishouden stapleingredients gebruikt, citroen schaken pieis verysimple te make

Om Lemon Cheesecakes te maken: Neem de Peel van twee grote Leons, kook ze zeer mals, het pond daarna goed in een mortier, met een kwart van een pond of meer van Laf-suiker, de dooiers van zes eieren, en een half pond verse boter; pond een mix alles goed samen, lag een Puff-plakken in uw Patty-pannen en fil ze half vol, en bak ze. Orange Cheesecakes zijn trekken op dezelfde manier, alleen jij de Peel koken op sleeptouw of drie Waters, tot het afsluiten van de bitterheid.

Wat heb ik nodig om glutenvrij schaken taart te maken?

Afgelopen zaterdag Elms of Camden deelgenomen in de 15e Annual Pies on Parade evenement te kunnen profiteren thearea Interfaith Outreachorganization. Het was erg leuk, een veel hard werk en een hoop geld werd ingezameld voor een goed doel. Omdat de dwaas ik ben, ik Vrijwillig opgegeven te maken en monsters van de taart te verdelen voor de zaterdag evenement in Camden in onze B & B. Je weet dat ik ben dol op koken, bakken en eten, dus dit soort evenementen had mijn naam geschreven over het! Pie oh my! Tijdens het evenement, een aantal mensen gevraagd om het recept, dus ik beloofd mijn volgende blogwould mijn Lemon Schaken Pie recept. Dus, het houden van mijn belofte, hier is het.

Ik besloot om een ​​van mijn favorieten van mijn dagen in Texas, een Lemon Schaken Pie te maken. Ik wil niet discrimineren als het gaat om taart. Ik zoals chocolade, kokosnoot, appel, bosbes, gemengde Berry, pindakaas, goed je krijgt het idee. Maar, ik ben dol op citroen. Ik denk dat het de combinatie van zoet en taart door elkaar. Voor mij, het is gewoon perfect. Wat ik niet verwacht was hoe veel mensen zeiden schaken, je bedoelde borst of kaas. Nee, schaken. Ik denk dat sommige Yankees moeten worden geschoold in het zuiden van het koken. Toen besefte ik dat ik wist niet waarom het calledLemon Schaken; het was gewoon. Dus voor je opleiding en de mijne, vond ik dit online:

Pasta Sunday Gravy Il Sugo di Domenica

Ik herinner me fondely de verleidelijke geur uit de keuken van mijn vaders Sunday Jus, een deel van onze Italiaanse traditie van goed eten gekoppeld aan gesprek.

Uus täna

Island Life Florida Watergate Cake More

Island Life Florida Watergate Cake More

Dertig jaar geleden, als je een Deli in Washington, D.., Misschien vind je een schotel die Watergate Salad wordt genoemd. En het is niet slecht. Zacht. Tangy. Je kunt proeven waarom dit betrapt is. En waarom het wegging.

Kom meer te weten
Geheimen voor succesvolle fudge ricardo

Geheimen voor succesvolle fudge ricardo

Fudge, specifiek oldfashioned fudge, moet worden gekookt naar een bepaalde temperatuur, en met de ingrediënten die correct zijn gemengd, om die soepele, romige, solide-consistentie te hebben, is het bekend om. Oldfashioned fudges gebruiken geen marshmallows of gecondenseerde melk om hen te helpen instellen en stollen, dus ...

Kom meer te weten
Brood voor communie ongezuurd

Brood voor communie ongezuurd

EWTN is een wereldwijde, katholieke televisie, katholieke radio en katholieke nieuwsnetwerk die katholieke programmering en nieuwsverdekking van over de hele wereld biedt.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze Black Eyed Peas-bier Chili is het ultieme gamecontrole dat het is gemaakt met zowel rundvlees als Black Eyed Peas, en is klaar in 45 minuten.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Wienerschnitzel, opgericht in 1961, is de grootste hotketen in de wereld. Het dient elk jaar meer dan 120 miljoen hotdogs en is aanwezig op meer dan 350 locatie.

Kom meer te weten
Wild Mushroom and Butter Bean Pasta Recept

Wild Mushroom and Butter Bean Pasta Recept

Aangebraden sint-jakobsschelpen en de cantharel Pasta Recept Beste Van Mangia Team Italian Restaurant, lucnh Delivery, Catering

Kom meer te weten
Pasta met wilde chanterelle paddestoelen hoofdgerecht en smakelijk

Pasta met wilde chanterelle paddestoelen hoofdgerecht en smakelijk

Tedere wilde paddenstoelen zoals oester, egel of chanterelle zijn het beste voor dit gerecht, hoewel gecultiveerde oesterchampkamers ook geschikt zijn. Vervang fettuccine voor Penne, als je wilt. Garneer met verse saliebladeren.

Kom meer te weten
Wildcat Willies Wild Game Gehaktbrood

Wildcat Willies Wild Game Gehaktbrood

Door Barrett Edenss De term gehaktbrood kan worden geschonken aan vrienden en familie als gevolg van jaren van droge, smaakloze, ketchupbased, lunchkamer gehaktbrood. Dus, wanneer je je vrienden uitnodigt, probeer het een BBQ Long Burger Steak te bellen. Werkt elke keer 2 Pounds Ground Venison 2 Verse eieren 12 beker in blokjes gesneden groene en witte uien 34

Kom meer te weten
Violet Dowdas Green Grape Pie van Nannys Recepten Details, calorieën, Nutrition Information RecipeOfHealth.com

Violet Dowdas Green Grape Pie van Nannys Recepten Details, calorieën, Nutrition Information RecipeOfHealth.com

We verzamelen recepten, oud, nieuw, de thuisbasis van duizenden recepten gedeeld door onze bezoekers sinds 1996.

Kom meer te weten
Wijn Forest Wild Foods Huckleberry Mint Lassi Recept

Wijn Forest Wild Foods Huckleberry Mint Lassi Recept

Krijg Varkenshaas met Wild Huckleberry Recept van Food Network

Kom meer te weten
Pasta met wilde paddestoelen Recept

Pasta met wilde paddestoelen Recept

Opvullen met deze romige mushroom pasta recepten. Perfect voor een midweek diner, onze recepten omvatten tal van vegetarische opties en pasta vormen.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.