New York Times Troled voor een Ramen-recept met Amerikaanse kaas

New York Times Troled voor een Ramen-recept met Amerikaanse kaas

Instant Ramen Noodles zijn al zo lang een nietje van Amerikaanse budgetkeuken geweest dat we soms bijna hun Aziatische oorsprong zijn vergeten, of tenminste dat het geval tot voor kort was toen Gourmet Ramen een ding werd. Toch, als het gaat om Instant Ramen-hacks lijken veel van deze te draaien rond Aziatisch geïnspireerde smaken zoals kokosmelk, currypasta, sojasaus, Sriracha en Kimchi. Dit alles zijn geweldige manieren om misschien de goedkoopste maaltijd beschikbaar te nemen buiten een dumpster van het restaurant en het in iets te maken dat eigenlijk behoorlijk verdraait, smakelijk.

Dus wat doet Roy Choi, Schepper van L.'s Kogi Taco Truck, zweer door toe te voegen aan zijn ramen? Amerikaanse kaas! Als uw eerste reactie is "wat de. ???", of gewoon "yuck!", Ben je niet de enige. Toen de New York Times voor het eerst publiceerde het recept van Mr. Choi, varieerde de antwoorden op Twitter van "Instant Ramen met Amerikaanse kaas? Good Grief" tot "Gesneden Amerikaanse kaas? Op Ramen?"? " helemaal tot "als je Amerikaanse kaas hebt gezet op je ramen noedels, ik haat je."

kalmte, kaasachtige ramen haters. Het blijkt dat het toevoegen van Amerikaanse kaas aan Instant Ramen niet cultureel ongevoelig is, het heeft eigenlijk wortels in Koreaanse koken die dateren meer dan 60 jaar. De Amerikaanse GIS die tijd in het land doorbracht tijdens de Oorlog van Thekorie had rantsoenen die verwerkte kaasplakken omvatte, en nadat de oorlog voorbij was, bleven er veel van de kaas en andere rantsoenen achter nadat de GIS naar huis ging. Op de een of andere manier begonnen deze exotische ingrediënten hun weg te vinden Intokoreaanse koken, AndAmerican-geïnspireerde gerechten zoals Cheesy Ramen werden vandaag super populair in Korea, evenals in de Koreaanse-Amerikaanse gemeenschap.

Hoe gebruik je Amerikaanse kaas in je ramen?

Amerikaanse kaas? In soep? Werkelijk? je vraagt. Werkelijk. Kaas is al lang een verwelkomde toevoeging aan het stomen van kommen met brothy goedheid. Opgroeien in een Italiaans huishouden, ID luistert naar mijn tante grap dat ik soep aan mijn kaas toevoegde in plaats van andersom. Dus waarom is het met kaas in Aziatische keuken zo off-putting idee? Ok, traditioneel heeft kaas niet veel van een rol gespeeld in Aziatische gerechten. Heuvelachtig terrein niet geschikt voor rundvee of geiten, schaarse zuivelbeschikbaarheid, en een hoge prevalentie van lactose Intolerance In de meeste van Azië heeft bijgedragen aan dit gebrek aan zuivel.

maar een recept voor ramen dat Amerikaanse kaas en boter omvat die oorspronkelijk in 2014 werd gepubliceerd, wordt gebrandmerkt als 'walgelijk' en 'een -groei ' Ontwitter na de New York Times waarschuwde sociale media gebruikers aan het bestaan ​​ervan.

In april kwamen de New York Times in brand nadat het de verdiensten van een pindakaas en augurksandwich werd uitgevoerd, die hoffelijkheid kwam van Dwight Garner die als boekencritis aan de publicatie werkt.

Daarom, wanneer de New York Times verklaarde dat het perfecte Instant Ramen Recept bestaat uit het plaatsen van plakjes Amerikaanse kaas op de hoogte van de noedels, was er onmiddellijk verontwaardiging van sommige mensen op internet die het als een abominatie zag .

Volgens Sifton had Choi de culturele -complexiteiten van Ramen aan de New York Times in 2014 uitgelegd. Hij vertelde ons: 'Het is onze snack, het is onze pindakaas en jelly sandwich, het is onze kom ontbijtgranen. Het is iets dat voor altijd deel uitmaakt van mijn leven, 'vertelde Sixon ons.

In een video voor de proefstabel demonstreert Choi zijn persoonlijke kijk op Ramen, die een gepocheerd ei, gehakte scallions, sesamzaad en plakjes Amerikaanse kaas omvat. Choi vertelde de proeverij die zijn Ramen Recept niet alleen leuk en heerlijk en gemakkelijk is, maar het is ook een beetje een cultureel ontwaken.

Hamburo, een hedendaagse Koreaanse lifestyle-publicatie, legde uit dat veel mensen die onbekend zijn met de moderne Koreaanse keuken verrast zijn om kaas in hun voedsel te ontdekken, gezien het feit dat Oost-Aziatisch eten meestal verstoken is van zuivelproducten en 90 van Koreanen zijn lactose-intolerant . Maar volgens het artikel, "Tegenwoordig legt Koreanen kaas op alles." Â

de reden hiervoor is dat Amerikaanse soldaten gestationeerd in Korea tijdens de Koreaanse oorlog goedkope, vette rantsoenen die niet gemakkelijk bederfelijk waren - inclusief verwerkte Amerikaanse kaasplakken. Nadat de oorlog is geëindigd en de soldaten terugkeerden naar huis, bleef Amerikaanse kaas in Korea en de Koreaanse koks begonnen te experimenteren met het toevoegen van kaas aan Koreaanse gerechten.

Tegenwoordig is kaas te vinden in een aantal populaire Koreaanse gerechten, zoals kaas DDukbokki , kaas jjimdak, kaas sloonde, en natuurlijk, kaas ramen. En voor degenen die liever hun ramen opeten, worden Instant Cheese Ramencan zelfs in winkels gevonden en gekocht.

Veel mensen kunnen ook op hun hoede zijn voor de Ramen Ramen-recept van New York, omdat ze de laatste keer dat ze spraken over Aziatische food bubble-thee, om precies te zijn, ze hebben het uiteindelijk als een "curieuze amalgaam" gevonden op "exotische menu's" die functies "blobs in uw thee". Deze woordkeuzes troffen vele als zeer ongevoelig en anderszien, en de uproar leidde tot een opmerking van een redacteur en uitgebreide Revisies aan het oorspronkelijke artikel.

In dit geval wees Sifton erop dat je kunt denken dat Amerikaanse kaas in Ramen walgelijk is. Gegeven, gezien zijn wortels in de Koreaanse en Koreaanse Amerikaanse cultuur, is het misschien de moeite waard om tenslotte een plak van Amerikaanse kaas op je volgende kom Ramen te zetten.

Door u aan te melden, gaat u akkoord met Teterms of Useandprivacy-beleid om Electronic -communicatie van Vice Media Group te ontvangen, die marketingpromoties, advertenties en gesponsorde inhoud kan omvatten.

1. Stel je mis en plaats in. Dit betekent wat het recept u vertelt om te doen met de individuele ingrediënten, ze uit meten en plaats ze vervolgens in afzonderlijke kleine kommen / gerechten / wat-hebben-u. Wanneer het tijd om het recept te bouwen, heb je alles gemeten en klaar om te gaan. Het maakt het hele proces zoveel gemakkelijker en aangenamer! Â

De ultieme kaassaus voor frietjes met boter

Kaassaus kan worden gemaakt door voorbereid door een roux te maken en er melk toe te voegen. Voeg nu peper en ui poeder toe. Voeg dan Cheddar en Parmezaansean toe aan het mengsel. Je kaassaus is klaar om te rocken

Uus täna

Spek en esdoorn Syrupdizzled Pannenkoeken

Spek en esdoorn Syrupdizzled Pannenkoeken

Een Amerikaans pannenkoekrecept dat elke keer pluizige pannenkoeken zal geven. Makkelijk om een ​​stapel lichte Amerikaanse pannenkoeken te maken voor het ontbijt in het gezin weekend.

Kom meer te weten
Sluier Entertainment Tropical Tokyo Tea Amf Drink zonnebril, geel, onesize Amazon. O. k kleding

Sluier Entertainment Tropical Tokyo Tea Amf Drink zonnebril, geel, onesize Amazon. O. k kleding

Het AMF-drankje is legendarisch op college-campussen bij bepaalde drinkinstellingen. Wij bieden u een gemakkelijke recept om te volgen om er een thuis te maken.

Kom meer te weten
Philadelphia Joodse Apple Cake Recept Food.com

Philadelphia Joodse Apple Cake Recept Food.com

Dit is het volgende beste aan de cake die ik ooit heb gevonden. U zult 2 kommen, 1 medium, een kleine, een bakpan en een mes gebruiken om te wervelen in de kaneelgoed. Ik heb mijn eigen persoonlijke wendingen toegevoegd aan het oorspronkelijke amish recept dat ik jaren geleden heb gevonden in het Ohios Amish-land, maar

Kom meer te weten
Amish Oven Beef Noodle Stew Recept Easy Recepten

Amish Oven Beef Noodle Stew Recept Easy Recepten

Zoek en deel elke dag rundvlees en amish noedels recept. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
Absoluut de beste Amish Beef Stew Recipe Gemakkelijke Recepten

Absoluut de beste Amish Beef Stew Recipe Gemakkelijke Recepten

30seconds.com Stew van de Pennsylvania Nederlandse gebied is als een typische stoofpot recept, maar met de rug noten van kruiden en andere smaakstoffen. Deze eenvoudig Amish stoverij

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze warme shredded chicken sandwich is een klassieke sandwich van Ohio, gemakkelijk te maken, vereist alleen een handvol ingrediënten en is budgetvriendelijk.

Kom meer te weten
Amish Chicken en Stuffing Casserole

Amish Chicken en Stuffing Casserole

Een 5-sterren recept voor Amish Chicken Casserole gemaakt met noedels, gekookte kip, kippenbouillon, melk, champignons, zout, zwarte peper, margarine

Kom meer te weten
Pennsylvania Dutch Chicken and Corn Soup Cooks Land

Pennsylvania Dutch Chicken and Corn Soup Cooks Land

Amish Chicken Corn Chowder Recepten Beste recepten en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Amish Chicken Corn Soup Recept Food News

Amish Chicken Corn Soup Recept Food News

Amish Chicken Corn Chowder Recepten Beste recepten en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Amish Peanut Butter Egels Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Amish Peanut Butter Egels Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Zowat iedereen is gefascineerd door de AMISHTHEIR Simple, familie-gezamenlijke levensstijl, kleurrijke quilts en stevige, zelfgemaakte maaltijden. Recht uit het hart van Amish Country, deze viering van haard en thuis zal lezers verrukken met de geneugten van de familietafel terwijl ze een kijkje nemen op de Amish-manier van levensleven vol met de zelfstand en gemoedsrust . Eaders zullen de scores van smakelijke, easytoprepare-recepten zoals Scrapple, Graham Nuts-granen, aardappelrivel soep, Amish Dressing en Snitz-taart. Tegelijkertijd leren ze een beetje over de Amish, geniet van interessante TidBITS uit de Amish Kitchen Wisdom-secties, ontdek alleen hoeveel voedsel het kost om het grote aantal mensen te voeden, bijwonende predikendiensten, schuurrijders, bruiloften en werkbroek, en nog veel meer. Hij Homestyle Amish Kitchen Cookbook is gevuld met goede, oldfashioned familyales-ideeën om het eenvoudige leven thuis te brengen

Kom meer te weten
Amish Bakken

Amish Bakken

Risen Roll Bakery Deli is een Amish-stijlbakkerij in Middlebury, Indiana. We gebruiken echte ingrediënten en bakken alles vers dagelijks, de ouderwetse manier.

Kom meer te weten
Amish Friendship Bread Dump Cookies

Amish Friendship Bread Dump Cookies

Ook bekend als aanrecht cookies, deze Amish Friendship Bread Dump Cookies zijn gemakkelijk, lekker en gemaakt om te worden gedeeld met anderen.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.