Niets dan Problemen Shipwreck Teardown Nu in zijn vijfde Maand

Aandacht vereiste cloudflare

Wat felgekleurde, leeft op scheepswrakken, filter-feeds als een walvis, en scheuten webben als Spiderman? Als u gemakkelijk up cant komen met een antwoord, dat is okay: tot nu toe, verkoos dergelijke dieren aan de wetenschap bekend. Maar vanaf vandaag, hebben wetenschappers de ontdekking van een nieuwe soort van slak dat al die dozen teken aangekondigd. Volgens haar ontdekker, de slak shows verbazingwekkende aanpassingen en zijn een soort van leuk, en het zou een belangrijke rol in koraalrif restauratie spelen.

Deze worm-slakken zijn bijzonder vreemd dieren, zegt Dr Rdiger Bieler, conservator van ongewervelden in Chicagos Field Museum en de eerste auteur van een paper in het tijdschrift PeerJ het beschrijven van de nieuwe slakken. En terwijl wij vinden veel ongewone slakken, kan dit een substantiële invloed op koraalrif restauratie inspanningen.

In plaats van opgerold shells als meest slakken, worm-slakken onregelmatig gevormde buisvormige houders dat cement op een hard oppervlak. En terwijl de meeste slakken slow movers, volwassen worm-slakken niet bewegen met allinstead, ze vasthouden aan een plek voor de rest van hun leven. Dat maakt ze goede kandidaten om te leven op harde ondergrond, zoals schepen en koraalriffen. De nieuwe soort, Thylacodes vandyensis, is genoemd naar de Vandy, de bijnaam de duiken gemeenschap om de USNS General Hoyt S. Vandenberg, een gepensioneerde marineschip opzettelijk tot zinken gebracht om te dienen als een kunstmatig rif in de lagere Florida Keys heeft gegeven. Dit schip is de enige plaats de nieuwe worm-slakken ooit gevonden is, vastgelijmd aan de scheepsromp.

ik voor het eerst raakte geïnteresseerd in deze jongens toen ik hun gigantische slijm klieren zag, zegt Bieler. Gewoonlijk slakken produceren spoor van slijm zodat ze kunnen glijden op om deze te verplaatsen. Maar worm-slakken zijn stationarywhat hadden ze nodig hebben slijm klieren voor?

De slakken hebben een extra paar tentakels naar beneden in de buurt van de basis van hun lichaam, bijna als armpjes. Deze tentakels zijn wat ze gebruiken om te schieten slijm, legt Bieler. Ze schieten uit een slijmerige web, net als Spiderman hoewel in slow motion. Dan, micro-organismen vast komen te zitten in het web, en de slakken gebruiken hun mond op het web terug te trekken en zeef het voedsel door middel van weerhaken op hun tong genaamd radulae om te kunnen eten. Het filter-voer, net als baleinwalvissen.

Terwijl de worm-slakken zijn immobiel, Bieler en zijn co-auteurs van The Field Museum, Florida International University, en Cape Breton University hebben reden om te geloven dat de monsters vonden ze in Florida zijn een lange weg van homeall tekenen punt om deze slakken zijn een invasieve soorten uit de Indo-Pacific, waar ze nog niet erkend.

Minister Samuel in zijn presentatie van herkenning verklaarde: Nu dat u uw bezoek hier voor een paar dagen, we hebben gelezen over uw succes. Ik wil dat je weet dat je een inspiratie voor de jeugd van Sint Maarten manyespecially.

Gezien zijn absoluut toepasselijke naam, kunt u niet verrast om te leren dat Shipwreck is een enigszins mysterieuze stam met onbekende kwekers. True marihuana kenners zullen de zoektocht naar deze fantastische knop als niets minder dan schatzoeken te beschrijven. Hoewel dit een van de meest heerlijke sativa youll ooit vinden kan zijn, het krijgen van uw handen op Shipwreck is geen gemakkelijke taak. Zou afkomstig zijn uit Oregon, cannabis liefhebbers hebben hoog en laag gezocht naar deze stam, soms tevergeefs. Als je toevallig struikelen over dit juweeltje van een sativa, moet u om de balans op en lees mee om erachter te komen waarom Shipwreck is, zeker, het wachten waard.

Trainwreck, één van Scheepswrakken ouder stammen, is een sativa dominante hybride met een peperige smaak en intense stemming- verbeterende effecten. Hoewel deze stam heeft een klassieke cerebrale high, Trainwreck geeft ook typische indica effecten, compleet met een warme, pijn afstomping buzz.

Scheepswrakken smaak is zeer interessant, met watertanden noten van kruiden en citrus en een vleugje slepende zoetheid. Toch is dit knop heeft de neiging om meer op de vochtige kant en misschien een smaak die behoeften te groeien op je. Deze stammen skunky aroma komt waarschijnlijk uit de ouderlijke stam, Mothership. De sterk geurende toppen hebben de neiging om een ​​diesel-achtige geur, vermengd met kruiden, citroen, en florale ondertonen. Deze stammen kunnen ook extreem zuur ruiken, maar de overweldigende Skunky Smaak doet het absoluut denken aan een typische kush.

U kunt ervan uitgaan dat scheepswrak u gemakkelijk op u zal gaan, vanwege het relatief gemiddelde gemiddelde THC-gehalte van ongeveer 15. Deze stam is echter absoluut een aangename verrassing, snel bezoeken en een intens bodyhoog te bieden die urenlang duurt .

Deze stam is beroemd om te kruipen op zelfs de meest veteraan rokers, die je vaak opduikt om te slapen voordat je je zelfs beseft dat je bent verlicht in een droomachtige staat. Hierdoor, het wordt aanbevolen om langzaam met scheepswrak te beginnen en te zien waar de effecten u nemen voordat u verdergaat. Cannabis Consumenten rapporteren een overweldigende kalmte die over hen afdrijft na het roken van deze stam, en een krachtige cerebrale hoog die ideaal is voor een middag rook-sessie. Afhankelijk van uw -tolerantie , kan scheepswrak gevoelens van luiheid induceren en kan goed zijn voor iedereen die een verfrissende, diepe slaap nodig heeft.

Hoewel het moeilijk te vinden is, is Shipwreck Cannabis echt een verborgen juweeltje, perfect mengen van Sativa en Indica-effecten voor een heerlijk lichaam hoog dat nog steeds meer ervaren rokers mogelijk maakt om dingen gedaan te krijgen. Marihuana-nieuwelingen kunnen zich voelen alsof de hoge niet-eindigend is, maar het zal waarschijnlijk nog steeds een aangename, beheersbare ervaring zijn.

Gezien zijn veelzijdige aard, kan dit kruid geschikt zijn om de symptomen van een verscheidenheid aan kwalen te versoepelen. Mensen die lijden aan elk type chronische pijn of zelfs maar een milde tot matige pijn en pijn zullen genieten van het ontspannende lichaam hoog dat deze stam biedt. Hoewel het THC-niveau niet noodzakelijk hoog is, schijnt deze stam als een grote hulp voor iedereen die vecht met lange periodes van stress, omdat het meestal fungeert als een stemmingsbooster met intense sederende eigenschappen. Shipwrecks-neiging om een ​​intense euforie te produceren, kan ook geweldig zijn voor het bestrijden van angst en depressie of gerelateerde stemmingsstoornissen.

voor droge, jeukende ogen, het leggen van een koele, vochtige handdoek erover om een ​​-ongemak te vergemakkelijken. Sommige rokers zweren met oogdruppels, wat ook een snelle oplossing kan zijn om te kalmeren geïrriteerde ogen. Zoals met de meeste stammen, zal het drinken van veel water enorm helpen om uitdroging of cottonmouth te vechten.

scheepswrakken unieke, skunky smaak en een beetje zoete smaak zal je in, je afleiden van het intense lichaam hoog dat waarschijnlijk zal volgen. Hoewel deze stammen gematigd THC-inhoud kunnen bedriegen, stelt scheepswrak niet teleur, dus als je overweegt om deze knop te zoeken, rust er zeker van dat het zeker het wachten waard zal zijn.

Ondanks het gemiddelde THC-niveau van 15 van de inhoud mag scheepswrak niet worden onderschat. De stam kreeg deze naam vanwege zijn kalmerende effecten. De hoge loopt urenlang. Tegelijkertijd ervaren rokers een buzz door het hele lichaam, evenals een sterke kalmte door het hele lichaam. De meeste gebruikers zeggen dat ze een goede nachtrust na het schipbreuk hebben gekregen, en slechts een paar melding die een golf van energie en productiviteit voelt. Ondanks het lage THC-niveau, gebruikt de geneeskunde ook deze stam vaak, zelfs in de strijd tegen depressie. Kortom, na het nuttigen van deze cannabis, voelen rokers bijna onmiddellijk een golf van geluk, die wordt vervangen door zorgeloze slaperigheid. Ook kan scheepswrak enkele ziekten verlichten: angst, bipolaire stoornis, aanvallen, slapeloosheid, migraine en post-traumatische stressstoornis.

met Venas Spirit Sipper Nipper Infusion Jarsâ We creëren heerlijke recepten met behulp van gevriesdroogde vruchten, kruiden en natuurlijke zoetstoffen. Vena's Spiritâ sippers zijn 16 oz potten en maken 5+ drankjes. Vena's Spiritâ Nippersâ zijn de kleine zusje van onze geest sippers, maar hebben veel leuker! Ze zijn 4 Oz-potten en maken 2 drankjes of 2 schoten. Bekijk 'Al onze recepten van onze infusie hier. EEN

Eén mast was op korte afstand gebroken, zes of acht voet van het dek en lag over de zijkant, verstrikt in een doolhof van zeil en tuigage; En al die ruïne, terwijl het schip rolde en versloeg - wat ze deed zonder een momentpauze, en met een gewelddadig ondenkbaar - sla de zijkant alsof het zou stappen. Sommige inspanningen werden toen gemaakt, dit deel van het wrak weg; Want, als het schip, dat was breed op, wendde zich naar ons in haar rollende, ik heb haar mensen duidelijk op het werk met assen beschreven, met name een actieve figuur met lang krullend haar, opvallend uit de rest.

maar een grote kreet, die hoorbaar was, zelfs boven de wind en het water, steeg op dit moment van de kust toe; De zee, vegen over het rollende wrak, maakte een schone schending, en droeg mannen, spars, vaten, planken, bulwarken, hopen van dergelijk speelgoed, in de kokende golf.

de tweede mast stond nog, met de vodden van een huurzeil en een wilde verwarring van gebroken cordage die heen en weer klappen. Het schip was eenmaal geslagen, dezelfde bootman die hees in mijn oor, en vervolgens opgeheven en sloeg opnieuw. I Begrepen hem om toe te voegen dat ze duidelijke scheidte, en ik kon gemakkelijk veronderstellen, want het rollen en kloppen waren te enorm voor het menselijk werk om lang te lijden. Terwijl hij sprak, was er nog een grote kreet van medelijden vanaf het strand; Vier mannen ontstonden met het wrak uit de diepte, klampt zich vast aan de tuigage van de resterende mast; Hoogste, het actieve figuur met het krullende haar.

het wrak, zelfs voor mijn onbezonnen oog, was het uit elkaar. Ik zag dat ze deelnam aan het midden, en dat het leven van de eenzame man op de mast in de draad hing. Toch klampte hij erop vast. Hij had een enkelvoudige rode dop op, - niet als de cap van een zeeman, maar van een fijnere kleur; En als een paar met planken tussen hem en -vernietiging gerold en opgewekt, en zijn anticiperende dood-Knel-sport, werd hij door ons gezien om het te zwaaien. Ik zag hem het nu doen, en dacht dat ik afgeleid ging , toen zijn actie een oude Herdenking naar mijn gedachten bracht.

Baileys White Russian

Vanille, specerij en een shaker met ijs maken de perfecte Baileys Martini. Ierse room en vanille wodka zijn alles wat je nodig hebt voor een romige en volkomen heerlijke cocktail.

Uus täna

Vanille cake recept video

Vanille cake recept video

Bak een van onze gemakkelijke cakes voor een geruststellende zoete traktatie, uit Victoria Spons en Chocolade Fudge Cake tot Frosted Banana Loaf en Classic Carrot Cake

Kom meer te weten
De levering van de elektrische keuken, met een kant van Kokua

De levering van de elektrische keuken, met een kant van Kokua

Instructies Combineer alle ingrediënten behalve maiszetmeel en groene uien in een grote pot en breng aan de kook over hoge warmte. Verklein tot laag en kook heel langzaam, bedekt, totdat de kip zacht is, ongeveer 30 tot 35 minuten meer. Blijf de bouillon oplossen voor vet en onzuiverheden. Verwijder kip naar een portie schotel. Spreek de saus en breng aan de kook.

Kom meer te weten
How To Calabash Meal Kits door Foodland Hawaii

How To Calabash Meal Kits door Foodland Hawaii

Washington verwelkomt haar eerste Hawaïaanse restaurant en WTOPs resident Hawaiian neemt je binnen en vertelt je wat te bestellen.

Kom meer te weten
Honing Knoflook Soy Chicken Wings

Honing Knoflook Soy Chicken Wings

Voorbereiding Bereidingstijd 10 minuten Duur 50 minuten Opbrengst Porties 6 8 34 Ingrediënten kop mirin 2 kopjes lowsodium sojasaus 1 cup verpakt lichtbruine suiker mei 12-06 pond kippendijen 5 kopjes lowsodium bouillon 1 theelepel versgemalen b

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Best Hawaiian BBQ Chicken Recept Neem jezelf naar het paradijs met deze eenvoudige en heerlijke gegrilde Hawaiian BBQ kippendijen.

Kom meer te weten
Gemakkelijk Hawaiiaans Shoyu Chicken Recept

Gemakkelijk Hawaiiaans Shoyu Chicken Recept

Bent u op zoek naar een supergemakkelijk, maar heerlijk Hawaiian Chicken Recept Probeer dit Hawaiiaanse Shoyu Chicken Recept. Klik hier nu voor alle info

Kom meer te weten
Mexicaanse versnipperde rundvleessoep met gevulde mini-pepers

Mexicaanse versnipperde rundvleessoep met gevulde mini-pepers

Mexicaanse tomatillo en versnipperde rundvleessoep krijgt zijn schil van Poblano Chiles. Smaakvolle, authentieke ingrediënten creëren een warming diner.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Kip taquitos recept van kippenborst of been vlees met been. Gerolde knapperige kip tacos gemaakt van links over gebakken gebakken gepocheerde kip

Kom meer te weten
Slow Cooker kip dij tacos recept

Slow Cooker kip dij tacos recept

Maak trok kip taco's met je fornuis, instant pot of slow fornuis. Stapel op de top van tortilla's met uw favoriete taco-bevestigingen voor een smakelijke maaltijd.

Kom meer te weten
Steves geroosterde kip zachte taco's

Steves geroosterde kip zachte taco's

Southwest Rotisserie Chicken Tacos zijn snel en gemakkelijk, met maïs, zwarte bonen, cilantro, avocado salsa en meer, en is een favoriet eenvoudig kip taco recept.

Kom meer te weten
Kookversnipperde kip Taco vulling slanke keuken

Kookversnipperde kip Taco vulling slanke keuken

Snelle en gemakkelijk getrokken kip waarmee je in 30 minuten op tafel kunt dineren in 30 minuten Deze getrokken kip taco's zullen zeker een familie favoriet worden.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.