Worst en spinazie-leenvarkensvlees

Aandacht vereiste cloudflare

5 Verwijder uit de oven en controleer op draaimes. Ze moeten super zacht zijn tot het punt van vallen van het bot. Borstel de nekbeenderen met de BBQ-saus en zet terug in de oven, onbedekt, gedurende nog eens 20-30 minuten. Als alternatief kunt u de oven uitschakelen, de slachter naar "Hoog" zetten en de ribben onder de slachter plaatsen. Zorg ervoor dat je ze bekijkt, zodat ze niet verbranden! Ik geef graag de nekbeenderen een paar lagen BBQ-saus, die ze uit de oven, rooster halen en terugbrengen, om een ​​heerlijk glazuur op te bouwen.

wat is de veiligste pork optie voor mijn hond?

Ja, honden kunnen kleine hoeveelheden gekookt varkensvlees hebben. Maar omdat varkensvlees een zeer vetvlees is, wil je stukken kiezen die minder vet hebben. Varkensvet kan adogs digestie verstoren en de alvleesklier ontstemmen, die pancreatitis kan veroorzaken. Tekens van pancreatitis zijn:

Hoewel honden ham en spek kunnen eten, is het geen grote bron van voeding, en zowel ham als spek zijn vetgehalte vleeswaren die het risico op pancreatitis en obesitas kunnen verhogen. 6% van de honden wordt beschouwd als Obesein America, AndHigh-Fat Table Steadrapsare de belangrijkste oorzaak.

Terwijl het varkensvleesvlees niet op de dodelijke voedingsmiddelen voor honden is, moet u op hun hoede zijn om varkensvlees aan uw hond te voeden vanwege zijn hoge vette inhoud. Varkensvlees kan leiden tot obesitas en pancreatitis. En rauw en niet gaar varkensvlees kan slecht zijn voor je hond. Omdat het niet de beste bron is, moet u alternatieven beschouwen voor het voeden van varkensvlees aan uw hond.

wat zijn gezonde vleesalternatieven?

whilethese vlees is safefor je hond om te eten, je wilt ervoor zorgen dat het vlees grondig is gekookt. Ongekookt vlees kan Salmonella of e coli-bacteriën hebben. Je wilt ook het vlees snijden tot gemakkelijk te kauwen stukken om verstikking te voorkomen.

posole is Mexicaans in herkomst, een maïskast gekookt met varkenshoofden, trotters, varkenshalsbotten en, af en toe, kip. In Mexico is Posoles verrijkt met Jalapos of gedroogde Chiles Anchos en Guajillos. Bovenal definieert White Flint Corn de soep; De maïs, die wordt gedroogd en rock-hard, moet opnieuw worden gerehydrateerd en lang gesuperd om inschrijving te worden. Na uren in de pot, de kernels verzachten en "bloeien", sopping de vlezige bouillon van de stoofpot.

Ik heb eerst Posole geproefd in een restaurant in de buurt van Chimay, een dorp, niet ver van Santa Fe met een populatie die net onder drieduizend daalt. Elke keer dat ik terug ga naar New Mexico, ben ik nog steeds verrast door de spaarsheid van de staat, die, onder andere opmerkelijke prestaties, iets als veertig van vijftig in tellingen van de bevolkingsdichtheid rangschikt. Gemiddeld uit, er bestaan ​​er ongeveer zestien mensen per vierkante mijl. In bepaalde gebieden moet de telling dicht bij een of twee precipitously liggen.

Dat zijn de gevaren van het leven in een schaars Bevolkte Statethat U kunt onbewust uw eigen bloedrelatie, of vaker women, alle soorten van het goede smakende game op de eenzame stukken van de snelweg raken. Als je toevallig Elk hebt, probeer dan je hand op een Elk Posole, die door alle accounts aangenaam Gamey is.

New Mexican Posole varieert voornamelijk uit de Mexicaanse versie in het gebruik van de inheemse groene en rode Chili. Beide soorten Chili zijn eigenlijk één en de eerste is geroosterd in zijn groene en onvolwassen fase; De laatste mag rijpen naar een rode tint voordat hij wordt gedroogd. Voor een voordurend gekleurde, mild pittige posole, stoof ik mijn varkensvleeshalsbotten met veel tomatillos en groene Chili. Het enigszins zuur, sappig tomatillo-fruit draagt ​​complexe tonen van citrus. Het draagt ​​trouwens geen echte relatie met de tomaat, ondanks de gelijkenis.

de bouillon van de posole, die al verrijkt door de porky-goedheid van het vlees en de botten, wordt verdikt door de allerbelangrijkste toevoeging van geroosterde pompoenpitten. Rauw en gerookt, worden de zaden geroosterd en spenen samen met de tomaten en uien voordat ze aan de voorraad worden toegevoegd. De combinatie van tomatillos, groene chili en pompoenpitten maakt posole bouillon zowel pittig als rustgevend. Eindelijk, om de nieuwe Mexicaanse ervaring te voltooien, eet je Posole Sope-up met een stapel zelfgemaakte tortilla's.

week de gedroogde witte maïs gedurende de nacht in een kom water. Breng de volgende dag een grote pot water om te koken. Kook de maïs op een gestage kook gedurende 3 of 4 uur, totdat de maïskorrels bloeit en volledig zacht zijn. Giet af en zet opzij.

in een keukenmachine of krachtige blender, puur de tomaten samen met de pompoenzaden en de gehakte ui, en de groene Chili, het toevoegen van 1/2 kopje water als een smeermiddel. Zeef de pure door een fijne mesh-zeef en zet apart.

Verwarm een ​​pan met een paar eetlepels reuzel, totdat het oppervlak heet is; Voeg de pompoenzaadpuree toe en roer constant rond. De zuivere zal in het proces donker worden en verdikken. Verwijder van de hitte en zet apart.

Dit kan op het bot worden geroosterd, hoewel het bladbeen in het centrum het moeilijk maakt om te snijden. Meestal wordt het thebone verwijderd, dan wordt het vlees gerold en gebonden aan een netgewricht. Het heeft een heel uitstekende smaak, omdat vlees van dichterbij het hoofd van het varken altijd succulent is, met een beetje meer vet om het vochtig te houden. Theskin is droog met een redelijke laag vet daaronder, waardoor deze een van de beste gewrichten goed wordt gemaakt Crackling van.

deze snede heeft een goede smaak. Als je een lendestuk van varkensvlees op het bot koopt, dat opmaakt als een rib van rundvlees en ziet eruit als een lange lijn van karbonades, krijg je slager om het voor je te chineen, dit betekent dat het achterste bot van de ribben wordt gedefinieerd , dat kan dan gemakkelijk worden verwijderd na het koken voor eenvoudig snijwerk. Als je kunt, vraag dan om een ​​stuk loin van het einde van het einde van het hoofd, ik. . het deel met de ribbotten erin, omdat dit een iets zoetere smaak heeft.

botbouillars zijn voedingsstof-dicht, gemakkelijk te verteren, rijk aan smaak en de genezing. Botbouillon of voorraad was een manier waarop onze voorouders gebruik maakten van elk deel van een dier. Botten en merg, huid en voeten, pezen en Ligamenten die je kunt eten, kan direct worden gekookt en vervolgens over een periode van dagen sudden. Deze simmering veroorzaakt de botten en ligamenten om genezingsverbindingen zoals collageen, proline, glycine en glutamine vrij te geven die de macht hebben om uw gezondheid te transformeren.

Botbouillonoplossing is een geweldige plek om alle waardevolle aminozuren, collageen, gelatine en trace mineralen te vinden. In feite zijn er tientallen verschillende voedingsstoffen die binnen botbouillon worden gevonden, waarvan er vele kunnen worden verkregen van andere gewoonlijk gegeten voedsel. Dat is deels waarom er zoveel ongelooflijke bouillonvoordelen zijn. Door regelmatig botbouillon te drinken of het in recepten te gebruiken, kunt u helpen bij het bevorderen van een gezonde gut integriteit terwijl de permeabiliteit en ontsteking wordt verminderd. Het is zo gezond dat bouillon voor honden zelfs nuttig kunnen zijn.

Collageen ondersteunt een gezonde darmvoering, en Gelatine helpt de laag MUCUSSO die gutmicroben wegblijft van de intestinale -barrière . Deze voedingsstoffen versterken ons immuunsysteem ook en verminderen de algehele ontsteking.

ze zijn echter niet alleen goed voor je, ze smaken ook geweldig. Vlees op de bezetter van een speciale smaak die anders is verloren op de soort zonder been. Roerbakken varkensvleesbeenderen zijn een van mijn favorieten, vooral als ze worden aangewakkerd met kruiden.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Verwarm de oven voor op 400. Combineer in een mini-processor de knoflook, rozemarijn, venkelzaadjes, gemalen venkel, gemalen rode peper, zwarte peper en olijfolie en proces naar een pasta. Stel het varkensvlees gebraad op een groot stukje bakplaat en snijd ondiepe scoremarkeringen over het vet. Verspreid 1 eetlepel van de knoflookpasta op de onderzijde van het gebraad; Verspreid de resterende pasta overal over de gescoorde vet- en vlezige delen van het gebraad. Seizoen overal met zout.

roostert het varkensvlees, de vette kant, gedurende 1 uur. Verminder de oventemperatuur tot 325 en braadde het varkensvlees gedurende ongeveer 35 minuten langer, of totdat een onmiddellijke leesthermometer in het dikste deel van de vleesregisters 150 is geplaatst. Breng het gebraad over naar een snijwerkbord en laat u 15 minuten rusten. Snijd het gebraad in karbonades en serveer tegelijk.

of u of u kiest voor botten of bottenkrabbels, kook ze naar een interne temperatuur van 145F om een ​​perfect medium te bereiken. Gebruik een onmiddellijke leesbare digitale thermometer voor een nauwkeurige aflezing. Steek altijd de sonde op het dikste deel van het vlees en zorg ervoor dat het niet het bot aanraakt.

Zelfgemaakte butterscotch likeur recept

Hier is een zelfgemaakt recept voor butterscotch likeur. Dit is een geweldig cadeau voor die vrienden die genieten van alcoholische dranken. Deze originele recepten kwamen van het web op een site genaamd Floresashideout. om. Het moet 30 dagen genezen, dus zorg ervoor dat je op deze vakanties komt

Uus täna

Winsight boodschappen

Winsight boodschappen

Onredelijke nieuwe SingleServe Cocktail Drank Buzzballz wordt geleverd in een felgekleurde partijballshaped huisdier kan dat onbreekbaar, freezable en leuk zijn.

Kom meer te weten
5 Delicious likeuren voor DieHard Jger Fans

5 Delicious likeuren voor DieHard Jger Fans

Deze griezelige Halloween cocktails zijn perfect voor uw kostuum partij. Probeer deze eenvoudige drank recepten, van alcoholische punch en gekruide Pumpkin Frozen Horchata de Headless Horseman.

Kom meer te weten
Granaatappel Prosecco-cocktail

Granaatappel Prosecco-cocktail

Krijg en deel de beste recepten over recepten met PAMA-likeur met video's, kooktips en maaltijdideeën van topkoks, shows en experts.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Iedereen die ik dien zo easytoMake Simply Aardbeien schotel lijkt te dansen. Ik maak je geen grapje

Kom meer te weten
Hoe versterkte en zoete wijnenkaraf

Hoe versterkte en zoete wijnenkaraf

Neem zoete wijnen buiten het dessert Deze acht regels zullen u helpen bij het creëren van avontuurlijke en foolbestendige combinaties van zoete wijnen met hartige voedingsmiddelen.

Kom meer te weten
Wat is een goed bijgerecht voor Bierocks

Wat is een goed bijgerecht voor Bierocks

De kleine vat pasteien zijn niet bekend buiten Nebraska en Kansas. Jammer voor de andere 48 staten.

Kom meer te weten
Rijst Pilaf met gezwarte kip

Rijst Pilaf met gezwarte kip

Ons zwart gemaakte kip fajitas recept wordt zorgvuldig gemaakt om uw volgende maaltijd buitengewoon te maken. Krijg de instructies voor stap voor stap om dit heerlijke gerecht te maken.

Kom meer te weten
Hoe te kalfsvlees braciole met rijst en erwten maken

Hoe te kalfsvlees braciole met rijst en erwten maken

Wat doen dienen met Braciole recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Eric Akis A Cajun Fish Fry voor twee

Eric Akis A Cajun Fish Fry voor twee

Deze zeevruchten kookrecept heeft een geweldig assortiment van je favoriete zeevruchten en groenten gegooid in een smaakvolle en aromatische cajun saus. .

Kom meer te weten
Pittige sesamoedels met kip en pinda's recept

Pittige sesamoedels met kip en pinda's recept

Onze enigszins mildere opdrachten op dronken noedels zit vol met tedere kipstroken, vegetarisch en noedels in een smakelijke, pittige saus.

Kom meer te weten
Aziatische garlicky kipdijen in sla wraps

Aziatische garlicky kipdijen in sla wraps

Een riff op p.f. Changs gerecht, deze garlicky kip dij-slawraps kunnen worden geserveerd bij kamertemperatuur als een aperitief of hoofdgerecht.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.