Snacksticks 101 Hoe maak je zelfgemaakte hertenon of rundvleessticks

Venisnapjes met cheddar-kaas

Voor Kerstmis kreeg ik een schokkerige kruiden van 4 pack, dus voor dit experiment in een schokkerige maken, kies ik de mesquite smaakstof. Ik heb ook mesquite houten chips gebruikt. Een grote tip is ook om de gesnipperde houtchips en de brokjes te krijgen. Wanneer je op zo lage temperatuur rookt, heb ik gevonden dat de bijna zaagstoffen houtchips veel sneller uitkwamen.

Ik leg het hert in de vriezer voor een beetje om het op te heffen voor het snijden. Toen het was ingesteld, gesneden ik het behoorlijk dun en legde het in een glazen bakken. Ik gemengde het kruidenpakket in wat water en ik goot het over het vlees en bedekte het met cellofaan en gooide het in de nacht in de koelkast.

Ik stond om 6 uur op en draaide mijn masterbuilt elektrische roker op tot 150 graden. 150 is een mooie lage temperatuur om dat vlees echt uit te halen. Ik loof het vlees plat op de roosters en de linkerhiaten tussen zo rook en lucht kan tussendagen tussen zonder weerstand. De volgende keer denk ik dat ik mijn metalen spiesjes door de uiteinden van het snijvlees zal streven en laat het hangen.

Hoewel het koud was, bedoel ik echt koud, de meesterbuize roker hield zijn temperatuur. Ze zijn zeer goed geïsoleerd. Ik open nooit echt de roker totdat ik het 3-uurs cijfer raak. Tegen die tijd, als je wat dunnere geschoren stukjes had, kunnen ze gebeuren. Ga je gang en trek ze uit als ze zich droog voelen en een mooie donkere kleur hebben. Sluit het anders, gooi dan wat meer fiches in en ga naar binnen. Ik voeg meestal elk uur en een half chips toe, omdat je ze tijdens deze temp niet snel doordringt.

Snacksticks, rundvleessticks, slanke JIMS, wat u ook wilt noemen, deze on-the-go vlees traktaties zijn een nietje in worst maken. Een neef van Jerky, deze semi-droge worst is dunner in diameter en kan worden gemaakt van varkensvlees, rundvlees, hert of andere combinaties van wild spel.

snacksticks worden op de grond gevuld in collageen of natuurlijke omhulsels. Ze kunnen worden gekruid met vrijwel elk profiel en worden verbeterd met add-ins als high-temp-kaas, ingekapseld citroenzuur of culturen. Het maakt niet uit hoe je ze smaak, ze zijn de perfecte hand van de hand gehouden en zijn een geweldige manier om je hertenvlees of overgebleven erven te gebruiken.

Snack-sticks vereist geen zeer fijne maling, omdat u een visuele scheiding van vet en vlees in uw eindproduct wilt behouden. o Krijg de juiste textuur, we raden aan om twee keer te slijpen; de eerste passage door een 3/8 plaat en vervolgens twee keer via een 3/16 plaat.

Zodra elk van uw eiwitten is gemalen, kan u met de hand het mengen of met behulp van een vleesmixer. We raden aan het met de hand te doen voor batches minder dan 25 lbs zoals u de A2> -citrinezuur of high-temp-kaas niet wilt breken als u niet wilt breken.

Begin met toe te voegen je kruiden. Of u nu hert, rundvlees of varkensvlees stokken, wij raden onze nr. 765 honing BBQ snack stick-kruiden of nr. 769 Willie's kruiden. Beide hebben een grote diepte van de smaak die even goed op zichzelf of gemengd met andere additieven zoals high-temp kaas. Andere favoriete snack stick-kruiden zijn:

al onze snack stick-kruiden komen compleet met remedie voor maximaal 25 lbs. Van vlees. Itrites helpen bij het behouden van het rood in het vlees in de afwezigheid van zuurstof en doden ook bacteriën die kunnen resulteren in door voedsel gedragen -ziekten . Voeg de juiste hoeveelheid genezing voor uw vleesbatch toe aan uw water en roer om te combineren.

Zodra de smaakmakers en remedie goed zijn ingebouwd, is dit het moment om in andere smaakstoffen toe te voegen. We willen graag toevoegen in High-Temp Cheddar-kaas en ingekapseld citroenzuur. Ingekapselde citroenzuur geeft een overheerlijk tang aan uw afgewerkte worst en omdat het gecoat is, zal de textuur van het vlees niet afbreken.

voor snacksticks, wil je een goede hoeveelheid eiwitwinning krijgen voordat je vult. De eindresultaten moeten kleverig en pasta's zijn, met goed opgenomen smaakmakers. Voor de juiste aroma en kleurontwikkeling, koel je vleesmengsel 's nachts of gedurende enkele uren voordat je wordt gevuld.

Snacksticks hebben een kleinere diameter en aretypisch gemaakt met natuurlijke schapenwoningen of kleine collageen-omhulsels. E Geef de voorkeur aan de onweerstaanbare snap die afkomstig is van natuurlijke schapenbehuizingen, maar collageen-omhulsels bieden beter uniformiteit en rijke mahoniehouten kleur. E Aanbevelen:

een van de lastigste -onderdelen Delen van het maken van worst is het verwerking of het rookproces. Als de wortels te snel te snel is, heeft het vet het potentieel om uit de snackstick te smelten en kan het -capsules zuur afbreken. Hij sleutel is om de temperatuur geleidelijk te verhogen, zodat er geen vet of additief verlies is.

We raden aan een elektrische rookhouse van hoge kwaliteit te gebruiken, zoals de PK-100 van PK-100, die zaagsel als rookbrandstof gebruikt. Lays verwijzen naar uw fabrikanten-instructies voor roken tijden en temperaturen, maar als algemene regel is ons aanbevolen verwerkingsschema:

er zijn twee manieren om worst of snacksticks af te koelen na het rookproces: luchtdroog of ijsbad. Als u ervoor kiest om droog te laten drogen, laat de sticksrest gedurende ongeveer ½ uur bij kamertemperatuur om de interne temperatuur van de snacksticks tot 110 graden tot stand te brengen voordat ze in de koelkast worden geplaatst om volledig af te koelen. De ijsbadmethode gaat sneller, maar beide processen met krijgen de omhulsels om op te heffen en creëren de mooie druktextuur wanneer je erin bijt.

Eenmaal in de koelkast, wacht tot de snacksticks een interne temperatuur bereiken van 39 graden voor vacuümverpakking of opslaan. f correct verzegeld en verpakt, snacksticks kunnen gedurende enkele maanden of in de koelkast gedurende 2-3 weken in de vriezer duren.

laat praten rundvlees jerky. Wie houdt er niet van een goede heerlijke eiwitnack bij camping, jagen, wandelen of perfect voor game-dag? Geef je schokkerige een authentieke rookmaak op een haastige-bakkerskoolgrill. Rundvlees Jerky kan lang meegaan, omdat het is genezen en gerookt.

rauw vlees kan worden verontreinigd met micro-organismen die ziekten veroorzaken. Deze schadelijke bacteriën kunnen zich gemakkelijk vermenigvuldigen met vochtig, hoog eiwitvoedsel zoals vlees en pluimvee en kunnen ziekte veroorzaken als de producten niet correct worden behandeld. Als varkensvlees of wilde game wordt gebruikt om schokkerig te maken, moet het vlees worden behandeld om de Trichinella-parasiet te doden voordat het wordt gesneden en gemarineerd. Deze parasiet veroorzaakt de trichinose van de ziekte. Om het vlees te behandelen, een deel te bevriezen dat 6 inch of minder dik is bij 0ºF of hieronder gedurende ten minste 30 dagen. Bevriezing zal geen bacteriën uit het vlees elimineren.

gedeeltelijk bevriezen vlees om het snijden gemakkelijker te maken. De dikte van de vleesstrips maakt een verschil in de veiligheid van de aanbevolen methoden in dit boek. Snijd vlees niet dikker dan â¼ inch. Trim en gooi alle vet uit vlees weg omdat het snel ranzig wordt. Als een taai jerky gewenst is, slice met de graan. Snijd over de graan als een meer zacht is, brose jerky heeft de voorkeur. Een mals kan worden gebruikt volgens de aanwijzingen van de verpakking, indien gewenst. Het vlees kan worden gemarineerd voor smaak en tederheid. Marinade-recepten kunnen olie, zout, specerijen en zure ingrediënten zoals azijn, citroensap, teriyaki of sojasaus of wijn omvatten.

combineer alle ingrediënten. Plaats stroken vlees in een ondiepe pan en bedek met marinade. Dekking en koel 1-2 uur of 's nachts. Producten die enkele uren worden gemarineerd, kunnen meer zout zijn dan sommige mensen de voorkeur geven. Als u ervoor kiest om het vlees te verwarmen voorafgaand aan het drogen om het risico op voedselgedragen ziekte te verminderen, doet u dit aan het einde van de MARINATION tijd. Om te verwarmen, breng strips en marinade naar de kook en kook gedurende 5 minuten voordat u droogt en droogt. Als strips meer dan â¼ inch dik zijn, moet de tijdsduur mogelijk worden verhoogd. Controleer indien mogelijk de temperatuur van verschillende stroken met een thermometer met metalen stam-type om te bepalen dat 160 ° F is bereikt.

Hoe maak je gerookt teriyaki rundvlees jerky

Langzaam roken van een hert schouder van begin tot f

Uus täna

Smoky Barbecue Chili Vegan Recepten van Cassie Howard

Smoky Barbecue Chili Vegan Recepten van Cassie Howard

Deze rokerige barbecuebonen zijn niet de overweet, melasse die je hebt gewend. In plaats daarvan zijn ze diep gekruid met paprika, komijn en veel zwarte peper, en gegeven diepte met gedroogde rode pepers. Chunks of gerookte vleesworst, overgebleven barbecue, spek, of wat je nog meer hebt, voeg een kampvuurgeur toe om ze uit te ronden.

Kom meer te weten
Gesmoorde koolgroente magische kruidenmengsels

Gesmoorde koolgroente magische kruidenmengsels

Weet je, soms heb je gewoon wat zuidelijk comfortvoedsel nodig zoals deze gesmoorde kool. Soms wil je gewoon het eten dat je bent opgegroeid met als bonen en maisbrood, ik zou waarschijnlijk zoiets moeten koken, want ik ben er absoluut van, maar Allen houdt echt niet zoveel van dit eten als zijn vlees en aardappelen, maar ik sluip het van tijd tot tijd en hij denkt altijd dat het heerlijk is.

Kom meer te weten
Perfect gebakken aardappelen en uien

Perfect gebakken aardappelen en uien

Fries worden gesmoord in een romige garlicranch saus en vervolgens gegarneerd met blauwe kaas, spek en groene uien. Beyond yum.

Kom meer te weten
Varkensvleeshak Skillet Dinner

Varkensvleeshak Skillet Dinner

Diner klaar in 30 minuten Geniet van deze smaakvolle koekenpan gemaakt met varkensvlees, aardappelen en progresso recept starters paddestoel koken saus.

Kom meer te weten
Gebakken varkenskoteletten met aardappelen en jus

Gebakken varkenskoteletten met aardappelen en jus

Dames houden van karbonades. Maar gesmoorde uien varkenskoteletten is een dinerrecept dat je in je achtervak ​​kunt houden als je een hongerige man moet voeden.

Kom meer te weten
Recept Smothered Aardappelen met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Recept Smothered Aardappelen met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

De aardappel is een van onze favoriete dingen om te eten, en we nemen onze aardappelen serieus We uitgekamd onze recepten en kersen geplukt de beste aardappel recepten op

Kom meer te weten
Gesmoorde aardappelen recept gemaakt met knoflook en uien

Gesmoorde aardappelen recept gemaakt met knoflook en uien

Gesmoorde aardappelen zijn dun gesneden aardappelen gebakken tot in de perfectie in een deken van champignons, groene uien, groene paprika's en cheddar kaas.

Kom meer te weten
Sour Cream Chive Dip voeg wat vegetarissen toe

Sour Cream Chive Dip voeg wat vegetarissen toe

Koop Cheezit snapd kaas cracker chips, dunne chips, lunch snacks, cheddar zure room ui, 7,5 oz, tas op Walmart.com

Kom meer te weten
Pioneer Vrouw Pattis Kitchen

Pioneer Vrouw Pattis Kitchen

Vind en deel elke dag pioneer vrouw snickerdoodle recept. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
snickerdoodle muffins zonder room van tartaar

snickerdoodle muffins zonder room van tartaar

Snickerdoodle Cupcakes brengen je favoriete elementen van de geliefde cookie in cakevorm samen, met de toevoeging van decadente buttercream frosting.

Kom meer te weten
Yummy Snicker Apple salade recept voedsel. om

Yummy Snicker Apple salade recept voedsel. om

Wilde mijn versie hiervan delen. Ik neem het tot Pot-lucks en het is de eerste om te verdwijnen. Ik heb zelfs mensen de kom likken. LOL. Mijn man favoriete zoete traktatie. Minimale chill-time is de kooktijd. Genieten van

Kom meer te weten
Candy Apple Snickers Salade The Wicked Noodle

Candy Apple Snickers Salade The Wicked Noodle

Is Snickers Salade bijgerecht of dessert Eerlijk gezegd, die de zorg is gewoon goed als klap op en ik ga altijd naar huis met een lege kom waar ik van hou

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.