Colorado Bulldog Recept

De Colorado Bulldog is een bruisend wit Russisch

Volgens Spoon University kan Colorado State University zich verholpen voor de creatie van de Colorado Bulldog-cocktail, die zogenaamd wordt genoemd naar de originele CSU Mascotte: Pinda's, de Engelse Bulldog.

Als het gaat om cocktails, hebben de meeste mensen kennis van de Witte Russisch, zo niet door er een te bestellen om te drinken, dan op grond van het kijken naar Jeff Bridges 'iconisch karakter de kerel SIP op dit dessertachtige drankje van een oud Glas in de Cult Classic Comedy, de Big Lebowski. De Witte Rus is het perfecte drankje na het diner, te beginnen met ijs in een glas, met behulp van wodka als de basis, en lagen in Kahlua en zware room om te creëren wat 'sterke drank is. OM-oproepen een heerlijk alternatief voor volwassen milkshakes.

Ondanks al onze Internet Sleuthing , Ontdek Hoe de Colorado Bulldog zijn naam heeft achtergelaten met een onbevredigende conclusie die ons niet verder neemt van waarover wij begonnen. De oorsprong van de Colorado Bulldog is een mysterie. Sorry, dat is de realiteit. Eerlijk gezegd zou je waarschijnlijk beter geluk hebben om een ​​naald in een hooiberg te vinden dan proberen te ontdekken hoe deze drank zijn naam kreeg. Ollder LocaVoorTed de theorie dat de Colorado Bulldog in Rusland is geschapen, maar we kunnen ons niet voorstellen onder welk scenario een drankje met Colorado in de naam Rusland zou claimen als de geboorteplaats. Boulder Locavorehad Vergelijkbare gedachten over dit onderwerp en merkte op dat zij ook waren, stumped door de veronderstelling dat de drank uit Rusland kwam.

per woordenboek. OM, het benoemen van een drankje kan een beetje een uitdaging voor een cocktailschepper poseren, waarvan de naam van de drankjes klanten moet krijgen om het te bestellen tijdens het dienen als een hoedentip tot waar de drank is gemaakt of Spotlighting de ster ingrediënt. Het benoemen van een drankje biedt zijn schepper ook de mogelijkheid om creatief te worden en onderscheid zijn of haar uitvinding van andere cocktails. Maar laten we zijn oorsprong opzij zetten en zich in plaats daarvan concentreren op wat van belang is: de perfecte Colorado Bulldog maken. De makers van Kahula suggereren het nemen van gelijke delen Kahula, wodka en crème en het mengen van ze in een shaker met ijs. Giet in een glas over een zeef, bovenaf met Cola, en geniet ervan.

Waarom noemen ze het een drinken van Colorado Bulldog?

deze cocktail is een aanpassing van een andere populaire drank genaamd The Black Russian. Een zwarte Rus wordt geserveerd op de rotsen en bestaat uit alleen wodka en Kahla. Zowel de Witte Rus als de Colorado Bulldog-cocktail zijn herbehandeling van de Black Russian Cocktail-basis.

Kahla is een op rum gebaseerde koffielikeur met een rijke smaak en een boterachtig mondfeel . De meeste Presentinant smaken van deze likeur zijn koffie en geroosterde kastanje, volgens de FAQ-blad van Kahlua. Ik kan niet persoonlijk zeggen dat ik de geroosterde kastanje in Kahla proeide, maar de koffie-smaak is daar 100%!

Als u een Cocktail Shaker gebruikt, vult u de shaker met ijs, voeg 1 ounce elk van wodka- en koffielikeur toe, ongeveer 3 ounce crème, zegel en schudden. Heb een lowball-cocktailglas gevuld naar de top met ijs en giet de inhoud van de shaker in het glas. Voeg een plons toe van Coca-Cola aan de top en je Colorado Bulldog is klaar!

Wat maakt een Colorado Bulldog-curle?

Colorado Bulldog is een van de meest populaire cocktails of gemengde drankjes. Het is eigenlijk een Russisch drankje dat een van de meest fascinerende drank over de hele wereld is. Nog een drankje genaamd White Russian is stil gelijk aan Colorado Bulldog, maar weinig variaties in de recepten maken de drankjes onderscheiden van elkaar.

Debat blijft bestaan ​​boven de oorsprong van de Colorado Bulldog en de oorsprong is nog steeds Mystification , maar sommige mensen geloven dat het is ontstaan ​​in Rusland. Veel recepten zijn echter populair voor dit beroemde drankje.

het maken van Colorado Bulldog is gemakkelijk te volgen en slechts een draai van ingrediënten maakt het verschil in het creëren van een spannende cocktail. Deze drank komt onder de categorie Romige of Chocolaty-drankjes. Zoals kinderen gebruiken om melkshakes te drinken, is het ook een melkschudden met ijs en wat alcohol voor volwassenen.

de belangrijkste ingrediënten of vloeistoffen gebruiken om Colorado Bulldog te maken, zijn wodka, kahlua, melk of room en een scheutje cola. Wodka is drank die de alcoholische smaak aan het drankje biedt. Kahlua of Coffee Liquor schenkt de koffiemaak aan Colorado Bulldog-drankje. Rijkheid en textuur wordt toegevoegd door melk met de likeuren op te nemen. Om extra soepele textuur te geven, kan room samen met melk worden toegevoegd. Voor degenen die de voorkeur geven aan lichte dranken, kan kiezen voor magere melk en room.

De drank voegt vaak toe in een plons van cokes of coca cola. Het biedt niet alleen de smaak, maar geeft ook een luchtige textuur aan die de na smaak van Colorado Bulldog kleine zoete en kleine zesty maakt. Dieet Cola kan worden gebruikt als extra zoetheid niet vereist is en volgens deskundigen, het is de betere keuze voor deze drank.

een gemengd drankje zijn, heeft het een geweldige mix nodig met twee of drie krachtige shakes. Hoewel een shaker hiervoor altijd beter is, maar in de afwezigheid van shaker kunnen de ingrediënten behalve cokes rechtstreeks in de glazen worden gegoten met ijs en geschud tijdens het afdekken met tin. De cokes moet altijd op het einde worden bespat tijdens het serveren.

Colorado Bulldog is een ouderwetse drank die nog steeds populair is in de hedendaagse -voeding World of Cocktails. Het wordt meestal geserveerd in een ouderwets glas dat ook bekend staat als rock-bril. Colorado Bulldog wordt geserveerd op de rotsen. IJsblokjes kunnen geheel worden gebruikt of kunnen worden verpletterd afhankelijk van de voorkeur.

Comeback dressing recept voeding berekening

Alle eten is regionaal. Of het nu een entre is, zoals deepdish pizza uit Chicago, een kreeftenrol van Maine of een bord van Jambalaya uit Louisiana. Soepen zijn ook

Uus täna

Comeback saus recept Ze draagt ​​veel hoeden

Comeback saus recept Ze draagt ​​veel hoeden

Mississippi comeback saus is de leuke neef van frituur saus zijn romige, heeft een verrassende diepte van smaak en is perfect voor friet, hamburgers, honden en meer.

Kom meer te weten
Spotlight op comeback saus het lokale gehemelte

Spotlight op comeback saus het lokale gehemelte

Mayflower Cafe Outstanding voor vis, comeback saus en een slice van nostalgia see 345 beoordelingen, 73 Candids foto's en geweldige aanbiedingen voor Jackson, MS, op TripAdvisor.

Kom meer te weten
Slather op 17 Snelle Creature Recepten

Slather op 17 Snelle Creature Recepten

Of u nu op zoek bent naar een kenmerkende DIP of zelfgemaakte BBQ-saus, u kunt er niet genoeg van krijgen van deze recepten van de kruiderij. Overweeg jezelf waarschuwde dat onze Saucy Recepten uiteindelijk de ster van de maaltijd zijn, ongeacht wat op tafel ligt op de tafel

Kom meer te weten
Mississippi comeback saus

Mississippi comeback saus

Ingrediënten en Stepbystep-recept voor Mississippi-comeback-saus. Vind vandaag nog meer gastronomische recepten en maaltijd op de frisse markt

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Een speciaal geschenk wordt gegeven aan vrouwen die chemotherapie behandeling voor de primaire behandeling van borstkanker, dankzij een Norfolk goed doel ondergaan. Mevrouw Oa Hackett kwam met het idee om Comfort Dozen door haar littlelifts liefdadigheid na giften van familie en vrienden ontvangen tijdens haar eigen behandeling voor borstkanker. oa is

Kom meer te weten
Comice Pear Clafoutis Vegetarische recepten Ooooby

Comice Pear Clafoutis Vegetarische recepten Ooooby

Waitrose Kitchen Comice Peer en Flapjack Crumble Recept op Waitrose. om. Bezoek de Waitrose-website voor meer recepten en ideeën.

Kom meer te weten
10 van de meest authentieke's en oudste Restaurants in Manilla

10 van de meest authentieke's en oudste Restaurants in Manilla

Huel is voedingswaarde volledige voedsel, waardoor u met alle 26 essentiële vitaminen en mineralen, eiwitten, essentiële vetten, koolhydraten, vezels en fytonutriënten.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Hunan Cafe Reston, VA 20191 Authentieke Chinese keuken beschikbaar voor uitvoeren. Hunan, Szechuan, Cantonee specialiteiten en lunchspecials.

Kom meer te weten
BETER DAN Neem Hoe maak je een SMAKELIJK CHINESE kip gebakken rijst met gemengde groenten THUIS Eten en China En NY NYComida China en NY NY

BETER DAN Neem Hoe maak je een SMAKELIJK CHINESE kip gebakken rijst met gemengde groenten THUIS Eten en China En NY NYComida China en NY NY

Download voorraad foto's van Comida China op Depositphotos Photo voorraad voor commercieel gebruik miljoenen hoogwaardige, royaltyfree fotos afbeeldingen

Kom meer te weten
Comida China de Manila Menu, Menu voor Comida China de Manila, Ugong, Pasig City

Comida China de Manila Menu, Menu voor Comida China de Manila, Ugong, Pasig City

Contamos Con Una Mezcla de Cocina de Alta Calidad Con La Hospitalidad de Inspiracin Asitica Y Americana en VN Ambiente Sofistoso Y ContepLorneo.

Kom meer te weten
Home Pollo Campero Smaakvolle Kippenmaaltijden

Home Pollo Campero Smaakvolle Kippenmaaltijden

Het congresrecord is het officiële verslag van de procedure en debatten van het Congres van de Verenigde Staten. Het wordt dagelijks gepubliceerd wanneer het Congres in sessie is. Het congresrecord begon publicaties in 1873. Debatten voor sessies vóór 1873 worden vastgelegd in de debatten en procedures in het congres van de Verenigde Staten 17891824, het register van debatten in het Congres 18241837, en de Congres Globe 18331873

Kom meer te weten
Da Jia Le Comida China Cantones Restaurant, Oaxaca Restaurantbeoordelingen

Da Jia Le Comida China Cantones Restaurant, Oaxaca Restaurantbeoordelingen

Welkom terug naar Instagram. Meld u aan om te bekijken wat uw vrienden, Family Interesses hebben vastgelegd om de hele wereld te delen.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.