Verse gesneden fruitsalade 400 gm

Koop Barakat Fruit Salad 280G Online Shop op Carrefour UAE

Fruitcocktail wordt vaak ingeblikt ingeblikt en is een nietje van cafetaria's, maar kan ook vers worden gemaakt. Het gebruik van de woordcocktail in de naam betekent niet dat het alcohol bevat, maar verwijst naar de secundaire definitie: een voorgerecht door het combineren van stukjes voedsel, zoals fruit of zeevruchten.

In de Verenigde Staten bepaalt de USDA dat ingeblikte fruitcocktail een bepaalde percentage van peren, druiven, kersen, perziken en ananas moet bevatten die als fruitcocktail op de markt worden gebracht. Het moet fruit bevatten in het volgende scala aan percentages:

Zowel William Vere-cruss van de University of California, Berkeley en Herbert Gray van de Barron-Grey Packing Company van San Jose, Californië zijn gecrediteerd met de uitvinding van fruitcocktail. BrokenRong Was het eerste bedrijf dat commercieel fruitcocktail verkoopt, vanaf 1930, en California Packing Corporation begon het een paar jaar later onder haar Del Monte-merk te verkopen.

fruit-salade is ook een slangse term die wordt gebruikt voor medailles op een uniforme soldaten, e. . Kijk naar de fruit-salade op die kolonel. De term verwijst naar de felle kleuren van een hoog percentage van de linten die meestal met medailles gaan.

het heeft een pint mand met verse aardbeien van Californië, die je hoort te stenken en in helften te verdienen; een theelepel fijngehakte verse munt of een halve theelepel gedroogde munt; een halve kop licht zure room; sla blaadjes; een halve theelepel honing; Twee kopjes verse vruchten die in het seizoen zijn. Zien? Deze ingrediënten vereisen niet dat je in de bergen gaat wandelen, op zoek naar exotisch fruit.

voor u om een ​​aardbeiende dressing te maken, moet u een ruime hoeveelheid van de aardbeien in een elektrische bender pureren, ongeveer een halve kop, om een ​​kopje gepureerde aardbeien te maken. Roer in een aparte kom de puree, samen met munt en honing, in een zure room, zodat ze allemaal mengen. Bij het monteren van je fruitsalade, lijn individuele saladetjes die sla bevatten. Schik de aardbeien die je hebt gereserveerd met het andere fruit op de sla en de top met de aardbeiende dressing. Klinkt goed, huh? Je zou kunnen wedden dat dit nog beter smaakt.

Ja, je weet nu hoe je een fruitsalade moet maken na het kennen van de nodige ingrediënten. Maar toch weet je waar fruit salades vandaan kwamen? Dit is toegevoegd kennis, dus het zou het beste zijn als je deze stukjes informatie in je geheugen behoudt.

de oorsprong van fruitsalades vertrouwt hoog op wat u aanvankelijk bedoelt door fruitsalade. Fruitsalades die bestaan ​​uit combinaties van verschillende vers, gedroogde, gekonfijt of gesuikerd, en gestoofd fruit of groenten. Dit type fruitsalade is ontstaan ​​uit de oude tijden. De ingrediënten en de recepten die worden gebruikt afhankelijk van wat beschikbaar waren in het land, of als de ingrediënten in het seizoen waren. Ze zijn ook afhankelijk van de sociaal-culturele attitudes van de mensen naar de ingrediënten, of de vruchten sociaal werden beschouwd als gezond of niet.

de fruitsalade, zoals we het vandaag kennen, is een productie van het midden van de negentiende eeuw. Er is opgegraven culinair bewijs dat het gezegde bevestigt dat fruit salades soms met opzettelijk worden gemengd met suiker en alcohol, dus gezien de term fruitcocktail. De niet-alcoholische variatie van dit recept, ook de gelieerde fruitsalade, was beroemd in de jaren 1920. In de periode van de Tweede Wereldoorlog werden fruitsalades aan de wereld geïntroduceerd als een goed supplement van vitamine C, en waren in feite opgenomen in het Amerikaanse dieet.

Fruitsalades in de Europese landen evolueerden echter nogal anders. De recepten bevatten hoeveelheden mayonaise. Heb je gehoord, of beter nog, een Waldorf-salade gegeten? Nou, dit is de naam van de genoemde fruitsalade die wordt ingelegd met mayonaise.

Nu is het moment waarop je kunt zeggen dat je alles weet wat je moet weten die fruitsalades betreft. Fruitsalades bevatten honderd drieëntwintig calorieën, twee gram eiwitten, elf milligram van cholesterol, vier gram vet en eenentwintig gram koolhydraten. Waar kan je nog meer om vragen?

Je weet ambrosia, toch? Die grote schaal gevuld met een zoete, kleverige witte massa die is bezaaid met kleine stukjes sinaasappel, geel ananas, en felrode marasquinkersen? Hoewel niet zo alomtegenwoordig als het ooit was, voor velen Zuiderlingen ambrosia is een traditionele kerst-time gerecht, een bevestiging van familiefeesten en restaurant buffetten.

Is het een dessert of een salade? Moet men niet gebruiken kokos of? Hoe zit het met marshmallows of slagroom? Wat verscheidenheid van fruit moet het hebben? Er is geen echte consensus over wat onder ambrosia deze dagen, en wat voor één familie beschouwt "traditionele" anderen zouden kijken aangezien een bizarre vervalsing.

sinaasappels kokosnoten: de oorspronkelijke ambrosia

Het uiterlijk en de snelle verspreiding van het gerecht lijkt gedreven door de plotselinge beschikbaarheid van haar exotische basisingrediënten. Sinaasappelen en andere citrusvruchten werden geteeld in Zuid-Carolina en Georgië sinds het koloniale tijdperk, maar een reeks van agressieve bevriest in de jaren 1830 verhuisde citrususcultuurgebieden permanent zuidwaarts naar Florida. Oranje productie sterk toegenomen na de Burgeroorlog, een stijging van een miljoen dozen per jaar in de late jaren 1860 tot vijf miljoen per jaar in 1893. Op hetzelfde moment, nieuwe spoorweg netwerken gekoppeld Florida tot de markten in het noorden, het maken van sinaasappels op grotere schaal beschikbaar en minder duur.

In december 1922, de Society Events van de Week pagina van het in de krant Columbia State opgenomen drie afzonderlijke vakantie diners in South Carolina waar ambrosia werd geserveerd. De heer en mevrouw Jack Zelf van Florence gastheer van een drie-gangen kerstdiner voor vrienden, te beginnen met een cocktail en eindigend met ambrosia, koffie en slagroom. De heer en mevrouw M. C. Woods van Marion gastheer van een vakantie partij voor het college onder waarop ambrosia en cake bij een late uur werden geserveerd. In Bamberg werd de Apollo Music Club vermaakt door een kleverige feest waar de gasten gekleed in belachelijke kostuums en de drankjes inbegrepen ambrosia en taart.

In 1931, de Evening Star van Washington, D.. liep een artikel datelined Atlanta beschrijven van de vakantie voorbereidingen in Georgië, waar de bewoners waren van plan om te vieren in dat alle zuidelijke manier met feesten, vasten, reünies en geschenken. Op het platteland, dat betekende dat pas gedode varkensvlees en stapels hete koekjes geladen op een plaat als koord hout en bekroond met taarten en gekookt vla een favoriete maaltijd te maken. hij stadsmensen zullen hun gekocht kalkoen en ambrosia hebben.

Drie jaar later in dezelfde krant, Lucy Eberly voorzien een recept voor ambrosia, die ze stond erop moeten worden gemaakt met verse kokosnoot en merkte, zou Thanksgiving of kerstdiner lijken nooit helemaal compleet zonder.

In 1934, mevrouw S. R. Dull meegeleverde ambrosia in haar column op recepten voor oude Zuid-favorieten en merkte op dat in de afgelopen decennia het weekend voor Kerstmis bracht drukke dagen. hij vakantie bracht veel bezoekers, jong en oud, en de gastvrouw altijd geserveerd refreshmentsâ €”meestal cake, van elke soort en smaak, begeleid door iets anders goed, zoals syllabub, ambrosia, Spaanse crème, en andere goede dingen.

Datzelfde jaar in de New Orleans Times-Picayune, mevrouw SY Allen herinnerde A Christmas veertig jaar geleden en voorzien van een menu voor het diner, dat ham, gebraden kalkoen, en oester dressing featured, met ambrosia, pound cake en koffie voor het dessert. Bij het verstrekken van haar familie ambrosia recept om de Portland Oregonian in 1939, mevrouw W. L. Owen commentaar, Beneden in Mobile, Alabama, waar ik als kind woonde, hadden we altijd Ambrosia voor het kerstdiner dessert. Het zou geen Kerstmis zijn geweest zonder.

In het begin was er niet een discreet ding heet een marshmallow, want het was, zoals pindakaas of caramel, meer van een stof die u gebruikt in snoepjes en desserts. Zacht en kleverig, marshmallow was moeilijk te snijden in de gewenste grootte stukken, hetzij door fabrikanten of koks proberen om het product op te nemen in recepten.

Rond de Eerste Wereldoorlog, Stephen F. Whitman Zoon van Philadelphia geïntroduceerd "Marshmallow Whip," een jarred marshmallow product dat ze geadverteerd op grote schaal "voor gebruik bij het sierlijke desserts met marshmallow smaak." Whitman is regelmatig opgenomen in hun advertenties recepten voor dingen die kunnen worden gemaakt met hun nieuwe product, zoals ijs ijscoupes en druiven parfaits. In 1926, in wat misschien een vroege vorm van betaald geweest zijn "native advertising," het bedrijf het product verscheen in een serie gesyndiceerde columns verstrekken van recepten die Incorporated marshmallow zweep.

Rond dezelfde tijd, uitvinders werden sleutelen aan nieuwe machines en processen voor de productie van marshmallows in afzonderlijke stukken, en blikken gevuld met de bekende cilindrische marshmallow vorm die we vandaag kennen begon het raken van de markt. Het bedrijf Whitman was in geen geval de enige om marshmallow een goede manier te vinden om een ​​favoriet oud fruitbrak te verkleden. Beginnend in de late jaren 1920 en toenemen in de jaren dertig, verschenen recepten overal over het land van het Santa Cruz-avondnieuws aan de Brooklyn Eagleethat verwerkte marshmallows in een bepaalde vorm in Ambrosia.

In juni 1936 liep bijvoorbeeld de Omaha World Herald een recept voor Ambrosia die opgeroepen tot een mengsel van witte kersen, ingeblikte ananas en marshmallows met slagroom gevouwen. Datzelfde jaar, Miss Sydney Alexander van Sterlington, Louisiana, heeft een AMBROSIA-recept bijgedragen aan de Monroe-ster die riep naar gesneden sinaasappels, een half pond marshmallows, een kopje zware room, suiker en citroensap. Kokosnoot kan worden toegevoegd, ze noteert aan het einde, maar veel van de vroege recepten die marshmallow omvatten, weglaten kokosnoot en suiker, volledig, vermoedelijk omdat de marshmallows zoetheid en textuur op zichzelf zouden hebben verstrekt.

Na verloop van tijd werden veel modernere innovaties toegepast op Ambrosia. In 1950, de record-chronicle van Denton, Texas, voorgeschreven een zomerversie van Ambrosia die een pakket oranje gearomatiseerde gelatine, geraspte oranje schil en sinaasappelsap samen met een pakket van versnipperde kokosnoot en gekoeld is gebruikt en geslagen verdampte melk. Het Dallas Morning News bood een gebakken Ambrosia in 1960 die opgeroepen tot een blikje fruitcocktail, bananen, miniatuur marshmallows, ingeblikte gemalen ananas en geraspte kokosnoot om in een pan te worden gemengd en in een oven van 350 graden gebakken totdat de kokosnoot bruin was.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Ambrosia Salad wordt het beste geserveerd als bijgerecht of dessert. Ik maak deze fruitsalade voor de voorjaarsvakantie zoals Pasen, Moederdag en Memorial Day en ik serveer het naast het hoofdgerecht. Ithas was zelfs in de loop van de jaren in een paar afstudeeringen en zomerverjaardagen. Omdat het een koude, verfrissende, koele zweep en zure roomsalade is, is het heerlijk in de zomermaanden en ik dienen traditioneel het voor barbecues, vadersdag, 4 juli en arbeidsdag.

Pasen is slechts een paar weken weg! Ik heb al mijn Pasen-dinermenu gepland en het bevat mijn ClassicCrock Pot Brown Sugar ananas ham, Italiaanse pastasalade, aardbei mimosas, andstrawberry shortcake. Ik ben ook adereer deze salade van deze scranberry fluff. Na Pasen-diner, gebruik ik de overgebleven ham in mijn beroemde bonen en ricerecipe.

Calorieën: 116kcal koolhydraten: 21G Eiwit: 1G VET: 3G Verzadigd vet: 2G Cholesterol: 3 mg Natrium: 28 mg Kalium: 91 mg Vezel: 1g suiker: 16g Vitamine A: 65IU Vitamine C: 5. MG Calcium: 24 mg ijzer: 0. mg

voor veel zuiders, is Ambrosia Salad een gerecht geassocieerd met vakantie-potlucks of tantes en grootmoeders. Het krijgt af en toe een slechte rap, samen met de vaak vergadigde fruitcake, maar wanneer het correct is bereid, kan het licht en heerlijk zijn. De scheidslijn tussen liefde en haat lijkt één ingrediënt te zijn: kokosnoot. Maar zo veel is duidelijke ambrosia-salade die absoluut een kokosnoot moet omvatten.

het woord Ambrosia betekent heerlijk of geurig. Ambrosia was ook de magische vrucht van de goden in de oude Griekse Mythologie . De goden op de berg Olympus aten Ambrosia om onsterfelijkheid te handhaven en zonder dat ze zwak werden. In homers iliad baadden de goden in Ambrosia en gebruikte het als parfum. En hoewel we vandaag vrij zijn om te genieten van Ambrosia, mythologie gedicteerd dat stervelingen de dood zouden worden geconfronteerd als ze de Goden Ambrosia durven te eten of hun goddelijke nectars drinkt.

een van mijn favoriete zuidelijke chef-koks, Virginia Willis, biedt een heerlijke, meer traditionele versie van Ambrosia in haar kookboek, Basic to Brilliant, Yall: 150 verfijnde zuidelijke recepten en manieren om ze aan te kleden voor het bedrijf. Ze vertelt een mooi verhaal over het bereiden van het gerecht met haar zus en grootvader voor haar grootmoeder, die hield van Ambrosia. En voor het record pleitch met behulp van verse kokosnoot, niet ingeblikt. Vind haar recept en instructies voor het goed voorbereiden van verse kokosnoot hier.

P.: Thelife + Living CollectionFeatures Moderne benodigdheden voor het huis en de keuken, ontworpen met nut en schoonheid in gedachten. Ontdek een assortiment van handgemaakte huisgoederen, keukengerei en geschenken en vind inspiratie om elk seizoen te wonen en te dineren en misschien wel iets om je Ambrosia in te dienen.

Alabama Chanin is een lifestyle bedrijf dat goed ontworpen en zorgvuldig wordt geproduceerd Goederen voor de persoon en het huis. We gebruiken 100% biologisch katoenweefsel in onze ontwerpen, duurzaam afkomstig van zaad tot stofâ € ", samen met hergebruikte en Geclaimed materialen. Bij Alabama Chanin behouden we tradities van gemeenschap, ontwerp, produceren en levende kunst door het werk en het leven te onderzoeken door de daden van storytelling, fotografie, onderwijs en het maken.

Voedingsinformatie wordt geschat op basis van de ingrediënten en kookinstructies zoals beschreven in elk recept en is bedoeld om alleen voor informatieve doeleinden te worden gebruikt. Houd er rekening mee dat voedingsdetails kunnen variëren op basis van voorbereidingsmethoden, oorsprong en versheid van gebruikte ingrediënten.

onze woonwijk locaties worden geopend op basis van de universitaire behoefte, capaciteit en locatieconfiguraties. We hechten we aan provincie, staats- en universitaire vereisten voor het leveren van maaltijden op de campus, zelfs als deze -bepalingen doorgaan naar Evolfewhile Verschaffing van een verscheidenheid aan te gaan gezellig en heerlijke maaltijden in een veilige omgeving.

The Complete Guide to Simple Stropen

Gebruik deze eenvoudige siroop recept voor al uw het inblikken, koken en cocktail behoeften. Weve dek je voor lichte siroop, zware siroop en nog veel meer

Uus täna

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Zoek en deel elke dag Indiase frituurbroodrecepten met gist. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
Voedingsmiddelen om te eten tijdens zwangerschap Ada

Voedingsmiddelen om te eten tijdens zwangerschap Ada

Er is geen reden om brood naar de stoep te gooien. Volg deze deskundige tips van topvoeding, artsen en chef-koks.

Kom meer te weten
Frituurvissen met meel en maïsmeelrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Frituurvissen met meel en maïsmeelrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Onze stoneground rijst en maïsmeel kan elke maaltijd naar het volgende niveau nemen. We malen onze maïs en gebroken rijst in een antieke gristmolen om de mooiste, meest voedingsmeel te produceren die je kunt kopen.

Kom meer te weten
Hoe te Cook Oesters in 6 eenvoudige manieren Seafood University

Hoe te Cook Oesters in 6 eenvoudige manieren Seafood University

Oyster Poboys Als youre een fan van zeevruchten, dan is de kans groot, je bent ook een liefhebber van oesters. En als dat het geval is, dan u hebt gehoord en zijn zeker een fan van de Oyster Poboy. De poboy is een klassiek gerecht rechtstreeks uit het zuiden die zeker is om thuis op een New England plaat. En wat is de enige manier om te verbeteren op een dergelijke delicatesse Fry up die verse oesters met een zak van Drum Rock, natuurlijk Dus, laten we zien hoe je een oester poboy, Rhode Islandstyle Oyste maken

Kom meer te weten
2 ingrediënt Brownie Cookies Geen meel, eieren of olie

2 ingrediënt Brownie Cookies Geen meel, eieren of olie

Ons Easy Brownie Cookie Recept is alles wat je wilt dat het een chocolady traktatie is met set cookie-randen en een fudgy brownie-centrum. Het is de beste brownie in cookie-vorm

Kom meer te weten
Fudgy pindakaasbeker brownies de marmeren keuken

Fudgy pindakaasbeker brownies de marmeren keuken

Dit is voor al mijn vrienden die dol zijn op pindakaas, dit zijn een beetje tijdrovend, maar zeker de moeite waard het erg rijk en erg fantastisch, je kunt natuurlijke pindakaas gebruiken, maar ze zullen de laag harder maken. Reviewers zeiden dat ze ongeveer 25 ganache maken, dus misschien probeer je dat. Genomen uit Anne Thornton Toon dessert First, Episode Brownie Bonanza

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze fudgy courgette brownies zijn zacht, taai en zo heerlijk. Je zou nooit raden dat ze vol met courgette zitten

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Dit is klassiek vanille spons verjaardagstaartrecept dat kan worden gejuangend door hagelslag rechtstreeks aan het beslag toe te voegen. Of je het klassiek houdt of gaat voor de

Kom meer te weten
6 creatieve manieren om Halloween-snoep uit te delen

6 creatieve manieren om Halloween-snoep uit te delen

Heb wat overgebleven Halloween-snoep bij de hand gezet tot goed gebruik met dit leuke Candy Bark Recept van Halloween. Vind meer Halloween-recepten online bij Wilton

Kom meer te weten
Burger King lanceert trechtercake friet

Burger King lanceert trechtercake friet

Niet beschikbaar Koop Geweldige trechter taartsticks, 8 oz bij Walmart. om

Kom meer te weten
Onze Best Cookbook Collection 2

Onze Best Cookbook Collection 2

Naast onze Signature Strawberry Cake van de trechter, waarom niet proberen een van onze nieuwe gastronomische smaken Cookies and Cream, Peaches and Cream of Canadese Smores

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.