Hoe om Green Onions Fresh

Hoe kan elk type ui en hoe lang ze duren te slaan

Het opslaan van uien hoe homegrown uien op te slaan

Snijd de toppen of de nek van de uien nadat ze zijn genezen. Gooi die tekenen van verval te tonen of zachte plekken. Gebruik een bollen die dikke nekken eerst omdat ze meer vochtig en Dont slaan ook.

Heeft u ooit zult vinden oude verwelkte groene uien in de koelkast, klaar om te gooien in de vuilnisbak Do niet zo snel zijn om ze te gooien! U kunt ze terug te brengen naar het leven en je zult nooit meer groene uien opnieuw kopen in de supermarkt! Ik had een bos van groene uien dat ik de toppen had geknipt en gebruikt. Wat overbleef was ongeveer 4 inches van niet veel van alles. Ik zet ze terug in de koelkast, denken dat ik zou de lamp te gebruiken in iets. Ik vergat ze in de koelkast en tegen de tijd dat ik herinnerde ze zagen er behoorlijk ziek! Klaar om te gooien? Niet zo snel! Zet de wortels in het water en kijk hoe ze te doen herleven en te groeien!

Ik kon het niet geloven! Mijn uien waren verwelkt en dood, echt klaar voor het afval. Ik vond deze info ergens online en ik heb het een keer te proberen. Die groene uien in de foto zijn mijn 4-inch verwelkte groene uien dat ik bijna gooide. Ze hebben zelfs nieuwe spruiten op hen. Ik heb een paar van de trossen in de koelkast nu. Kunt u raden wat ik van plan te doen met deze?

Heb je dit recept gemaakt? Im altijd zo blij om te horen over het! De liefde van identiteitskaart om te zien hoe het bleek. Tag me bij CarmysHungry op Instagram, zodat ik het kan zien! Als u het recept genoten, Id echt waarderen een reactie met een 5 star rating! â ™ ¥

Geplaatst door op 15 februari 2009 in Koken How-To Video's, kookshows, kooktips Tricks, Culinaire vragen met Kimberly, Featured, fruit groenten, glutenvrij, Gezond, hoe om te koken, Keuken Tuinieren, Low Calorie, uien, organiseren, Veganistisch, Vegetarisch, Veggies |

Kimberly Turner is de web-chef achter CookingWithKimberly. om. Eten schrijver, voedsel consultant en algemene liefhebber van de heerlijke traktaties op onze planeet, Kimberly brengt je stevige inhoud, heerlijke aanbod, pretantics, en een aantal down-huisgemaakte verliefd op haar moeder het maken van cameo's. Internet ondernemer en marketeer, Internationaal model, en Editor-in-Chief van een aantal online publicaties . Wees een kampioen in uw keuken Eat Heerlijk!

De ui is een nietje in bijna elke keuken pantryand voor goede reden! niet verder te kijken dan Ree Drummonds penne met bloemkool en gekarameliseerde ui voor het bewijs: het kan een gerecht te nemen van gewone naar special! Uien kan veel langer dan de meeste producten duren, maar veel mensen zijn niet helemaal zeker hoe te slaan uien op de juiste manier. Koelkast? Balie? Geheel? Snee? Lees verder om de primeur te krijgen.

Can uien worden opgeslagen op de teller?

Echter, zodra een ui gesneden is worden bewaard in de koelkast in een luchtdichte containerpreferably glas één, kunststof absorbeert geuren. U wilt een minimum te beperken vocht en oxidatie , die beide zal de smaak en textuur van de gesneden ui beïnvloeden. Dus als je het voorbereiden bent naar een groot feest, pre-hak de uien en bewaar ze in de koelkast in een luchtdichte verpakking.

Hoe ga je uien te houden van rotten?

Met de juiste opslag conditionsrepeat koele, droge en donkere vijf keer de meeste uien moet minstens een maand duren. Voor meer bederfelijke uien, als de lente of zoete uien, te verlengen hun houdbaarheid in de koelkast, overweeg dan het verpakken van elke bol individueel in papieren zakdoekjes om het overtollige vocht te absorberen, welke smaak en textuur kan beïnvloeden en ook bespoedigen bederf.

Als uw koelkast ooit thuis wordt om slijmerige bundels van slechts enkele dagen oud groene ui, dan is hier een tip dat voedselafval zal besparen, besparen kruidenier geld, zelfs sparen het schoonmaken van de groentelade! Het is super eenvoudig en je hoeft niet iets speciaals te kopen. Dan groene uien zal houden voor twee en zelfs drie weken, fris en klaar voor het plukken vanaf uw eigen koelkast als een boeket bloemen voor uw koelkast!

Later betekende het openen van de koelkast een paar dagen later een slijmerige puinhoop van rottende groene uien goed voor niets, behalve de compost kom vinden. Later was code voor het graven voor groene uien voor een salade of eieren of. alleen worden teleurgesteld. Later was gewoon code voor het vertragen van het weggooien van de ongebruikte groene uien, goed, later.

Voor langere stukken van groene ui met de gloeilamp einde is bevestigd, wrap in een vochtige handdoek en plaats in een herbruikbare zip-top zak, dan in de koelkast. Op deze manier houdt de uien in een humidbut niet wetenvironment, zodat ze niet slijmerig krijgen.

groene uien, ook gesankt, zijn een veelzijdig ingrediënt die bij veel recepten is inbegrepen. Ze voegen zowel smaak als kleur toe aan een gerecht, kunnen worden gekookt of rauw gegeten en worden gebruikt als een garnering. Het zou dus logisch zijn om ze bij de hand te houden, maar helaas kunnen ze slap en slijmerig worden voordat je het gaat om ze te gebruiken. Dit is vaak te wijten aan onjuiste opslag. Door een van de drie methoden te gebruiken voor het opslaan van groene uien, zult u merken dat ze deden langer dan als ze eenvoudig in de koelkast zijn geplaatst. Dit vermijdt voedselverspilling en vermijdt ook het verspillen van uw Geld ook.

Als u geen A vensterbank in uw keuken hebt, kunt u groene uien opslaan in de koelkast na dezelfde richtingen voor het opslaan op een vensterbank , maar dan Bedekking van de toppen van de uien met een plastic bagthis kan de tas zijn die ze binnenkwamen of een zip-top tas.

In plaats van de scallioenen in een pot te plaatsen, kunt u een papieren handdoek en opslagtas gebruiken. Wikkel eerst de groene uien in een enigszins vochtige papieren handdoek. De vocht geeft de vochtigheid die nodig is voor de juiste opslag; Als de handdoek echter te nat is, kan het rottend bevorderen. Als u liever, kunt u de handdoek sprenkelen met water na het wikkelen van de groene uien. Plaats de ingepakte scallions in een plastic zak of opslagcontainer; Het hoeft niet luchtdicht te worden afgedicht. Remoisen de papieren handdoek als het uitdroogt en vervang het als het te nat wordt.

Stone legt uit dat deze specifieke groenten in het bijzonder kwetsbaar zijn aan het ethyleengas dat andere producten afgeeft. Met dat in gedachten, beveelt hij aan om ervoor te zorgen dat u uw groene uien ver weg van andere groenten en fruit houdt.

Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

U kunt stappen om de honing kristallisatie proces te vertragen en te repareren gekristalliseerde honing te nemen. In dit bericht bespreken we afgeroomd honing en ruwe honing.

Uus täna

Avocado voor baby 4 Heerlijke manieren 6 maanden babyfood

Avocado voor baby 4 Heerlijke manieren 6 maanden babyfood

Avocados zijn voedingsstoffenvruchten die gemakkelijk kunnen worden opgeslagen, hebben altijd thuis. Een van de beste manieren om avocados op te slaan, is om ze in te drukken. Leer enkele tips voor het veilig opslaan van Avocados, hier

Kom meer te weten
Hoe bewaart u Avocados Avocados uit Mexico

Hoe bewaart u Avocados Avocados uit Mexico

Een expert op het gebied van voedselopslag legt de beste manier uit om avocado's op te slaan om ze snel te behouden, of het nu gaat om de koelkast.

Kom meer te weten
Pick, genezing, op te slaan uien recht op lange houdbaarheid te krijgen

Pick, genezing, op te slaan uien recht op lange houdbaarheid te krijgen

Een ui lamp ongeveer 1 cm in diameter, kan plantuitjes worden gekocht of geteeld het vorige seizoen in de voorbereiding op het planten van uw moestuin in de lente.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Dit gemakkelijke recept van Sopapilla Cheesecake is perfect voor een Cinco de Mayo-dessert, of voor elke andere dag is het heerlijk en gemakkelijk te maken.

Kom meer te weten
Spons Candy Milk Chocolate door Abdallah Candies

Spons Candy Milk Chocolate door Abdallah Candies

Deze snoep is als het soort dat mensen verwijzen naar Seafoam Candy. Het is knapperig en heeft een SugaryMaple-smaak. Probeer gewoon maar één stuk te hebben

Kom meer te weten
Lente-ui groeiende gids

Lente-ui groeiende gids

Ontdek hoe u smakelijke lente-uien wilt laten groeien, ook kunt u scallions genoemd, met hulp van deze gids voor het zaaien, groeien en oogsten van BBC Tuinners World Magazine.

Kom meer te weten
Groeiende lente-uitjes tips die het bijsnijden is van wat een lente-ui is

Groeiende lente-uitjes tips die het bijsnijden is van wat een lente-ui is

Scallions Allium Fistulosum zijn klontervormige uien vergelijkbaar met groene uien en lente-uien. Leer hoe je ze in de tuin kunt laten groeien.

Kom meer te weten
Hoe de lente-uien te bevriezen die groene uien scallions opslaan

Hoe de lente-uien te bevriezen die groene uien scallions opslaan

Heb je je lente-uien al verkeerd opgeslagen, ontdekken hoe je lente-uien op te slaan om ze langer te bewaren

Kom meer te weten
Hoe de lente-uien de vergroening van Gavin te betrekken

Hoe de lente-uien de vergroening van Gavin te betrekken

In mijn keuken zijn de scallions vaak de ster van de show. Ik hou van ze in zoveel gerechten toen ik heb geleerd dat je de scallions kunt betrekken, moest ik het proberen.

Kom meer te weten
Moet avocados worden gekoeld

Moet avocados worden gekoeld

Hoe avocado's op te slaan. Hoe een half avocado te besparen. Wat te doen als de avocado niet rijp is. Waar te bewaren Avocados.

Kom meer te weten
Hoe weet je als een ui Has Gone Bad The Kitchen Journal

Hoe weet je als een ui Has Gone Bad The Kitchen Journal

Hieronder zijn enkele manieren waarop u kunt zien of een ui is slecht. In veel gevallen kan de geur van uien je een goede indicatie van het al dan niet zijn slechte geven. Als

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.