Op zoek naar de Ultimatemartini

11 Perfect moderne wendingen op de klassieke Martini

Shakenor geroerd? Persoonlijk denk ik dat een Martini moet worden geroerd als het schudden, het de drank te veel verdunnen. Maar laat niemand vertellen dat je de jouwe hebt geschud; Cocktails moeten van de persoon genieten.

U kunt een VEPER van James Bond kennen. Het is gemaakt met drie delen van gin, een deel van wodka en oorspronkelijk onderdeel van Kina Lillet. Vandaag kan Kina Lillet moeilijk te vinden zijn, zodat het vaak wordt vervangen door Lillet Blanc en een dashboard of twee bitters. U kunt ook Italiaans COCCHI-americano proberen. VESPER wordt altijd geschud geserveerd. Double-spannende het na zou moeten helpen om kleine chips van ijs in de drank te vermijden.

voor de lavendelstroop, kook gewoon een kopje water met gedroogde lavendel, voeg suiker toe en laat het 1015 minuten sudderen. Laat het mengsel koel en spreek het dan. Dit kan tot twee weken in de koelkast worden opgeslagen.

Sindsdien zijn er mensen geweest die denken aan zichzelf als Martini-drinkersa-soort die opduiken na het verbod, toen het drankje sahara-droog werd en het persoonlijke eigendom van Alpha Malestere zijn geweest die zijn die de enige goede martini zijn. Beefeater of Tanqueray of Plymouth, enz.; nat of droog of erg droog, afhankelijk van de hoeveelheid vermouth; olijf of draai; geschud of geroerd; koud of kouder of sub-nul. Als je op elk een aangegeven mening hebt gehad, werd je niet beschouwd als een serieuze martini-drinker.

Voorkeuren aan de tafel Skewed beslist ClassicThat is te zeggen, klassiek als voorgeschreven door normen na het verbod. Im old-school, zei Waugh. Ik hou van een sterkere martini. Ik vind het droger. Tegen het einde van de proeverij ging Elliott af, waarnemen dat dat panel op zoek was naar meer opvallende gins en meer gin, in hun ideale martini. Gevraagd om hun go-to-martini-gins te noemen, riep de groep klassieke namen, zoals tanqueray, Beefeater, Thoodles en Plymouth; en moderne gins, zoals Fords, Junipero en Perrys Tot.

maar was het een martini? Het was de vraag die over alle drankjes in de smaak had geprobeerd, een vraag die tevreden moest zijn voordat de kwesties van smaak en constructie zou kunnen worden opgenomen. Elliotts-drankje was een zeldzaam geval waarin smaak de traditie veroorzaakt; In de meeste gevallen overtreft de traditie smaak. De zoete plek is waar die twee dingen overlappen, een gebied over de grootte van de middencirkel op een dartbord.

het aantal verschillende cocktails dat je kunt maken, is vrijwel eindeloos, maar misschien is het meest bekende voorbeeld van een cocktail de klassieke martini. Veel van die faam komt van de manier waarop Martini's worden vermeld in romans en in films, vooral als het gaat om James Bond of veel van de klassiekers.

al deze variaties zijn vrij vaak voor en redelijk erkend. Realistisch gezien zal elke barman weten wat een vuile martini is of hoe een droge martini te maken, hoewel ze hun eigen ideeën hebben over de specifieke verhouding die een martini droog of nat maakt.

Met de Martini van 1942 is de belangrijkste variatie in de alcohol. S We weten, Martini's gebruiken traditioneel gin of wodka als de primaire geest. In dit geval is de gekozen Geest tequila en lijkt het drankje zijn naam te krijgen van Don Julio 1942 Tequila, die gewoonlijk wordt gebruikt.

Wat is het meest opmerkelijk, en prachtig, over de Martini - daarnaast de meest iconische cocktail van alle tijd - is dat het geen gevestigd recept heeft, slechts een reeks van verschillende Persoonlijkheden . Je kunt gin met een gezonde dosis droge vermouter en garneren met een citroenwending en noem het een martini, of schudt wodka en olijf pekel en serveer het met een piment die ook een martini zou zijn De enige gemeenschappelijke grond Het aandeel van twee drankjes is een naam.

Martini-drinkers specificeren vaak hun voorkeursverhouding bij het bestellen bij een bar, met het Vermoutgedeelte zijn 1. SO 4: 1 Martini zou 4 delen gin / wodka tot 1 deel vermouter zijn. Dit is de verhouding, niet de werkelijke gebruikte hoeveelheden, een 4: 1 Martini zou waarschijnlijk 3 ounce of geest en â¾ oz vermouter. En niet Iedereen Roundnummers, in David Entbruidys De fijne kunst van het mengen van drankjes, zegt hij dat de perfecte verhouding 3.: 1.

i persoonlijk likeMartinis in het bereik van 3: 1, hoewel dat met een hoge proofgin is in de 47-50% ABV, die ik aan te adviseren. Met een lagere proof gin, 40-43% ABV, zou ik 4: 1 of 5: 1 doen. Ik hou ook van een licht en Crisp2: 1 Martini nu en dan ook.

Hoewel onbekend voor de meeste martini-drinkersnowadays, waren oranje bitters ooit zeer voorkomende vroege Martini-recepten. Zefell door de wegenen zijn wanneer de sharives en de olijfbrine in de mix werden toegevoegd. Er is gewoon te veel dissonantie daar.

Als u niet gewoonlijk Garneer uw Martini's met Olijven, kan ik oranje bitters ineng aanraden, vooral met gin. Ze voegen een delicate laag complexiteit toe en zorgen voor een veel elegante cocktail.

de garnering voor een Martini is een andere diviserende vork in de weg. Een olijf is waarschijnlijk de meer vertrouwde en iconische keuze vandaag, zeker als je gaat door de afbeelding in film en televisie, terwijl een draai het drankje oplicht en het wat toegevoegde zing geeft. Ik geef de voorkeur aan een draai omdat ik denk dat het wat nuance toevoegt, maar voor elk hun eigen.

Aantal olijven  Er is een oude barkamer bijgeloof waarin staat dat het pech is om een ​​gelijkmatige aantal olijven in een Martini te plaatsen, waardoor de conventioneel aanbevolen tel één of drie te maken. Ik doe persoonlijk niet veel voordeel in dit en denk dat je daar in 'veel olijven in zou moeten brengen als je wilt.  Plus, voor wat het waard is, heeft Frank Sinatra altijd gewend om zijn Martini's te bestellen met twee olijven, zijn rechtvaardiging zogenaamd omdat hij voor hem was, en één was voor de volgende mooie vrouw die door de deur liep. Brutaal.

Dit jaar moedigen de -organisatoren mensen aan om naar hun plaatselijke bars te komen waarvan er vele hebben kunnen heropenen na uitdagende pandemische beperkingen voor een feestelijke martini, terwijl sommige locaties ook zullen zijn Speciale aanbiedingen voor de dag uitvoeren.

om je klaar te maken voor het evenement, gingen ze je voorstellen aan de klassieke Martini en een paar variaties die zeker in je cocktailrepertoire moeten zijn. Vergeet niet om foto's van uw Martini's op de dag te delen met de Hashtag #WorldMartiniday op sociale media.

misschien wel het beste van beide werelden voor fans van vermoutcocktails, de perfecte martini combineert droge gin met zowel droog als zoet Vermouths . Vanwege de combinatie van Vermouths , verwend je voor de keuze met garnituren citroen, oranje of olijven zou werken.

In principe is dit hetzelfde als uw standaard Martini, gemaakt met droge gin en droge vermout het enige verschil is de garnering, die een cocktail-ui moet zijn. Voor de Geest zou een enigszins hartige of citrusachtige gin mooi werken. Om deze vies te maken, voeg dan eenvoudig een dashboard toe van de kachelvloeistof van je uien.

Martini is een populaire drankje in de Jame Bond-films geweest. Maar afgezien van films zijn Martini's al bekend als een gemengde alcoholische drank sinds 1888. Martini's worden geserveerd op een cocktailglas of martini-bril.

Martini is een cocktaildrink gemaakt van een mengsel van gin en Vermont met een citroenwand of olijfolie. Afgezien van James Bond, is andere bekende figuren zoals Franklin D. Roosevelt ook dol op het drinken van deze favoriete cocktail op hun Martini-glas.

Als je al geruime tijd Martini's hebt gedronken, moet je bekend zijn met de algemene namen en de verschillende soorten Martini's die in de bars worden geserveerd. Laten we uw kennis controleren en zien welke van de onderstaande typen Martini's al uw smaakpapillen zijn opgedekt en de naam kennen met sommigen van hen.

Hoewel er basistypen martini's zijn, zoals Dirty Martini, Dry Martini of Nat en Perfect, Gibson Martini, Gin of Wodka Martini, geschud of geroerd Martini, en Vesper Martini, wilt u misschien weten dat de typen van de verschillende martini's die er beschikbaar zijn.

Aandacht vereiste cloudflare

Vol met granaatappelsap, rozemarijn eenvoudige siroop, en gin, zal dit granaatappel en gin cocktail u helpen om je door de lange winter dagen.

Uus täna

Pompoen fizz cocktail een huis in de heuvels

Pompoen fizz cocktail een huis in de heuvels

Leer snel, gemakkelijke en heerlijke recepten gemaakt met onze bekroonde gins.

Kom meer te weten
Warme koekenpan kaneel appels gezond de eenvoudige veganista

Warme koekenpan kaneel appels gezond de eenvoudige veganista

Het begon allemaal met een obsessie met karamel-appelen die op een of andere manier veranderden in ons met te veel Granny Smith-appels die rondliggen. Dus ik wist dat het tijd was om een ​​appeltaart te maken met Apple Glaze. Niet dat ik klaagde. Het beste deel van dit

Kom meer te weten
Orangeglaza's Wortelen Live Naturally Magazine

Orangeglaza's Wortelen Live Naturally Magazine

Hier is wat elke moeder een truc nodig heeft om groenten in iets van kinderen te draaien. Voeg sinaasappelsap en een vleugje suiker toe aan een pan met wortels terwijl ze koken, en Poof hebben ze met smaak geglazuurd.

Kom meer te weten
Apple Pie Bars Paleo, Glutenfree

Apple Pie Bars Paleo, Glutenfree

Uitgedaagd met een zoetekauw op een glutenvrij dieet Probeer onze lekkere appelbars dankzij Betty Crocker Gluten Free Cake Mix.

Kom meer te weten
Glutenvrij maïs honden glutenfree op een shooting

Glutenvrij maïs honden glutenfree op een shooting

Het perfecte voertuig voor jus en geroosterde goodies The Yorkshire Pudding Deze versie is glutenfree, maar vrees nooit, je krijgt nog steeds die karakteristieke bladerdeed en gouden kleur

Kom meer te weten
Glutenvrije kaas bieslook blini's

Glutenvrije kaas bieslook blini's

Natuurlijk glutenvrije boekweitblini met zure room, komkommer, kruiden en gerookte zalm. Voorgerechtsgrootte voor feesten. Maakte ze voor 45 personen in mijn ...

Kom meer te weten
Luchtfriteuse Catfish Glutenvrij Glutenvrij avondmaal

Luchtfriteuse Catfish Glutenvrij Glutenvrij avondmaal

Deze luchtfrituurvissen en -chips zijn precies wat u nodig hebt om elke week op het menu te zetten, de friteuse recepten van de lucht zijn een uitstekende manier om van gezonde, knapperige voedingsmiddelen te genieten. De luchtfriteuse Tilapia is tot in de perfectie bereid zonder een grote hoeveelheid olie te gebruiken.

Kom meer te weten
Gouden beerbattered vis met chips

Gouden beerbattered vis met chips

Koken kabeljauw, haak of schelvis in een supercrisy-beslag gemaakt van sprankelend water stoomt de vis dus het is echt vochtig, van BBC goed eten.

Kom meer te weten
Stone Ground Fish Fry Glutenvrij

Stone Ground Fish Fry Glutenvrij

Zo luchtig, zo knapperig, zo smaakvol ... je zult het gluten niet missen en je zult niet missen op die goede Midwestern Fish Fry Fridays. Dit serveert 23 personen met bijgerechten. Ingrediënten 3 Tilapia filets 1 kopje glutenfree meel 1 eetlepel bakpoeder 1 theelepel zout 12 theelepel oude baai kruiden plus meer voor het serveren van 18 theelepeltje cayenne 2 eierdooiers 34 kopje sprankelend water, ofwel gewoon, citroen of sinaasappel op smaak gebracht 12 kopje Cornstarch plantaardige olie voor frituren Giet plantaardige olie I

Kom meer te weten
10 beste kokosnoot bloem gebakken vis recepten yummly

10 beste kokosnoot bloem gebakken vis recepten yummly

Op zoek naar glutenvrij gefrituurde vis die mijn lijst met restaurants en recepten en bevroren producten delen om uw glutenvrije viswensen te fufilleren

Kom meer te weten
Gebakken oesters met spek, knoflook en salie

Gebakken oesters met spek, knoflook en salie

Knapperige zuidelijke gebakken oesters kan mijn favoriete gerecht zijn. Eet ze als aperitief met wat comeback saus of stapel ze in een poboy die je echt niet fout kunt gaan met dit recept.

Kom meer te weten
Glutenfree Halloween-recepten

Glutenfree Halloween-recepten

Zacht, Cakelike Glutenfree Halloween Sugar Cookies maken de perfecte, halloween-traktatie. Deze glutenvrije suikerkoekjes zijn super zacht en ze zijn perfect voor het decoreren. Geniet van deze suikerkoekjes vlak of vorst ze met je favoriete glutenvrije glazuur.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.