Geef gewoon het draak water van overcultuur

Hier zijn ... Ell, je kent een grappig kort verhaal door Susan D Onem Reedsy Prompts Page 0

Mijn buddy, Ed, en ik ben onlangs een paar keer een paar keer opgebouwd om een ​​dek te bouwen. Een deel van het proces nam verschillende grote pijnbomen af ​​die in de weg van het dek en het uitzicht zouden zijn. We namen ze drie weken geleden af ​​bij het eerste bezoek. Toen we vorige week weer opstonden, besefte ik dat een van hen een grote hoeveelheid sap uit de stronk had geslagen.

afgelopen vrijdag, maakten mijn vrienden Marshall, Buschy en Leonard de reis naar Philly, zodat we game 5 van de flyers vs. sabers konden bijwonen. Buschy groeide op in Buffalo en we hebben meerdere pelgrimstochten naar de geboorteplaats van de Buffalo Wing in de afgelopen jaren. Ik was opgewonden om ze allemaal in de stad te hebben om enkele van mijn favoriete bars en eetgelegenheden te bezoeken.

Tussen hun aankomst om 17.00 uur op vrijdag en gaan slapen langs mijn bedtijd, we consumeerden vleugels van Tanger, diverse hotdogs en pretzels in het spel, een assortiment bar snacks bij Bob en Barbaras, cheesesteaks van Pats en Genos , en veel te veel huiselijke bieren. Gemaakt voor een aangename ochtend.

In de AM terwijl iedereen zich voorbereidde om terug te gaan naar hun respectieve steden en gezinnen, Marshall en ik maakten plannen om samen voedsel in zijn huis in New Jersey te koken. We vestigden zich op een ijzeren chef-kok-formaat en, ondanks de opgeblazen magen en darmadres van de vorige 16 uur, koos Marshall een worst als het geheime ingrediënt. Niet zijn beste beslissing, maar het had zeker de ingrediënten van een DB-bloginvoer.

op de rit omhoog ging ik me bezig met het maken van scotch-eieren, iets dat ik nog nooit eerder had gedaan en slechts één keer in een restaurant had. Geeft meer informatie over die later. Kristi besloot om mini-bruscetta te dienen met een mengsel van worst, appel, ui, en een kleine afgebrokkelde cheddar. Brother Tims Entry was een mysterie, maar ik wist dat hij een gunning zou zijn voor GROTE TERIODS IEDEREEN met iets uitgebreid. Marshall heeft waarschijnlijk het ingrediënt gekozen, zodat hij iets kan doen met de worstjes die we een paar weken geleden van de Italiaanse markt hebben gebracht.

Cabot, 'cursus. De enige keer dat Kristi ooit Cheddar heeft gekocht die niet van Vermont was, was het beruchte 65-blok van Dibruno Bros Cheese "-verhaal. Niet zeker of ze ooit weer niet-Vermont Cheddar zal kopen

Blijkbaar zijn deze dingen de bijnaam Dragon Turds of Armadillo eieren. Ik had nog nooit van hen gehoord, maar het bestaat uit een jalapeno, gevuld met roomkaas, gewikkeld in pittige worst en gekookt in een roker. Nou dan.

tim arriveerde met deze volledig gekookt maar was leuk genoeg om tijdens het proces een paar foto's te maken. Hij bezocht blijkbaar zaterdagochtend een paar Latijnse supermarkten en eindigde met een aantal verse Jalapenos, Chorizo ​​en Honduranworst. Vanaf daar kreeg hij de Jalapenos en gevuld met gekruide roomkaas.

Terug naar Marshalls House. Tim verwarmde de volledig gekookte drakenschroef in de oven en sneed ze op voor iedereen om te eten. HAAT ECHT HAAD HOE ONDERHOUDIGEN VAN DE EERDERE ZINIGINGEN SLEEPT Omdat ze eigenlijk best goed waren.

Marshall noemde deze een van de meer heerlijke dingen die Hed ooit gegeten, maar zoals al het andere die avond diende, raakten we heel snel onze limiet. Na je 3e of 4e plak, moesten de smaken bijna te veel zijn, vooral voor degenen die zijn gewikkeld in Hondurese worst.

De beste waren de chorizo ​​sinds de Hickory-smaak hen niet overvoldadig rookte, het gecombineerde specerijen van de worst en de paprika's was niet te sterk en je zou de zoetheid van de peper kunnen proeven. Over het algemeen, heel cool voedselpost om voor de eerste keer te proberen.

nu, op de Scotch-eieren. Een Scotch-ei is een ei gewikkeld in worst en gefrituurd. Ik moest van tevoren een beetje onderzoek doen, in de eerste plaats over hoe te koken de eieren aan de textuur die ik wilde. Specifiek wilde ik een hard gekookt wit dat bij elkaar zou blijven door peeling terwijl hij de dooier loopny houdt. Ik eindigde uiteindelijk in een pot kokend water voor precies 8 minuten en koelde ze volledig in ijswater voordat ze peelden.

Na een uur keek naar de Blazers 4e kwartaal comeback, met wat shiner bocks, en wat kaas te eten, het was tijd om te gaan koken. Ik draaide de hitte op een pot plantaardige olie voor het frituren en begon elk ei in worst in te wikkelen.

ik heb online een goede tip geleerd om te testen of olie klaar is voor frituren omdat ik nooit een thermometer heb en altijd het pistool spring. Als je een stuk brood in gooit en het ongeveer een minuut bruin wordt, is het klaar. Op de tweede test leek het onze olie klaar was dus ik begon Final Prep.

aan de linkerkant is een ei geslagen met enkele workershire saus voor binden en smaak; Aan de rechterkant is een kom gewone broodkruimels gemengd met een goede hoeveelheid zout en zwarte peper. De worst gewikkelde eieren werden in de gebaande ei gerold en volledig bedekt in de broodkruimels.

niet alleen waren deze bases 20 sterker, maar ik was 20 zwakker. Ik vlieg Pathox en Ronin en je raadde het zowel wind als donker weerstand buffs deze week. De bonusvlammen doen al het werk als een goede equalizer. En je hebt al high-levelbases gemaakt in lage competities die veel onmogelijk zijn. Ik ben al om 3 uur wakker om te proberen een aanval in te sluipen. Dit doet mijn uiterlijk pijn. Ik ben ouder en heb mijn verdomde schoonheidsslaap nodig.

hoe de loopny Dragon Turds geef ik ze coachen bij het aanvallen van een basis in 20 toename van de verdedigingsvermogen toen we zelfs 10 naar beneden kregen. Om te voorkomen dat pogingen glitch zijn, bekijken ze bases buiten het oorlogsmenu. Dus zien ze een veel lagere totale basisuitdrijving.

helpt niet dat ik de sterkste flyer op mijn team ben en je hebt Empyrean-bases die in lage platina-competities hangen. De afgelopen 18 maanden heeft de top op een team zonder grote draken me een hele goede flyer gemaakt. Maar ik kan niet werken met fucking wonderen als ik een dubbele kreupele en LVL 75 toren bases zijn gewoon chillen in platina 3. Zien dat die spelers op dit team verschijnen, is als het zien van een Dic Pic waar je nog nooit om hebt gevraagd. Het was een hard team dat ik vermoed aan de make-up die ze uit een veel hoge competitie kwamen.

ik denk dat de 20 boosts in orde zijn. Ze werken beide manieren, je bases worden net zoveel vergroot, dus wat ze voornamelijk doen, is het totale aantal vlammen lager, beide teams kunnen krijgen, waardoor de kans op banden kan worden verminderd. De bonus zou te hoog zijn als teams nauwelijks vlammen kunnen krijgen, en te laag als er nog steeds 350-350-scores gebeurt.

het is gewoon een trainingsnachtmerrie in teamgenoten Doelen selecteren . Zoals een 10 buffs die ze moeten vliegen slimmer. 20 buffs die ze gewoon veel lager moeten raken. Dus waarom hebben bonusvlammen überhaupt? Ze waren aan het maken van de gelijkmaker. Betere vliegende teams kunnen winnen omdat ze niet op een backer waren gebaseerd, maar je zult nog steeds shitty flyers hebben op een meer gestapeld team dat David op geen enkele manier die Goliath zal verslaan.

Persoonlijk, sinds het op het algemeen aan alle toegepast, zie ik geen probleem. Het andere team wordt net zoveel beïnvloed. Het was een enorme morele boost voor mijn lagere niveaus om een ​​hogere draken op te schieten! Het kost wat mensen verrast, maar met 7 pogingen en goede planning, was het geen probleem. En ja, we zijn deze week waarschuwde met de 20. Er is de occasionele -team die je gewoon overbrugt, zeker, maar we hebben echt verdedigbare bases, zelfs mijn lagere spelers, en zelfs de oorlogen we Verloren, ze zijn blij met de draken die ze konden neerzetten en dat we minder pogingen hadden dan de teams die wonnen. Als je gestoomd bent, zou ik het sterk aanbevelen om naar je bases te kijken of het aan een team te krijt dat probeert een competitie of zandzakken op te gaan.

het is een beetje raar hoe 10 een klein verschil maakt, maar nog eens 10 is een enorm verschil voor jou. Ik denk dat je een beetje misleidend bent geweest door dit sterker-dan-gebruikelijk-voor-je vijandelijk team waarschijnlijk ook sterker-dan-gebruikelijke uitrusting, in plaats van de extra 10 die zo verschil maakt.

het Bonus Flames-systeem was om te voorkomen dat zandbagging door de lead-aanvaller verantwoordelijk te houden en niet langer afhankelijk is van een sterkere back-up. Hoe kan een leider nauwkeurig kiezen een basis om aan te vallen wanneer 99 van de tijd in Gane ze zelfverzekerd zijn Een bepaalde basis, torens Lvls, DP, maar voor deze ene aanval die ze kunnen nemen nu in oorlogen. In theorie bij 10 boost kunnen ze nog steeds hun standaard basis nemen die ze altijd nemen. Maar ik zeg ze dat ze MAX-basis moeten weten verdedigd / unbided voor oorlogen, maar hoe kunnen ze nauwkeurig meten die met een 20-basishardere factor wanneer ze de basis niet kunnen bekijken met toegepaste buffels en ze hebben geen ervaring en LVL 52 torens nu ons zo sterk als een LVL 56-torens. Voeg vervolgens de 20 -weerstand toe als deze op u van toepassing is

Hotdogs waren nauwelijks nieuw aan Barry Sorkinbut Ik kan niet zeggen dat ik ooit iets met hen heb gemaakt, anders dan hotdogs, of misschien in Franks en bonen, zegt hij. Terwijl hij dankbaar is dat Doug Sohn hem niet aanwijst als visogen of stier testikels , presenteerde het Holpark-nietje een eigen -uitdagingen . Het is een moeilijk ingrediënt, omdat je zou kunnen beweren dat het hoogste en beste gebruik op een poppy-zaadbroodje is met mosterd, augurk, tomaat, selderij Saltbut Ik zou waarschijnlijk voor de gek gehouden zijn als dat wat ik deed, zegt Sorkin.

plaats twee of drie stroken kaas in elke uitgeholde jalapepeper. Als ze te lang zijn, knip ze dan dat ze niet uit de paprika's plakken. Plaats een kleine hoeveelheid vulling in een van de paprika's over de stroken kaas en gebruik vervolgens je vinger om het helemaal naar de bodem van de peper te duwen. Voeg meer vulling in kleine hoeveelheden toe, duw naar beneden na elke toevoeging, totdat de peper vol en redelijk goed verpakt is. Herhaal totdat alle peper is gevuld.

ik heb dit recept van een forum dat ik een tijdje bekijk, de naam is van hen, maar ik dacht dat ID het deelt als een aardige pittige gegrilde voorgerecht, of soms ziek eet het gewoon voor het diner met iets hopig.

in de late shift, Gary Wiviott, BBQ Life Coach, auteur van de Baconfest-goedgekeurde BBQ-bijbel laag langzaam, en oprichter van Chicagos Première Culinary Chat Site, Lthforum. OM, zal zijn versie van Atomic Dragon Turds demoniseren, een spek-gewikkelde gerookte Jalapeno-traktatie.

wat bedoel je, echt? Je gelooft eigenlijk dat iemand van ons in dit bedrijf hoopt om onze gezichten 's ochtends te laten verwijderen? Of een andere tijd van de dag voor die kwestie? Als ik het niet beter wist, zou ik denken dat je een paar ridders kort van een ronde tafel was, mijn vriend!

Pittige Dr Pepper getrokken varkensvlees

Ree Drummond is geïdentificeerd om creatief te blijven met haar recepten. 1 manier De Pioneer Lady maakt graag enkele van haar maaltijden een beetje extra fascinerend is

Uus täna

Recept Dr. Pepper trok varkensvlees Butt

Recept Dr. Pepper trok varkensvlees Butt

Onze BBQ trok varkensvlees recept is eenvoudig maar serieus Meat Madness, de rook van hardhout infiltreert het varkensvlees met smaak, het is een perfecte varkensvlees recept om te pronken met je gekke roken vaardigheden op de volgende March Madness partij.

Kom meer te weten
Instant Pot Trok Pork BBQ-video

Instant Pot Trok Pork BBQ-video

Een voedselblog gewijd aan het creëren van gelukkige buiken één homecooked maaltijd per keer.

Kom meer te weten
Deze vuurbal en amaretto-cocktail smaakt net als Dr Pepper

Deze vuurbal en amaretto-cocktail smaakt net als Dr Pepper

Deze gloed in de donkere cocktailrecepten zijn perfect voor je volgende feest smakelijk, soepel en heerlijk deze leuke cocktails zullen je gasten praten. Als u zich afvraagt ​​hoe u gloed in de cocktails kunt maken, zijn deze recepten voor u.

Kom meer te weten
Artsen beweren de mens in China stierf na het drinken van 1 liter Cocacola in minuten

Artsen beweren de mens in China stierf na het drinken van 1 liter Cocacola in minuten

Meer informatie over de geschiedenis van dodelijke cocktails of cocktails met deelnrelated namen. Leer het verhaal van elke en pak ook het recept.

Kom meer te weten
Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Een automatische infuus koffiezetapparaat automatische infuus koffiezetapparaat is een koffie bereidingsinrichting dat de filterdrip werkwijze koffiezetinrichting gebruik. hoe een

Kom meer te weten
17 Boozy St. Patricks Day Desserts

17 Boozy St. Patricks Day Desserts

Heres Nog een leuk recept voor oudejaarsavond, Champagne Cake Pops Recept dienen deze samen met de New Years Ball Drop Donuts.

Kom meer te weten
De juiste manier om een ​​wrijving te gebruiken voordat het vlees permasteel wordt gegrild

De juiste manier om een ​​wrijving te gebruiken voordat het vlees permasteel wordt gegrild

ABKS droog wrijven voor biefstuk en ribben is gemakkelijk te maken voor uw volgende BBQ of om als een geschenk te geven. Neemt je biefstuk en ribben smaak naar het volgende niveau

Kom meer te weten
Perfect Panseared Steaks Recept

Perfect Panseared Steaks Recept

Ons gezin houdt van deze eenvoudige en smaakvolle methode om de Gordon Ramsay perfecte biefstuk te maken. Het is perfect voor een speciaal diner thuis

Kom meer te weten
Frans Golden cantharellen, Gedroogde Alléén bij Markys Gourmet Store

Frans Golden cantharellen, Gedroogde Alléén bij Markys Gourmet Store

Hoe te Drysautee Paddestoelen voor eten of opslag hebben veel champignons of zelfs een paar die u wilt opslaan in de vriezer, of paddestoelen je wilt nu eten zonder het water dat ze bevatten het verdunnen van uw gerecht Dry Sautee ze eerst Dry sauteeing hen zal brengen hun ware flavo

Kom meer te weten
Fruit groente gegolfde verpakking

Fruit groente gegolfde verpakking

Er zijn vijf basisfruitproducten ingame elk met een gekookte versie. Er is een extra fruit in het bewind van Giants DLC, twee extra fruit in de schipbreukelde DLC, en drie extra fruit in niet verhongeren samen. Er zijn vijf Crock Pot-recepten die fruit vereisen. Er zijn...

Kom meer te weten
Taart

Taart

Leer hoe je grote pionier vrouw perzik dump cake kunt koken. Crecipe. OM leveren fijne selectie van kwaliteit Pioneer vrouw perzik dump cake recepten uitgerust met beoordelingen, reviews en mengtips.

Kom meer te weten
Instant Pot Dump en start recepten waar je echt van zult houden

Instant Pot Dump en start recepten waar je echt van zult houden

Je kunt een smakelijke split-erwt-soep hebben zonder de hele middag roeren door te brengen. Deze hands-off Instant Pot-versie wordt gedaan in minder dan 2 uur, en het is vol smaak.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.