Onze 20 beste recepten van 2021

Onze beste recepten van het jaar

Met meer dan 11.000 beoordelingen en het hebben van 26.000 at-home koks maken deze maaltijd, we denken dat dit recept een must-poging is! John Chandler heeft deze internetberoemde lasagne gemaakt die viraal is gegaan. Hij zegt, het kost een beetje werk, maar het is het waard. Het geheim is in de saus die de hele dag kookt. Een beetje extra inspanning zal de moeite waard zijn

deze zijn niet je gewone brownies. Deze pan van brownies is tot in de perfectie bereid en wordt gegarneerd met zelfgemaakte chocolade frosting waardoor het een decadent dessert is. Meer dan 18.000 hebben ingelogd waardoor dit 4. -star recept en iedereen heeft dezelfde consensus : Tese zijn de beste brownies die ik ooit heb gehad! Krijg het recept hier!

Hoeveel van deze recepten heb je gemaakt?

Als je helemaal op het hek over spekstam hebt, kijk dan eens op deze foto. Wauw. En yum. Dit is American Cuisine op zijn best: hartig, zoet, rokerig en zout in één keer. Het recept duurt een paar uur om bij elkaar te trekken, maar het maakt een grote batch en wordt zeker je meest gebruikte kruiderij. Het is gemakkelijk om te zien waarom Bacon Jam Peak Populariteit bereikte op onze webbrowsers en in onze keukens, deze jaar durende PRO-koks zette hun draai aan de trend

Sommige receptideeën zijn tijdloos aangezien ze elk jaar trendden. Crockpot-kip valt absoluut in die categorie, dankzij de lage inspanningstechniek en de menigte aantrekkingskracht. Hoewel we over een dozijn gezonde, eenvoudige Crockpot Chicken-recepten hier bij Spruce eet, genieten we ook genieten van browsende sociale media voor creatieve nieuwe neemt de klassieker.

deze traditionele Joodse koekjes zijn vernoemd naar de Tri-cornered hoed gedragen door Haman. Ze hebben meestal genoten van Purim, in februari of maart. De twee belangrijkste elementen zijn de vullingsjam is gebruikelijk, maar zeg nooit nee tegen chocolade-hazelnoot-spreadand en natuurlijk, de iconische vorm.

als aardappelpuree voor altijd zijn, dan zijn knapperige ingeslagen aardappelen 2021. Mensen konden de Googlingand-kookthese zeer heerlijke spudden stoppen, en wie kan ze de schuld geven? Gebroken aardappelen zijn twee keer gekookt; eerst gekookt, vervolgens gebroken en geroosterd met een liberale hoeveelheid vet en kruiden. Als je niet een fan van knapperige bits hebt, kun je nog steeds in de trend gaan: Fluffy Smashed Aardappelen waren ook een hit met het internet-savvy dit jaar. Denk aan ze als een minder kieskeurige aardappelpuree die je kunt laden met fixins.

het is een spannende maar verbijsterende tijd. De kwaliteit van recepten online varieert wild en blindelings: uit Amerika, de facto liniaal van het Engelse internet, gutsen een tweeplaat van cupcakes, anodyne weergaven van internationaal eten en 50 manieren met een pot marinara. De situatie is hier weinig beter, waar letterlijk een Squillion-blogs eindeloze Quiche-recepten publiceren en waar, op dezelfde website, gevoelige methoden van Mike Robinson Jostel met de Culinary Zeugma's van de SLAPDash Culinary Zeugma's van klaar stabiele kok. Hier is mijn poging om u te begeleiden door het beste en slechtst.

een andere enorme site, met meer dan 100.000 likes op Facebook. Het eten is voornamelijk gewone, midweek huis koken: gebak, pastagerechten, heerlijke glutenvrije pannenkoeken, met af en toe een goed idee. De Moeilijkheidsgraad Met een gebruikers- ingediend Recept is dat het op zichzelf moet staan: lezerrecensies bieden een begeleiding, maar men heeft waarschijnlijk een basisbegrip van voedsel nodig om te voorspellen gerecht gaat werken. Voor de vermoeide of ongezuurde kok is echter een goed beoordeelde gerecht Allrecipe on) vaak een veilige inzet.

deze opgeblazen website, een spin-off van het tv-kanaal, is gewoon een giller. De recepten van ten minste de helft van de voedselnetwerk zijn eenvoudig te walsen. Een blik op het Comfort Food Section Throws Up Gehaktbrood Masterpiece, Mac en kaassoep en rode fluwelen broodpudding, het rood afkomstig van voedsel kleuring . De site organiseert ook dit fijne recept dat pre-gesneden wortels combineert met winkelkocht.

Lee is een dode-eyed Stepford Robot berucht voor wat ze Sem-Eye zelfgemaakte koken, een vrouw die blijkbaar doodsbang is om een ​​paddestoel te snijden. Food Network is een gedraaide vreugde om te bladeren, maar ik zou het niet bij het dineren gaan.

Christus weet wat James Tanner dacht dat hij het aan het doen was toen hij gebakken Alaska met knoflook en kruidenkaas en sinaasappel was, maar het grootste deel van zaterdagkeukenrecepten en die gerechten uit oude faves Hugh en Nigel zijn de neiging om betrouwbaar te zijn, het koken waard. BBC Good Food, die veel gebruiker heeft - ingediend Recepten, verstandig benadrukt peer beoordelingen. Het heeft veel goede dingen, maar dit recept, geen twijfel beschreven met enige nauwkeurigheid door zijn eigenaar als adembenemend, is een van de meest emetische dingen die ik ooit heb gezien.

De beste receptblogs zijn net zo goed als de beste kookboeken, net zoals de beste restaurantblogers zo goed zijn als de beste professionele critici en het voordeel hebben van gratis zijn. Maar er zijn veel meer slechte voedselblogs dan goede. Kwaliteitsblogs hebben echter de neiging om lezers en roem te garden, dus de populariteit van een blog is een ruwe maar niet onbetwistbare gids voor de waarde ervan.

Internet Marketeers Trill Die Inhoud is King, dat als je alleen je website hebt met voldoende Google-vriendelijke woorden, je zult snel je kleine hoek van internet domineren. Ze hebben misschien gelijk, maar het advies is geen hulp aan een hongerige persoon. De kwaliteit van recepten is altijd belangrijker dan hun hoeveelheid: Sites die opscheppen van het hebben van honderdduizenden recepten alleen hun onverschilligheid naar hun lezers.

Nummer Oneon De lijst is bananenbrood, dat duidelijk meer een dessert is dan een brood. Het is wat je maakt als je die bananen niet echt wilt eten, maar jij kun je ook niet helemaal met hen verdelen. Wat we hiervan kunnen leren, is dat veel quasi-quarantaine mensen meer bananen kopen dan ze kunnen gebruiken.

Werkelijk? Gebakken rijst? Ik bedoel, ik hou van gefrituurde rijst prima, of ik heb het tenminste niet actief niet leuk. Maar het 10e meest gezochte recept op het internet tijdens een virus? En een van de 10 was hand Sanitizer ?

2019 was een groot jaar voor Paula, ze opende twee meer Paula Deren Family Kitchens restaurants en bracht haar nieuwste kookboek uit, Paula Disens Southern Buigenher Elef First Baking Cookbook. Zoals een traditie is geworden bij Pauladeen. OM, vieren het einde van een jaar en het begin van nog een andere met een terugblik op de 10 recepten waar je het meest van dit jaar liefhebt.

10. Broccoli-braadpan Deze doordeweekse haple heeft dit jaar misschien een plek laten vallen, maar het heerst nog steeds oppermachtig als een van de meest populaire recepten op Pauladeen. om. Het is een stiekeme en heerlijke manier om in sommige groene groenten te sluipenâ € "zelfs als ze bedekt zijn in room van paddenstoel, kaas en crackers. Ok, nu waren officieel hongerig.

9. Kip dumplings â € "Een klassiek comfort eten Als er ooit één was, heeft Paulas Chicken Dumplings Broccoli Casserole ingehaald om de nummer Nine Spot op onze lijst met de meest populaire recepten van de jaren te claimen.

7. Southern Cornbread-vulling Het lijkt erop dat er niet de enige waren die dol zijn op vulling en dressing voor meer dan Thanksgiving! Zet natuurlijk maïsbread in zo ongeveer alles, en zogen er zeker van. Op de een of andere manier is dit recept nog populairder dan vorig jaar.

6. Zoete aardappel bakken Er zijn weinig manieren om zoete aardappelen te eten waar we meer van houden dan van hen te genieten in deze rijke en heerlijke zoete aardappelbakken, en sinds het zesde populairste recept op de site, het lijkt erop dat je het erover ziet !

5. Peach Cobbler Praat over een comeback! Na ranking nummer 8 in 2017 viel Paulas ongelooflijke Peach Cobbler Recept in 2018 van de lijst. Maar het lijkt erop dat jullie allemaal honger hebben voor meer, dus het is terug met een wraak op nummer vijf spot!

4. Riginaal kleverige botercake Ooey, kleverig, en zo heerlijk, het is geen verrassing dat deze smelt-in-uw mond een van Paulas de meest populaire recepten is. En terwijl ze een hoop variaties heeft, zoals pompoen, toffee en citroen lavendel, er is alleen niets op het origineel.

3. Iscuits Iedereen houdt van een koekje! Ze hebben heerlijk gesmoord in boter en gegarneerd met honing of jam, en ze zijn volkomen schilferig. Dit klassieke Paula-recept kan in 2019 in de ranglijsten vallen, maar we denken dat het een redelijk goed run had als het # 1-recept voor vier jaar recht.

2. ​​LD-Fashioned Meatbloaf, AKA Basic Meatbloaf ouderwets, basicâ € "anders bekend als klassiek! Dit ouderwetse gehaktbrood heeft de tand des tijds doorstaan, en het wordt nog populairder, op twee plekken van de ranglijst van vorig jaar. Dit tijdloze familiediner is het op één na populairste recept van 2019 op Pauladeen. om en om een ​​goede reden!

1. OT YO MAMAS BANAA POWER POWERING Het vorige # 1 Recept is een niet-traditionele bananenpudding die een favoriet is voor vakanties, potlucks, cookouts en meer. Er is een nieuwe kampioen in de stad, en het ziet eruit als wat ze zeggen is waar is "Victory is echt lief.

onze meest populaire recepten van 2021 SPAN een mooie grote RangeFrom Gourmet-aspiraties tot gemakkelijke doordeweekse roer-Friesand die veel zin heeft. Het was een groot jaar voor veel dingen, maar het was een bijzonder groot jaar voor thuiskoks. Onder het feit dat hij al maanden thuis zit, wijst je uit naar onze eerste picknicks na de vaccin en potlucks en Herenigd met vrienden en familie voor de feestdagen, er was een breder scala aan gelegenheden om voor te koken wikkel onze hoofden rond.

We genieten allemaal van een perfect voorbereide maaltijd, een paar van ons genieten van het kookproces, maar bijna niemand geeft toe om te genieten van de -therapeutische kunst van het wassen van de gerechten. Die weinigen van ons groeien geleidelijk in de fijnproeverbeweging waarvan de prioriteit is om alle hoogste gewaardeerde recepten op het web af te trekken.

de feestelijke populaire kip Biryani

deze vingerlikkende rijstgerecht is een favoriet serveren bij evenementen in culturen over de hele wereld. Een enkele pot kan vier mensen dienen en duurt ongeveer 10 minuten om voor te bereiden en een half uur om te koken. Het is een volledig uitgebalanceerd dieet met gemiddeld 50 gram eiwitten, 80 gram koolhydraten onder andere voedingsstoffen.

Ten eerste vereist dit een grote anti-stickkoekepan. Op gemiddeld hitte, voeg wat olie toe, vervolgens knut knoflook en ui totdat ze zacht worden. Nu kunt u kruiden en de linzen toevoegen, en vervolgens ongeveer een minuut koken.

Himalaya Pickling Salt Fine 200g

Zout is een belangrijk ingrediënt tijdens het maken van zuurkool en ingelegde groenten. Ik gebruik graag ongeraffineerd zeezout of iets dat is geëtiketteerd als beitsen of inblikzout, maar je kunt elk zeezout, Himalaya zout of koosjerzout gebruiken. ... Merk op dat de meeste pickling-recepten aannemen dat u alleen fijne zouten gebruikt.

Uus täna

Dineer in deze restaurants Hudson Valley op kerstavond

Dineer in deze restaurants Hudson Valley op kerstavond

Dus de Gravy Talk heeft me gedacht over regionale gerechten en wat is een gewoon voedsel waar ik van ben, sommigen van jullie hebben nog nooit geprobeerd. Dus ik zal beginnen met worst jus en buscuts ja, witte jus, een true comfort eten zoete thee ... nd Geen van die thee met pakketten suiker toegevoegd aan je glas, het is niet hetzelfde als het toevoegen van de suiker aan de werper is nog steeds warm. Jon dacht dat ik gek was toen we mijn familie in PA bezochten en ik heb uitgelegd dat niet overal zoete thee heeft. Blauwe krabben,

Kom meer te weten
Schaaktaarten verleden en heden

Schaaktaarten verleden en heden

Bekijk onze historische schaakselectie voor het allerbeste in unieke of aangepaste, handgemaakte stukken uit onze schaakwinkels.

Kom meer te weten
Toegang geweigerd voorouders

Toegang geweigerd voorouders

Spaanse FLAN is een romig, gebakken ei-custard-dessert dat op grote schaal populair is in Spanje en op andere gebieden over de hele wereld. Het is een gemakkelijke dessert om te maken, indrukwekkend om te dienen voor gasten, en het kan van tevoren worden gemaakt. Spaanse ei Flan is romig, lager en heerlijk

Kom meer te weten
Nationaal Koolaid Days 2e weekend in augustus

Nationaal Koolaid Days 2e weekend in augustus

Wie herinnert zich het eten van Zarex-sneeuwkegels in de winter van 1978, de zoete fruitige siroop was een nietje van een New England-jeugd.

Kom meer te weten
NPR Cookie toestemming en keuzes

NPR Cookie toestemming en keuzes

Koolaid Ice Cream en Koolaid Ice Cream Pie Wie heeft ooit gehoord van het maken van fluwetsmooth-ijs deze gemakkelijke werkhandig huisdier met koolaid het iceceamiest ijs Een huisdier melk gouden lepel recept huisdier geeft het romige, fluweelachtige, gladheid. Koolaid Instant Soft Drink Mix geeft het fruitsmaak en kleur die we kers gebruikten,

Kom meer te weten
Aardappelchipkoekjes en corned beef Jello Deze oude Danville Recepten tonen een momentopname in de geschiedenis

Aardappelchipkoekjes en corned beef Jello Deze oude Danville Recepten tonen een momentopname in de geschiedenis

De historische samenleving van Danville en de Ruby B. Archie Public Library heeft deze Thanksgiving samengekeurd om oude gearchiveerde recepten uit de Gemeenschap te delen.

Kom meer te weten
Voedingsmiddelen die geschiedenis veranderden hoe voedsel de beschaving vormde van de oude wereld naar het heden

Voedingsmiddelen die geschiedenis veranderden hoe voedsel de beschaving vormde van de oude wereld naar het heden

Zevende van studenten en algemene lezers, deze encyclopedie richt zich op de ontelbare en diepgaande manieren waarop voedingsmiddelen de wereld hebben gevormd die we bewonen, van de prehistorie tot het heden. Ritten met de behoeften van studenten in gedachten, voedingsmiddelen die geschiedenis veranderden hoe voedsel de beschaving van de oude wereld naar het heden bijna 100 inzendingen op voedingsmiddelen voorkomt die gevormde geschiedenisfascinerende onderwerpen hebben die zelden in detail in traditionele geschiedenisteksten worden aangepakt. Bij het leren over voedsel en hun belang, zullen lezers waardevol inzicht krijgen in andere gebieden, zoals religieuze bewegingen, literatuur, economie, technologie en de menselijke conditie zelf. EaDERS zal leren hoe de aardappel bijvoorbeeld het leven veranderd in drastische manieren in Noord-Europa, met name Ierland en hoe de aardappelnoodgevingen leidde tot de basis van de wetenschap van plantenpathologie, die nu van invloed is op hoe wetenschappers en regeringen de gevaren van genetische uniformiteit van de gevarenheid van invloed zijn . De inzendingen documenteren hoe de consumptie van thee en specerijen de wereldwijde exploratie bevorderde, en hoe citrusvruchten hebben geleid tot de preventie van scheurbuik. Dit boek helpt studenten fundamentele informatie over de rol van voedingsmiddelen in het vormgeven van de wereldgeschiedenis, en het bevordert kritisch denken over dat onderwerp. Verviews De voedingsmiddelen die de wereld van de prehistorie hebben veranderd tot de presentgives aandacht voor de relaties tussen voedsel en religieuze bewegingen, zoals de verbindingen tussen vis, brood en wijn en de opkomst van christendoms-lezers om de verbindingen tussen de geschiedenis van voedsel en de Columbiaanse uitwisseling

Kom meer te weten
Onze gids voor escoffiers 5 moeder sauzen

Onze gids voor escoffiers 5 moeder sauzen

Wat betekent het Franse koken voor jou. Fancy, Fussy, gecompliceerde moedersauzen, de basis van de Franse keuken, gemakkelijk te bereiden. Ik vertel je hoe en je zult nooit meer verpakte saus kopen.

Kom meer te weten
de CourierJournal

de CourierJournal

Hoecakes en honing is een duidelijk Amerikaanse gerecht. Het recept is afkomstig van de indianen en vervolgens werd gebruikt door verslaafde mensen en Europese

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Johnnycakes, een vegetarisch en glutenvrij recept van Eatwell.

Kom meer te weten
Walnut Snowball Cookies Recept

Walnut Snowball Cookies Recept

Deze feestelijke sneeuwbal cookies worden gemaakt met fijngehakte walnoten, meel, boter en vanille, vervolgens gerold in ballen en bestrooid met poedersuiker. Ze bevriezen en goed te verschepen

Kom meer te weten
Holubtsi Gevulde kool

Holubtsi Gevulde kool

Het is misschien niet de mooiste maaltijd, maar dit Oekraïense comfort eten maakt me meteen thuis

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.