Soul Cakes voor de levenden en de doden

Soul Cakes voor de levenden en de doden

Echter, de meest voorkomende is zieken waarin de armen naar de rijken zouden gaan en smeken om geld en voedsel, specifiek, soulcakes. In ruil daarvoor zouden ze zielsliedjes zingen en aanbieden om te bidden voor de doden van het gezin op alle heiligen dag of alle Hallows-dag die 1 november is. Deze gewoonte, heeft wortels in de viering van Samhain of het einde van de zomer om de stervende zon op de laatste nacht van oktober te eren. Als je deze twee samen combineert, krijg je alle Hallows Eve, Hallowe'en en nu, Halloween! Ongetwijfeld heeft Souling zich aangepast in de moderne praktijk van het truc-of-behandelen.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

ik ben oud genoeg om te onthouden Halloween zonder de commerciële trappings. Het was niet een grote deal, echt, in de late jaren '70 in de voorsteden van Londen. Als een meisje met mijn brownie-groep speelden we games, dunked voor appels en toen ik naar huis liep met mijn moeder, keek ik naar heksen omdat dat de enige dag was die je ze kon zien rijden met bezemsteel in de nachtelijke hemel.

Ive nooit ondervindt zielscakes noch ziels, dat is wanneer mensen van deur tot deur gaan en vragen om gebak, appels en ale in ruil voor een lied of gebed. Cñoring to Wikipedia, het is niet meer geoefend en ik heb er zeker niet overheen. Maar ik hou van het idee van bakken voor Samhain â € "Ik ben er zeker van dat de levenden en de doden er meer van zouden genieten.

EEP! Dat is nogal een truc, goed. In Amerika nemen tegenwoordig niet te veel mensen het truc deel van het trick-or-treating serieus meer; Het is meer op: Hallo, Gimme Candy. Maar volgens deze New York Times-artikel is Halloween Night Druckery een probleem in het Verenigd Koninkrijk, waar ei-en-meel-werping, aanvallen op hekken en deuren, dreigende bijeenkomsten van ontevreden dronken jongeren en de diefstal van tuinornamenten zijn genoeg Maak een paar mensen "Gasth! â €" Haat Halloween.

Geen heidense viering is echt compleet zonder een maaltijd om mee te gaan. Voor Mabon vieren, vieren met voedingsmiddelen die de haard en oogstbrood en granen, herfst groenten, zoals squash en uien, fruit en wijn. Het is een geweldige tijd van het jaar om te profiteren van de bounty van het seizoen! Hier zijn vijf van onze favoriete herfstrecepten!

Ritueel badrecept 1: spiritueel bad voor geld. Hier is een van onze favoriete recepten voor een spiritueel bad voor geld. MoSEY's gieten niet uit de kraan, maar als je het goed doet, zie je misschien nog eens meer $$$ in je zak! Tijd dit rituele bad op de was of volle maan. Geestelijk bad voor geldingrediënten: een schone badkuip

In de periode die leidt tot de grote depressie, was Halloween een tijd geworden toen jonge mannen de stoom "konden afblazen en onheil veroorzaken. Soms gingen ze te ver. In 1933 waren ouders woedend toen honderden tienerjongens over auto's, gezaagde telefoonpolen en bezig waren met andere daden van vandalisme in het hele land. Mensen begonnen te verwijzen naar diejaars vakantie als 'Black Halloween', vergelijkbaar met de manier waarop ze vier jaar eerder naar de aandelenmarkt werden aangeduid als 'Black Dinsdag'. In plaats van de vakantie te verbieden, zoals sommigen eisten, begonnen veel gemeenschappen in de organisatie van Halloween-activiteiten 'en spookhuizen' om rusteloze would-be pranksters bezet te houden.

In 835 CE werd alle Hallows 'Day officieel overgestapt op 1 november, dezelfde dag als Samhain, door Paus Gregory IV. Er wordt aangenomen dat de christelijke kerk de datum verplaatst om te matchen met de Keltische vakantie om het christendom gemakkelijker te bevorderen in eerder heidense gebieden. Opzeggingsverzameling tussen de kerk en buitengroepen kan meerdere keren in het christendom worden gezien.

Tegen het einde van de 12e eeuw werden deze drie dagen heilige dagen van verplichting in heel Europa en omvatten het bellende kerkklokken voor de zielen van degenen in het vagevuur. Het was ook Customary voor schreeuwen gekleed in het zwart om de straten te paraderen, rinkelende rouwklokken en belden alle goede christenen om de arme zielen te herinneren. Souling, de gewoonte van het bakken en delen van soulcakes voor alle christelijke zielen, begon ook in deze periode. Groepen arme mensen, vaak kinderen, zouden deur tot deur gaan tijdens AllhallikeTide, zielscakes verzamelen in ruil voor het bidden van de doden, vooral de zielen van de familie en vrienden van de gevers. EEN

Deze traditie van zielsverband is de oorsprong van moderne truc of traktatie. Arme kinderen zouden deur naar deur gaan, vragen om gebakken goederen in ruil voor gebed. Dit parallel de moderne truc of behandelt op veel manieren. Hij expressietruc of traktatie heeft ook een donkerdere betekenis. Rick verwijst naar een dreiging, meestal inactief, om onheilspellen op de huiseigenaren of eigendom uit te voeren als er geen traktatie wordt afgeleverd.

De vakantie van Halloween is vervolgens verhuisd van Europa met de expansie van Europees -exploratie en kolonisatie. Het christendom verhuisde met deze vroege Europeanen en hielp om de vakantie te beïnvloeden zoals we het vandaag kennen.

tien jaar later vond Satan Jack weer door het platteland. Jack accepteerde zijn lot en bereid om naar de hel te gaan. Jack vroeg Satan echter als hij een appel kon opeten uit een nabijgelegen boom voordat ze vertrokken. Satan was het ermee eens en snel de ledematen geschaald om een ​​appel op te halen. Jack heeft vervolgens de basis van de boom omringd met crucifixen gesneden in de schors, de duivel nogmaals op. Jack verklaarde dat hij Satan zou vrijgeven als hij beloofde nooit zijn ziel naar de hel te nemen. Het hebben van geen keuze, ging Satan overeen en werd bevrijd.

In Ierland en Schotland begonnen mensen hun versies van de lantaarns van Jack te maken door enge gezichten in raaps en aardappelen te snijden en ze in ramen of in de buurt van deuren te plaatsen om greepige jack en andere zwervende geesten bang te maken. Immigranten uit deze landen brachten de traditie van de Jack-O'-lantern met hen toen ze naar de Verenigde Staten kwamen. Ze ontdekten al snel dat pompoenen, een vrucht inheems in Amerika, de perfecte Jack-O'-lantaarns maken. Deze traditie is doorgegaan dat zoveel mensen nog steeds geloven dat Halloween en het veranderen van de seizoenen geesten toestaan ​​om de aarde te dwalen. Nederstanding Waarom we Jack-O'-Lanterns uitsluitend zijn bijdraagt ​​aan het plezier van het 6e jaarlijkse pompoencarving wedstrijd van het seizoen en Compass Inn Museum.

een geest is de ziel van een dode persoon of dier dat kan lijken op het leven. In Ghostlore variëren de beschrijvingen van geesten sterk van een onzichtbare aanwezigheid tot doorschijnbare of nauwelijks zichtbare wispy-vormen of realistische levensechte vormen. Geesten worden meestal geassocieerd met de geest van een mens die nog niet is doorgegeven in de hemel of de hel. De ziel is vastgehouden op aarde of bleef voor een doel.

Ghosts verschijnen ook in klassieke literatuur, zoals Homer's Odyssey en de ILIAD. Romeinse auteur en staatsman PLINY De Young heeft een van de eerste opmerkelijke spookverhalen in zijn brief opgenomen, die beroemd werd om hun levendige rekeningen van het leven tijdens de top van het Romeinse rijk. Erts Moderne literatuur heeft ook geesten afgebeeld. Edgar Allen Poe en Stephen King staan ​​bekend om hun werk met betrekking tot spoken en enge verhalen. Menselijke geesten die op aarde zitten, zijn een verhaal zo oud geweest als de tijd zelf.

Historische plaatsen zijn vaak de site van Ghost Encounters. Locaties van vreselijke militaire veldslagen melden vaak het zien van spoken. Het slagveld in Gettysburg, Pennsylvania, dat plaatsvond tijdens de burgeroorlog, is berucht voor deze verhalen. Oude gevangenissen en plaatsen van grote kwelling zijn vaak toplocaties voor geesten omdat wordt aangenomen dat de zielen van deze mensen onvoltooide zaken hebben. Spookverhalen voorkomen ook lokaal. Tales van de vrouw in het wit worden herhaaldelijk verteld in Laughlintown. Deze geest wordt vaak 's nachts laat gezien toen mensen door de stad rijden. Supernatural-onderzoekers hebben ook Compass Inn Museum geïdentificeerd als een locatie van spijtgoed. Of u al dan niet in spookverhalen gelooft, is irrelevant. Hese verhalen zijn al sinds het begin van de geschreven geschiedenis en zullen doorgaan.

weet je hoe Halloween begon?

Mensen maakten vaak cake-aanbiedingen aan goden om hun slechte invloed te verwijderen. Ze boden ook cake aan geesten van de doden, geloven dat de cakes ze zouden voeden tijdens hun lange reis naar de andere wereld. Een van de bekendste voorbeelden van cakes voor de doden zijn zielscakes, gemaakt op 28 oktober, in verband met alle zielendag. Voor veel heidense Peoplesthe vroege Kelten, voor Instancethis was de dag dat de doden opkwamen en rondliep op aarde, en tenzij ze werden gevoed, geloofden mensen, de geesten kunnen de levenden schaden.

hier bij ABC Cake Shop-bakkerij, geloven we dat elke cake die je eet een ziel of twee frees. Om dit jaar te vieren, geven we een gratis kleine ijskoude cookie weg wanneer u ons bezoekt vanaf maandag 24 oktober 2016. Terwijl u geniet van uw heerlijke gratis cookie, neem dan een minuutje en gooide een stem voor uw favoriete gesneden pompoen! Â Stop Door de beste Halloween-traktaties en soul Freeing Cakes in Albuquerque te krijgen.

Nou, het is die tijd van jaar weer. De temperatuur laat langzaam vallen en de bladeren vechten om vast te houden aan hun vestigingen en opnieuw is het tijd voor Halloween. Engelse leraren in het hele land bestrooien van hun Halloween-ambachten en proberen te onthouden in welk bestand ze hun beste Halloween-activiteiten verborgen.

onvermijdelijk zullen de geschiedenis en achtergrond van Halloween worden besproken. Ik ben altijd verrast om te horen wanneer leraren beweren dat moderne dag Halloween en het concept van trick-or-treat dateert uit de heidense Ierland of het oude middeleeuwse Engeland ergens. Mainstream Trick-Or-Treating en de viering van Halloween als een aankledenvakantie werd pas laat in de 20e eeuw in het VK geoefend en zelfs de term trick-or-traktatie werd alleen in de jaren negentig gepopulariseerd in het Verenigd Koninkrijk. Het lijkt er echter op dat er een verre, mistige relatie is tussen de moderne vakantie en enkele 15e-eeuwse tradities.

De naam van het christelijkeizoen van 31 oktober tot 2 november stond bekend als Hallowmas en het omvatte All Saints Day en All Souls Day, maar ook de vooravond van All Saints Dag 31 oktober. Op alle Hallows Eve geloofden christenen traditioneel dat de metaforische afstand tussen de materiële wereld en de andere kant gesloten is. Om te voorkomen dat het wordt erkend door een Geest, zouden mensen vermommingen of kostuums optreden om hun identiteit te verbergen. Ook zo ver terug als de 15e eeuw, onder christenen, had er een gewoonte van het delen van soulcakes bij Allhalliktide. Mensen zouden huizen bezoeken en zielscakes nemen, hetzij als vertegenwoordigers van de doden, of als een betaling om te bidden voor hun ziel. Naarmate de tijd doorging, zouden mensen tijdens de avond van de ene parochie naar de volgende gaan, vóór de dag van de heiligen, vragen om soul-cakes die het vers zingen: â € šSoul, zielen, voor een soul-cake; Bid je goede meesteres, een soul-cake!

Het concept van het dragen van meer uitgebreide vermommingen is zeer waarschijnlijk een afgeleide van de 15e-eeuwse praktijk, maar de ontwikkeling ervan vond langzaam en in gefragmenteerde zakken over de hele Engelse sprekende wereld. Het eerste record van de geuring als het bekend is dateert dateert uit 1895 in Schotland toen mensen van huis naar huis zouden gaan, met maskers en lantaarns dragen om behandelingen van gebak, fruit of geld te ontvangen. Kingston, Ontario Canada is waar de praktijk van het beoordelen in Halloween voor het eerst werd opgenomen in Noord-Amerika, in een lokale krant die dateert uit 1911.

het was pas na de Tweede Wereldoorlog 2 toen de praktijk in volle gang kwam in volle gang Media gericht op kinderen die Halloween-plezier aanmoedigen. Deze omvatten de Jack Benny-show, de baby Snookie-show, en het belangrijkste in een pinda's van 1951 door Charles Schulz die de praktijk van de deur tot deur stond om snoepjes te vragen. De gewoonte was tegen 1952 stevig gevestigd in de populaire cultuur, toen Walt Disney de praktijk in de cartoon trick of traktatie heeft aangetoond. In 1953 verleende UNICEF een trick-or-treating openbare bekendheid door een nationale campagne vast te stellen om kinderen te vragen om fondsen voor de liefdadigheid te verhogen terwijl ze deur tot deur gingen.

Trick-Or-Treating treedt meestal voor tussen de uren van 17.30 uur en 21.30 uur op 31 oktober, met groepen kinderen vaak vergezeld van hun moeders en vaders. Gezinnen die willen deelnemen aan festiviteiten, decoreren soms hun privé-ingangen met spookachtige decoraties zoals Jack-O-Lanterns, Macabre, op zoek Skeletten en Strunh-up Fabric Spider Webs. Het decoreren van het huis is meestal een zeker teken dat huizen deelnemen aan het uitdelen van snoep, maar ook een veranda of voorlampje links is symbolisch voor het feit dat er sprake is van het snoepje. Wanneer een huis niet deelneemt aan festiviteiten, zullen ze meestal de lichten laten worden uitgeschakeld met de veranda- of voordeurlamp. Deze -deelnemers kunnen deelnemers het risico lopen om hun huizen te verkrijgen door wraakvolle Adolescenten .

Verschillende gemeenschappen en scholen in de VS hebben het gevoel dat Halloween niet GIJSCHAKELD genoeg op etnische Minderheden en pogingen zijn gemaakt om de dag opnieuw te merken als zwart en oranje Geestdag. Deze pogingen lopen in verschillende gemeenschappen en het blijft te zien als ze zullen vangen.

Sweet Rice Zarda recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Pakistaanse zoete rijst bekend als Zarda Hope yall zal houden ervan Vind het inschrijven als je al httpsyoutu achterom. elu0sCE0DI6Y

Uus täna

PAMA GRANGEGANATE MARTINI RECEPE

PAMA GRANGEGANATE MARTINI RECEPE

Deze Pama Lychetini is de perfecte cocktail van Halloween om te genieten terwijl je wacht op de kleine monsters om rond te lopen in je wijkverzamelingstracties.

Kom meer te weten
Granaatappel Moscow Mule Recept met PAMA LIQUEUR

Granaatappel Moscow Mule Recept met PAMA LIQUEUR

PAMA-cocktailrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Snelle en gemakkelijke groene bonen en spekkoeken

Snelle en gemakkelijke groene bonen en spekkoeken

Knoflook Bacon Gereaterde groene bonen met geroosterde champignons maken een geweldig bijgerecht. Deze bonen zijn geladen met smaak en smaken ongelooflijk vers

Kom meer te weten
Super Easy Knoflook Parmezaansean Groene Bonen

Super Easy Knoflook Parmezaansean Groene Bonen

Parmezaanse, knapperige spek en gehakt knoflook maken deze gebakken groene bonen extra speciaal. Zacht en klaar in slechts 25 minuten

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze gebakken groene bonen zijn een eenvoudige maar absoluut heerlijke manier om een ​​gezonde vegetarische kant op tafel te krijgen met minimale tijd of moeite

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Kokende vis zou niet intimiderend kunnen zijn Volg Columnist Carla Lalli Musics Norecipe Regels, en het krijgen van die perfect scherpe onderkant is eenvoudig

Kom meer te weten
Lemony Panfried Pork Chops Recept

Lemony Panfried Pork Chops Recept

Leer hoe je panfried-varkenskoteletten met uien kunt maken. Myrecipes heeft 70.000 geteste recepten en video's om u te helpen een betere kok te zijn.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Leer hoe je lemony panfried varkenskoteletten kunt maken. Myrecipes heeft 70.000 geteste recepten en video's om u te helpen een betere kok te zijn.

Kom meer te weten
Panseared Summer Squash met Crisp Rosemary Recept FineCooking

Panseared Summer Squash met Crisp Rosemary Recept FineCooking

Een courgette en een biefstuk hebben misschien niet veel gemeen, maar net als biefstuk, courgette neemt ongelooflijk goed naar de methode om snel te verschijnen in een rokende hete pan Zucchini heeft een hoog watergehalte, dus het koken van het snel Release te veel water, en het doen van hoge hitte levert een prachtige char op een snelle rafel met bruine boter, rozemarijn en knoflook voegt nog meer steakhouseachtige smaak toe

Kom meer te weten
Gerookt gestoofd en gefrituurd wild Turkije Wings Recept

Gerookt gestoofd en gefrituurd wild Turkije Wings Recept

Luister, ik ga allemaal om het maken van prachtige gerechten. En ik hou van het uiterlijk van een hele geroosterde vogel. Maar ik breek altijd hele kalkoenen in hun delen in Noweven voor de

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.