Tijd voor Persimmon Pudding

Aandacht vereiste cloudflare

Voordat hij zijn tijd besteedde om zijn eigen brood- en gebakken goederenrecepten te perfectioneren, bracht Andrew Ullom zeven jaar door als Ashley Christens Executive Pastry Chef. Volgend jaar zullen hij en zijn vrouw Jess Union Special Bread, een volledig bakkerij en café in Raleigh openen, maar tot die tijd kun je een smaak krijgen bij pop-ups in Videri Chocolate Factory en via een stellaire line-up van Thanksgiving-pastei. Als u echt opscheppende rechten wilt nemen, kiest u voor ofwel de soepele, superrijke Videri Dark Milk Chocolate Malt, of de Persimmon Chess Pie, gemaakt met lokaal geteelde dadelpruimen van Burkett Farm in Cary.

Ali Rudel verdiende een loyaal volgend op haar krassende pastei en kenmerkende schilferige korst lang voor zij en haar man Ben opende Oost-Durham Bake Shop in maart. Ze maken nog steeds elke taart, galette en croissant met de hand met behulp van seizoensgebonden, lokale ingrediënten en hun Thanksgiving-pastei zijn geen uitzondering.

ik dacht niet dat ik na een middag van het eten en proeven bij SIP-savor, totdat ik het land BakesSs New York Cheesecake had, werd gewerveld en besproken en besproken met een Malbec-reductie. Wendy Tomblin is de Creative Pafry Whiz achter het land Bakeress, een op maat gemaakte orderbusiness die bekend staat om zijn huwelijkstaarten en pastei, en ze is ook verantwoordelijk voor de dagelijkse desserts in Pittsboros Pickle Jar Cafe. Tomblin vindt inspiratie in erfgoedrecepten, maar geniet van haar eigen draai erop. Om te humor, heeft haar Thanksgiving-taartmenu een diepe schotelhoning en chai pumpkin taart, wiens opwarmkruiden zoals kardemom, piment en gember verder gaan dan Basic Pumpkin Spice, en haar favoriete aller tijden, haar moeders Atlantic Beach Pie.

Ze was van zeeniveau, North Carolina, dat ongeveer als kustlijn is zoals je kunt krijgen. Ik herinner me geen gelegenheid in mijn jeugd, waar haar citroentaarten niet het dessert van keuze waren, zegt Tomblin. Mijn moeder gebruikte altijd Ritz-crackers, net genoeg boter om het samen te houden, en citroensap. Ik gebruik Meyer-citroenen, die een beetje zoeter en minder zuur zijn, en mijn Meringue is Bettersorry Mamits niet als stroperig zoet. Maar voor mij is die de onethats Thanksgiving voor mij.

er is misschien geen Amerikaans-dinerschotel iconischer dan een plakje taart. Modern Diner Jack Tar in Durham staat bekend om zijn verhoogde tankstekkers, inclusief krassende desserts zoals de Silky Chocolate Chiffon Pie. Dit seizoen, chef-kok-eigenaar Gray Brooks en Pastry Chef Meg Kehoe een eerbetoon aan een Amerikaans pictogram met twee pastei bestemd voor moderne-klassieke status: een gemaakt met N.. Appels en veenbessen in een klassieke gebakerkorst, de andere een pompoen chiffon taart met N. -groeide Indiase rivierpompoenen in een speculaos cookie korst, omhelsd met huisgemaakte coole zweep.

Toen we naar onze nieuwe straat verhuisden, hoorden we geruchten van de verbazingwekkende persimmon-boom in onze buren tuin Japanse persinplonen geënt op een Carolina Persimmon Trunk. Wanneer de boom fruit instelt, was het prachtig; Heldere oranje dadelpruimen, een schok tegen de knapperige herfsthemel. Naar mijn vreugde kwam ik op een dag thuis. Dit viel op een mand vol met deze schoonheden op mijn aanrecht.

Terwijl we rechtstreeks in de vakantie rollen en mijn bureau hoger en hoger vult met snoep en snoep, het is leuk om een ​​balans te hebben. Niets slaat een plakje hete beboterde zoete brood met mijn ochtendkop koffie en ik ben zo dankbaar dat ik genoeg geroosterde dadelpruimen in de vriezer heb om me door de winter te zien. Het is de kleine dingen, weet je?

Dit recept van het zuidelijke gietijzeren kookboek heeft ook een plaats in onze vakantie-extravaganza, hoogstwaarschijnlijk op de Thanksgiving-tafel zelf. Apple taarten met een beetje Gouda geraspt in de korst, gebakken in een gietijzeren biscuitpan voor de optimale knapperige randen, zijn een van mijn favoriete herfstdesserts. Ze zijn het eerste dessert gebakken in mijn nieuwe keuken, en ik kan geen betere gelegenheid voor zijn grootdebuut.

Stap Seven: Als je niet toevallig een buur hebt met een persimmon-boom, ben ik inzetten dat de lokale boerenmarkt deze tijd van het jaar een aantal prachtige Hachiya-persruimen voor je zal hebben .. en je hebt geen ladder nodig.

laat heel snel elke verwarring opruimen die je misschien hebt over dadelpruimen. Er zijn waarschijnlijk twee soorten dadelpruimen die u in uw zoektocht naar het fruit deze herfst kunt uitvoeren. Fuyu Dadelpruimen zijn de Squat Little Darlings die je kunt eten als ze moeilijk zijn. Hachiya-dadelpruimen zijn de meer bolvormige vrucht die het beste van superrecht en super zacht genieten. Hachiya-persimmons zijn heerlijk om te bakken omdat ze super zoet zijn. zoals het eten van nectar. dromerig.

Nutsvoorzieningen. Laten we het hebben over Simmon Puddin. Als je denkt aan Padimmon Pudding Denk aan zoete en super vochtige broodpudding ontmoet kruidencake. Als je kunt. Sluit je ogen en denk na over een dessert dat je grootmoeder in oktober 1976 zou kunnen maken als je in Indiana woonde. Nu, misschien vind je dit dessert misschien niet leuk als je van de chocoladetaart van je grootmoeders, maar je vond het leuk dat ze haar persimmon-pudding serveerde met supermelty vanille-ijs. die alles goed maakte. Daar ga je .. dat is persimmon pudding.

bak gedurende 1 uur bedekt met folie, of ontdekt. Als je de pudding bedekt maakt, heb je een zeer natte en vochtige pudding. Als je de onbeschaamde pudding bak, heb je een droger pudding met een brood zoals korst. Ik heb mijn pudding ongedeteerd gebakken. Bak de pudding totdat het stevig is, maar nog steeds erg vochtig.

ze zijn relatief minder bekend dan fruit zoals pruimen en appels, maar dadelpruimen zijn te zien in supermarkten en boerenmarkten in de hele U.. Tijdens het herfstseizoen. Voordat ze rijp, heeft het fruit een zeer samentreuze smaak, maar deze geldschutting als het fruit verzacht. Dadelpruimen zijn ook vol met vitamina!

voor het doeleinden van weersvoorspelling, wil je je handen op een American Persimmon halen, omdat de meeste Japanse persimmon-variëteiten zaadloos zijn. Probeer eerst lokale boerenmarkten of regionale kruideniers, zoals ze waarschijnlijker een lokale Persimmon-instock hebben.

Hoe weer te voorspellen met een persbediende

dadelpruimen hebben een unieke val smaak die Issimilair naar pompoen. De meeste dadelpruimen zijn de Hachiya-variëteit. De vrucht is erg taart, dus het is vaak beschouwd als een bakfruit, het toevoegen van zijn zoete smaak en vocht aan pudding, brood en taart. Dadelpruimen kunnen ook worden gemaakt in gedroogd fruit, jam, ijs en evenalcohol.

het vinden van Preping Persinzen voor het bakken

Dus je wilt persimmon pudding maken. Of brood. Of cookies. Hoe volg je en prep je die gloeiende sinaasappelvruchten? Er zijn verschillende variëteiten, elk met zijn eigen prep-vereisten. Lees onze Quick Guide, inclusief een video op het voorbereiden van pulp voor het bakken.

Al Hacer Clic en El Encrace de Traduccin Se Activa VN Servicio de Traduccin Gratuito Para Convertir La Página al Espaà ± ol. Al igual que con cualquier traduccin por internet, la conversin nee es verstandige al contexto y puede que nee traduzca el texto en su significado origineel. NC State Extension No Garantiza la Exactitud del Texto Traducido . Por Gunst, Tenga en Cuenta Que Algunas Aplicaciones Y / O Servicios Pueden Geen Funcionar Como Se Espera Cuando se Traducen.

Dadelpruimen zijn een uitstekende bron van vezels, evenals een goede bron van B-complex-vitamines, zowel goed voor het houden van het lichaam gereguleerd en Stabiliseren de Metabolic -systeem. Dadelpruimen zijn een Powerhouse voor vitamine A Aanbieding 55 van de dagelijkse aanbevolen waarde. Ze zijn ook laag in calorieën en vetten en bevatten veel antioxidanten. Dadelpruimen bevatten fructose, dus consumeren ze met mate.

Amerikaanse dadelpruimen worden over het algemeen vruchten gevonden op een -hoogte tussen 700 en 2700 voet. Ze lijken de voorkeur te geven aan goed gedraineerde grond, maar zijn ook gevonden in de buurt van Creeks. Hese opportunistische bomen groeien in bossen, maar ze leveren veel meer fruit op wanneer ze in de open lucht worden gekweekt.

je zult geen Amerikaanse persimmons vinden in winkels omdat ze moeilijk te transporteren zijn en niet goed blijven. Aziatische dadelpruimen zijn meestal te vinden in supermarkten en boerenmarkten in de herfst. Dit komt omdat de vruchten groter zijn en een langere houdbaarheid hebben. Amerikaanse dadelpruimbomen zijn een beetje moeilijker dan hun Aziatische neven, die geen winters op hogere elevatie S kunnen overleven.

persimmon wijn en mede zijn geweldig! Altijd Steriliseer Dadelpruimen voordat u ze aan de medewerkers toevoegt om te voorkomen dat de medewerking naar Azijn wordt, door enkele dolende bacteriën die al zijn begonnen met het koloniseren van de rijpe dadelpruimen. Om dit te doen: giet bijna kokend water over het fruit en laat het fruit en water afkoelen voordat je zowel aan je brouwselemmert toevoegt. Kook het fruit niet op de kachel-top, omdat dit veel van de smaak zal verwijderen. Een algemeen recept is om één gallon van rijpe dadelpruimen per 5 gallon-partij wijn of mede te gebruiken. Het werkt goed om de dadelpruimen toe te voegen aan de primaire gisting. Een of twee kaneelstokjes, en een vanilleboon zijn heerlijke complimenten voor elke persimmon-gisting.

Engels Noors Online Woordenboek

U bekijkt deze pagina, omdat we hebben geconstateerd dat u op dit moment gebruik maakt van een niet-ondersteunde browser. Gelieve uw web browser om verder te gaan.

Uus täna

Nordic Cardamom Wafels Recept Redux Wholify

Nordic Cardamom Wafels Recept Redux Wholify

Krumkakes dunne knapperige pannenkoeken, een Noors recept op Gourmetpedia

Kom meer te weten
Noorse pannenkoeken Pannekaken

Noorse pannenkoeken Pannekaken

Scandinavische pannenkoeken worden gemaakt in een eigenaardige pan die een Aebleskiver wordt genoemd. Heerlijk gevuld met jam en besprenkeld met poedersuiker.

Kom meer te weten
500 Interne server fout

500 Interne server fout

Aardappelen. Wat kan Noors zijn dan dat ... Vandaag zijn Noren meer avontuurlijk als het gaat om het bereiden van aardappelgerechten. We eten ze gepureerd, gebakken en gebakken en versnipperen hen om speciale aardappelbollen te vormen die potetball of kumler worden genoemd. Tijdens midzomer zijn echter nieuwe aardappelen in het seizoen in Noorwegen

Kom meer te weten
Nostalgia Cherry sneeuw Cone siroop, 16 oz Walmart.com

Nostalgia Cherry sneeuw Cone siroop, 16 oz Walmart.com

Hoe kan sneeuw kegels maken Hoeveel siroop voor sneeuwkegels In het algemeen, voor een 6 ounce sneeuw kegel, 30 ounces van siroop wordt aanbevolen. Elke liter bevat 128 ounces, wat betekent dat je ongeveer 8586 kopjes moeten krijgen

Kom meer te weten
Nutella en Banana-milkshake

Nutella en Banana-milkshake

Nutella Milkshake zonder ijsrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Strawberry Nutella Chocolate Crepe Cake

Strawberry Nutella Chocolate Crepe Cake

Dit artikel is een recept voor een 20 Layer multicolor Nutella crêpe cake.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

We werken nog steeds aan het doorlopen van de vele monster courgette die deze zomer uit ons courginebos kwam. Na een herfst bij een Kerk Jong Dameskamp, ​​bracht ik het grootste deel van de zomer door in dit ik had een goed gedeelte van de lente uitgegeven om oud vuil te graven en in nieuwe topsoil naar

Kom meer te weten
Strawberry Spoon Recept van de Cake

Strawberry Spoon Recept van de Cake

Een eenvoudige rogge taart met aardbeien, suiker en mascarponekaas.

Kom meer te weten
Vegan ARROZ CON LETHE ALMOND eter

Vegan ARROZ CON LETHE ALMOND eter

Zoek en deel elke dag Haver melkrijste pudding recept. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
OLD BAY Seafood kruiden The Verse

OLD BAY Seafood kruiden The Verse

Deze wereldberoemde Old Bay kruiden, is zoet, kruidig ​​en hartig allemaal tegelijk, het leveren van een unieke smaakbeleving, vers uit de regio Chesapeake Bay. OLD BAY past perfect 18 kwaliteit kruiden en specerijen geven menu-items een authentieke en onderscheidende Chesapeake smaak. Niet langer uitsluitend worden gebruikt voor zeevruchten, OLD BAY verbetert alles.

Kom meer te weten
Nieuwe manieren om gebruik oude Bay kruiden Beyond Crab and Seafood

Nieuwe manieren om gebruik oude Bay kruiden Beyond Crab and Seafood

Nieuwe manieren om oude Bay kruiden gebruiken na krab en zeevruchten.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.