Kijk 6 fouten die je maken met aardappelpuree

Snelle en gemakkelijke magnetron aardappelpuree

Ben je van plan een familiefeest of een vakantie-maaltijd? We zijn er vrij zeker van dat de maaltijd de favoriete kant van iedereen betrekken: aardappelpuree! Bestand dit gemakkelijke gepureerde aardappelrecept en een paar remix-opties voor een frisse kijk op een Gouden Oldie. Zorg ervoor dat je dat Jaunty Classic zei dat ik aardappel kan pureren, ik kan de draai doen ... tijdens het koken! Het is gewoon leuker.

aardappelpuree zijn zo lekker dat we zeker zijn dat je ze lang zult gebruiken voordat je er ziek van bent. Maar als je dat niet doet? We hebben het beste nieuws dat je plank-kookhart echt zal laten zingen.

Raad eens?! Purepte aardappelen bevriezen als een kampioen! Â Als je niet wilt eten die overgebleven mashers meteen, kun je ze wegvriezen voor een lekkere herhaling later. Hier zijn een paar dingen om te onthouden wanneer je bevriezende aardappelpureeën:

klaar om nog een ronde te gaan met die mashers voor een snelle en gemakkelijke doorkijkend diner? Er zijn een paar manieren waarop u de aardappelen kunt opwarmen. Als je de luxe van de tijd hebt, daagt dan de aardappelen in de koelkast één tot twee dagen voordat je opnieuw gaat. Zo niet, dan opnieuw opwarmen met een van deze methoden rechtstreeks uit de vriezer!

Food Cravings is niet altijd handig, en soms is er soms niet genoeg tijd om te bereiden. Of misschien komt er een last-minute diner bij elkaar en je hebt een heerlijk en gemakkelijke bijgerecht nodig. Gelukkig is het mogelijk om aardappelen in de magnetron te koken voor snel, vochtig en romige no-pot aardappelpuree. Dit universeel en Internationaal Geliefde schotel heeft eindeloze variaties, maar de klassieke aardappelpuree zijn een tijdloos aanbod dat perfect gaat met een proteïne, een rotisserie-kip aan biefstuk, gebakken vis, lamsvlees of vegetarische curries en vegetariërs Diner in een onvergetelijk maaltijd.

Ons microgolfrecept heeft veel -voordelen , tijd is er slechts één. Je kunt elk type potowether gebruiken dat ze russen, Yukon Golds, of zelfs ongeschilde rode aardappels teildam in de magnetron worden gepeld en ze gewoon gepureerd met melk, boter en smaakmakers. Met de magnetron kunnen onze gepureerde aardappelen helemaal niet klaar zijn in minder dan 20 minuten.

Pluizige aardappelpureeën met zure room gilt gewoon comfort eten en brengt herinneringen terug aan warme familiebijeenkomsten. En het lijkt als Iedereen heeft zijn eigen versie. Er zijn zoveel verschillende variëteiten! Het kan overweldigen ! Maar geen zorgen, deze gemakkelijke gepureerde aardappelenrecept met zure room zullen je beste recept worden. Perfect met gesmoorde ossensteden, knapperige citroenparmezaanse en kruid tonijn pasteitiesjuicy droog wrijven rooster chickengarlische boter Braziliaanse biefstuk, zuidelijke gebakken vis of instant pot druiven jelly gehaktballetjes.

Ik ben opgegroeid met het eten van aardappelpuree. Het is een van mijn favoriete Amerikaanse klassieke voedsel. Perfect op elk moment, of het nu gaat om werk, weekends, familiebijeenkomsten of de vakantie. Puree-aardappelen met zure room zijn zo goed jullie allemaal. De pittige smaak van de zure room snijdt de rijkdom af. Love the veelzijdigheid van aardappelpuree. Maak gewoon met boter of kleed ze aan met kruiden, knoflook of kaas. Zelfgemaakte pluizige puree is echt de beste!

als een algemene vuistregel, stel ik 20-25 minuten voor, of totdat de aardappelen zacht genoeg zijn om gemakkelijk te doorboren met een vork. Het is ook belangrijk dat het water dat u gebruikt om uw aardappelen in te koken is koud is, dit zorgt ervoor dat zelfs het koken van uw aardappel is.

Hoe bevriezen zure room gepureerde aardappelen?

Magnetron - Plaats uw aardappelen op een magnetronveilige gerecht en dek af en warmt u vervolgens op 50 vermogen totdat de aardappelen volledig ontdooid zijn. Als u uw oven gebruikt, plaatst u de aardappelen in een oven-veilig gerecht en verwarmt u gedurende 20-30 minuten bij 350 ° F totdat deze wordt verwarmd. Nogmaals, roer af en toe om te zorgen voor zelfs verwarming.

Hoe maak je zelfgemaakte aardappelpuree

een kom romige, boterachtige aardappelpuree is een welkome aanvulling op elke maaltijd, of het nu gaat om een ​​snelle doordeweekse avondmaal of de jaarlijkse familie bijeenkomsten bij Thanksgiving. Vraag een groep Southerners om hun favoriete comfortproducten te vermelden, en zelfgemaakte aardappelpureeën zullen ongetwijfeld hoog op elke lijst staan. Is het jouw beurt om de aardappelpuree te maken voor de vakantie-potluck en wil je je techniek perfectioneren? Lees verder voor zes fouten die u mogelijk maakt en hoe u ze kunt corrigeren.

Gebruik voor romige, pluizige aardappelpuree, gebruik een aardappel hoog in zetmeel. De rubber met dikke huid absorberen kruiden, boter en room beter dan welke andere aardappel dan ook. Yukon Golds zijn ook een goede selectie voor aardappelpuree. Roodhelder aardappelen hebben een laag zetmeel en absorberen weinig water wanneer ze worden gekookt, dus ze blijven stevig en soepel. Hoewel ze niet de ideale keuze zijn voor een romige puree, kook ze ze met hun skins op en smash ze voor een heerlijke en rustieke chunky aardappelgerecht.

Als er een klassiek bijgerecht is dat ik me terugdraaide, is het gepureerde aardappelen! Gemaakt met slechts 6 ingrediënten, maakt het recept altijd zulke romige aardappelpuree die een familiefavoriet zijn. Ze maken het perfecte bijgerecht om met zoveel hoofdgerechten te gaan, zoals gebraden rundvlees, BBQ-karbonades, of met rundvlees Bourguignon Leerled bovenaan.

Terwijl ik ook dol op mijn slow-fornuis aardappelmaterialen en mijn instant pot aardappelen op een drukke nacht maken, is dit echt mijn favoriet. Het is degene die nooit voldoet of me eraan herinnert aan een favoriete familiemaaltijd die opgroeien om naar Mama te kijken, maak ze en leer me hoe ik aardappelpuree kan maken. Opgroeien, ik hield er graag van het geven van een smaaktest van de aardappelmasmachine en ik doe nog steeds!

PREP en COOPAFTER Schrobben en peeling de aardappelen, ik snijd ze in blokjes van 2 inch, plaats ze in een grote pan of Nederlandse oven, en bedek met koud water, plus ongeveer inch meer. Ik kook ze op middelhoge hitte totdat ze tot een volle kook komen, maar de hitte verminderen en laat ze ongeveer 15 minuten sudderen totdat ze zacht zijn.

ik gebruik een aardappelmasher sinds ik gevonden dat ik de -soepelste en de beste consistentie van mijn aardappelen met één kan krijgen. Zodra ik de aardappelen grondig heb gepureerd, giet ik langzaam in de helft van de melk en botermix en roer totdat het allemaal goed gemengd is. Dan roer ik langzaam, net een beetje tegelijk, roer gewoon genoeg van de resterende melk en botermixen totdat ik het perfecte consistentielampje, pluizig en romig heb!

indien ingevroren, laat het van de nacht in de koelkast dooien. Wanneer klaar om te serveren, verwijdert u de container van de koelkast ongeveer 30 minuten voor de maaltijd. Voeg meer pitten van boter bovenop de aardappelen toe en verwarm ze ongeveer 25 minuten in een oven van 350 f gedurende ongeveer 25 minuten of tot ze overal worden verwarmd. Zo heerlijk!

Snijd aardappelen in de lengte in de lengte en dobbel dan in blokjes van 2 inch. Bedek met vers, koud water plus ongeveer 1-inch. Roer in 1 eetlepel zout en plaats op middelhoog vuur. Breng aan de kook en verminder vervolgens de warmte naar een sudder. Dek af en laat het sudderen totdat de aardappelen erg zacht zijn, ongeveer 15 minuten.

De beste gebraden aardappelen het voedsellab

Bevriezende gekookte aardappelen is een eenvoudige taak en de bevroren aardappelen zijn dan klaar om zo nodig te gebruiken. Bereid de bevroren aardappelen voor door mashing of roosteren, of neem ze op in hete gerechten, zoals basseroles, geschulpte aardappelen, soepen of stoofschotels.

Uus täna

Chinese vissoep

Chinese vissoep

Elk jaar, families vieren de Chinese Lunar New Year met een indrukwekkend feest genaamd reünie diner, en tussen de vele borden op tafel is abalone in een rijke saus met gedroogde oesters, shiitakes, en een algen, de zogenaamde zwarte mos. Geïnspireerd door dit gerecht, dit recept is een vegetarische versie met easiertofind ingrediënten, zoals tofu en zowel verse en gedroogde paddestoelen. Zelfs zonder de schaal-en schelpdieren het levert nog steeds op de rijkdom en de smaak van het origineel.

Kom meer te weten
Chinese warme en zure soep met ramen

Chinese warme en zure soep met ramen

Dit is een van de belangrijkste gerechten van de Hakkka-keuken, die gebruik maakt van de techniek van Long KoKER-SIMMeringor StewingseSFIFASSIFIET. The Hakka Longcook Fresh Bacon en verschillende bezuinigingen o ...

Kom meer te weten
Hoe ruwde selderij en wortels te bevriezen

Hoe ruwde selderij en wortels te bevriezen

Hoe wortels een gids voor het inblikken, bevriezen, bevriezen, uitdroging en meer behouden.

Kom meer te weten
Hoe lang duren gekookte frietjes in de koelkast of vriezer

Hoe lang duren gekookte frietjes in de koelkast of vriezer

Ik run een klein diner en we willen zelfgemaakte frietjes gebruiken in tegenstelling tot de bevroren variëteit. Ik heb alle suggesties over blanchering gezien. Ik heb er twee, twee baai Fryolators. Ik ben een 24-uursoperatie en we hebben heel weinig tijd dat de friteuses vrij zijn, vooral om het volume dat we nodig hebben te blancaliseren. Op een gemiddelde week gaan we door 500lbs frieten. Welke andere suggesties heeft u om onze kwaliteit en efficiëntie te verbeteren

Kom meer te weten
Hoe zoete aardappelen te bevriezen zonder mijn budgetrecepten te blancheren

Hoe zoete aardappelen te bevriezen zonder mijn budgetrecepten te blancheren

Kun je rauwe rode aardappelplespataten voor een lange tijd bevriezen, en de meeste mensen gebruiken ze lang voordat ze misschien nodig hebben om ze te bevriezen. Gelukkig kun je

Kom meer te weten
Bevriezende lente-uien

Bevriezende lente-uien

Uien moeten worden opgeslagen in een koele, droge, goedlopende ruimte uit direct zonlicht. Een garage of onverwarmde kamer in het huis is ideaal. Stop geen dikke of zachte lampen die deze zo snel mogelijk in plaats daarvan worden gebruikt. Individuele uien kunnen voorzichtig worden geplaatst in Net Bags.Aug 26, 2016

Kom meer te weten
Leer hoe je drie soorten zoete aardappelen bevriezen

Leer hoe je drie soorten zoete aardappelen bevriezen

Methode en stappen om de zoete aardappel te bakken, voorverwarmen oven tot 400 graden. Doorboor de zoete aardappel op verschillende plaatsen met mes. Plaats zoete aardappel op een bakplaat en bak ongeveer 45 minuten of tot het zacht is. Verwijder uit de oven en koel. Peel en vervolgens pureer zoete aardappelpulp met een aardappelmasmachine. Opzij zetten.

Kom meer te weten
Beste Recepten voor Hush Puppies MissHomemade. om

Beste Recepten voor Hush Puppies MissHomemade. om

Snel en eenvoudig maïsbrood beslag dat de krokante smaak gebrachte korst op uw vangst biedt.

Kom meer te weten
9 manieren om groene bonen te koken, dus zelfs kieskeurige eters zullen voor hen smeken

9 manieren om groene bonen te koken, dus zelfs kieskeurige eters zullen voor hen smeken

Deze gebakken groene bonen zijn mijn favoriete manier om groene bonen te maken die dit recept snel en gemakkelijk is en de meest zachte en heerlijke groene bonen produceren. Sauodere groene bonen maken de perfecte kant om te dienen met iets als gegrilde biefstuk, kip, gehaktbrood, of zelfs pastagerechten en zijn perfect om naar een barbecue te brengen

Kom meer te weten
NoDeflate MakeAhead slagroom Recept

NoDeflate MakeAhead slagroom Recept

Whip up slagroom vanaf nul in slechts 10 minuten, om een ​​perfect pluizig en luchtig topping voor uw desserts.

Kom meer te weten
Zelfgemaakte slagroom 10 smaken viert snoepjes

Zelfgemaakte slagroom 10 smaken viert snoepjes

Ik zou verloren gaan zonder chantilly crème. Royale dollandels van het op een dessert dat niet goed uitkwam, kan het dessert in een triomf veranderen. Geserveerd aan de zijkant. Het kan een overdreven rijke ... verlichten ...

Kom meer te weten
Kersen jubilee dessert recept voeding berekening

Kersen jubilee dessert recept voeding berekening

De sleutel tot deze diners is het kiezen van voedsel dat je gemakkelijk kunt voorbereiden, zodat je niets op de televisie missen. y stem voor het dessert is kersen jubileum, die, als je wilt pronken, in een schuurgerecht kan worden gedaan, of vooruit en opgewarmd en in de Ktichen is gevlamd. Hij gerecht wordt traditioneel gemaakt met Kirsch of Brandy, die je misschien niet in het huis hebt omdat ze niet in veel cocktails bevatten. De laatste tijd voegden vier rozenbourbon mijn favoriete merk toe aan het recept, en het daalt behoorlijk gemakkelijk om een ​​schotel te gebruiken, maak het kersenmengsel op het fornuis in de keuken naar dit punt. Kuip klaar om te serveren, gieten in het schotel en brengt in de eetkamer met de andere ingrediënten. et de bourbon brandt uit zichzelf, of bedek de pan na 30 seconden nauw met het deksel. Coop het ijs in individuele kommen en top met de warme kersen.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.