Wat is convectie koken en wanneer moet u het gebruiken over regelmatig roosteren of bakken

Beter koken door een convectieoven-artikel FineCooking

Onze focus is uw gemaksbestelling online vanaf uw laptop, desktop of smartphone 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze snelle verzending, lage prijzen en uitstekende klantenservice maken WebStaurantStore de beste keuze om aan al uw professionele en voedingsservicevoorzieningsbehoeften te voldoen.

wil hun kookgame optreden? Overweeg een convectieoven. Convectieovens zijn heter en koken sneller dan conventionele ovens. Ze koken ook gelijkmatiger dankzij enkele eenvoudige toevoegingen aan het apparaat. Dit alles komt bij aan Yummerer gebakken goederen, vlees en meer. Dit is hoe Convection Ovens werkt en hoe ze het vergelijken met hun meer Basic Oven-familieleden.

Hoewel dit misschien eenvoudig klinkt, maakt het een groot verschil. De toppen van uw pastei zullen niet overboeken terwijl de bodem vochtig blijft. Gebraden kip is gelijkmatig bruin. Nog beter, u kunt er zeker van zijn dat items op het onderste rek in dezelfde hoeveelheid tijd zullen koken als die op het bovenste rek.

ook, zelfs met de temperatuuraanpassing, zul je merken dat convectieovens 25 procent sneller koken dan conventionele ovens, vooral als het eten een groot item is, zoals een Turkije. U moet de kooktijd verminderen of in ieder geval uw voedsel in de gaten houden.

Vanwege de efficiëntie gebruiken convectieovens ongeveer 20 procent minder energie per jaar dan stralende ovens, volgens het Amerikaanse ministerie van energie. EE Dit artikel voor meer over de wetenschap van convectieovens.

de beste hebben een extra verwarmingselement door de ventilator, waardoor de lucht rond de oven een consistente temperatuur bewegen. Een consistente temperatuur betekent dat de oven gelijkmatiger zal koken dan modellen met slechts een ventilator. Om degenen te vinden met het extra verwarmingselement, zoekt u naar termen zoals convectie, echte convectie of Europese convectie wanneer u in de buurt bent.

Aconventionaloven kookt voedsel door de ruimte in de oven te verwarmen. Aconvectionoven kookt voedsel niet alleen door de lucht in de oven te verwarmen, maar ook door die lucht rond het voedsel te bewegen. Omdat een convectieoven deze hete lucht rond het voedsel circuleert, kan voedsel worden gekookt voor minder tijd en bij een lagere temperatuur dan in een conventionele oven.

voor brood, gebak en andere desserts, is de vuistregel voor convectie-ovenconversie om de temperatuur met 25F te verminderen en de tijdconstante te houden. Als bijvoorbeeld een conventioneel ovenrecept omroept dat het brood gedurende 1 uur bij 325F wordt gebakken, dan in een convectieoven, moet u het gedurende 1 uur bij 300f koken.

U kunt het verschil tussen werkwijzen 1 en 2 splitsen door zowel de tijd als de temperatuur enigszins te verminderen. Een goede vuistregel is de verlaag de verrampel met 15-20 en vermindert de tijd met 10% -15%. Gebruik deze methode voor casseroles, aardappelen, custards en andere gebakken voedsel.

Convection Ovens zijn Hotâ € "zowel letterlijk als figuurlijk ! In tegenstelling tot standaardverwarming, gebruiken convectieovens een ventilator- en uitlaatsysteem om de warmte op uw voedsel gelijkmatig te verdelen. Fabrikanten claimen ook convectieovens die sneller werken dan de competitie. Dus, is dit gewoon een andere te-good-to-be-true marketing tloy? Als je nieuwsgierig bent naar hoe snelle convectie ovens werken, moet je de informatie bekijken die op dit onderwerp is gedaan.

convectie ovens koken en bak sneller dan standaard ovens. Vanwege hun ventilator- en uitlaatsystemen koken convectieovens uw eten 25 30 procent sneller dan traditionele ovens. Daarom moet u de kooktijd op uw recepten met 25 procent verminderen wanneer u een convectieoven gebruikt.

Hoeveel sneller kunnen convectie ovens koken versus standaard ovens?

Gemiddeld koken convectieovens tussen 25 30 procent sneller dan een standaardoven. De reden voor convectie ovens hitte zoveel sneller te maken met hun unieke fan- en uitlaatsysteem. De ventilator helpt hete lucht rond je oven te duwen, terwijl de uitlaat ervoor zorgt dat je ovensluchtkwaliteit niet te vochtig wordt. Beide factoren helpen uw voedselwaren sneller te verwarmen dan een standaardoven. EEN

Hoe converteer je Cook Time vanuit een gewone oven naar een convectieoven?

Aangezien convectieovens ongeveer 25 procent sneller koken dan conventionele ovens, moet u uw recepten verminderden voorgesteld kooktijd met 25 procent. Als je recept bijvoorbeeld zegt om je eten een uur te bereiden, moet je het slechts 45 minuten in de oven bewaren.

Wat is de gemiddelde kooktijd voor standaardvoeding in een convectieoven?

zoals een standaard oven, moet u nog steeds uw convectieoven voorverwarmen. Aangezien convectieverwarming sneller is dan traditionele ovens, moet het echter minder tijd kosten om uw gewenste temperatuur te bereiken.

Gebruik professionele bakkers convectieovens?

Hoewel convectie-ovens veel -spositieven hebben , doen een paar gebakken goederen niet goed onder deze warmte-instelling. Meestal duurt delicate gebakjes niet vriendelijk aan de constante wind van een fan van een convectieovens.

Waarom is mijn nieuwe convectie-oven roken?

rook is nooit een goed teken in de keuken, vooral als het uit je oven spuwt. Echter, het is normaal voor nieuwe ovens om een ​​beetje rook af te geven op de eerste paar verwarmingscycli. In feite raden de meeste fabrikanten aan om je oven een paar uur uit te voeren om de fabriekscoating te verbranden.

Als je net een nieuwe convectieoven hebt, onderzoek dan de handleiding van de eigenaren om de aanbevolen verbranding uit te zoeken en temp. Nadat je deze stap hebt voltooid, moet je oven veilig en rookvrij zijn.

Do Convection Ovens hebben een zelfreinigende functie?

Veel convectieovens zijn uitgerust met een zelfreinigende functie die u zou kunnen gebruiken om al die smerige voedseldeeltjes te vernietigen. Deze krachtige functie gebruikt intense hitte van bijna 1000 F om al die oven in as te draaien.

Als u de zelfreinigende functie wilt gebruiken, moet u de racks van uw ovens van tevoren verwijderen en uw keuken goed houden - geventileerd . Zodra u deze zelfverwarmingsfunctie inschakelt, wordt uw ovendeur hoogstwaarschijnlijk automatisch vergrendeld.

Meestal maak ik geen aanpassingen bij het bakken of roosteren met deze oven, behalve de pizza-setting voor bevroren pizza's. Ik moet meestal de instelling met 10-15 graden aanpassen om zeer dunne korsten te verbranden. Dit is ook het geval met bevroren gebak; Een aanpassing tot de tijd is noodzakelijk of randen worden verbrand.

Ik ben dol op geroosterde groenten, maar omdat ik voor twee kook, ik wil mijn grote oven niet alleen opwarmen voor het roosteren van een batch van spruiten. Ik vind dat groenten sneller in mijn kleine oven brachten dan in de grote oven, dus ik heb mijn timer opgezet tot minstens 5 minuten kort van mijn gebruikelijke roosterende tijd.

Ik heb deze les geleerd na het hebben van mijn 2e convectie-oven. Ik had moeite met het aanpassen van recepten om ze niet over of onder bake te krijgen. Ik ging eindelijk naar de hardwarewinkel en kocht een Basic Oven-thermometer, die me minder dan 10. 0 instelde, ik verwarmde de oven zonder convectie tot 350F en controleerde de oventemperatuur, en het heeft precies 350 geregistreerd. Vervolgens heb ik de convectie geregistreerd functie en stel het in op 350, en het heeft daadwerkelijk 375f geregistreerd. Les geleerd. Het is een goed idee om uw oventemperatuur te controleren om precies te bepalen wat er aan de hand is wanneer u de convectiefunctie inschakelt.

naar cookingmatters, moet u een oventhermometer in de oven plaatsen en draaien op de gewenste temperatuur. Laat de oven voorverwarmen met de thermometer erin. Zodra het wordt voorverwarmd, controleer dan de thermometer. Als het niet op dezelfde mate is, terwijl u de oven instelt, wordt uw oven niet correct gekalibreerd. Zie je de handleiding over hoe deze aan te passen of bel een dienst rep in te komen en de aanpassing.

bezoek in de Kitchento antwoorden te krijgen op uw heteluchtoven vragen andwatch een videoexplaining hoe Convectieovens werk. Youll ook tal van informatie over de conventionele ovens, ook, evenals keuken renovaties, vloer en aanrecht materialen en-keuken-gerelateerde hot topics van onze Facebook fans.

Ook als zondag diner is heilig rond uw houseâ €”of youre met behulp van een traditionele of convectie ovenâ €” youll willen kijken op onze favoriteno-fail zondag suppersthat breng de familie togetherâ €”en zich abonneren op Fijn Koken magazine voor betrouwbare recepten voor elke dag van de week.

Deze versnelling effect is een reden voor de superieure resultaten die je krijgt van convectie. De rush van warmte versnelt de chemische reacties die bij het eten kookt optreden. De boter in een taartbodem of croissant geeft zijn stoom snel, waardoor schilferige lagen. De huid OFA roosteren chickenrenders haar vet en bruin sneller, zodat het vlees kookt sneller en blijft sappiger. De suikers in het roosteren van groenten en aardappelen beginnen eerder karameliseren, het creëren van scherpe randen, vochtig interieurs, en diepe smaken. Over het algemeen, wordt het voedsel gekookt in een heteluchtoven gebeurt meestal ongeveer 25% sneller dan in een conventionele oven.

Youll meest trouw convectieovens vinden in ingebouwde wand ovens of inschuifbare bereiken, niet aanrecht modellen. Als youre op zoek naar de voordelen van convectie koken, moet je echt een upgrade van uw bereik of muur ovens in plaats van buy een aanrecht heteluchtoven. Full-size ovens hebben in het algemeen een betere circulatie en ventilatie , en ze kunnen een filtering -systeem bevatten. Ze zijn ook ook zelfreinigend. Als u echter kort op de ruimte bent en op zoek bent naar een extra ovencapaciteit, is een aanrechtconvectie Ovenmuis goed voor u. Sommige van de betere modellen hebben verwarmingselementen geïntegreerd met de ventilator.

een grote aanrechtconvectieoven, zoals die van Delonghi, produceert uitstekende resultaten, waaronder extra knapperige gebraden aardappelen en sappige, gouden gebraden kip in 20 tot 25 minder tijd dan hetzelfde voedsel gekookt in een stralende oven. Het is gewoon groot genoeg om de kleinste kalkoenen te houden. Een schot rond de ventilator in deze oven bevordert een goede luchtcirculatie.

Zodra u beslist welk type convectie-oven u gaat gebruiken, kunt u beginnen na te denken dat u er graag in wilt koken. Ik werd voor het eerst enthousiast over convectieovens toen mijn moeder in een 20 jaar geleden begon te koken. Mijn vader bracht een van de eerste farberware-aanrecht convectieovens en mijn moeder ontdekte dat het met name heerlijke gebraden kip en gebraden aardappelen produceerde. Later, toen ik begon te werken in professionele keukens, leerde ik dat een convectieoven veel dingen goed kan koken. Ik begon erop te vertrouwen voor de lekkerste, goed gekarameliseerde geroosterde groenten. Ik kookte frisse taartkroeden, sappige rundvleeshaas en zelfs perfecte frittatas in een convectieoven. De gebak-koks waarmee ik heb gewerkt met gebruikte de convectieoven om schildsmiddel croissants elke ochtend te bakken.

verminder de originele baktemperatuur door F

Als uw recept bijvoorbeeld vraagt ​​om het voedsel in een 375F-oven te bakken, stelt u de knop in op 350F. Als het 400F roept, stelt u deze in op 375F. Hoe zit het met 450f? Je hebt het, 425f is je convectietemperatuur.

Mamas Gekookt naar Death Green Beans mevrouw Gelukkige Huisvrouw

Dit zijn mijn Mamas Green Beans zij ze noemt haar Cooked to Death Green Beans en ze zijn zo lekker, als alles wat mijn Mama maakt is.

Uus täna

Chocolade brownie koekjes deeg cake met fudge frosting

Chocolade brownie koekjes deeg cake met fudge frosting

ThisBrownie C Hocolate Chip Cookie Deeg Cake is lagen brownie, eetbaar koekjesdeeg, en een rijke chocolade ganache, samen gestapeld in een brownie cake.

Kom meer te weten
Chocolade chip cookie brownie cupcakes

Chocolade chip cookie brownie cupcakes

Chocolate chip cookie gevulde brownies zijn buiten decadent en de smaak is niet van deze wereld

Kom meer te weten
Cookie Brownie Recept Betty Crocker

Cookie Brownie Recept Betty Crocker

Voldoe zowel uw brownie en chocolate chip cookie onbedwingbare trek in een verbazingwekkende dessert We gemengd samen onze favoriete Betty Crocker fudge brownie mix en een zakje van klassieke Betty Crocker chocolate chip cookie mix en het resultaat is een heerlijke chocolade chip cookie brownies. Top ze met Betty Crocker rijke romige chocolade glimmertjes voor een extraindulgent romige chocolade afwerking of ervan genieten zonder glimmertjes voor een perfect zacht en klassieke chocolate chip cookie deeg brownies. Hoewel dit recept alleen duurt ongeveer 15 minuten om prep, zorg ervoor dat je genoeg tijd om hen te laten afkoelen voordat glazuur en snijden.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Melk en koekjes zijn er een betere combinatie chocoladekoekjes cupcakes zijn een knipoog naar ieders favoriete combo.

Kom meer te weten
MASSIVE PIZOOKIE Cookie Monster verdient zijn naam in The Lola

MASSIVE PIZOOKIE Cookie Monster verdient zijn naam in The Lola

Bekijk onze Cookie Monster familie keuze voor de beste in een unieke of aangepaste, handgemaakte stukken uit onze winkels.

Kom meer te weten
Wat betekent cookie monster

Wat betekent cookie monster

Top Gratis afbeeldingen voor zijn cookie monsters echte naam sid in png, vector, bestand, zwart en wit, logo, clipart, cartoon en transparant

Kom meer te weten
Rose Cookies Achu Murukku

Rose Cookies Achu Murukku

Dit prachtige recept was in omloop toen ik in de jaren 70 een kind was. Jaren later bracht een vrouw een dienblad van deze naar het kantoor, die ik meteen herkende als die koekjes uit mijn jeugd, en ze weigerde me het recept te geven, zei dat het haar babysitters geheime recept was die ik online heb gezocht geprobeerd verschillende recepten en vroeg mijn vrienden en familie uit en op als ze er 10 jaar van hoorden. Ik heb eindelijk net zo online gevonden dat ze zo goed zijn, ze bakken voor je vrienden en familie en delen het recept met de wereldnotitie, het aantal cookies dat je krijgt, afhankelijk van hoe groot je de ballen rolt.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Cookiesalade met mandarijn sinaasappels recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Rosewood Christmas Cookiesalade Rijk in vezel 100 natuurlijke ingrediënten, waaronder groene haver, alfalfa en kruiden

Kom meer te weten
Rumchata Jello Pudding Shots

Rumchata Jello Pudding Shots

Ik hou van pudding shots van Rumchata, ze zijn erg heerlijk ... ik heb een recept gemaakt met pudding chocolade en een met pudding cheesecake ...

Kom meer te weten
Een eenvoudige en veilige manier om Cut Squash Chatelaine

Een eenvoudige en veilige manier om Cut Squash Chatelaine

Geroosterd, gestoofd of pured, squash is een vegetarisch kunt u al gebruiken door middel van de herfst en winter. Meer over de veiligste manier om gesneden pompoen op Chatelaine.com

Kom meer te weten
Hoe vleesballetjes te bakken

Hoe vleesballetjes te bakken

Toen je Italianstyle gehaktballetjes maakt in tomatensaus, zijn er een paar manieren waarop je kunt gaan. Je kunt de ongekookte gehaktballen bruin in een Saut Pan voordat je ze aan de saus toevoegt. Je kunt ze bruin in de oven. Of u kunt Browning helemaal overslaan en de rauwe gehaktballetjes recht in de saus zetten om te koken. Waren duiken in de profs van elke aanpak, plus een paar nadelen.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.