2 ingrediënt Concord Druif Jelly Recept

Recept voor eenvoudige druivengelei met twee ingrediënten

Het voordeel van het gebruik van pectine dat is ontworpen voor recepten zonder suiker, is dat we minder suiker kunnen gebruiken dan wanneer standaard pectine wordt gebruikt. In feite hebben we in staat geweest om de hoeveelheid suiker voor dit recept in de helft te snijden door een dergelijke pectine no-suiker.

Wanneer u leert hoe u gelei thuis kunt maken, kan dit Quick Grape Jelly Recept worden ingeblikt of gebruikt om vriezer Jelly te maken die u zelf serieus geld bespaart, om nog maar te zwijgen van het elimineren van sommige minder dan ideale ingrediënten.

ik vind dat niet leuk. Eén lokaal merk gebruikt suiker in plaats van HFC's en er zijn organische opties, maar er is weer duur! dan vijf dollar voor iets meer dan een kopje jam? Dit is de reden waarom ik al jaren mijn eigen jam en gelei heb gemaakt.

Acidifier U kunt citroen- of limoensap gebruiken in dit recept. De toevoeging van een zuur ingrediënt zoals deze verzekert dat het pH-niveau veilig is voor het inblikken. USDA Behoud Recepten Alle oproepen voor het gebruik van gebotteld sap. Dit verzekert dat het zuurgraadniveau in recepten veilig is voor het inblikken.

Pectin Dit recept wordt gemaakt met behulp van Universal Pectin van Pomonas. Dit is de enige pectine die ik meer gebruik, omdat het me in staat stelt om veel minder zoetstof te gebruiken. De standaard Pectin-merken gebruiken een obscene hoeveelheid suiker aan mijn mening, vaak die gelijke hoeveelheden suiker en fruit vereisen! Â

Kook in een zeer grote pan het druivensap en de suiker over matige warmte, roeren, totdat de gelei valt op een koele lepel in lakens en registers 220 op een instant leesthermometer, ongeveer 18 minuten.

zoete tafeldruiven hebben de minste smaak, maar de meeste suiker, waardoor ze goed zijn voor vers eten. Het ding is, wanneer je druivengelei maakt, je suiker toevoegt, dus het maakt niet uit of de druiven scherp zijn als ze vers zijn.

proef de druiven, en als je van hun smaak geniet, zullen ze heerlijke druivengelei maken. Laat Tartness je niet afwerpen, kijk langs de zoetheid en probeer de druivensmaak te proeven, het met toegevoegde suiker. Soms zijn de zure druiven de beste en creëren een aantal echt complexe smaken.

ik gebruik een stoompruifer tot sapfruit uit onze eigen grape Grapevines , en het kan ongeveer 10 kilo fruit tegelijk bevatten. Dat stelt me ​​in staat om de vrucht in te gooien en hen te laten naad terwijl ik in de tuin blijf.

zet de hitte aan en puinde de druiven om hen te helpen hun sap vrij te geven. Druiven zijn meestal sap, en nemen niet veel koken voordat ze volledig uit elkaar vallen. Het duurt slechts ongeveer 10 minuten voordat je de hitte kunt uitschakelen.

in de onderstaande afbeelding, IM SAB SAP VAN GROENE DRUIK, EN U zult merken dat het bewolkt en grijs is. Dat is helemaal normaal, het zal opfleuren in een klassieke witte druivengelei, zodra je de pectine toevoegt.

Druiven bevatten van nature tartarzuur, wat prima is om te eten wanneer het in de druiven is opgelost, maar het kan kristallen vormen wanneer ze worden verwarmd. Die kristallen zullen tijdens het Jelly-Making-proces uit het sap settelen en ze zijn vrij scherp.

Elke druivensoort heeft een ander bedrag, en sommige vormen mogelijk geen kristallen. Als je druivengelei hebt gemaakt zonder kristallen die vormen, dan hebben je waarschijnlijk een ras, dat is laag in wijnsteenzuur.

Giet het gekoelde druivensap door een dubbele laag cheesecloth, of een andere fijne geweven doek zoals mousseline, een schoon schroot van een oud katoenen t-shirt of een doekservet. De meeste kristallen zullen naar de bodem zinken, dus giet het voorzichtig zodat u ze niet stoort.

Natuurlijk is het eerste dat je hoeft te doen is de wilde druiven kiezen. We gebruiken snoeiende schaar zodat we de druiven door het bos kunnen verzamelen. Wanneer u pikt, moet u de wijnstokken opheffen en eronder lijken. U vindt veel van de trossen opknoping op de onderzijde . Ze zijn gemakkelijk te missen als je niet rondkast. We waren in staat om twee 2. gallon emmers van wilde druiven te verzamelen.

Nadat het mengsel 's nachts heeft laten zitten, is het tijd om de druiven te persen. We gebruiken een grote kom en een vergiet gevoerd met cheesecloth. We beveiligen de kaasdoek aan de zijkanten van het vergiet met behulp van kledingpennen. In plaats van cheesecloth, kunt u ook jelly-doek gebruiken die dezelfde functie biedt.

Giet het bessenmix in de vergiet ervoor dat het cheesecloth op zijn plaats blijft. Til vervolgens het vergiet op zodat het sap in de kom komt. Zodra het sap stopt met rennen is het tijd om de resterende bessen te persen.

Houd het mengsel op een langzame kook totdat het gelei is. Er zijn verschillende manieren om te bepalen wanneer het wordt gedaan. Eén manier is met een snoepthermometer. Wanneer de thermometer 220º bereikt, moet het van de juiste consistentie voor gelei zijn. Denise gebruikt wat we de "vriezer-methode" noemen. Wanneer ze denkt dat het ongeveer goed is, plaatst ze een kleine hoeveelheid van het mengsel op een klein gerecht en plaatst ze het in de vriezer totdat het helemaal koud is, slechts een paar minuten. Ze gebruikt vervolgens een vinger om te zien of de consistentie naar wens is. We vinden het leuk, dus het draait niet, en is een beetje dik, dus het is smeerbaar . Maar sommigen vinden het sappig. Het eindproduct is aan u en voorkeur.

het gebruik van een conserventrechter, wordt het gelei-mengsel in de pot gegoten. Een deksel wordt uit het kokende water gehaald met de tang en geplaatst op de pot die ervoor zorgt dat het gecentreerd is. Dan wordt een band uit het kokende water gehaald met de tang en op de pot vastgeschroefd, waarbij het deksel op zijn plaats zit. Draai het deksel dicht met de hand vast. Zet de pot opzij en ga met hetzelfde proces totdat je geen gelei hebt.

plaats de afgewerkte potten op een plek waar ze niet last hebben gehad en laat ze afkoelen. Test om er zeker van te zijn dat de deksels zijn verzegeld. Je kunt de pop vaak horen wanneer ze afdichten. Druk op het topcentrum van de pot en als het midden op en neer beweegt, is de pot niet afgesloten.

Van de twee batches waren we in staat om zestien potten voor de pantry te vullen. De onderstaande afbeelding toont slechts veertien, maar men werd al gebruikt toen de foto werd genomen, en een andere werd aan onze buurman gegeven.

Danny was enthousiast , ik weet zeker dat we jelly van deze konden maken, zei hij terwijl hij de Secateurs en de Mini Trug pakte. We hebben vijf potten gemaakt en Gedoopt IT Sour Grape Jelly. Dit was redelijk goede dingen, een behoorlijk een sparky soort gelei en goed met gebraden vlees of spel. Ik heb besloten de wijnstok te snoeien om dit jaar een betere oogst te krijgen.

ik keek op internet en in onze -tuinen Boeken voor routebeschrijving van de wijnstok. Meningen leken onderverdeeld over het al dan vroeg om bloeden te vermijden, maar riskeert vorstschade of verlaat de wijnstok tot de late lente en klopte veel van de oogst. Alle wijnstokken in de foto's zagen er jong uit, niets boven onze slapende schoonheidswijnstok met zijn dikke knoestige stam. Wanneer ik verder lees, leek het erop dat het greepgroei-potentieel van onze wijnstok beperkt was. Wijnstokken behoeven fatsoenlijk ParkenRy vanaf het begin.

Canadese klassieke Concord-druif taart

Druif taartvulling te koop recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Uus täna

Blue Lint Concord Grape Pie-vulling

Blue Lint Concord Grape Pie-vulling

Dit heerlijke dessertrecept is hoffelijkheid van Rebecca Beaton.

Kom meer te weten
Knapperige versnipperde hash browns recept

Knapperige versnipperde hash browns recept

Deze klassieke dinerstyle hash browns zijn knapperig aan de buitenkant en pluizig aan de binnenkant.

Kom meer te weten
Oldfashioned geraspt zoete pudding recept

Oldfashioned geraspt zoete pudding recept

Een recept voor geraspte zoete aardappelpudding gemaakt met zoete aardappelen, melk, suiker, sorghum siroop, boter of margarine, eieren, gemalen nootmuskaat

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Gezond courginegea bakrecept wordt gemaakt met 3 ingrediënten, kan worden aangepast naar wens, opwarmen, en is een geweldig ontbijt om voor te bereiden op de week.

Kom meer te weten
Four Horsemen Cocktails Recept Alle 7 Cocktails TheFoodXP

Four Horsemen Cocktails Recept Alle 7 Cocktails TheFoodXP

Er zijn meerdere varianten van de Four Horsemen Cocktail als The Original Four Horsemen Four Horsemen in een Boot, Four Horsemen en Hel Volgt, Four Horsemen Go Hunting, Four Horsemen Ga naar Zee, vier ruiters van de Apocalyps, en Flaming Four Horsemen

Kom meer te weten
Brown Gravy Recept

Brown Gravy Recept

Meatloaf Met Tangy Tomato Gravy Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Lees de hoeft overgebleven jusbespreking uit de Chowhound Home Cooking, Gravy Food Community. Doe mee met de discussie vandaag.

Kom meer te weten
Seapak Popcorn Shrimp Cooking Instructions

Seapak Popcorn Shrimp Cooking Instructions

Iedereen houdt van de crunch uit onze heerlijke popcorn garnalen. Kop gewoon onze bevroren garnalen in de oven en maak een popcorn garnalen recept.

Kom meer te weten
Rach Stuffs Aubergineboten met de Griekse smaken van Moussaka

Rach Stuffs Aubergineboten met de Griekse smaken van Moussaka

Rach deelt een recept voor aubergineboten aka papoutsakia, of kleine schoenen in het Grieks gevuld met de smaken van Moussaka.

Kom meer te weten
Countrystyle Greek Potato Stew Recept patates yahni

Countrystyle Greek Potato Stew Recept patates yahni

De traditionele versie van deze Greeksinspired Dish roept op tot een hele kip in delen wordt afgebroken, vervolgens gestoofd in een geurige, kanabylaceerde tomatensaus deze door een nachtelijke nachtelijke versie belt in plaats daarvan op een botten, vage kippendijen, die veel minder werk en minder timeconsuming zijn Bereid je op zoals de meeste gestoofde gerechten, deze smaakt nog beter als de smaken een kans hebben gehad om te mengen, dus het is een ideale makeahead maaltijd

Kom meer te weten
Griekse citroenkip en aardappelen

Griekse citroenkip en aardappelen

Een van onze favoriete familiediners, deze gemakkelijke Griekse plaatpan kip met aardappelen, olijven en feta-kaas is een musthake

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.