5 Gemeenschappelijke beginner giet over koffievragen beantwoord

5 Gemeenschappelijke beginner giet over koffievragen beantwoord

In de Verenigde Staten is 75% van de volwassenen koffiedrinkers, en meldt en 49% van de Amerikanen elke dag koffie drinken. De meest gebruikelijke methode voor het brouwen is met een standaard elektrisch koffiezetapparaat, maar methoden zoals de Franse pers, espresso en koude brouwsel winnen ook populariteit. Sindsfarmers kan koffiebonen in bijna elk tropisch klimaat cultiveren, elke kop brengt een andere textuur, smaak en aroma.

met zoveel methoden en technieken die beschikbaar zijn voor het brouwen van koffie, vielen veel drinkers om de verschillen en voordelen van elk te wegen. Om uw koffie-educatie voort te zetten, hebben we geconstrueerd een gids voor de verschillen tussen twee gewone brouwmethoden giet-over en druppel.

Hoewel elektrische koffiezetapparaten warm water gebruiken om de koffie te brouwen, kunt u ook koud water gebruiken om druivenkoffie te maken, maar u hebt een gespecialiseerd apparaat nodig. Het apparaat houdt ijswater in een kamer boven het koffiedekken en het filter. Terwijl het langzaam in de gronden druipt, passeert het zich door en laat er een container onder vallen. In tegenstelling tot de nabije ogenblikkelijke koffie die een traditionele maker produceert, duurt koude druppelkoffie enkele uren om een ​​beker te maken.

de recente stijging van POUR-OMHOOG in populariteit heeft veel fabrikanten aangezet om verschillende apparaten te produceren voor het gebruik van de methode. Terwijl er verschillende variaties bestaan, vallen ze in twee categorieën single-serve en multi-serve. Single-serve-pour-overs creëren een portie en zitten op de bovenkant van de beker. Terwijl het water door het terrein valt en filter, geeft het apparaat de koffie rechtstreeks in de beker. Zodra alle vloeistof is doorgegeven, is het klaar om te drinken. Multi-serve-pour-overs maken verschillende porties en verzamel de koffie op de bodem van het apparaat. De gebruiker kan vervolgens de doorgebrachte gronden en filter verwijderen en de koffie in elke kop uitstorten.

zoals bij elk ander eten of drinken, zijn de meeste aspecten van de kwaliteit van koffie subjectief. Sommige mensen houden van hun koffie gemaakt van een donker gebraden en sterk, terwijl anderen de voorkeur geven aan het medium gebraden en licht. Omdat iedereen hun voorkeur heeft, heeft de koffiezetmethode die de meeste variaties mogelijk maakt het potentieel om het product van de hoogste kwaliteit te creëren. Giet-over Brewing biedt de meeste variëteit, omdat het een volledig handmatig proces is dat de gebruiker kan aanpassen om de meest kwaliteit beker te maken.

Echter, deze methode vereist ook een niveau van vaardigheid en aandacht. Als u deze methode thuis gebruikt, is het mogelijk om een ​​vreselijke beker te maken als u niet weet hoe u de tools correct moet gebruiken. Giet-over biedt het potentieel voor een koffie van een hogere kwaliteit, maar het is aan de gebruiker om het goed te maken. F Je hebt niet de tijd of geduld om te leren hoe je gieterkoffie kunt maken, je kunt beter af met het elektrische druppelkoffiezetapparaat. Bruiktage van de kwaliteit van de machine, het zal een redelijk smakelijke koffie produceren die telkens hetzelfde zal komen.

een giet over koffie heeft een duidelijkheid van de smaak, die moeilijk te bereiken is van een elektrisch druppel koffiezetapparaat. Maar voor sommigen lokken de gemechaniseerde versies van gemak gewoon te sterk. Hier brengen we de verschillen tussen de giet over methode en het druppel koffiezetapparaat af. Terwijl we overweldigen gieten over alles, willen we u ook helpen om uw brouwmethode te maximaliseren, maakt de choiceFor de beste smakende koffie uit.

In onze ideale wereldwereedschap heeft iedereen elke ochtend een paar minuten om te wijden aan een enkelvoudig activiteit dan ook, giet over koffie. Waren gedeeltelijk aan de brouwmethode, die volgens blauwe fles oprichter James Freeman is, een van de meest elementaire, aanspreekbare en effectieve manieren om een ​​mooie kop koffie te maken.

de weinige gereedschappen die nodig zijn om giet over coffeea dripper, filter en kettleare inderdaad minimaal, waardoor de methode een eenvoud van eenvoud geeft. Maar net als de leercurve van het fietsen van een fiets, vereist een eenvoudige giet over techniek in eerste instantie praktijk, samengevat in een paar middelmatige bekers. Gelukkig is de beloning de moeite waard. In slechts een paar pogingen zal je koffie transformeren naar een meer gearticuleerde versie van zichzelf. De smaken zullen meer uitgesproken worden en het mondgevoel zal zijderder zijn. In het beste case scenario wordt de routine van het maken van een giet over koffie een ritueel, zelfs een meditatie.

Waarom is giet over koffie zo goed? Alle van de -variabelen die van invloed zijn op Extractieâ € "De koffie-oplossolaties die oplichten in het waterâ €" staan ​​binnen uw controle. Dit omvat het kiezen van de coffees malende grootte en watertemperatuur, waarbij de snelheid wordt aangepast waarop water het terrein verzadigt en de frequentie van gietscherpte verlaagt. Kleine verschuivingen in techniek kunnen de laatste smaak van de koffie verbeteren of afnemen.

als dit voelt dat verwarrend is, is koffie zo gecompliceerd het kan helpen om het te vergelijken met wijn. Een wijnenkwaliteit is vastgezet op bottelen, terwijl koffie iemand nodig heeft om de geroosterde bonen in een drankje te transformeren. De giet over methode is de ultieme techniek om dit te doen voor iemand die controle wil.

wat is het verschil tussen giet en druppel koffie?

een druppel koffiezetapparaat is de gemechaniseerde versie van de giet over methode. In het algemeen krijgen DRIP-machines de klus geklaard, maar zonder precisie of nuance, vaak resulterend in een ongebalanceerde en warrige beker. Gelukkig hebben Smart New Design-functies op DRIP-koffers in de afgelopen jaren ongetwijfeld geleid tot resultaten van hogere kwaliteit, waarbij de kwaliteit van de kwaliteit een chasmetween tussen de twee methoden is gesloten. We zijn zelfs zo ver gegaan voor het introduceren van onze eigen batch-brouwkoffie, iets dat we nooit dachten Wed doen, nadat ze zijn getuige van de ingebouwde Intelligence van high-end professionele machines.

Voor huisbrouwers hebben de profs van een druppeloffemaker de neiging om een ​​persoonlijke aard te hebben, te maken met nostalgie of eigen definitie van gemak. Voor sommigen roepen de gorgelen van de machine herinneringen uit aan de kindertijd. Voor anderen is het gemak van flipping op een schakelaar zijn eigen beloning. Hetzelfde ding giet over Aficionados Lovethe geritualiseerde techniek van Itcan hebben een paar te veel stappen in een drukke ochtend.

Als dit uw redenen zijn voor liefdevolle druppelkoffiemachines, zullen we u anders eens overtuigen. Gelukkig zijn er nu een paar home druppel koffiezetapparaten die we achter komen, inclusief de Bonavita Connoisseur, die heeft ingebouwde functies die de handleiding na te bootsen over techniek.

hoewel giet over koffie, ondersteunen we het schip dat je dichter bij een fatsoenlijke kop koffie harte ondersteunen. Hieronder staan ​​een paar universele tips voor zowel de giet over methode en het druppel koffiezetapparaat.

om op te drukken of te gieten? Dat is de vraag. In de afgelopen jaren is handmatige thuiskoffiebrouwing snel in populariteit gegroeid als consumenten proberen koffie te zetten die zo goed of beter is dan wat ze kunnen vinden in ketencoffeeshops. Dit heeft veel koffieliefhebbers naar Franse persen en put-over koffiezetapparaten geleid.

Hoe koffie te zetten in een Franse pers?

De Drip-O-Lator is een gepatenteerde koffiepot voor het maken van druppelkoffie gepatenteerd in 1921 en in 1930 en vervaardigd in Massillon, Ohio of Macon, Georgia, Verenigde Staten. De productie van druppel-o-latoren stopte in het midden van de twintigste eeuw. De potten zijn collectibles geworden vergelijkbaar met Bric - Brac.

het grootste voordeel van een pour-overcoffee makeris kan precies controleren hoeveel koffie je maakt. Geen verspilling van uw BEST-koffiebuisjes meer die een muffe brouwsel gieten. Met de pour-over-methode kunt u de perfecte hoeveelheid koffie maken wanneer u het nodig hebt.

een klassieke keuze voor gietbrouwen, de Hario V60 is een slank, goed ontworpen apparaat. Hoewel je een -filter nodig hebt Filter om mee te brouwen, kunt u verschillende humeurvolumes met de twee verschillende maten van de Hario brouwen.

De Hario V60 is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken, maar het is een beetje meer fragiel, dus wees voorzichtig als u het van plan bent met u op de weg te dragen. Het mooie van het keramische materiaal is echter dat het groot is in het vasthouden van warmte, terwijl het warme water wordt gefilterd door het koffiederreinen.

het is misschien niet de kleuterste tool in je keuken, maar het is gemakkelijk om op te ruimen en een perfecte reiscompanion. Er is zelfs een ruimte om het koffieniveau te zien, zodat u het risico van uw mok niet uitvoert. Het wordt ook geleverd met een pakket van 100 filters, dus het is een dubbele koopje!

Als je op de markt bent voor een goede keramische koffiedipper, kijk dan niet verder dan deze One Frombee House. Het pour-over-koffiezetapparaat past recht bovenop je theepot of mok, en het sportt een open ontwerp waarmee je het brouwniveau kunt controleren zonder de druppelaar te verwijderen.

Grootte: We hebben gekeken naar hoeveel gemalen koffie een druppelaar kan vasthouden. Dit beïnvloedt hoe groot een kopje je redelijkerwijs kunt brouwen, en we kozen ervoor om alleen die druppers te testen die 12 gram koffie of moriumough kunnen brouwen om een ​​mok te vullen. Een paar die we hebben getest, zoals de Chemex, zijn groot genoeg om meerdere bekers tegelijk te brouwen, maar geen kan het volume van een elektrisch druppel koffiezetapparaat aansluiten.

Jose Cuervo Golden Margarita klaar om te drinken 1. 5L

De ultieme margarita tegen 1800 Tequila is een van de betere margarita-mixen die je zult vinden. De smaak is goed, de tequilas inbegrepen, en alles wat je nodig hebt is ijs.

Uus täna

Acties geblokkeerd

Acties geblokkeerd

Heks hoed, pompoen en monster cupcakes het moet tijd zijn voor Halloween. John Kanell van de Preppy Kitchen Food-blog heeft een verscheidenheid aan creatieve en feestelijke cupcakes bedacht om de vakantie te vieren. Hier deelt hij hoe hij ze moet bakken en decoreren. Heks hoed cupcakes ingrediënten voor de cupcakes 2 kopjes allemaal

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Waren in het midden van het aspergeseizoen en het is een geweldige tijd om te genieten deze zomer groente. Hier is de beste manier om op te slaan en te houden verse asperges.

Kom meer te weten
National Center for Home Food Conservering

National Center for Home Food Conservering

Eenvoudige en heerlijke manier om herfstpaddestoel te bewaren, zoals Cantharellen voor de winter met olijfolie, verse peterselie en knoflook.

Kom meer te weten
Snelle begwikte peren voor de vakanties Ruwe Tumblehouse

Snelle begwikte peren voor de vakanties Ruwe Tumblehouse

Zoete, stroperige gepocheerde flessen peren met een brandewijnschop voor een fantastisch zelfgemaakt geschenk of dessert vind nieuwe ideeën en inspiratie met Sainsburys-recepten.

Kom meer te weten
Inblikken Temperaturen en Processing Times

Inblikken Temperaturen en Processing Times

Een snelle en eenvoudige recept voor het maken van Pear saus in een snelkookpan.

Kom meer te weten
Drukkeukengids Hoe een snelkookpan veilig beboted vegeteert

Drukkeukengids Hoe een snelkookpan veilig beboted vegeteert

De beste drukkooktjes en elektrische snelkookpakken op Amazon, volgens beoordelingen, waaronder een instant pot, een roestvrijstalen snelkookpan, een magnetrondrukfornuis en een slimme snelkookplaat van Crock Pot, Tfal, Presto en meer.

Kom meer te weten
Waarom zou je een CLUCK geven over Project Pollo

Waarom zou je een CLUCK geven over Project Pollo

Project Pollo wint de kip-sandwichoorlogen, zelfs zonder de kip. En zijn...

Kom meer te weten
Charspookerie-borden zijn de 2021 Halloween-trend waren geobsedeerd door

Charspookerie-borden zijn de 2021 Halloween-trend waren geobsedeerd door

Oeps, het lijkt erop dat de pagina verloren is gegaan. Start uw website in goedkoop.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Momenteel testen in Denver en Indianapolis, zijn chipotles First New Plantbased Protein-optie sinds 2014.

Kom meer te weten
Smores Pudding Shots hebben geen kampvuur nodig om te feesten

Smores Pudding Shots hebben geen kampvuur nodig om te feesten

De beste pudding shots met wodka recepten op yummy vieze girl scouts volwassen alleen pudding shot, frambozen witte chocolade pudding shot, dikke aap pudding shot recept alcohol

Kom meer te weten
De wetenschap achter crme karamel of flan

De wetenschap achter crme karamel of flan

Japanse purine gaat door vele namen flan, pudding, crme karamel, Hokkaido melk pudding, het maakt niet uit hoe je het noemt, de heerlijke en gemakkelijk.

Kom meer te weten
Bacalatos Gebakken Codfish Fritters

Bacalatos Gebakken Codfish Fritters

Puerto Ricaanse vis stoofpot Bacalao

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.