Blini Russian Crepes Recept

Recept van AwardWinning Banana Crepes Russische blini's met fruitvullingen

Die tijdveer werd beschouwd als abeginning van het nieuwe leven, mensen vereerd aan de zon en maakten ronde platte brood als het symbool. Maar in de 9e eeuw begonnen de boeren in de maker-vormigeBLINI. Heet en Geelachtig , Blini is symbool van de zon; Mensen als alsobelievedthat met het eten van Blini, hadden ze een stukje warmte en kracht van de zon.

wanneer het christendom werd opgericht als een voorstander, waren alle heidense vieringen en tradities verboden ; Christian Churchmen Battle in een Vainatptems om alle vakantiegewoonten te stoppen. Na verschillende eeuwen van Ofunsuccessfulgevig, creëerde in het 16e eeuw de kerk nieuwe vakantie â € "Meatless Week, de week voor de Grote Lent. Mensen werden gewend aan de nieuwe vakantie, begonnen het op grote schaal te vieren en een andere naam â € "Maslenitsa op te zetten.

Ten slotte werden traditionalmaslenitsacelebrations ingesteld in 18thCentururyBy Russian Emperor Petr I, die een FamedEreveller Andparty Lover was. Natuurlijk was de hoofdtraktatie Blini, die in enorme hoeveelheden werden gebakken en gegeten!

Blini zijn populaire Russische stijl pannenkoeken die kunnen worden geserveerd voor elke maaltijd van de dag! Terwijl ik een recept opgenomen voor zelfgemaakte slagroom hieronder, zijn deze blini ook geweldig met zure room of andere hartige vullingen!

Liefde voor Blini in Rusland culmineert tijdens Maslenitsa of Butter Festival, die in feite de Russische inzicht is op Mardi Gras. Het gaat om het eten van bergen van Crepes voor een hele week van het vieren! Veel restaurants hebben zelfs speciale menu's met alleen pannenkoeken tijdens deze periode. Dit jaar vierden we Maslenitsa met vrienden en we hadden een make-your-eigen crêpe-bar met een grote verscheidenheid aan zoete en hartige vullingen!

Voeg de Blini toe een gietlepel in het midden van de pan toe en swirl het vervolgens om het oppervlak te bedekken. Probeer net genoeg beslag te krijgen om de hele pan te bedekken, maar niet meer op die manier komen de pannenkoeken licht en dun. Gebruik de eerste van uw Blini voor de praktijk: om de temperatuur van de pan en het aantal beslag te controleren die nodig is om één crêpe te maken. In het Russisch is er zelfs een gezegde: de eerste blin komt fout uit.

Mijn erfgoed is Russisch Oekraïens en dit was het recept van mijn oma voor haar beroemde Blini. Mijn oma zou deze hebben elke keer dat ik naar haar huis zou komen om te bezoeken en de geur was geweldig. Mijn oma is doorgegeven aan een betere plaats en ik, samen met mijn man 5 kinderen hebben mijn grootouders gekocht House nu wonen waar de herinneringen werden gemaakt. Ik maak deze voor elke speciale gelegenheid en familie, zelfs niet dat we hebben, geniet alsjeblieft!

Zie Alzosavory boekweitpannen met champignons, maïs fontina kaas

mijn man en ik hebben onze start in de landbouw in het landelijk Northwestern Rusland, 3 uur met de trein van St. Petersburg. In die tijd was een vakantie die we echt leuk vonden, het pre-lenten-feest genaamd Maslenitsa of Butter Week. Onder andere genieten Russen genieten van grote stacks boterachtige pannenkoeken tijdens Maslenitsa, en deze pannenkoeken worden blini genoemd. Dit jaar loopt Maslenitsa vanaf 7 maart â € "13.

Naast het zijn van het ultieme Russische straatvoedsel en het hoofdliggende schotel van Maslenitsa, het woord blinshingular voor Bliniis een mild zweerwoord, iets als 'Dangorâ shoot. Als je op een bepaald moment het proces van het maken van deze pannenkoeken een beetje moeite hebt, zou het volledig passend zijn om het woord â blin te mompelen! Â om jezelf te troosten. Nadat de pannenkoeken zijn gemaakt, worden ze gevuld en vervolgens opgevouwen in de driehoekige -vorm van een zakdoek, soms weer te verwarmen.

SAUT de gehakte uien in olijfolie. Wanneer ze golden beginnen te draaien, voeg dan de gehakte champignons toe en blijf in dezelfde pan toe. Schakel de hitte uit, voeg de spinazie toe en bedek hem tot het gewenst was voordat u de pannenkoeken toevoegt.

wat je ook bak, hoewel je veel bak. Russen bakken nooit 2 blini's voor elk lid van het huishouden bakken een belang van Blinis of een berg Oldaushki. Hetzelfde is met andere traditionele gerechten die we houden van de overvloed.

Echter, ik zou je moeten waarschuwen dat het gemakkelijker is gezegd dan gedaan. Ik keek naar mijn moeder, maakte Blinis, al mijn jeugd. Maar toen ik probeerde te repliceren dat het me bijna een jaar kostte totdat ik eetbare resultaten kreeg! En in ieder geval is de eerste blin altijd niet de mooiste. We hebben zelfs een gezegde dat het eerste blin een knobbel is. Maar als je die vaardigheid beheerst, ben je heel blij, omdat ze heerlijk smaken en zo snel zijn om te maken. Die Russische blinis zijn een ideale zondagsontbijt!

blini's zijn zo Universal dat u bijna elke goede dingen aan hen kunt toevoegen, het is het zoet of hartig. Hier zijn de meest populaire vullingen voor blini's in Rusland frambozenjam, honing, zoete gecondenseerde melk, zure room, zwarte kaviaar en rode kaviaar:

In Pagan Timesbliniwere gemaakt voor Maslenitsa, ook bekend als Butter Week, Pancake Week of Cheese Fare Week. Het was â € "en wordt nog steeds gevierd tijdens de laatste week voor de grote uitgelezen. Maslenitsa was een Sun Festival, vierde het dreigende einde van de winter en de komst van de lente. Het duurde een week, gedurende welke tijd mensen de neiging hadden om niets dan pannenkoeken te eten. Het blin zelf, rond en gouden, symboliseerde de zon. Radition heeft het dat als een vrouw veel smakelijke pannenkoeken voorbereidt en zomer een rijke oogst, gezondheid en succes zou brengen.

Blinitraditioneel begeleidde een persoon van de geboorte tot zijn allerlaatste dag â € "Een vrouw die net een kind had afgeleverd, kreeg een pannenkoek die de pasgeborene moest beleven en wanneer een persoon stierf Blink het begrafenisfeest.

Bliniare gegeten met zoveel vullingen en zoals men ons mogelijk kan voorstellen â € "paddestoelen, vlees, wilde bessen, zure room, uien en aardappelen, vis, honing, gecondenseerde melk, jam, kaviaar, kaas en wat niet.

het proces van het voorbereiden van pannenkoeken die vroeger en mysterieus zijn. Ten eerste, een goed huisvrouw gemaakt sponsdeeg van warm water, gist en wat meel. De loutere plaats waar het sponsdeeg werd bereid was van groot betekenis vrouwen op weg naar Lakeshores of de bossen. De eerste pannenkoeken werden op vensterbank voor de armen gezet.

Griddles waarop Blainy werden gemaakt waren gietijzer en zonder handvat. Dergelijke kers moesten worden gebruikt voor het bereiden van blinionly; Er kan er geen ander schotel op worden gekookt. Blinididnt verbrandt op zulke braadpannen, en het was mogelijk om ze hoog in de lucht te schieten terwijl ze naar de andere kant zijn. In oude Rusland werden speciale races gehouden, waar mensen moesten rennen terwijl Joltingblini.

Over de laatste duizend jaar is veel veranderd in het proces van kookbliniand, veel tradities zijn gekoppeld aan Russische pannenkoeken. Maar één ding blijft â € "deze kleine, smakelijke symbolen van de zon zijn nog steeds geliefd en overal gegeten.

Russische pannenkoeken, genaamd Blini, is een populair gerecht in Rusland dat traditioneel is gemaakt van tarwe en wordt geserveerd met garnituren zoals kaviaar, boter, zure room genaamd Smetana, en TVOROG, dat een verszuur-kaas is. Het is meestal pan-formaat, dun en gezuurd.

Blinis Hoofdingrediënten zijn tarwe, eieren en melk. Ze worden gebakken in een traditionele Russische oven, een metselwerkkachel die brandhout brandt en meestal wordt aangetroffen in Russische huishoudens. Blini is gemaakt met gezuurd beslag, dat wil zeggen, een beslag met gist, waardoor het opkomt en dus een beetje dikker is. Het wordt vervolgens gemengd met melk, gezette melk en water. Het maken van Blini wordt gebakken genoemd, ook al is het een panvriend, vergelijkbaar met de pannenkoeken die we kennen. Het kan worden gemaakt met het gebruik van elk type meel, mogen het tarwe, boekweit, gierst of havermout zijn. Blini gemaakt van boekweit maakt deel uit van de traditionele keuken van Russias.

Blini is populair niet alleen in Rusland, maar ook in andere landen zoals in Oost-Europa en in de Joodse cultuur. Belde Blintz, dit gerecht is een belangrijk onderdeel van en wordt geserveerd tijdens Joodse feestdagen zoals de Hanukkah en Shavuot. Ze eten dit meestal met vullingen zoals vlees, rijst, chocolade, aardappelpuree, kaas of champignons.

in Oekraïne, de blini of mlyntsi, wordt deze dunne versie van pannenkoeken meestal geserveerd met zure room, kaviaar of een fruitreservaat. Sommigen zetten in vullingen zoals kaas, eieren, gehakt, fijngestampte groenten zoals bonen, kool, champignons, evenals rozijnen en bessen. Mlyntsi is populair vanwege de eenvoud in het koken.

Blini is populair bij vele culturen omdat het vrij eenvoudig is om voor te bereiden en te maken. De ingrediënten zijn ook gemakkelijk verkrijgbaar in de markt. Gezien zijn oorsprong is het een belangrijk onderdeel geworden van culturele, traditionele en religieuze vieringen. Blini wordt ook geserveerd tijdens cocktailfeesten in Rusland, waar kaviaar een geliefde vulling is. Afgezien van het feit dat het in wezen cultureel is, kan het praktisch al een complete maaltijd zijn, vooral als het met zijn heerlijke vulling of vullingen komt.

plaats de gewalste blini in een ovenbestendig gerecht en pat wat boter bovenop, dus het zal gouden bruin toost. Plaats in een voorverwarmde oven van 350F / 180C en bak gedurende ongeveer 30 minuten. Serveer met zure room en verse dille.

RUSSISCHE KARNEMELK blini RUSSISCHE CREPES Chefjar

Dit recept is door Moira Hodgson en duurt 30 minuten. Vertel ons wat je ervan vindt in de New York Times Dining Food.

Uus täna

Buttery Blini voor Russian Maslenitsa Jennifer Eremeeeva

Buttery Blini voor Russian Maslenitsa Jennifer Eremeeeva

Haring is een klassieke begeleiding voor Blini, een vis hoog in omega3-vetten, Haring wordt zowel ingelicht als gerookt, ik gebruik ingeblikte gerookte haring voor deze topping

Kom meer te weten
Boekweit crêpe blini's

Boekweit crêpe blini's

Deze boekweit Crepe Blinis werden geïnspireerd door Marthas-reis naar Rusland.

Kom meer te weten
Low Calorie Russian Tea Sweet Pea

Low Calorie Russian Tea Sweet Pea

Neem een ​​kijkje achter de verhalen om meer over de wereld van de Joodse Luck A True Story of Friendship, Misleiding en Risky Business erachter te komen door zus auteurs Leslie Adler en Meryll Pagina

Kom meer te weten
Russian Fruit Thee Beoordeling van Claires Corner Copia, New Haven, CT TripAdvisor

Russian Fruit Thee Beoordeling van Claires Corner Copia, New Haven, CT TripAdvisor

Fruit Thee Russian Federation Connect with fruit thee leveranciers, fabrikanten exporteurs in Russische Federatie. Plaats uw vereiste en ontvang gratis offertes

Kom meer te weten
Kruidenthee voor Rusland

Kruidenthee voor Rusland

Zoeken naar een van onze producten, vindt het dankzij onze zoekgereedschap.

Kom meer te weten
Shchi Russische kool soep

Shchi Russische kool soep

Borsh is een traditionele Russische soep bereid uit bieten en kool. Het wordt meestal geserveerd met een lepel zure room. Er zijn meer dan 40 soorten van warme en koude borsh dat verschillende combinaties van groenten en vlees te gebruiken. Dit is mijn oma's recept, die ook is, misschien wel de beste

Kom meer te weten
CategoryRussische soepen Wikimedia Commons

CategoryRussische soepen Wikimedia Commons

Gogol, St. Petersburg foto Twee warme en heerlijke Russische soepen, veel vlees en groente in soep Bekijk de leden 1087 openhartige foto's en video's van gogol

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Kamille Thee koken informatie, feiten en recepten. Een verscheidenheid van thee die vaak wordt beschouwd als een kalmerend middel met gezondheid attributen in een drank te vormen.

Kom meer te weten
Russische ijsthee

Russische ijsthee

Het complete drankrecept en hoe een russische thee-cocktail te maken met kruidnagel, citroensap, sinaasappelsap, ananassap, suiker, thee, water

Kom meer te weten
De beste thee-recepten voor verkoudheid en de griep

De beste thee-recepten voor verkoudheid en de griep

Verhalen over het dagelijks leven in Rusland

Kom meer te weten
Zou je jam in thee plaatsen, waarom zou je deze piping hot trend moeten proberen

Zou je jam in thee plaatsen, waarom zou je deze piping hot trend moeten proberen

De Samovar bij Hazendal, Stellenbosch. Meng de jam nooit in de thee die we allemaal stoppen met wat aan het doen waren. Nee, je mixt nooit de jam in de thee. Je neemt een

Kom meer te weten
Russian River Tea Co

Russian River Tea Co

Bekijk hier de online menu van de Russische Tea Time en andere restaurants in Chicago, Illinois.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.