GABA Een unieke marktplaats voor toegewezen whisky, kleine batch, zeldzame wijnen en andere gespecialiseerde geesten.

Winsight boodschappen

Hoeveel alcohol zit er in een buzzeball?

Buzzballz zijn gemengde drankjes gemaakt van 100 sappen en wodka, rum of tequila! We willen alleen het beste! Buzzballz voegt 8 x gedistilleerde wodka toe aan zijn cocktails, Virgin Islands Rum wordt gebruikt voor onze rumdranken, en echte tequila uit Mexico wordt gebruikt voor onze Tequila Rita! Ze zijn 15 ABV, het best gemaakte gekoeld.

Buzzballz-koelmachines zijn kant-en-drink wijncocktails gemaakt met echte vruchtensappen en crèmes. Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan smaken, de 15 ABV-wijncocktails zijn glutenvrij, bevatten geen maïssiroop en zijn koosjer gecertificeerd.

kun je buzz ballen in de vriezer plaatsen?

kan verlopen alcohol je ziek maken? Liquor vervalt niet naar het punt van het veroorzaken van ziekte. Het verliest gewoon smaak â € "in het algemeen een jaar na te zijn geopend. Bier dat slecht gaat â € "of plat â €" Maak je niet ziek, maar kan je maag van streek maken.

Hoeveel calorieën zitten er in een buzz bal?

de officiële Margarita van 1800, voorgemengd met premium tequila. Deze kant-en-klare margarita is gemaakt met het extract van limoen voor een verfrissend scherpe bijt en pittige afwerking. Verkrijgbaar in origineel, granaatappel, ananas,. Lezen

Volgens Nielsen brachten Amerikanen in 2019 185 miljoen aan Eggnog door. Vanwege de hoge vakantie-vraag is er veel eggnog-innovatie van verschillende merken, zoals desserts, koffiecrommelaars, zuivelvrije opties en meer. Wat echter niet op grote schaal is geprobeerd, is Single-Serve Eggnog-cocktails. Deze drank is vaak een fles met grote indeling, die ten minste vijf porties bevat.

de CaDE-T-drink alcoholische drankcategorie is sinds 2018 574 en wordt verwacht dat hij blijft groeien tot $ 4. Miljoen bij 2024, volgens onderzoek en gegevenskantoor Nielsen. Hoewel het geen gemakkelijke prestatie is voor een merk in het snelstgroeiende alcoholsegment om op te vallen onder de concurrentie, heeft Buzzballz een impact gemaakt door consistent Trokken Nieuwe consumenten en breidt het bereik uit om een ​​naamloze naam te worden.

Onze verkoop is geweldig geweest, vice-president van Marketing Tracy Frisbie zegt. We groeiden 50 vorig jaar en groeien dit jaar met meer dan 50 jaar. Kijkend naar Nielsen-gegevens, zien we steeds meer consumenten ons merk ontdekken.

Gemaakt met 100 sap en premium ingrediënten, Buzzballzs-verpakking en duidelijke smaken zijn de aandacht-grabbers op de plank. De blikjes zijn rond als een bal met een aluminium pop-topdeksel, waardoor het snel en gemakkelijk wordt om te worden geconsumeerd. De verpakking is gemaakt van PET-kunststof geïnfundeerd met Enso Restore, een enzym dat helpt bij het afbreken van kunststoffen als ze op een stortplaatsen worden gestort.

De ministerie van Companys Mixology heeft in de loop der jaren een aantal cocktails ontwikkeld, maar Buzzballz handhaaft slechts 10 actieve smaken tegelijk. Populaire smaken van vandaag zijn Choc Plaag en Tequila Rita. Elke Buzzballz-cocktail bevat 15 alcohol per volume, dat is een ander kenmerk dat de drank is bekend.

Op het moment dat ik deze in 2009 heb gemaakt, werden de meeste cocktails verkocht als vier- of zes packs. Ik wilde dat consumenten ze bij de bal kunnen kopen en smaken te combineren en matchen dat ze leuk vonden, zegt ze. Ik wilde ook een hoogwaardig product hebben met meer alcohol erin, omdat er zoveel op de markt zijn, zijn moutedranken vol met suiker, of smaak gewoon niet goed. Ik wilde een frisse sapcocktail, met drank erin, en ik wilde niet opgeblazen worden om een ​​beetje buzz te voelen.

Sinds de eerste verkoop in 2010, de handige single-serve cocktail merk heeft koesterde in zijn oneerbiedigheid, met productnamen zoals Forbidden Apple, Stijve Lemonade, Limey Bastard, OJ Screamer, en Choc Tease, onder anderen.

Het PET-gedeelte van de container is gekleurd om overeen te komen met de verschillende cocktail-smaken, met kleurstoffen die door Holland Colors Americas zijn gemaakt om te voldoen aan specifieke vereisten voor hoog-alcoholtoepassingen. Kick zegt dat Buzzballz Holland heeft gekozen omdat ze erg enthousiast waren over het merk en de verpakking. Ze voegt eraan toe, ze waren instrumentaal in het verkrijgen van kleuren die overeenkomen met wat we wilden en ook bij het trainen van ons over hoe het huisdier het best te gebruiken.

De Buzzballz-lijn bevat momenteel 11 cocktailvariëteiten gemaakt van 100 sappen en wodka, rum of tequila en vier smaken van Tropic Chillerz, gemaakt van 100 sappen, oranje wijnen en 188-proof oranje brandewijn. De single-serve-drankjes kunnen door de bal rond de $ 2 worden gekocht. 9 per kogel, of in 24-pakketten gevallen, in single-smaak of regenboogzaken, en zijn verkrijgbaar in 32 staten.

Toen ik biswas in een hoek in een kleine hokje van Buzzballz achter een bureau zit, gerangschikt met het oog op het opvallende buzzballz-huisdieren van verschillende kleuren, moest de Sial India-erkenning als beste innovatie nog uiteenzetten. We dachten nooit dat we een kans hebben gemaakt voor Innovation Award omdat we nog niet in India-markt zijn. Maar de jury vond de verdienste van het product en de innovatieve verpakking, zei hij. Hij is van mening dat de erkenning een moreel booster is voor een merk dat op zoek is naar een geschikte toegang tot de markt.

als een persoon die verantwoordelijk is voor de internationale verkoop, hebben BISwas en zijn team de internationale aanwezigheid van Buzzballz in de afgelopen twee jaar de internationale aanwezigheid van Buzzballz uitgebreid. Buzzballz is een wereldwijd geregistreerd merk met aanwezigheid in markten zoals Hong Kong, Singapore, Taiwan, Japan, Vietnam, China, enz. India is nu het doelgebied. Waarom India nu? "Vandaag kunnen geen wereldwijd bedrijf en product India negeren. India is een combinatie van 10 markten," antwoordde Biswas.

Wat maakt Buzzballz-cocktails uniek zijn unieke verpakking, zijn smaak en de pure variëteit aan smaken. Er is een toegevoegde element van gemak dat langs komt, het is niet nodig om iets te mengen of toe te voegen. "Er zijn 13 verschillende smaken cocktails, we exporteren slechts 10 smaken," voegde BISwas eraan toe. De felgekleurde partij balvormige huisdierblikken met aluminium deksels maken opslag en handling handig.

Hoewel de meeste cocktails wodka of tequila zijn als basisvloeistof, heeft Buzzballz cocktails gemaakt met rum, whisky, wijn, enz., Naast tequila en wodka. Het alcoholgehalte in 200 ml Buzzballz is 15. "De smaak, aroma en smaak zijn anders in vergelijking met andere cocktails." Buzzballz Producten hebben 2 jaar houdbaarheid.

Buzzballz Producten zijn heel populair bij hotels, pubs en bars wereldwijd, vanwege het gemak dat erbij komt. Het vermindert de afhankelijkheid van bar-offertes op een grote manier. 35% van onze consumptie gebeurt in restaurants en bars, BISwas heeft toegevoegd.

Buzbballs heeft een toegewijde merk, biggies, van cocktails gericht op hotels en restaurants, die in 1. 5 LTR-verpakking zijn. Biggies zijn verkrijgbaar in drie smaken chocoladetijp, Tequila Rita en stijve limonade.

de lijn van vooraf gemengde cocktails met kleurrijke containers en even kleurrijke NameStrawBerry Rum Job en Choc Plaag, voor exemplaar was rustig maar agressief uitbreiden in het hele land in de afgelopen jaren. Dat is niet verrassend. Ze zijn sterk, goedkoop en gebaseerd op persoonlijke ervaring, heel veel plezier.

Buzzballz Story begint in 2009, aan de rand van een achtertuinzwembad, tussen een stapel papieren te beoordelen en natuurlijk een cocktail. Merrilee-schop werd afgeleid door de cocktail. Of meer nauwkeurig , het glas waarin het was. Gebalanceerd in de buurt van de rand van het water, leek het slechts een kwestie van tijd tot een briesje of dwangstreek die het is gestraft. Zou dit niet beter zijn in een plastic container? Ja. Wegende daar andere mensenâ € "Tacking by pools, rivieren en barbecuesâ €" die zich op dezelfde manier voelt? Ongetwijfeld.

het zou zijn om het punt volledig te missen om Buzzballz op dezelfde criteria te beoordelen, zoals men zou zeggen, een verouderde whisky of mezcal. Dit zijn drankjes gemaakt voor barbecues en stranddagen en warme nachten, bedoeld om uit een koeler te worden getrokken, niet een drankkast. Ze zijn de zomerblokken van drinkloud en dom en plezier en meer geïnteresseerd in het laten glimlachen dan denken. Ze zijn letterlijk Ballz die je zoemt. Proeven ze ongelooflijk? Een betere vraag is, heb je plezier? Zet er een paar op ijs en je zult zijn.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Kicks Startup-verhaal begon toen ze een leraar op de middelbare school was in Plano West. Ik stond op het punt een echtscheiding te krijgen, had kinderen om te verhogen, en had geld nodig, zegt Kick. Ze onderzocht het gelegenheidslandschap, ging terug naar school en Buzzballz kwam tot leven in haar meestersproef. De eerste bestelling verzonden in 2010. Nu is Buzzballz in 47 U.. Staten en zeven landen, en produceert ook energiedranken en private labelproducten. En voor het record zijn ze nog steeds getrouwd.

ik ben in de productieruimte. Wij verkopen aan distributeurs , distributeurs / a7> verkopen aan retail, detailhandel verkoopt aan consumenten. Toen we voor het eerst begonnen, was onze productielijn drie verschuivingen met 15 mensen. Naarmate de technologie groeide, hebben we meer machines en mensen toegevoegd. Nu hebben we robots die onze goederen inpakken. Ze plakken onze dozen. En we kijken naar de Big Guys Dr Pepper, Niagara en hoe ze hun uitrusting gebruiken. We hebben machinisten die fabriceren en machines maken. We kunnen ons misschien niet betalen de nieuwste rigamarole, maar we kunnen het zelf maken.

Buzzballz De Maker van Premium, vooraf gemaakte, kant-en-klare cocktails heeft zijn nieuwe Spring / Summer-smaken aangekondigd. Deze zijn te thee licious, een mix van ijsthee en limonade; Â ananas passie, met fruit sap en een punch van zoete rum; Â watermeloen Smash; en 'de grachten.

Elke Buzbball is tussen 15% -20% ABV, gemengd met wodka, rum of tequila. hey worden individueel en in een veer- / zomer gemengd geval verkocht. Hé, zijn Freezable , waardoor een slush drank mogelijk is. Ons over ijs, mix in een blender, of geniet van recht uit het blikje. Heeplastische bal kan Madefor het zwembad, het strand, de achterkant, het kamperen en de rivier drijven.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

als onderdeel van de brandingstrategie voor Buzzballz, hebben we een consistent grafisch ontwerp gemaakt dat zwaar op het product richtte, evenals het bedrijfslagelijn, een bal hebben, terwijl ook cross-promoterende Buzzballz Social Media-kanalen en -website. Om merkloyaliteit en Engagement te bouwen, zullen wij de Hashtag Buzbballs tijdens al hun sociale mediacampagnes versterkt.

2021-07-06 Probeer 1 eetlepel van een meidoornmengsel te infeneren dat zowel de bessen als de bloemen in 1 kopje water bevat, en vervolgens met een oranje plak of honing aankleden. Het is een leuk verfrissend. ROM Gezondheid. snews. Omgestelde leestijd 7 mins

2020-12-30 Deze cocktails duren slechts een paar minuten om te maken met behulp van slechts vier ingrediënten: mousserende wijn, granaatappelsap, sinaasappelsap en oranje likeur. Recept: Granaatappel Prosecco Punch 16. ROM Buzzfeed. Omgestelde leestijd 4 mins

2021-04-11 Ik vond een recept voor wodka-geïnfundeerde meloenballen en dacht dat ik ze moest proberen. Ze zien ze niet alleen erg mooi, maar ze lijken ook een heerlijke volwassen snack op een warme dag. rom buzzfeed. Omgestelde leestijd 7 mins

Hoeveel buzz ballen duurt het om dronken te worden? Ze hebben zoveel smaken en zijn 15-20%! Als je op zoek bent naar iets kleins en goedkoop om je dronken te krijgen, is dit je drankje. Ikiveren, hoeveel drankjes is een buzball? 1 Buzbball = ten minste 4 of 5 bieren in termen van. rom bigmoonhine. om

Granaatappel Prosecco-cocktail

Krijg en deel de beste recepten over recepten met PAMA-likeur met video's, kooktips en maaltijdideeën van topkoks, shows en experts.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Iedereen die ik dien zo easytoMake Simply Aardbeien schotel lijkt te dansen. Ik maak je geen grapje

Kom meer te weten
Hoe versterkte en zoete wijnenkaraf

Hoe versterkte en zoete wijnenkaraf

Neem zoete wijnen buiten het dessert Deze acht regels zullen u helpen bij het creëren van avontuurlijke en foolbestendige combinaties van zoete wijnen met hartige voedingsmiddelen.

Kom meer te weten
Wat is een goed bijgerecht voor Bierocks

Wat is een goed bijgerecht voor Bierocks

De kleine vat pasteien zijn niet bekend buiten Nebraska en Kansas. Jammer voor de andere 48 staten.

Kom meer te weten
Rijst Pilaf met gezwarte kip

Rijst Pilaf met gezwarte kip

Ons zwart gemaakte kip fajitas recept wordt zorgvuldig gemaakt om uw volgende maaltijd buitengewoon te maken. Krijg de instructies voor stap voor stap om dit heerlijke gerecht te maken.

Kom meer te weten
Hoe te kalfsvlees braciole met rijst en erwten maken

Hoe te kalfsvlees braciole met rijst en erwten maken

Wat doen dienen met Braciole recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Eric Akis A Cajun Fish Fry voor twee

Eric Akis A Cajun Fish Fry voor twee

Deze zeevruchten kookrecept heeft een geweldig assortiment van je favoriete zeevruchten en groenten gegooid in een smaakvolle en aromatische cajun saus. .

Kom meer te weten
Pittige sesamoedels met kip en pinda's recept

Pittige sesamoedels met kip en pinda's recept

Onze enigszins mildere opdrachten op dronken noedels zit vol met tedere kipstroken, vegetarisch en noedels in een smakelijke, pittige saus.

Kom meer te weten
Aziatische garlicky kipdijen in sla wraps

Aziatische garlicky kipdijen in sla wraps

Een riff op p.f. Changs gerecht, deze garlicky kip dij-slawraps kunnen worden geserveerd bij kamertemperatuur als een aperitief of hoofdgerecht.

Kom meer te weten
Suikermaïs beignet recepten

Suikermaïs beignet recepten

Voor een snelle en gemakkelijke 30 minuten maaltijd, probeer Curtis Stones fantastische graan beignets geserveerd met een lemony komkommer en tomaat salade.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Sappige steaks, een garlicky saus en gouden tatties zorgen voor een winnende combinatie in deze heerlijke maaltijd. Ontdek hoe je het knoflook steak kunt maken met Dauphinoise Aardappelen bij Tesco Real Food vandaag.

Kom meer te weten
10 Beste Soul Food gebakken kool Recepten yummly

10 Beste Soul Food gebakken kool Recepten yummly

Spek gebakken kool is heerlijk en super makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten. Het is lekker en klaar in minder dan 30 minuten

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.