Good Cook 8 x 11 Nontoze polyethyleen snijplank Sanitair Easy Only one

Meest sanitaire snijplank welk materiaal is de beste keukenhakkerwinkel

Maar welk type snijplank is het beste? De veiligheid van houtsnijplanken versus plastic snijplanken is al jaren gedebatteerd, maar in strijd met het populaire geloof, toonde een studie aan dat hout snijplanken eigenlijk veiliger zijn dan plastic. Dit betekent niet dat je al je plastic snijplanken hebt weggooien, hoewel 'en als je niet weet hoe je je snijplank goed kunt schoonmaken, maakt het niet uit welk soort je gebruikt.

zorg ervoor dat u beide kanten van het bord correct schoon en scrub. Zelfs als u alleen één zijde hebt gebruikt om Ondon niet te vergeten dat vleessappen kunnen druppelen en verontreinigingen aan de andere kant. Eindelijk, zorg ervoor dat u elke zijde met warm water grondig afspoelt. Droog dan van het bord met een doek of een papieren handdoek. Je kunt ook drogen in een rechtopstaande positie.

Een schone keuken is een fundament voor alle koken, en dit omvat de snijplank. Snijplanken zijn een handige tool die u helpt om groenten, fruit en vlees te hakken zonder een ander gerecht te hoeven vies. Maar wat gebeurt er als je snijplank eruit zal zien alsof je betere dagen hebt gezien?

hout is ook gemakkelijk op bladen en havens minder bacteriën dan andere materialen. Hé zijn ook gemakkelijk schoon te maken en geen speciale behandeling nodig. Was ze na gebruik met zeep na gebruik, spoel dan grondig in warm water voordat u volledig aan beide zijden droogt totdat alle vocht eruit is verdampt, zal dit ook helpen om te voorkomen dat het kromtrekkom is!

Het beste hout voor een houten snijplank is hardhout. Hij beste hardhout voor snijplanken zijn esdoorn, eiken en beuken vanwege hun duurzaamheid die ze niet zo gemakkelijk scheren of beschadigd raken door het mes-mes zoals zachtere bossen, zoals een dennen Ze hebben ook natuurlijke antimicrobiële -eigenschappen die kunnen helpen om te voorkomen dat bacteriën ook op hen groeien.

plastic snijplanken alternatief

in termen van duurzaamheid en esthetiek, zijn houten planken een snee boven de concurrentie. Er is een goede reden Pro-chef-koks die deze traditionele planken liever gebruiken om hun voedsel voor te bereiden. Echter, met de komst van plastic snijplanken hebben sommige mensen voorgestelde houten planken de minder sanitaire optie. Dus, zijn deze GERM-REDDEN-geruchten ondersteund door de wetenschap? Als u onder de onderkant van dit veiligheidsprobleem wilt komen, moet u het onderzoek lezen dat hieronder is opgesteld.

een houten snijplank kan bacteriën vasthouden, maar dat betekent niet het onveilige te gebruiken. In feite suggereren de meeste studies houten planken niet meer of minder bacteriën dan plastic materialen. Zolang u consequent de juiste hygiënische procedures volgt, zoals het schrobben met hete zeepwater en uw boord van lucht droog laten, moet hout onveilige hoeveelheden bacteriën haven. Als uw houten snijplank echter diepe groeven heeft vanwege buitensporig gebruik, is het echter gemakkelijker voor ziektekiemen tot Fester.

ongeacht welke snijplank u de voorkeur geeft, het is essentieel om te weten hoe u het goed kunt ontsmetten. Als u niet zeker weet hoe u uw snijplank schoonmaakt en onderhoudt, kunt u het zich niet veroorloven om de informatie in dit bericht te missen.

een legitieme bezorgdheid die mensen hebben met houtsnijplanken is hun fijnkorrelige textuur. Sommige chef-koks maken zich zorgen dat slechte bacteriën in rauw vlees in deze korrels en contaminate andere voedselproducten kunnen raken.

Hoewel het waar is dat hout snijplanken voedselbacteriën konden herbergt, het is onwaarschijnlijk dat ze blijven als u uw planken goed onthoed en droogt. In feite ontdekten onderzoekers van UC Davis er geen significant verschil in bacteriële inhoud voor plastic en hout snijplanken. Consumentenrapporten beweert ook er weinig verschil tussen deze twee bestuursmaterialen.

Als u meer wetenschappelijk bewijs nodig heeft dat houtsnijplanken veilig zijn wanneer ze adequaat worden ontsmetten, overweeg dan een nieuwe proef uitgevoerd door Americas Test Kitchen. In deze studie stuurden chef-koks onlangs gewassen hout, bamboe, plastic en composietborden naar een lokaal lab voor screening. Interessant is dat er geen significant verschil in bacteriële telt tussen deze materialen.

Hoe lang kunnen bacteriën live op een snijplank?

Elke bacteriën heeft een unieke structuur en levenscyclus; Vandaar dat het moeilijk om te zeggen hoe lang ze konden overleven op een snijplank. Recente gegevens suggereren echter de gemeenschappelijke bacteriën Salmonella kan gedurende vier uur durende droge snijplanken duren voordat het niet langer besmettelijk is. Erger nog, sommige studies suggereren E. coli kunnen aanhouden op de snijplank oppervlakken gedurende 24 uur.

Wat voor soort snijplank is het meest hygiënisch?

Plastics relatief slechte prestaties kan te maken hebben met het gebrek aan duurzaamheid. Houten planken langer duren meestal om delen uit herhaalde hakken te ontwikkelen. Zijn deze inkepingen en groeven, waar vervelende bacteriën gedijen.

Echter, plastic platen hebben een voordeel ten opzichte van hun houten tegenhangers: u kunt plastic borden in de vaatwasser te zetten. Sterker nog, de USDA prees deze functie van plastic borden in een recent online QA. Vergeet niet dat afwasmachinebestendig doesnt make plastic platen meer sanitair; het maakt hen makkelijker schoon te maken.

Wat moet je niet op een houten snijplank snijden?

Ook, je moet voorzichtig zijn hoe u zorg voor uw houten snijplank. Onjuist gebruik kan je board veroorzaken barsten of kromtrekken, waardoor de kans op het aantrekken van bacteriën zal toenemen ontwikkelen.

Mensen die gebruik maken van houten snijplanken moeten wassen en drogen hun board onmiddellijk na het gebruik ervan. Je moet ook voorkomen dat houten snijplanken in de vaatwasser. Deze strategieën zal ervoor zorgen dat je board blijft sanitaire en warp-vrij voor zo lang mogelijk.

Kun je gesneden rauwe kip of vlees op een houten snijplank?

Zelfs de USDA eist zijn veilig voor klanten om rauw vlees op houten snijplanken te snijden. Echter, je moet een snijplank strikt voor vlees goederen en een andere aan te wijzen voor niet-vlees items. Door het scheiden van uw boardroom plichten, Youll snijd het risico van door voedsel overgedragen ziekten.

Als youre nog steeds het gevoel misselijk over het snijden van rauw vlees op hardhout, kunt u overwegen om een ​​bord gemaakt met bamboe. De USDA beweert dat bamboe boards Arent zo poreus als de traditionele hout, waardoor het moeilijker voor bacteriën om vast komen te zitten in dit materiaal.

Wat bossen zijn niet goed voor snijplanken?

In plaats daarvan, onderzoekers hebben de neiging om de voorkeur aan houten snijplanken gemaakt met esdoorn. Teak is ook een populair materiaal in het koken van de Gemeenschap. In feite is een teak snijplank was de beste performer in de Test van Amerika Kitchens recent onderzoek.

EXTRA-grote omvang en AMAZING VEELZIJDIGHEID: Dit fantastische xl bamboe snijplank wordt geleverd met een multifunctionele dubbelzijdige design, evenals handvatten gesneden in de zijkanten, waardoor het de ideale 12x18 snijplank voor al uw snijden en hakken behoeften . Ourcutting bord met traysalso verdubbelt als aserving snijplank of dienblad, wat zorgt voor een uiterst veelzijdig product voor dagelijks gebruik.

MES-FRIENDLY oppervlak met OVERWELDIGEN DUURZAAMHEID: The Royal Craft Wood Bulk bamboe snijplank zijn gemaakt van 100 natuurlijke bamboe, met een grotere duurzaamheid dan uw standaard snijplanken voor de keuken. Het oppervlak van onze carving snijplank is sterk maar flexibel, zodat je mes bot zal niet worden door middel van regelmatig gebruik.

ALL-NATUURLIJK PREMIUM bamboeraad: Deze grote koninklijke bamboe snijplank is volledig gemaakt van zorgvuldig geselecteerde bamboe. De poreuze structuur van ourcutting plaat met sap groef minder vloeistof te absorberen, waardoor het oppervlak bestand tegen splinters, scheuren of afpellen. Eenvoudig te reinigen met de hand, niet meer smaak vermenging terwijl u kookt! Dit zou men de meest behulpzame vlees snijden zijn, volledig natuurlijke milieuvriendelijke snijplank is een echte koningin van de keuken!

uitstekende kwaliteit en GARANTIE: Deze dikke snijplank met groeven is een kwaliteitsproduct gemaakt voor jarenlang gebruik, bieden wij een garantie van 1 jaar voor deze grote snijplank met lekbak, evenals een 100 geld-terug-garantie . Als u nog niet helemaal bij te zijn blij, zullen wij u volledig terugbetalen, geen vragen gesteld!

snijplanken gemaakt van meer poreus materiaal zoals hout of bamboe zijn ideaal voor het gebruik van dure messen op. Poreus en naaldhout of een open houtnerf is beter voor dure messen omdat ze kunnen worden geolied en zal uw messen beschadigen als een glazen snijplank macht.

Deze materialen met minder en kleinere poriën bekend als gesloten korrelmaterialen omdat de poriën niet zichtbaar. Materialen met grotere poriën zogenaamde geopende korrelmaterialen omdat het graan is geopend, en de poriën zijn zichtbaar met het blote oog.

In deze gids, gaan we door middel van de sanitaire voordelen van kunststof, hout en glas snijplanken in de hoop om u te helpen de veiligste snijplank kiest voor uw hele gezin proberen om je vraag te beantwoorden: Wat is de meest hygiënische snijden bord

De ins en outs van hout snijplanken

Wist u dat bamboe is gevuld met natuurlijk antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen die de opbouw van schimmel en andere schadelijke elementen te voorkomen? Die natuurlijke eigenschappen, gecombineerd met een regelmatige schoonmaak methode, helpen om ervoor te zorgen dat uw snijplanken zijn schoner dan ze ooit zijn geweest.

de ins en outs van glazen snijplanken

Echter, in termen van ontsmetting, is glas verreweg de meest sanitaire snijplank die u kunt vertrouwen om bacteriën opbouw en kruisbesmetting te bestrijden. Een glazen snijplank is 100 niet-porous, wat betekent dat sappen of vetten niet in staat zijn om het materiaal niet te doordringen en bacteriën toe te staan ​​aan Fester.

wanneer bacteriën over verschillende oppervlakken en keukengerei reizen, uiteindelijk die voedsel verontreinigen, wordt het verknoping genoemd. Er zijn veel manieren om kruisbesmetting te voorkomen, een van de belangrijkste is de juiste selectie en onderhoud van de oppervlakken waarmee u voedsel voorbereidt.

er is niets als de look en feel van een winterhard houtsnijplank. We zien restaurantadvertenties met chef-koks in witte uniformen die een braadstuk snijden op een dikke esdoorn board en onze monden water. Maar in werkelijkheid gebruiken de meeste voedselhandlers plastic snijplanken om voedsel voor te bereiden.

plastic snijplanken maken het gemakkelijker om kruisbesmetting te voorkomen. In tegenstelling tot hout, is plastic niet poreus, zodat bacteriën zich niet gemakkelijk verstoppen in scheuren en spleten. Kunststofborden zijn ook vaatwasservriendelijk, waardoor het reinigings- en ontsmettingsproces extreem beheersbaar . Je hebt ook de toegevoegde bonus om je plastic boards te kunnen kleuren om specifieke borden te reserveren voor het bereiden van bepaalde voedingsmiddelen. Bijvoorbeeld rood voor vlees en groen voor producten.

Satsuma lange aubergine

In deze video, kijk dan eens naar onze Satsuma-aubergine, een nieuwkomer in de containertuin dit jaar.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Trigunas Satva, Rajas en Tamas de drie fundamentele kenmerken van de natuur. BERICHTJE STUREN Askdabur Ayurvedische experts voor meer informatie over trigunas Satva, rajas en tamas de drie fundamentele kenmerken van aard

Kom meer te weten
Sattvaguna, Sattvagua, Sattvaguna 8 definities

Sattvaguna, Sattvagua, Sattvaguna 8 definities

De stijgende kwaliteit van de natuur sattwa tilt de ziel in de richting van goddelijkheid.

Kom meer te weten
Cajun Cream Sauce Recept

Cajun Cream Sauce Recept

Van het Blog van de betoverde kook met kleine aanpassingen. Ze werd geslagen met de vis-nuggest in de Gumbo-winkel in New Orleans, dus ze kwam met deze prachtige creatie. De remoulade-saus is een Ruths Chris Steakhouse-creatie. Kan worden geserveerd als aperitief of hoofdgerecht.

Kom meer te weten
Knapperige varkensvleeskoteletten met citrussaus recept

Knapperige varkensvleeskoteletten met citrussaus recept

Een BrinPeppery Mayonaise voegt Zing toe aan deze enigszins pittige gefrituurde varkensvleeskoteletten. Rond de maaltijd rond met een boterelsla.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze smakelijke variatie op gebakken rijst houdt gegarandeerd de hongerige hordes gelukkig te houden.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

175 LowCarb-recepten Voor het bevredigen van wholefood-gerechten voor elke maaltijd van ontbijt tot het avondeten om tussendoor te snakken, perfect voor fans van de luchtfrituur die een van de lowcarb-diëtsin volgen, de I Love My Air Fryer Lowcarb Recept Book, leer hoe de heetste te gebruiken Keuken Appliancethe Air Fryerto Creëer Lowcarb-maaltijden die snel, gemakkelijk en vooral heerlijk zijn. De Air Fryer biedt gezonde kookopties voor drukke gezinnen, en het kan zoveel meer worden gebruikt dan frites en uienringen. De convectievermogen van een luchtfrituur maakt het mogelijk om een ​​breed scala aan voedsel te bereiden van biefstuk naar tofu, spek naar groenten, en zelfs desserts met 175 lowcarb-recepten en foto's, dit kookboek is een musthave voor elke frans frans. Ontdek hoe gemakkelijk en heerlijk het is om een ​​Lowcarb Dietfrom Atkins naar Ketothanks naar een luchtfritor te volgen.

Kom meer te weten
Wane 15

Wane 15

Tanya Baker Jimmy Papadopoulos Boarding House 720 N. Wells Street Chicago 312 2800720 www. OARDINGHOUSECHICAGO. Om Boheemse Huis 11 W. Illinois Street Chicago 312 9550439 www. ohochicago. om evenement een verhaal van twee huizen 19 augustus 630 p. . Voor tickets theboardinghouse. icketleap. OM Gebakken Boudin Balls Ingrediënten 5 lbs Pork Butt 12 lb kip levert 4 stengels selderij, kleine dobbelstenen 2

Kom meer te weten
Thuis Cookin met Daves Mom

Thuis Cookin met Daves Mom

Lees de Zuurkool Balls Columbus OH discussie uit de Chowhound Restaurants, Great Lakes eten gemeenschap. Doe mee met de discussie vandaag.

Kom meer te weten
Het zuurkoolbal dilema

Het zuurkoolbal dilema

Vind en deel het dagelijks recept voor zuurkoolballen Ohio. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
Oma Warfels Huurkool Balls Recept

Oma Warfels Huurkool Balls Recept

Zoek en deel elke dag Corned Beef zuurkool recept. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Verpakt met hartige worst, zuurkool en grondmosterd en pan gebakken tot knapperige perfectie, deze smakelijke ballen zijn een geweldige manier om in het nieuwe jaar te bellen

Kom meer te weten
Hoe maak je zuurkool

Hoe maak je zuurkool

William Saurin biedt een zoete zuurkool gekookt in witte wijn vergezeld van zijn smakelijke varkensvlees en zijn heerlijke koude vlees en gerookte worstjes

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.