Nieuw veganistisch restaurant, project pollo, streeft naar chickfila uit het bedrijfsleven tegen 2030

Waarom zou je een CLUCK geven over Project Pollo

De naam Project Pollo zegt het allemaal. De pollo is een sojas-gebaseerde kippenvervanger die of ofwel kan worden gebakken of gegrild en bedoeld om de lekkere goedheid van chick-fil-a en verhogende rietsa's te rivaliseren. De kip wordt aangeboden in salades, wraps en sandwiches en kan worden gecombineerd met verschillende veganistische bijgerechten. Het projectdeel van de operatie is een unieke missie om plantaardige voedsel toegankelijker te maken en in gebieden die mogelijk niet die opties hebben.

Project Pollo werd opgericht om een ​​aantal -initiatief naar onze gemeenschap en de omliggende gebieden te brengen om betaalbare toegang tot plantaardige voedingsmiddelen, eigenaar en oprichter Lucas Bradbury zei. We wilden iedereen, ongeacht je inkomensbeugel, om onze producten te betalen en ook in staat zijn om een ​​meer plantaardige levensstijl te leven. Dus zetten we dit platform samen en dachten: 'Waarom ga je er niet voor?' Dus op 18 september lanceerden we onze eerste locatie, en drie maanden later, hier zijn we met drie en vijf meer onderweg.

uiteraard is het nog steeds coven, en we zijn een restaurant, dus het is zeker uitdagend. We drukken geen geld op welke manier dan ook, we breken zelfs. Maar we zijn nu op een tempo waar we zin hebben om een ​​projectpolletje in elke buurt te krijgen, is essentieel dan de winst in onze zak te zetten, zei Bradbury.

we hebben mensen die binnenkomen en zeggen: 'U weet dat ik elke dag van de week vlees eet, maar ik wil dit proberen.' En dat is waar we voor gaan, toch? Zei Bradbury. We weten dat onze kernbasis altijd veganistisch en vegetarische gemeenschap zal zijn en dat wij dat ondersteunen en we zullen zo betrokken mogelijk zijn bij die gemeenschap. Maar voor die mensen die echt benieuwd zijn, noemen we ze planten nieuwsgierig, we willen aanbevelingen doen op basis van hun eetgewoonten, dus bijvoorbeeld ons Deluxe-project. Niet alleen brandt dat een initiatief in de Gemeenschap, maar het heeft ook echt goede smaken, frisse, hartige opties, dus het is een aanvulling op iemand die regelmatig vlees eet.

dit is een cashewn-gebaseerde queso, zeer schoon, geen toegevoegde oliën. Je hebt cashew, specerijen, sommige kokosmelk. Dat is het echt. We zetten wat Jalepenos, in onze pittige buffel, we zetten onze kippennuggets erin. Het is absoluut fenomenaal, maar pittig, zei Bradbury.

Als je op zoek bent naar een veganistisch, duurzaam alternatief voor je chick-fil-a-verslaving, dan is Project Pollo misschien de plek voor jou. Maar als je niet op zoek bent om 30 minuten in Houston-verkeer te zitten en een steile prijzen te betalen voor Soy-gebaseerde kipgerechten, dan ook niet. Project Pollo, een lokale fastfoodketen die gefrituurde chikn en onmogelijke hamburgers serveert, opende een nieuwe locatie in Houston op 18 september ongeveer Nine Miles ten westen van Rice Universita Campus.

vermeld als 6705 Fondren Road op hun website, kun je in eerste instantie je gedesoriënteerd vinden bij aankomst in het restaurant van het gebrek aan bewegwijzering en reclame van de nieuwe ruimte. In feite kan je Uber-stuurprogramma je gewoon afzetten in een ander Fried Chicken Restaurant dat aan de overkant van de straat zit.

Zoals men het restaurant binnenkomt, is de sfeer zeker moeilijk te lezen. Door het zijn in de eerste opening van de opening, lijkt het restaurant nog steeds in ontwikkeling te zijn, gezien het gebrek aan klanten, het ondergaan van personeel en relatief lange wachttijden, zelfs als er geen bestellingen werden geplaatst.

Project Pollos-menu bestaat voornamelijk uit plantengebaseerde kipsandwiches en wraps, onmogelijke hamburgers en frietjes. In het weekend serveren ze ontbijtburrito's, muffins en chiknwafels tijdens hun ontbijturen van 10 a. . tot 2 p. . Ze hebben ook een programma genaamd Betaal wat u kunt voor twee van hun gewone menu-items waar het restaurant twee maaltijden zal doneren voor elke gemaakte aankoop.

geprijsd op 7, project Pollos Original Project, een gebakken soja-gebaseerde kip patty geserveerd met augurken en aioli, probeert in wezen te concurreren met ander vegetarisch fastfoods op de markt, zoals veggie hamburgers die normale vlezige smaken missen. In tegenstelling tot haar concurrenten verbergt het oorspronkelijke project met succes het veganistische aspect van het product, dat identieke smaken en texturen van een traditionele kippensandwich biedt. De Dill-augurken zijn heerlijk en genereus, en ze vullen de Chikn-kruiden vrij goed aan. Het is niet afschuwelijk vettig en het brioche-broodje en Aioli werken goed samen om dezelfde ervaring van een gebraden broodje kip te creëren. De belangrijkste factor die het concurrentievermogen voorkomt met andere merken is de prijs.

Helaas, de andere bestelde artikelen drastisch ging niet door in vergelijking met de sandwich. De chikn wafels, geprijsd op 7. 0 was zeer teleurstellend, aangezien de wafel was koud, zeer moeilijk te snijden hoewel en lage kwaliteit in het algemeen. Het is bedekt met een medley van bessen en geserveerd met pittige chikn strips, die tragisch overconstant de smaakpapillen, waardoor men niet in staat om te proeven van de smaak combinaties van fruit, wafel en kip. In essentie, het gerecht was niet samenhangend. Ook de frietjes waren zeer gemiddeld en doet denken aan servery ontbijt aardappelen. Ze zijn geprijsd op 2. 0.

Echt, je bent alleen maar komen om deze eigenzinnige plek voor de kip sandwich. De locaties afstand is zeker iets om te overwegen, maar de duurzaamheid en charitatieve doelen van het bedrijf zijn zeker bewonderenswaardig. Mijn algehele waardering zit momenteel op twee sterren, maar als Project Pollo blijft hun menu en creativiteit de loop der tijd, kan het ook nog eens de moeite waard.

Uiteindelijk Bradbury heeft tot doel open te stellen voor 100 Project Pollo locaties van 2024 en is onvermurwbaar over het zetten van Chick-fil-A uit van het bedrijfsleven in 2030. Op dit moment zijn we op tempo om meer dan een miljoen kippen dit jaar uit te slaan afgeslacht en door dit te doen op schaal, kunnen we echt het systeem uit te dagen, Bradbury gezegd, eraan toevoegend dat hij maakt er een prioriteit van om te beginnen met het afsluiten van Chick-fil-As, want er is een alternatief en je hoeft niet te qualitywe offeren noem het een uitdaging kip.

Buren zal chicken nuggets, kruidig ​​en mild kip sandwiches, kip wraps en meer. Daarnaast Project Pollo heeft een selectie van plantaardige hamburgers en veel kanten mac en kaas, gebakken augurken en frietjes een paar te noemen.

The Project Pollo app is een handige manier om te betalen in de winkel of sla de lijn en bestel op voorhand. Beloningen worden ingebouwd in, zodat je punten kunt verzamelen en verdien gratis drankjes en eten bij elke aankoop. ay in storeSave tijd en beloningen te verdienen wanneer u betaalt met de Project Pollo app in onze winkels. estellen aheadCustomize en plaats uw bestelling, en pick-up van een nabijgelegen winkel zonder te wachten in de rij. ewardsTrack uw Points gebruiken en inwisselen Beloningen voor een gratis eten of drinken. Ontvang aangepaste aanbiedingen als Project Pollo Rewards lid. ind een storeSee winkels in uw buurt, een routebeschrijving, uren en uitzicht winkel voorzieningen voordat je de reis te maken.

Via Project Pollo, een plantaardig kip fast casual dining keten met een volledig veganistisch menu, ondernemer en oprichter Lucas Bradbury beoogt diervrije vleesvervangers mainstream te maken door het openen van 100 winkels overal in de Verenigde Staten binnen vier jaar. De vangst? Hij neemt slechts over een snelle winkelketen locaties voedsel.

Afgezien van de make vegan vlees mainstream missie, de winkel zorgt ervoor dat het loont haar werknemers hoger is dan de gereguleerde minimumloon. Daarnaast Project Pollo heeft initiatief s op zijn plaats, zoals het oorspronkelijke project, waarbij voor elk broodje kip verkocht, US1 verkoop wordt geschonken aan welzijn van dieren goede doelen. Bradbury ondersteunt ook Free People Project, dat gericht is op plantaardige voedsel betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Door de pay-what-you-can post, kunnen klanten betalen US5. 0 per sandwich, wat betekent dat het niet alleen voorzien van uw betaling, maar het betaalt ook uit voor de komende twee mensen die niet kunnen veroorloven de maaltijden.

Companys agressieve expansie wordt onderstreept door Bradburys aandrijving te verplaatsen zoveel vlees bedrijven mogelijk. Op dit moment zijn we op tempo om meer dan een miljoen kippen dit jaar redden van zijn geslacht en door dit te doen op schaal, kunnen we echt uitdagen het systeem. Im waardoor het een prioriteit om te beginnen met het afsluiten van Chick-fil-As, een van de grootste U.. kip fast-food ketens, want er is een alternatief en je hoeft niet op te offeren qualitywe noemen het een uitdaging kip.

thegood Voedsel Institute, een non-profitorganisatie die tracks en ondersteunt de industrie, onlangs gepubliceerde gegevens die de groeisectoren gemarkeerd is, omdat het een all-time high met US bedroeg $ 3. miljard geïnvesteerd in de industrie in slechts het afgelopen jaar.

Die ervaringen speelde geen rol in Bradburys beslissing om veganistisch te gaan, zei hij. In plaats daarvan was een reis grotendeels gedreven door gezondheidsproblemen. Jarenlang voelde hij zich ziek als compleet va €”, elke dag, zei hij.

Bradburys kip is een eigen sojaproduct in bulk verzonden direct van een leverancier in Taiwan. Zonder in te gaan door middel van relatief dure vleesvervanger tussenpersonen zoals Beyond vlees of Impossible Foods, vertelde hij een fast food publicatie die een kip strip broodje kost hem ongeveer 1. 3 te dienen. Hij rekent 7 voor de ondertekening sandwich, die wordt geleverd met augurk plakjes en een aioli.

In een andere divergentie van standaardindustriepraktijken biedt Bradbury een hoger dan gemiddelde vergoeding. Banen voor Kassiers betalen tot 15 per uur en worden geleverd met gezondheids- en tandartsverzekering. Hij zei dat hij niet het tekort aan de werknemer voelt, nog steeds veel van de dienstindustrie aangrijpt.

Het gemiddelde loon voor een fastfoodmedewerker in San Antonios Metropolitan gebied was ongeveer 11, volgens de U.. Bureau van Arbeidsstatistieken Cijfers van mei 2020. Om aanvragers aan te trekken, zijn werkgevers begonnen de pot te zoeten, met restaurants zoals McDonalds en Bill Miller Bar-B-Q reclame Local uurlages tot 12.

Hoewel veel fastfoodketens vaak 1 miljoen of meer op elke locatie doorbrengen om een ​​uniforme sfeer en herkenbare gebouwen te creëren, zegt Bradbury, zegt dat mensen tot projecten komen voor de ervaring, niet de sfeer.

Project Pollos Achtste locatie is ingesteld om deze maand in Dallas te openen. De snelle uitbreiding van de kettingen kan nog meer versnellen als Bradbury zijn doel van het openen van een 100e locatie aan het einde van 2024. De uitbreiding is grotendeels zelf gefinancierd, omdat elke locatie grofweg voor de volgende loont, zei Bradbury. Hij zei dat de enige investeerdersfinanciering is afkomstig van de verkoop van een 10-belang in het bedrijf aan een leverancier.

Het nieuwe concept biedt een kip-minder kippenbenadering van het menu, met veganistische uitleveringen van een van de favoriete fastfoodselecties van een van Amerika: kip. Het hele menu van het restaurant is vanaf nul gemaakt en Must-Haves omvatten projecten Pollo's eigendom veganistische kip, met behulp van een niet-GMO Soja-pasteitjes en alle natuurlijke kruiden.

Ons doel is altijd geweest om betaalbare toegang tot plantaardige voedingsmiddelen op elke hoek te kunnen bieden, in elke gemeenschap. En terwijl we onderweg onze groeiende pijnen en hiccups hebben, zijn we er trots op een San Antonio-gebaseerd bedrijf dat zich snel uitbreidt en duizenden gasten doorsturen naar een duurzamer dieet, Â Een verklaring luidt.

Naast het aanbieden van een gezonde benadering van fastfood, is het businessmodel van het restaurant ontworpen rond duurzaamheid, eerlijke lonen en prioriteit geven aan mensen over winst, volgens de website.

Ondanks een menu gevuld met vlees alternatieven vormen veganisten en vegetariërs slechts 30 procent van hun patronaat. De nieuwsgierigheid van degenen die geïnteresseerd zijn in project Pollo helpt bij aan manieren die dieren zullen opslaan en de planeet opslaan.

de locatie van Katy markeert de negende franchise in de fastfoodketen en een enorm plan voor uitbreiding in de Lone Star-status. Eigenaar van Project Pollo, Lucas Bradbury, opende zes andere locaties in Texas in het afgelopen jaar, waaronder de eerste locatie in Austin, evenals San Antonio en Dallas.

Het restaurant staat bekend om een ​​uitdagende typische fast-food-standaard met zijn veganistische kippenrijke broodjes en offertes. Bovenop het oorspronkelijke project en het pittige project heeft het restaurant ook veganistische hamburgers.

het lijkt misschien een oxymoron om een ​​veganistisch restaurant te noemen na het Spaanse woord voor kip, maar dat is precies wat 31-jarige Lucas Bradbury deed toen hij zijn vorig jaar verkocht om de opening van Project Pollo in San Antonio te openen .

Met slechts 20 van zijn klanten die zich identificeren als veganistisch of vegetarisch en de andere 80 die zichzelf roept "-plant nieuwsgierig," is Bradbury ervan overtuigd dat hij de naald naar een duurzamere manier van massale consumptie kan verplaatsen.

Project Pollo biedt meer dan alleen geweldige kip, we bieden duurzame producten, milieuvriendelijke verpakkingen, boven leefbare lonen en een ervaring die geen kwaliteit biedt voor betaalbaarheid . We zijn gepositioneerd om het gezicht van het verbruik te veranderen door betaalbare toegang tot plantaardige alternatieven die het beter doen door de planeet, de mensen en de pollo.

het uitkomen van een plan dat oorspronkelijk is voorzien als slechts één restaurant, bradbury creëerde Project Pollo nadat een lokale brouwerij hem benaderde over het plaatsen van een foodtruck op hun site als een manier om CDC-richtlijnen voor Heropening te ontmoeten. pandemie. Bradbury zag het als een manier om de markt te testen en de truck's bijna onmiddellijke -succes te testen die hij nodig had om verschillende fastfoodgebouwen te kopen die vacant verlaten door Covid-19 en zijn vleugels uitspreiden.

Toen we een ongeëvenaard groeipotentieel zagen, wisten we dit tempo dat we wat geld moesten opvoeden, dus we verkochten onlangs een klein percentage van het bedrijf tot twee beleggers , waardoor we ons zullen toelaten Raak onze Milestones onderweg, zei hij.

Snelle groei opzij, het grootste dat projectpollo van de fast-food flock scheidt, is het menu. De veganistische kip die in elk recept wordt opgenomen, wordt bijvoorbeeld specifiek gemaakt voor projectpollo met behulp van een niet-GMO Soja-pasteitjes en volledig natuurlijke kruiden voor een smaak die Bradbury zei: smaakt zo veel als de echte deal die je niet zult vergeten . En alles van het oorspronkelijke project Sandwich tot de geladen Papas is helemaal opnieuw gemaakt, inclusief een recent toegevoegde plantaardige hamburger.

pollo met een doel iets anders om over te kraaien? Alles van de tassen naar de containers en de kopjes is Compostable , iets Bradbury denkt de norm in alle restaurants â € "veganistisch of niet.

Aandacht vereiste cloudflare

Momenteel testen in Denver en Indianapolis, zijn chipotles First New Plantbased Protein-optie sinds 2014.

Uus täna

Smores Pudding Shots hebben geen kampvuur nodig om te feesten

Smores Pudding Shots hebben geen kampvuur nodig om te feesten

De beste pudding shots met wodka recepten op yummy vieze girl scouts volwassen alleen pudding shot, frambozen witte chocolade pudding shot, dikke aap pudding shot recept alcohol

Kom meer te weten
De wetenschap achter crme karamel of flan

De wetenschap achter crme karamel of flan

Japanse purine gaat door vele namen flan, pudding, crme karamel, Hokkaido melk pudding, het maakt niet uit hoe je het noemt, de heerlijke en gemakkelijk.

Kom meer te weten
Bacalatos Gebakken Codfish Fritters

Bacalatos Gebakken Codfish Fritters

Puerto Ricaanse vis stoofpot Bacalao

Kom meer te weten
Asopao de Pollo Puerto Ricaanse kippenstoofpot

Asopao de Pollo Puerto Ricaanse kippenstoofpot

De beste Puerto Ricaanse kip Recepten op Yummly Puerto Ricaanse Chicken Pasta, Puerto Ricaanse Kip en Rijst, Puerto Ricaanse Kip

Kom meer te weten
Gebakken vis met Puerto Ricaanse Saucemojo Isle

Gebakken vis met Puerto Ricaanse Saucemojo Isle

Bacalao, gezouten gedroogde kabeljauw, is het definiërende ingrediënt in traditionele Puerto Ricaanse visstoofpot, maar zout kabeljauw vereist 's nachts weken en verschillende spoelingen in koel water ...

Kom meer te weten
MOFONGO MET CARIBBEAN GROENTE SHUFF GEHOUDSTOFFORBES

MOFONGO MET CARIBBEAN GROENTE SHUFF GEHOUDSTOFFORBES

Mofongo met Caribische plantaardige stoofpot

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Puerto Ricaanse rijst, of Arroz Con Gandules Rijst met Pigeon Erwten is een klassieke Puerto Ricaanse gerecht. Serieus de beste rijst die je ooit hebt

Kom meer te weten
Rustic Apple Tarts

Rustic Apple Tarts

Deze zelfgemaakte appelflappen gemaakt met bladerdeeg zijn zo gemakkelijk. Dit eenvoudige recept gebruik winkel gekocht gebak en een zelfgemaakte appelvulling.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Dit is een gemakkelijke recept van het citroentaart bladerdeeg dat is als een bakkerij-dessert. Gebruik zelfgemaakte citroenwrongel en een heerlijke fyllo-deegkorst.

Kom meer te weten
Jalapeno knoflook varkensvlees schouder

Jalapeno knoflook varkensvlees schouder

Deze slow-fornuis ananas jalapeno varkensvlees taco's zijn een perfecte mix van zoet en pittig, en die niet leuk vindt van getrokken varkensvlees

Kom meer te weten
Het gemakkelijkste slow-fornuis ooit auteur op getrokken varkensvleesburgers

Het gemakkelijkste slow-fornuis ooit auteur op getrokken varkensvleesburgers

Jamie Oliver. Auteur van onder andere, Jamies Diners, Jamies Kitchen, de naakte chef-kok, de terugkeer van de naakte chef-kok, gelukkige dagen met de naakte chef-kok, Jamies Ministerie van Voedsel en Jamies Amerika.

Kom meer te weten
Slow Cooker Root Beer trok varkensvlees

Slow Cooker Root Beer trok varkensvlees

Sweet Spicy Root Beer BBQ Pork Recept, een gemakkelijke slowcooker varkensvlees recept met een eenvoudige zelfgemaakte BBQ saus die grote BBQ sandwiches en bevriest goed maakt

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.