Pacific Resources International, Inc.

Manuka Honey en Nieuw-Zeeland zeezout Pri

Wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

we flessen al onze Mnuka Honey in glas, om het goed te houden als goud. Dan is het in de boxed in bekroonde, milieuvriendelijke kartonnen verpakking, om ervoor te zorgen dat je kostbare honing je bereikt in topconditie, zonder behoefte aan polystyreen of bubble wrap. En elke doos is verzegeld in onze verpakkingsfaciliteit met een sabotagedichte afdichting.

Ingrediënten: Nieuw-Zeeland Mnuka Honey. Elke batch wordt onafhankelijk getest op zijn methylglyoxale niveaus. Bewaren bij kamertemperatuur, ongeveer 20 ° C op een koele, donkere plaats, met het deksel goed gesloten. Het is niet nodig om het in de koelkast te houden behalve in zeer warme of vochtige klimaten.

Manuka Honey-voordelen aangedreven door de natuur

Dientengevolge kan de honing die is gemaakt van de Manuka-bloem gevormd om het algemene welzijn te helpen ondersteunen. Of het nu gaat om het gebruik van alledaagse honing om in recepten op te nemen of opgenomen met andere smaken om een ​​heerlijk drankje te creëren, gebruikt in shampoo om te kalmeren, soepel en het haar te beschermen, zelfs als een huidverzorgingsproduct om te hydrachten en te genezen. Het is echt een van de speciale geschenken van naturen!

100 Nieuw-Zeelandse Manuka Honey is al eeuwenlang gebruikt als een voedzame, traditionele remedie door de inheemse Mä Ori-mensen van Nieuw-Zeeland. Tegenwoordig wordt het gebruikt in ziekenhuizen voor wondverdragers, waar de echte kwaliteiten en unieke voordelen van Manuka voor het eerst werden ontdekt door onze oprichter en eigenaar, Pioneer Phil Caskey, en introduceerde meer dan 20 jaar geleden in de wereld.

Volgens NZ Ministerie van Primaire Industries Statistieken , produceerde Nieuw-Zeeland in 2014 1700 ton Manuka Honey, echter Statistieken tonen ook dat meer dan 10.000 ton honing werd verkocht Rond de wereld gelabeld als Manuka Honey.

Sommige producenten gebruiken het aantal pollen om de zuiverheid van de nectarbron vast te stellen. Dit kan om twee redenen heel misleidend zijn, 1, het stuifmeel uit Manuka-bloemen is bijna identiek aan het stuifmeel uit een nauwe plant relatieve kanuka die geen extra antimicrobiële -eigenschappen heeft, waardoor dit een gebrekkige test is.

4. Labels dragende termen zoals K-factor, NPA, TA, PA, actief, organisch, bio-actief, AAH, enz. Vergezeld van cijfers zoals 15+, 20+, 25+, zelfs 70+ zijn misleidend en zijn geen nauwkeurige maatstaf van de extra -antimicrobiële -eigenschappen van Manuka Honey.

Toen WHEDERSPOON onlangs heeft gevraagd wat het methylglyoxale gehalte van hun K-factor 16 honing was, vertelde hun vertegenwoordiger in Nieuw-Zeeland ons dat ze hiervoor niet hebben getest - de belangrijkste verbinding met extra antimicrobiële Eigenschappen van Manuka Honey en ze testen er niet voor!

5. Alleen honing die is geproduceerd, ingepakt in potten en gelabeld in Nieuw-Zeeland door een gelicentieerd lid van de unieke Manuka Honey Association of Nieuw-Zeeland kan in aanmerking komen voor het UMF-handelsmerk en certificering.

In Nieuw-Zeeland, landeigenaren, imkers, processors en distributeurs kennen de waarde van echte gecertificeerde Manuka UMF-honing die hoge niveaus van methylglyoxal bevat, evenals de medische en cosmetische industrie die bereid is om er hoge premies voor te betalen. Laat je niet misleiden door te denken dat je deze kwaliteit van manuka honing krijgt bij een koopje prijs.

10. Voor de meest concurrerende prijzen voor echte gecertificeerde manuka umf honing is ons advies om online te kopen van een kleiner op Nieuw-Zeeland gevestigd bedrijf en als u de honing wilt met de hoogste niveaus van antimicrobiële Activiteit, koop alleen honing die het UMF-handelsmerk UMF + -bericht en de methylglyoxale inhoud weergeeft.

Mnuka Honey is duidelijk viskeus. Deze eigenschap is te wijten aan de aanwezigheid van een eiwit of colloïde en is het belangrijkste visueel bepalend karakter, samen met zijn typische donkere crème tot donkerbruine kleur.

De Mnuka-boombloemen op hetzelfde moment als Kunzea Ericoides, een andere myrtaceae-soorten, ook Knuka genoemd, die vaak dezelfde groeiende gebieden deelt. Sommige apiaristen kunnen deze soorten gemakkelijk onderscheiden, omdat beide bloemen een soortgelijke morfologie en stuifmeel differentiatie tussen de twee soorten hebben, is moeilijk.

Mnuka Honey heeft een sterke smaak, gekenmerkt als "aards, olieachtig, kruidachtig", en "Florid, rijk en complex". Het wordt beschreven door de nieuwe Zeelandse honingindustrie als een "vochtige aarde, heide, aromatische" aroma en een "minerale, licht bittere" smaak.

methylglyoxal, een component van Mnuka Honey, wordt onderzocht vanwege zijn potentiële activiteit tegen E. coli en S. aureus. Mnuka-honing vermindert het risico van infectie niet na behandeling voor ingegroeide teennagels.

Daarnaast heeft ons bedrijf, Manuka Honey USA LLC, alleen betrekking op gerenommeerd imkers in Nieuw-Zeeland, die deel uitmaken van de officiële UMF Honey Association. Zowel de imkers als ons bedrijf, betalen elk jaar een flinke prijs om deel uit te maken van de officiële UMF Honey Association, om te zorgen voor kwaliteitscontrole, onaangekondigde inspecties en de belangrijkste laten weten dat consumenten weten dat ze onze imkers en ons kunnen vertrouwen, < A5> Importeren Alleen de hoogste, lab getest Manuka Honey, verkrijgbaar bij Nieuw-Zeeland, waardoor het hier beschikbaar is in de VS.

Volgens Manuka Honey Researchers World-Wide wordt Manuka Honey beschouwd als een natuurlijk antibioticum, vanwege de natuurlijke doeltreffendheid bij het bestrijden van MRSA en VRE Wound Staf-infectie. Dus wanneer bekijkt de Prijs van de Nieuw-Zeelandse Manuka-honing, die verkrijgbaar is in extreem beperkte bedragen, verwachten te betalen over dezelfde prijs die u zou betalen, voor door de mens gemaakte antibiotica, dat de meeste mensen immuun zijn geworden, maar MANUKA HONING Allemaal natuurlijk, zonder enige bekende bijwerkingen.

Ons Mnuka Honey-assortiment wordt geoogst van afgelegen en onaangeroerd Forestlands van Nieuw-Zeeland, waar de inheemse Mnuka Bush natuurlijk groeit en gedijen onder de voogdij van onze Mori Landeigenaar Partners. Al onze Mnuka-honing is onafhankelijk getest en gekwalificeerd om een ​​UMF ®-kwaliteitsmarkt te dragen. Het UMFE "Grading System beoordeelt natuurlijke markers in Mnuka Honey en verzekert zuiverheid en kwaliteit. Door ook het MGO-teken op ons label te zien, kunt u ook zeker zijn van de minimale niveaus van natuurlijke methylglyoxal, een unieke kenmerkende verbinding die wordt aangetroffen in Nieuw-Zeeland Mnuka Honey.

we zijn al onze honing in de meest duurzame en ethische manier mogelijk en we compromitteren nooit onze normen. Wij geloven dat de beste kwaliteit honing wordt geïlteerd door de imkeepers die het land respecteren, het naar huis bellen en echt om de bijen zorgen, dus we werken uitsluitend met imkers die ethische praktijken volgen en het milieuvoetafdruk volgen en het milieuvoetafdruk minimaliseren. e Zorg er ook voor dat de economische voordelen van onze productverkopen eerlijk worden geretourneerd naar onze landeigenaarpartners die hun kostbare Mä Nuka-bron met ons delen. Dit zorgt ervoor dat we allemaal een beter, gezonder leven leiden.

Mnuka Honey is wereldberoemd om zijn intense smaak en unieke gezondheidskarakteristieken. Onze premiumkwaliteit Mnuka-honing komt in een volledig assortiment UMF®-niveaus, dus of het nu voor dagelijks gebruik is of als een speciaal geschenk, er is een perfect product voor iedereen. Gratis verzending op alle bestellingen van meer dan $ 250NZD

In 1973-imker Philip Philip Philip Philip Philip Philip Philip, na het leren van alles is het om te weten over bijen en bijenteelt van zijn ouders en grootouders, gevestigde Nelson Honey Marketing. Zijn passie voor bijen, de vele prachtige producten die ze produceren en verbazingwekkende gezondheidsvoordelen die ze kunnen bieden, heeft Nelson Honey geacht van nederig groeien van nederig begin tot een enorm succesvol bedrijf met een groeiend assortiment honingproducten die wereldwijd werden gewild.

Misschien vind je het leuk om een ​​paar druppels honing aan je thee toe te voegen of het over yoghurt te besparen voor een beetje zoetheid. Maar wist u dat het consumeren van hoogwaardige producten, zoals de beste Manuka Honey op de markt, ook uw gezondheid kan verbeteren?

ook, de K-factor 16 kan u vertellen of een product een hoge hoeveelheid bijenspollen bevat en als het uit de Manuka-installatie is. Het duidt op een stollen telling van 70% of hoger, zuiverheid, levende enzymen en een product dat de verbinding DHA bevat.

Ten slotte zal het symbool MGO u vertellen of een product een krachtig niveau van de verbinding methylglyoxal bevat die aangeeft of een product een goed niveau van antibacteriële activiteit heeft. Een MGO-niveau van 400 tot 550 geeft een zeer hoge antibacteriële activiteit aan.

Beste voor ontsteking: Manuka Health Manuka Honey

De IPO vond ook dat Manuka, ondanks dat het zijnde een MORI-woord, de Engelse taal als een -schrotend -woord was ingevoerd, en dat het niet was gekomen om een ​​begrip te geven dat de honing uitsluitend afkomstig is Nieuw-Zeeland.

Onze -ethisch -geprogrammeerde rauwe Mnuka-honys bevatten van nature voorkomende MGO, een belangrijke antibacteriële verbinding en zijn verpakt met antioxidanten die gewoonlijk worden gebruikt voor immuunsteun, gezonde veroudering en bevordering energie productie.

al onze producten zijn UMF en / of MGO gecertificeerd, niet-GMO-project geverifieerd en glyfosaat residu-vrij om de potentie en zuiverheid te garanderen. Scan de QR-code op het deksel van uw pot om uw Manukora Mä Nuka Honey te verifiëren en meer te weten te komen over waar het vandaan kwam.

onze rauwe Mnuka-honing is een krachtige toevoeging aan uw dagelijkse rituelen. Sprenkel Manukora Honey over pannenkoeken of wafels, neem je thee of koffie naar het volgende niveau of geniet dagelijks een dosis rechtstreeks van de lepel. Zie het als je nieuwe ontbijt BFF.

Aandacht vereiste cloudflare

Pagan of niet, kunt u komen om iets krachtigs over jezelf door het vieren van Samhain te leren.

Uus täna

Halloween 2021 Waarom Halloween wordt herbeld, alles wat u moet weten

Halloween 2021 Waarom Halloween wordt herbeld, alles wat u moet weten

Halloween is een patchwork-vakantie gestikt samen met religieuze en occulte tradities die door eeuwen heen overspoelen.

Kom meer te weten
Hoe Cook Instant Pot Acorn Squash Perfect Acorn Squash

Hoe Cook Instant Pot Acorn Squash Perfect Acorn Squash

Wacht niet tot de bladeren beginnen te veranderen om te genieten van deze oogsttijd, ongeacht hoe laat het jaar het is, we kunnen het gevoel van de herfst brengen met dit stevige bijgerecht.

Kom meer te weten
SlowRoasted Venison een nieuwe slowcooker

SlowRoasted Venison een nieuwe slowcooker

Een snelle recept voor een eenvoudige WayTo kook je hertenvlees. Hiermee kunt u het beste van elk stuk vlees te maken en voorkomt verspilling van uw kostbare spel. Voor of ...

Kom meer te weten
Langzaam gekookt hertoon

Langzaam gekookt hertoon

Het hersenhaven is het bovenste gedeelte van een van de achterpoten, ook bekend als de ronde of het denver-been.

Kom meer te weten
Toegang tot deze pagina is geweigerd.

Toegang tot deze pagina is geweigerd.

Niets is net zo geruststellend als een smaakvolle, braadstuk van vorkdender oven. Het beste van alles is klaar om in 15 minuten te koken en maakt gebruik van eenvoudige pantry-ingrediënten

Kom meer te weten
Ovenroasted asperges

Ovenroasted asperges

Locablees verrukken de serie 30. Volg ons terwijl we de bounty van onze regio's boerderijen verkennen. Wenever wist of zelfs gedacht aan asperges als een product van een boerderij. We hebben het helemaal niet gezien. Het was een product van een blikje. Te gaar. Niet eetbaar. Koud gegeten. Een ingrediënt, drie recepten serveren verse ...

Kom meer te weten
Hoe asperges te laten groeien

Hoe asperges te laten groeien

Asperges is een van de eerste gewassen die ons in het voorjaar begroeten, dus zodra het is gevestigd, zullen de tedere spears elk jaar terugkeren. Leer hoe te planten, groeien en oogsten van asperges met deze groeiende gids van de oude boeren Almanac.

Kom meer te weten
Asperges frittata Recept voor baby's 7 maanden

Asperges frittata Recept voor baby's 7 maanden

Meer informatie over het spenen en wat om uw baby te voeden op verschillende leeftijden en podia. Klik hier om meer te weten te komen.

Kom meer te weten
Geroosterde asperges gewikkeld in Parma ham

Geroosterde asperges gewikkeld in Parma ham

Onze drie waterdichte methodes zullen ervoor zorgen dat u perfect mals asperges elke keer te bereiken. Leer hoe u panfry, grill of stoom asperges.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Uiterst knapperige met de perfecte hoeveelheid kauwen, en klaar in slechts zeven minuten. Dit is uw teken gebakken ribben proberen.

Kom meer te weten
Perfect Thyme Skillet Aardappelen

Perfect Thyme Skillet Aardappelen

These Thyme Skillet Potatoes are perfectlycrispy on the outside yet creamy on the inside and prepared in under 30 minutes in a skillet

Kom meer te weten
Oog van Ronde Roast Recept

Oog van Ronde Roast Recept

Dit rosbief recept betaalbaar is volledig waterdicht Het is slathered met een kruidenboter zo mals en sappig geserveerd met champignons en een zijdeachtige jus, dit gebraden heeft het allemaal

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.