De barmannen zwarte boek 10e editie

Lege cocktailboek Etsy

Om je te helpen je eigen huis te vullen met de beste cocktailboeken voor elk type drinker, vroegen we 18 experts, waaronder barmannen, drankenregisseurs en cocktail-boek auteurs om te delen wat op hun planken, van de klassieke gidsen die hen de fundamentals les De moderne boeken die hen helpen creatief te worden. Zoals altijd is elke titel op deze lijst aanbevolen door ten minste twee experts.

Vier van onze experts ook opgetogen over deze recente recepten van Shannon Must, die Kenneth McCoy, de Chief Created Officer van New York Citybased Bar The Rum House, noemt een van de coolste en meest kennis van vrouwen in Bartending. Volgens Jon Dubin, een senior merkmanager voor Knappogue Castle Irish Whisky, is dit een must-have voor je boekenplank of barkar. Damon Boelte of Brooklyn-based Grand Army Bar zegt dat het nu een van de meest uitgebreide en gestroomlijnde boeken is over Tiki-cocktails. En Amann vertelde ons dat terwijl ze vroeger tiki-stijl cocktails intrigerend maar intimiderend was, dit boek vol met recepten, foto's, boeiende drankgeschiedenis en beschrijvende rumproeverijen maakten ze veel meer benodigde.

In onze lijst met essentiële uitrusting voor een thuisbar noemden Evans dit een van de meest waardevolle cocktailboeken ooit vrijgelaten, evenals een schatkamer als geen ander. De cocktailcodex omvat uitleg van zes rootrecepten die de auteurs zeggen als sjablonen voor alle cocktails: de ouderwetse, Martini, Daiquiri, Sidecar, Whisky Highball, en Flip. Volgens Booth en Novaski biedt de James Beard Awardwinning-boek een routekaart om die en andere cocktails te bouwen omdat de structuur van het boek drinkt in hun basiscategorieën breekt. Evans voegt eraan toe dat het een breed spectrum van technieken, smaakparingen en geestenkennis uitstelt die zo effectief met de professionele mixoloog spreekt als de casual huisbarman. Naast fotografie maakt het boek gebruik van eenvoudig te lezen infographics en diagrammen om de componenten van de verschillende drankjes te illustreren en u de tools te geven die u nodig hebt om te improviseren en uw eigen recepten te maken.

Zoals veel barmannen, houd ik van Charles H. Bakkers een gentlemans-metgezel: over de hele wereld met jigger, beker en kolf, zegt Briars. Baker was een schrijver voor Esquire en Gourmet die in de jaren dertig de wereld reisde en recepten op cocktail-servetten had opgenomen toen hij ze tegenkwam, legt Briars uit. Terwijl Brieken merkt dat sommige van de meegeleverde recepten vaak verschrikkelijk zijn, wat betekent dat moderne barmannen ze hebben moeten aanpassen om ze smakelijk te maken, zegt hij dat het nog steeds een geweldig reisverslag is. Jane Gevaar, de drankendirecteur van New York Citybased Tiki Cocktail Bar Moeder van Parel en de auteur van de Bourbon Barman, roept het boek een inspiratie op voor zowel het schrijven als het drinken. Ik voel het verhaal achter de cocktail moet net zo goed zijn als de drank, ze noteert en deze tekst voldoet aan beide vereisten.

Details: op zoek om indruk te maken op uw familie en gasten met uw cocktails? Kijk niet verder dan dit cocktailreceptboek, het barboek - barstending en mixologie voor de thuiscocktailliefhebber. Verdien de belangrijkste technieken van Bartending en Mixology van een Master: geschreven door gerenommeerde barmtel en cocktailblogger Jeffrey Morgenthaler, het barboek is de enige techniekgestuurde cocktail- en barman-boek. Dit Onmisbaar Guide breekt het barting in de essentiële technieken van de bar, en past ze toe om de beste drankjes te bouwen.

meer dan 8.500 drankcocktailrecepten in de kraan van je vingertoppen. Nu weet je welke barmannen in je dure drankjes zetten. Drink Cocktail Recepten Databases kosten meestal honderden tot duizenden dollars. We geven het gratis aan jou.

Functies: Voeg een favoriete drankrecepten toe aan uw favorietenlijst Blader door alle drankjes eenvoudig via een geïndexeerde lijst Gebruik de zoekbalk om eenvoudig een specifiek recept te vinden naar een drankcategorie en vind een gerelateerde drankjes en neem een ​​beetje risico en Zoek een willekeurige drank.

abonnementsvoorwaarden: maandelijks abonnement na gratis proefversie is 4. 9 en vernieuwt automatisch ten minste 24 uur voordat de huidige periode eindigt. Betaling wordt in rekening gebracht op uw iTunes-account. Ongebruikte deel van de gratis proefperiode vervalt na aankoop. Jaarlijks Lidmaatschap is 29. 9 zonder Free Trial, maar 50% Korting op de oorspronkelijke maandelijkse prijs.

Deze app is over het algemeen goed voor het identificeren van wat je uit kan maken van de ingrediënten die je hebt en het biedt zowel de ingrediënten en instructies. Soms is het een beetje lastig om ingrediënten te vinden, hoewel, omdat het zoeken is naar het begin van het woord aan te passen. Bijvoorbeeld, als u zoekt naar creme zul je niet vinden crème de menthe omdat het vermeld als witte crème de menthe. Dat is een kleine ongemak , hoewel, als je eenmaal achterhalen van de uitzonderingen zoals dat.

Echter, ze hebben nieuwe inhoud, een paar nieuwe recepten, en vele andere optionele functies toegevoegd. Natuurlijk moet je niet om een ​​van deze extra dingen om de app te gebruiken, en je nog steeds een behoorlijke hoeveelheid gratis recepten, maar een flink aantal recepten zijn nu vergrendeld en vereisen dat u wat reclame te kijken of iets anders doen om te winnen toegang tot hen. Een handvol van mijn favoriete recepten zijn nu vergrendeld. En zeker kijk uit als je de eerste keer in te loggen. De reclame om te proberen om je te besteden $$ op abonnementsbasis is zo moeilijk te dichtbij, mijn iPhone probeerde me te berekenen tweemaal omdat ik niet precies goed druk op de X. Als mijn duim op de vingerafdruklezer was geweest, zou ik vast te zitten met een grote oude lading zijn geweest.

geactualiseerd beoordeling. Nog steeds gebruik maken van de app samen met een tweede die verschillende tekortkomingen heeft, hoewel mijn eerder opgemerkt fout niet is vastgesteld. Tussen de twee kan ik meestal bereiken wat ik wil. Een ander ding dat kan worden verbeterd is de zoekfunctie. Bijvoorbeeld, als ik zoek naar Rob Roy retourneert een recept voor Rob Roy terwijl de andere app rendement Rob Roy, Perfect Rob Roy, en Droog Rob Roy. De bredere zoektocht is veel meer behulpzaam.

Vol met inzichtelijke beoordelingen, speciaal in opdracht kaarten, en een gemakkelijk te navigeren geografische organisatie Waar Barmannen Drink is de enige leidraad voor de veeleisende reiziger op zoek naar de meest memorabele drinken ervaringen. €”Eater DC

Het is allemaal goed en wel hoppen langs elke hot nieuwe opening of vasthouden aan je favoriete bars, maar ooit afgevraagd waar de mensen die werken in die fijne ondernemingen frequent als ze eenmaal stopten serveert ons? Je bent op de juiste plaats komen. €”Stylist. O. k

Een wereldwijde viering van de beste plekken om te ontspannen, tot rust komen en genieten van een drankje. Onthult eclectische en verrassende bestemmingen. Doet een beroep op zowel serieuze cocktail drinkers en degenen die willen hun drinkwater repertoire uit te breiden, terwijl enjohing een drankje op hetzelfde moment. €”Bar Magazine

Wat ik leuk vind aan dit boek is de verscheidenheid aan bars, want het geeft niet alleen chique hotel bars. maar ook must-bezoeken. Dit is een zeer informatie-zwaar boek, dus niet een stel mooie cocktail foto's verwachten. Er zijn echter zeer nuttig kaarten van elke stad, beursgenoteerde uur, dress codes en ga zo maar door. €”Scout Magazine

Gary Regan's 2003 klassieke cocktail gids is herzien en bijgewerkt voor haar 15e verjaardag met veel succes. De recepten hebben had een aantal interessante veranderingen toegevoegd en er is veel informatie met betrekking tot de drank- en opleving van het afgelopen decennium. Regan, de meest gelezen cocktail expert deelt rond ook zijn bekend systeem voor het categoriseren drankjes. Het helpt barmannen niet alleen herinneren drankrecepten maar ook hun eigen uitvinden. Het is onze beste recept boek niet, omdat het de meest populaire cocktails. Het is omdat ze de lekkerste, meest grondig doorgelicht en aangepast recepten rond. Dit is een boek door de meester van mixologie dat de enige cocktail referentie u nodig kan zijn.

Of u nu een barman of een drankje liefhebber, de Art of Mixology aanbiedingen recepten die je zult houden. Van klassiekers zoals de Mai Tai of Cosmopolitan om minder bekende dranken zoals de Last Mango in Parijs, er is een recept voor iedereen. Het boek wordt ingepakt met meer dan 200 recepten, verdeeld in delen per type alcohol zoals wodka gin, rum, whisky en cognac. Nog beter, ze hebben allemaal prachtig geschoten foto's, zodat u weet wat u zult krijgen. Het is het perfecte cadeau voor de cocktail in uw leven, of te ronden drankofferen van uw bar.

Als je ooit hebt afgevraagd hoe planten werd alcoholische dranken, heeft Amy Stewart's boek heb je gedekt. Geprezen door de New York Times als de essentiële, bestselling gids voor botanie en sterke drank, dit boek neemt een nieuwe benadering voor bartending. Biologie, scheikunde, geschiedenis, etymologie en mixologie komen allemaal samen in een boeiende en informatieve gids die beginners zal houden. Het wordt geleverd met meer dan 50 drankrecepten en zelfs tips voor tuinders om hun eigen ingrediënten te laten groeien. Het is een van de meest unieke boeken op de markt, bomvol met informatie. Je zult de meest geziene gast op elk cocktail party te maken zodra je dit boek leest.

De Voor Dummies-serie heeft een doel, om ingewikkelde onderwerpen te maken gemakkelijk te begrijpen. Ze zeker te bereiken dat met dit boek. Het boek bevat meer dan 1.000 drankrecepten in een A-Z formaat met duidelijke, eenvoudig te volgen instructies. Het schetst ook hoe je een bar, wat glaswerk om gebruik te maken, hoe je bevroren drankjes of bevriezen wijn, en maak zelfs hoe je een kater te genezen voorraad. Zodra je klaar bent met dit boek, zal je niet meer voelen als een dummy en ben je klaar om drankjes als een professional te maken.

Als je serieus bent over het maken van een perfecte Ouderwets, of willen krijgen in het creëren van je eigen inventieve cocktails, is het een goed idee om pick-up een paar van de industrie essentiële boeken voordat je achter de bar. Cocktail boeken leert u de basisprincipes van het cocktail waardoor terwijl u een waardering voor de wetenschap, geschiedenis en kunst van het vaartuig.

Robert Kidd, het hoofd barman van Wilmington, Deleware brasserie Le Cavalier in Hotel du Pont, vertelde Insider Reviews, ik denk dat het belangrijk dat het publiek en de professionals meer te investeren in de boeken. Ik kan je niet vertellen hoeveel verschrikkelijke recepten komen uit het internet. Boeken kan een betrouwbare bron voor de industrie standaard als het gaat om het maken van drankjes.

Als je in staat bent om boeken te gebruiken voor inspiratie voor een fundamentele drankje, dan kunt u altijd voortbouwen op de ervaring van daar, zegt Wael Deek, de drank directeur bij Alice en Osteria 57a in New York City.

Er zijn altijd stapels-cocktail gerelateerde boeken op de markt, maar het kan moeilijk zijn om te weten welke richting te gaan. Zeven door de '1001 Martini' rommel en het vinden van boeken die goed onderbouwde info, geschreven door professionals kan een karwei zijn, zei Charles Joly, Â Diageo World Class bartending kampioen.

Dus vroegen we de voors om hun best aanbevelingen. Dit zijn de boeken die hen hielp hun kennis te ontwikkelen degenen die ze nog steeds bereiken voor wanneer ze het nodig een opfriscursus op mixologie concepten of inspiratie voor een origineel recept.

Verbeter uw cocktail maken van vaardigheden met deze-barman aanbevolen boeken:

Het gaat echt een beetje dieper in de theorie van de cocktail categorieën. Ze leggen aan de lezer dat er in wezen zes categorieën van dranken op basis van zes klassieke cocktails. Vervolgens leert de lezer hoe u elk van deze klassiekers te maken, en dan follow-up met lessen over wijzigende de klassiekers. U kunt echt leren wat maakt de klassiekers geweldig, en hoe om te beginnen met het maken van uw eigen recepten. Robert Kidd, hoofd barman in Le Cavalier in Hotel du Pont in Wilmington, DE

Het is heel goed voor beginners en vitrines allerlei technieken. Daarnaast helpt lezers denken buiten de box om nieuwe drankjes te creëren en legt alles duidelijk en logisch. Nico de Soto, meester mixologist op Mace in New York, NY

Cocktail Codex blijft een bron voor mij. Ik voortdurend terug te gaan naar het en het was instrumentale in mij helpen te stroomlijnen mijn laatste twee cocktails programma's met behulp van praktische, maar verhoogde technieken voor de smaakontwikkeling. â €”Lynnette Marrero, bar directeur bij Lama San in New York City en Llama Inn in Brooklyn, NY

Masahiro is een geweldige mixologist, en Michael, die ik heb ontmoet talloze keren, is een schat aan kennis en een algehele geweldige kerel. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest over de Oost-stijl van mixologie en dit boek echt opent de deur in.

Hier in de Verenigde Staten, mixologie soort viel achter de rug in de Era van het verbod, terwijl in Japan werd geïnnoveerd op enorm . En dit boek echt laat je in op hun innovatie en u te helpen om de wetenschap achter cocktails een beetje meer te begrijpen. nthony Baker, de "Cocktail Professor" en virtuele cocktail leraar

Een van de twee vereerd boeken in het repertoire van Jeffrey Morgenthaler, is deze cocktail boek leert de Morgenthaler methode. Bekend als 's werelds eerste techniek handleiding voor cocktails, zal dit boek neer de basis van de bouw van klassiekers als een ouderwetse en het instellen van een basis voor inspiratie uit daar te breken.

Een essentieel voor elke barman, Morgenthaler's boek is ook een geweldige training tool voor het personeel en een how-to voor opleiden hospitality professionals. ynn House, nationale geesten specialist en portfolio mixologist voor Heaven Hill Brands in Bardstown, KY

Jeffrey Morgenthaler's Bar Book is mijn favoriete barkeeper gids aan te bevelen voor professionele en thuis barmannen. Jeff's schrijfstijl en persoonlijkheid te maken van de technieken en processen onderhoudend en aanspreekbaar. â €”Jeff Bell, managing partner bij Please Do not Tell in New York, NY

The Bar Book is een van mijn favoriete fundamentele middelen. Het is een essentiële beginnershandleiding over het bouwen van een heerlijke en uitgebalanceerde cocktail met behulp van eenvoudige technieken en eenvoudige maar smaakvolle ingrediënten.

hij heeft onlangs een bijgewerkte versie van zijn must-tekst uitgebracht, het nieuwe ambacht van de cocktail. Dit is een geweldige plek om aan de slag te gaan met alle fundamenten. â € "Charles Joly, Â Diagleo Wereldklasse Bartending Champion, Officiële Barman voor de Oscars en Emmys, en oprichter van Crafthouse Cocktails

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

aandeel dagelijks Canning Bartlett Pears Recepten vinden en. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Uus täna

Pomegranate Boor

Pomegranate Boor

Ik heb nooit graag gin, dus ik niet ooit martini echt drinken. Toen ik ging onlangs naar Lincoln City met mijn zussen, probeerden we de meest verbazingwekkende gemengde basilicum martini in een restaurant genaamd Kyllos. Ik was nogal zenuwachtig om één vanwege mijn afkeer voor gin proberen, maar het was absoluut geweldig. De basillime ...

Kom meer te weten
Kruideninfusies zelfgemaakte eenvoudige siropen met kruiden

Kruideninfusies zelfgemaakte eenvoudige siropen met kruiden

Verhoog uw cocktails met een van deze 5 geïnfundeerde eenvoudige sirooprecepten. Ze zijn eenvoudig te maken en bieden nieuwe variaties van je favoriete drankjes

Kom meer te weten
BASIL MARTINI met limoen en zwarte peper

BASIL MARTINI met limoen en zwarte peper

Onze rijke cocktail siropen zijn geconcentreerd, zodat u minder kunt gebruiken en toch genieten van volle, rijke smaak voor uw cocktailsWe gebruik van verse, lokale ingrediënten Lemon Basil is onze meest veelzijdige stroop. Zijn lichte en citrus en aromatische met verse basilicum. Het paren goed met alle geesten. Gebruik het om de belichting van uw

Kom meer te weten
Gemakkelijk mee naartoe te nemen Blackberry Basil Simple Syrup

Gemakkelijk mee naartoe te nemen Blackberry Basil Simple Syrup

Ingrediënten Louisiana rietsuiker, gefilterd water, Fresh Habaneros, verse basilicum, niet natuurlijke conserveermiddelen Maakt 1015 dranken, afhankelijk van hoe pittig je het leuk vindt gratis verzending meer dan 50. ENTER CODE 50FREESHIP bij de kassa

Kom meer te weten
Mint Basil komkommer Simple Syrup Recept van het Voedsel. om

Mint Basil komkommer Simple Syrup Recept van het Voedsel. om

Roer 2-3 eetlepels van deze smakelijke siroop in uw favoriete ijsthee of limonade.

Kom meer te weten
BaskinRobbins schopt 2022 met een magische nieuwe smaak

BaskinRobbins schopt 2022 met een magische nieuwe smaak

Baskinrobbins-ijs is nu verkrijgbaar in supermarkten

Kom meer te weten
25 populaire Baskin-Robbins smaken, op volgorde van slechtste tot beste

25 populaire Baskin-Robbins smaken, op volgorde van slechtste tot beste

New York Magazine werd geboren in 1968 na een run als een insert van de New York Herald Tribune en snel gemaakt een plaats voor zichzelf als de vertrouwde bron voor lezers in het hele land. Met bekroonde schrijven en fotografie die alles van de politiek en voedsel aan theater en mode, de magazines consistente missie is om terug naar zijn publiek weerspiegelen de energie en de opwinding van de stad zelf, terwijl het vieren van New York als zowel een plaats en een idee.

Kom meer te weten
Chocolade-ijs in Greater Noida, Uttar Pradesh Chocolate Ice Cream Prijs in Greater Noida

Chocolade-ijs in Greater Noida, Uttar Pradesh Chocolate Ice Cream Prijs in Greater Noida

Baskin Robbins Mumbai Baskin Robbins, Fort, South Mumbai Bekijk de beste aanbiedingen, menu, beoordelingen, beoordelingen, locatie, contactgegevens voor Baskin Robbins bij u in de buurt.

Kom meer te weten
Baskin Robbins Turtle Pie Recept Easy Recepten

Baskin Robbins Turtle Pie Recept Easy Recepten

Baskin Robbins, een van 's werelds grootste ijsmerken, introduceerde twee veganistische smaken in India Alphonso Mango Mississippi-modder.

Kom meer te weten
Calorieën in Baskin Robbins Rocky Road Ice Cream Quart. Krijg volledige voeding info en recepten van de gezondheid

Calorieën in Baskin Robbins Rocky Road Ice Cream Quart. Krijg volledige voeding info en recepten van de gezondheid

Genoemd naar jam band Phish, Ben & Jerry's Phish Eten ijs is voorzien van chocolade-ijs met kleverige marshmallow wervelingen, caramel wervelingen fudge vis.

Kom meer te weten
Kosten Baskin Robbins Turtle Pie Recept

Kosten Baskin Robbins Turtle Pie Recept

Trakteer uzelf op een nootachtig dessert in deze Copycat Baskin Robbins Turtle Pie, gemaakt met een chocoladekoekje Pie Crust gevuld met rijk pralinijsijs.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.