De beste manier om magnetron maïs op de cob shuck in of uit te maken

Hoe maïs maïs op de COB Lovely Little Kitchen

Hoe mag je maïskolf magnetron op de cob. Wikkel de maïskolven in een licht vochtig stukje papierhanddoek, omdat er geen schil is, zal dit de kernels beschermen en de stoom ingesloten houden om zelfs te koken. Plaats op een microgolfveilige plaat en Nuke gedurende vier minuten of totdat volledig is gekookt.

Is het veilig voor microgolf maïs op de cob zonder schil?

Microgolven worden gemaakt Speciaal om warmte-energie in de gekookte artikelen over te dragen, in tegenstelling tot een kachel boven wanneer u rechtstreeks van de onderkant van een pan verwarmt. Daarom mag het niet meer dan een paar minuten duren voordat de maïs helder, warm en klaar is om te eten.

Hoe lang duurt het voordat de maïskolven in de maïskolf zonder schil?

magnetron maïs op de cob is volledig gekookt als de kernels een heldere, stralende en intense gele kleur veranderen. U zult ook merken dat de kernels in grootte opzwellen, volop worden en teder zijn om aan te raken.

Nu, er is maïs op elke boerenmarkt, brachten we veel tijd door terwijl ze het afvragen tijdens het afvragen of er een betere manier is. Vorig jaar kwam een ​​video uit het aanpakken van deze hachelijke situatie die onmiddellijk viraal is gegaan, ten laatste tellen, meer dan 7 miljoen YouTube-uitzichten. Daarin beweerde een schattige gentleman dat als u maïs in de magnetron stoomde en vervolgens uit de schil schudde, het zou goed gekookt en volledig schoon van schil en zijde glijden. We moesten deze techniek in actie voor onszelf zien. Onze CONCLUSIE ? Microwaving maïs op de cobs, en het is heerlijk. De maïs komt perfect zachtjes uit â € "met niet een reeks zijde in zicht.

Hoe werkt het? Microwaves koken door het water Moleculen in de maïs aan te schakelen. Aangezien de moleculen worden geagiteerd, genereren ze warmte, uiteindelijk in stoom. De stoom die van de kernels komt dwingt de zijde en schil weg van de cob, waardoor ze gemakkelijk worden uitgeschakeld. Je eindigt met perfect gestoomde maïs, geen schil of zijde.

ik hou van maïs. Ik ben misschien bevooroordeeld, maar ik denk dat onze staat de zoetste en sfeerste maïs daar maakt. We eten zeker veel meer dan we zouden moeten, maar eerlijk gezegd, ik ben er goed mee! E Speciaal Nu leerde Ive hoe u maïs in de magnetron kunt maken. Nu is het in een paar minuten gedaan met nul extra gerechten. En dat is altijd een goede zaak?

er zijn een paar manieren om maïs in de magnetron te maken, maar mijn favoriet is er een die een stuk sneller is en met de minste hoeveelheid tijd die wacht op de maïs om te koken. Ik bedoel, waarom zou je maïs willen koken, alleen om op te wachten om af te koelen voor jou om te hanteren? We willen niet een bord heet eten op tafel om te eten?

sappig en zoete maïskolf is nu gemakkelijker om te maken tijdens de week dan ooit en je hoeft niet eens een pot met water te koken! Hoewel ik tijdens mijn jeugd gekke herinneringen van mijn moeder in een grote pot water kokend, heb ik gevonden dat Microwave maïs een veel snellere manier is om naar dezelfde frisse en stomende maïskolf te komen.

Graan op zichzelf eten, of gekruid met boter, zout en peper is ook geweldig. Maar een van de dingen die ik leuk vind om maïs te eten als het zoet en in het seizoen een Vietnamese maïspudding is, genaamd Ch Bắp.

maïs, of liever zoete maïs, is het type maïs dat velen van ons het meest bekend zijn met sappig en zoet en je kunt niet een zomerbarbecue hebbenâ zonder. Echter, het is echter interessant om op te merken dat zoete maïs landbouw slechts 1% van het totale graan in de Verenigde Staten is gegroeid.

de andere 99 is wat het veld maïs of koeiengraan wordt genoemd. In tegenstelling tot zoete maïs is veldgraan droger, minder zoet, en bevat een hoge hoeveelheid zetmeel. Het wordt koe maïs genoemd omdat, duh, het is meestal gebruikt om koeien of andere dieren te voeden. Het is ook gebruikt om masa te maken, of andere non-food-items zoals polymeren, enz. Het is absoluut niet iets dat je zeker met dat wilt koken. EEN

kun je maïs in de magnetron koken?

Gelukkig, tijdens de zomer en daling van maanden hebben we een overvloed aan zoete maïs beschikbaar in onze lokale supermarkten. Mijn moeder kookt vaak maïs door het te koken in een hete pot met water of het stomen totdat ze allemaal mollig en sappig waren.

Soms is het niet precies snel of gemakkelijk om de BBQ naar voren te brengen om gegrilde maïs te maken of te wachten op een pot met kokend water op een weekdag, dus het is goed om op te merken dat je gemakkelijk maïs kunt maken in de magnetron in een snuifje!

met Microwave maïs, je kunt zelfs dezelfde sappige resultaten krijgen als koken of stomen van de maïs en je hoeft niet te wachten als verlangend echt minder dan 10 minuten. Alles wat je nodig hebt is maïs, een magnetron, een bord en een natte schoteldoek of een papieren handdoek.

Net als mijn bericht op het gebruik van de magnetron om te cookbrown RICEANDWITTE RIJST, het is belangrijk om op te merken dat iedereen een andere magnetron heeft, dus u wilt ervoor zorgen dat het wattage uw magnetron heeft vergeleken met degene die we gebruiken voor dit recept en van daaruit gebruiken . Ik gebruik A900 Watt Magnetron.

Voor dit recept test ik alleen 2 Cornmaxbezondheid van de grootte van mijn magnetron. Als uw magnetron een hogere wattage-beoordeling heeft, begint u gewoon op ongeveer de helft van de bovenstaande tijden en voegt u 90 seconden tegelijk toe totdat het is gekookt.

Hoe weet u wanneer maïs gekookt is

Wat is geweldig over dit recept, is dat je kunt aanpassen terwijl je gaat en de graan voor gades testen. Om de maïs te testen, ontvouw je de handdoek zorgvuldig met een vork en gebruikt het vervolgens om een ​​kernel en smaak te plukken die het voor smaak en textuur test. Afgewerkt maïs moet mollig, sappig en niet ruwe smaken zijn.

de beste manier om maïs op de maïskolven

Ive gevonden dat de beste manier om maïs eerst de maïs is om de maïs te schilderen, het onder stromend water schoonmaken en wikkel het met een schoteldoek. Ik hou van drenken de maïs met de handdoek om er zeker van te zijn dat het tijdens het niet uitdrogen en ook om ervoor te zorgen dat er voldoende stoom in de magnetron is tijdens het koken.

Hoeveel eares van maïs kun je meteen in de magnetron koken?

Bedankt aan mijn schoonmoeder voor deze snelle truc op het koken van maïs op de cob in de magnetron! Wist u dat het koken van maïs op de COB niet nodig heeft om een ​​pot te verzwakken, de keuken op te warmen of te wachten op een gallon water om te koken? Ik heb het zeker niet.

2 Plaats het gedurende 3-4 minuten in uw magnetron en Nuke. 3 minuten werkt voor mijn magnetron, maar de jouwe kan een smidgen langer duren. Opmerking: ik doe meestal tegelijkertijd twee oren en ze blijken goed.

Hoe lang mag je maïs op de kolf magnetiseren zonder een schil?

Wil je een snelle en gemakkelijke snack? Alleen koken voor een? Microwaved Corn On the COB is perfect voor late namiddag verlangen of een snelle manier om een ​​groente op de eettafel te krijgen. Het beste van alles is het laag in calorieën.

hoe goed is de magnetron? Je kunt bijna alles in slechts enkele minuten koken. Heb je ooit maïs op de cob in je magnetron gekookt? Het is geweldig om de schil snel te verwijderen en tegelijkertijd te koken. Kook deze maïs voor een klassiek diner bijgerecht of plak de kernels voor salades, salsa, soepen en meer!

hoe lang naar magnetron maïs op de cob?

Opmerking: de kracht van uw magnetron en grootte van de maïs kan de kooktijd beïnvloeden. Of u nu de maïs verwarmt of Ongeschakeld Test één oor uit in uw magnetron om er zeker van te zijn dat u de juiste timing krijgt en dienovereenkomstig aanpast .

hier zijn slechts een paar dingen om te houden over het koken van maïs in de magnetron: je kunt zoveel of zo weinig oren koken zoals je wilt per keer, er is het minimale voorbereiding en de exponentieel om te husk. Dat is niet meer kleverige zijde!

Beste dessert idee Japanse cheesecake

Geweldig recept voor 2. minuut cheesecake in de magnetron. Ik had ongeveer een halve container roomkaas en zware room overgebleven, dus ik probeerde iets gemakkelijk in de magnetron te maken. Het was een groot succes. Als u een TupperWare-container van een ander formaat gebruikt, is het enige dat verandert de ...

Uus täna

11 Beste GlutenFree Popcorn Brands

11 Beste GlutenFree Popcorn Brands

Craving popcorn op het glutenvrije dieet Heres waar te glutenvrij popcorn readytoeat en microwavable vinden in winkels en in bioscopen.

Kom meer te weten
Italiaanse bruine papieren zak popcorn

Italiaanse bruine papieren zak popcorn

Papieren tas Popcorn heeft mijn leven volledig veranderd die misschien een beetje dramatisch klinkt, maar als ik terugdacht aan hoeveel geld ik heb doorgebracht in de jaren op magnetron

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Citroenwrongel Recept Mary Berry met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Geconstrueerde citroentaart ricardo

Geconstrueerde citroentaart ricardo

Zoek en deel elke dag Masterchef Desserts Jess Liemantara Recepten. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze romige nobake Oreo Cheesecake is het beste dessert dat je kunt hebben. Het dessert is licht, glad, pluizig en heerlijk.

Kom meer te weten
10 beste pinda brosse smaken recepten yummy

10 beste pinda brosse smaken recepten yummy

Leer hoe je de beste, zelfgemaakte, ouderwetse pinda-broos kunt maken in een paar eenvoudige stappen Dit geen falen moer breken recept blijkt elke keer.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Roer pinda's met een mengsel van boter, suiker en zout voor een snelle en gemakkelijke zelfgemaakte pinda bros met dit recept.

Kom meer te weten
Magnetron pinda bros

Magnetron pinda bros

Classic brosse pinda recept is eenvoudig te maken in de magnetron met slechts 6 eenvoudige ingrediënten. Knapperige en lichte moer broos iedereen kan

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Op zoek naar een geweldige kerst fudge recepten Deze ongelooflijke Peanut Butter Chocolate Fudge recept is eenvoudig te maken in de magnetron en groot voor Kerstmis

Kom meer te weten
Micro Pop Glass Popcorn Popper Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Micro Pop Glass Popcorn Popper Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Micro Pop Glass Popcorn Popper Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
10 beste magnetron courginecepten oummy

10 beste magnetron courginecepten oummy

Microwave spaghetti squash recept. Hoe spaghetti squash in magnetron te koken. Deze snelle en snelle manier om gezonde groenten te maken

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.