De voor- en nadelen van Google Translate versus professionele vertaling

Google Translate gebruiken

Google Translate is een meertalige neurale automatische vertaaldienst die door Google is ontwikkeld om tekst, documenten en websites van de ene taal naar de andere te vertalen. Het biedt een website-interface, een mobiele app voor Android en iOS, en een API die ontwikkelaars helpt bij het bouwen van browser-extensies en softwaretoepassingen. Vanaf januari 2022 ondersteunt Google Translate 109 talen op verschillende niveaus en vanaf april 2016, opgeëist met meer dan 500 miljoen totale gebruikers, met meer dan 100 miljard woorden die dagelijks worden vertaald.

de Google Translate-app voor Android en iOS ondersteunt 109 talen en kan vertalingen voor 37 talen voorstellen via foto, 32 via Voice in de conversatiemodus en 27 via live videobeelden in Augmented Reality-modus.

De app ondersteunt 109 talen en spraakingang voor 45 talen. Het is beschikbaar voor apparaten die Android 2. en hoger worden uitgevoerd en kan worden gedownload door te zoeken naar Google Translate in Google Play.

de huidige Google Translate-app is Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch bijgewerkt naar iOS 7.. Het accepteert spraakingang voor 15 talen en maakt vertaling van een woord of zin in een van meer dan 50 talen. Vertalingen kunnen luid worden gesproken in 23 verschillende talen.

Als u ooit een cursus voor vreemde talen heeft ingenomen, smeekten leraren en professoren studenten om Google te gebruiken als een hulpmiddel voor het voltooien van opdrachten. Toch gaan veel studenten door en zetten hun Engelse essays in de online machine om hun mooi vertaald Spaans essay uit te voeren om in te keren naar de leraar. Het enige probleem is dat de meeste leraren kunnen zien wanneer een student een online vertaler heeft gebruikt zoals Google Translate sindsdien vaker dan niet, is de vertaling onnauwkeurig en ongrammaticaal. Als Google Translate een probleem in het onderwijs vormt, hoeveel een probleem is het voor professionals die in werking en culturen werken, en wat zijn de voor- en nadelen van Google Translate versus Professional Translation Services?

de voor- en nadelen van Google Translatenot hebben alleen invloed op professionele vertalers in de taaldienstsector, maar eerder die ervoor kiest om het te gebruiken als een translatietool. Eigenlijk, online openbare toegang tot een gratis, snelle en relatief nauwkeurige vertaalmethode vertegenwoordigt aanzienlijke vooruitgang in vertaaltechnologie. Wanneer u zich rechtstreeks vergelijkt met de vertaalkwaliteit en nauwkeurigheid met Google Translate met die van een ervaren menselijke vertaler, is er geen echte vergelijking.

Nu dat weve de voor- en nadelen van Google Translate vermeld, wegen de PROS op tegen de nadelen?

Taalverbindingen is een van de ondernemingsbedrijven in de top in de VS. In de afgelopen 30 jaar is het gericht op het bieden van de beste zakelijke vertaalservices, interpreteer ING-services, evenals ER-training en aangepaste taaltrainingsprogramma's. Naast de Top-Tier Corporate Language Training, bieden wij CERTIFICEERD Corporate Interpret ers en professionele zakelijke vertaalservices in 200 talen. Ons netwerk bevat linguïsten met Achtergronden in alle belangrijke industrieën. Ze zijn klaar om aan uw behoeften te voldoen, of ze nu zijn voor technische vertaalservices, wettelijke vertaling, overheidsvertaling, internationale ontwikkelingsvoorzieningen, onderwijsvertaling, Life Sciences Sciences Translation, of iets anders. Reik vandaag nog voor een gratis offerte op onze kostenefficiënte en tijdige vertaalservices, interpreteren ers of andere linguïstische Services.

Google Translate kan niet alle soorten documenten vertalen, en het geeft je misschien niet de hele tijd een exacte vertaling. Iedereen die afhankelijk is van informatie die is verkregen van Google Translate, doet dit op zijn of haar eigen risico.

Google Vandaag is aankondiging Die Web- en mobiele versies van Google Translate gebruiken nu een nieuw neuraal machinaalselsysteem voor alle vertalingen van Chinezen naar het Engels en de app voert die vertalingen ongeveer 18 miljoen keer dag. Google publiceert ook een academisch papier op de methode.

Hoe Google of Bing te installeren Vertalen naar uw browser

Google Translate krijgt Blainier. De online-vertaalhulpmiddel is onlangs gestart met het gebruik van een neuraal netwerk om te vertalen tussen enkele van de meest populaire talen en het systeem is nu zo slim het kan dit doen voor taalparen waarop het niet expliciet is opgeleid. Om dit te doen, lijkt het zijn eigen kunstmatige taal te hebben gecreëerd.

Hoewel neurale machine-vertaalsystemen snel populair worden, werken het meest alleen aan een enkel paar talen, zodat verschillende systemen nodig zijn om te vertalen tussen anderen. Met een beetje Tinkering heeft Google echter zijn systeem uitgebreid, zodat het meerdere paren aankan en het kan vertalen tussen twee talen wanneer het niet direct is getraind om dit te doen.

Googles Onderzoekers denken dat hun systeem dit bereikt doorbraak door een gemeenschappelijk grond te vinden waardoor zinnen met dezelfde betekenis op soortgelijke manieren is, ongeacht de taal die zij zeggen Voorbeeld van een Interlingua. In zekere zin betekent dat het een nieuwe gemeenschappelijke taal heeft gecreëerd, zij het dat specifiek is voor de taak van vertaling en niet leesbaar of bruikbaar voor mensen.

dus zullen menselijke vertalers binnenkort zichzelf uit werk vinden? Neurale vertaaltechnologie kan al een goede baan doen voor eenvoudige teksten, zegt Andrejs Vasiä¼Jevs, mede-oprichter van technologiebedrijf Tilde, die ontwikkeling van neurale vertaaldiensten tussen Letse of Estland en Engels ontwikkelt. Maar een goede menselijke vertaler begrijpt de betekenis van de brontekst, evenals de stilistische en lexicale kenmerken, en kan die kennis gebruiken om een ​​meer accurate vertaling te geven.

Om aan deze menselijke vaardigheid te voldoen, moeten we een manier vinden om computers een aantal elementaire wereldkennis te onderwijzen, evenals kennis over het specifieke gebied van de vertaling, en hoe deze kennis aan < A3> Interpreteren De te vertalen tekst, zegt Vasijevs.

Gorditas Dulces gevuld met Nestl La Lechera gezoete gecondenseerde melk bij de brandkraan

Yummy Gorditas de Azcar Nata Smer Suaves U Ricas Para Com Cajera O Mermelada.

Uus täna

Gemakkelijk nixtamiliseerd Corn Tortilla Recept

Gemakkelijk nixtamiliseerd Corn Tortilla Recept

Ik hou van nieuwe food sensaties. Het verkennen van onbekende smaken en gerechten douane stuurt rillingen over ...

Kom meer te weten
Gorditas de queso en celaya celaya

Gorditas de queso en celaya celaya

Welkom terug naar Instagram. Meld u aan om te bekijken wat uw vrienden, Family Interesses hebben vastgelegd om de hele wereld te delen.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Tortilla's maïsmeel gemaakt van grond, gedroogde maïs. Ideaal om Masa Harina deeg te maken voor tortilla's, Sopes en Empanadas, Enchiladas, Pupusas, Guaraches, Arepas en Atole. Maseca Instant Corn Masa is een product van Azteca Frezen. Maseca maïsmeel is glutenvrij. Mijnenmeel is 100 Wholcorn-meel, 0 transvet, cholesterolvrij, geen conserveermiddelen en geen additieven. duurt slechts 2 kopjes maïsmeel

Kom meer te weten
Los trolebuses Pasan de Sistecozome een Siteur

Los trolebuses Pasan de Sistecozome een Siteur

We weten dat Mexicaans eten opvalt door zijn diversiteit, ook al internationaal, de protagonisten zijn taco's, enchiladas en burrito's, is er een zoete kant die weinigen kennen.

Kom meer te weten
Gorditas de lechera recept voeding berekening

Gorditas de lechera recept voeding berekening

Welkom bij Herbivoracious als dit uw eerste bezoek is, begin hier. Orditas dikke, heerlijke zelfgemaakte maïstortilla's die ondiep gebakken zijn en splitsen en bedekt met

Kom meer te weten
Hoe maak je Sopes en Gorditas Mexican Gemaakt Vleesloos

Hoe maak je Sopes en Gorditas Mexican Gemaakt Vleesloos

Ontdek korte video's met betrekking tot Gorditas de Maseca Recept op Tiktok. Bekijk populaire inhoud van de volgende makers Joselineitsjustjoseline, Carmelitarecetascarmelita, Jsanchez3013Lareyna3013, mevrouw Orriguezrositabonita92, Angela Gonzalezangimona. Verken de nieuwste video's van Hashtags GorditasDemaseca, Gorditarecipe, Gorditasmaseca, Gorditasdemanteca, Gorditasdecarnitas.

Kom meer te weten
Leer hoe je zelfgemaakte Gorditas en Sopes kunt maken

Leer hoe je zelfgemaakte Gorditas en Sopes kunt maken

Dikke tortilla's gemaakt met Masa Harina en gevuld met een vulling van aardappelen en chorizo

Kom meer te weten
Gordon Ramsay Recepten Mushroom Omelet Gordon Ramsay

Gordon Ramsay Recepten Mushroom Omelet Gordon Ramsay

Via de Dailys kook met mij, Ramsay deelt hoe hij het perfecte weekendontbijt creëert, met ieders favoriete ochtendnieter roereieren.

Kom meer te weten
jacks Beanieweenies

jacks Beanieweenies

Foto Robyn Lee Dit recept komt uit onze eigen Meredith Smith, die ze ooit gemaakt op een hotdog partij van mij niet te verwarren met een worst partij. Ze waren veruit de meest populaire snack van de ...

Kom meer te weten
Gourmet Dips en Spreads Gourmet Pasta Sauces Soups

Gourmet Dips en Spreads Gourmet Pasta Sauces Soups

De DIPS-spreads is een grote verscheidenheid aan gastronomische voedingsmiddelen in één niet-alcoholische mand. De mand bevat MT Vikos Artichoke Spread, Mt Vikos Rode Peper ...

Kom meer te weten
Witte truffel en paddestoel patiënten la cuna 85 g

Witte truffel en paddestoel patiënten la cuna 85 g

Het beste op Soria in een heerlijke, allnatuurlijke paté. Twee unieke smaken die een eenvoudig en heerlijke combinatie truffel tuber melanosporum en champignons creëren.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.