Trucs om fudge te repareren die te zacht is

Geheimen voor succesvolle fudge ricardo

Weet ook, waarom moet fudge worden geslagen? Het verslaan van de siroop zorgde ervoor dat de vorming van kristallisatie-kernen, ankerpunten waarnaar suiker moleculen bevestigt om kristallen te vormen. Weinig kristallisatie-kernen vormen in siroop die nog steeds heet is, en suiker moleculen zal er gemakkelijk aan bijvoegen. De kristallen groeien zo gemakkelijk, en het resultaat is echt korrelig fudge.

Roer het toffees-schudden niet of het roeren van het fudge-mengsel terwijl het kookt of koelen veroorzaakt voortijdige kristallengroei. Als de kristallen te vroeg vormen, blijven ze groeien en te groot worden. Laat het koelen beginnen met het verslaan van de fudge alleen als het is afgekoeld tot 110F. Het zal glanzend en donkerbruin zijn.

Hoe weet je wanneer fudge klaar is?

Als u een thermometer gebruikt, is uw fudge klaar wanneer het 235F bereikt. Of ga op de oude school en gebruik de zachte baltest. Met behulp van een metalen lepel, besprenkel een beetje fudge in een kopje ijswater. Als het een zachte, buigzame bal vormt, dan is het klaar.

fudge houdt prima bij kamertemperatuur. Het hoeft niet gekoeld te worden. Je kunt het in de koelkast houden als je het gevoel hebt dat je het leuk vindt dat Sommige mensen het leuk vinden. Zorg in dit geval gewoon of het luchtdicht is, omdat koude lucht je fudge zeker sneller zal uitdrogen.

Veel grote kristallen betekent dat je droog, kruimelig, korrelig fudge wordt. Door de fudge ongestoord te laten cool, vermijd je vermijd het creëren van zaadkristallen. Wanneer de fudge is afgekoeld tot 110F, wilt u het kristallisatieproces starten. Je roert en roer totdat de fudge dik wordt.

Je zult weten dat je fudge voldoende tijd heeft gehad in het langzame fornuis, als een korst zoals textuur op de top is gevormd en het fudge-mengsel is begonnen met het wegkomen van de randen van het langzame kooktoestel. Dit duurt ongeveer 90 - 120 minuten, afhankelijk van de temperatuur van de lage instelling op uw slow-fornuis.

Veel grote kristallen in fudge maakt het korrelig. Door de fudge cool te laten koelen zonder te roeren, vermijd je vermijd het creëren van zaadkristallen. Roeren zou helpen sucrose moleculen Zoek elkaar en begin met het vormen van kristallen.

Evenzo moeten fudge korrelig zijn? Fudge is technisch gezien een kristallijn suiker snoep, dus een echte fudge had het gevoel van kleine suikerkristallen moeten hebben als je erin bijt, maar het zou niet korrelig moeten zijn. De meeste marshmallow fudges hebben niet echt zorgvuldige aandacht voor de koeltrap zoals fudges gemaakt zonder marshmallow.

Hoe repareer ik korrelige fudge fudge?

fudge, wanneer overgeroerd, neigt naar kristalliseer meer en kan leiden tot de droge, kruimelige textuur die u sprak. Zou de maïssiroop helpen als de kooktemperatuur van de fudge te hoog was? Dat betekent dat het recept erop vraagt ​​om net boven de draad en net onder de zachte balfase te zijn.

Kunt u Crystallize D caramel repareren?

Ik stel voor dat je je korrelige mengsel naar een sudder kunt brengen en een kwartkop citroensap wilt toevoegen, langzaam mengt door de pan rond van links naar rechts, voor- en achterkant te bewegen. Doe dit zorgvuldig â € "Karamel kan vreselijke brandwonden veroorzaken, en het gebruik van een lepel of klop zal kristallen veroorzaken.

Welke smaken gaan met butterscotch?

ik heb gisteravond fudge gemaakt en het kwam korrelig uit. Mijn moeder vertelde me vandaag over je site en ik lees over de room van Tartar. Mijn vraag is dit, ik heb het niet weggegooid en ik vraag me af of ik het nog steeds kan oplossen? Het is in een 13x9 inch-pan en is koud. Kan ik het opnieuw opwarmen en de tartaar toevoegen? Ik heb een dubbele batch gemaakt en het is veel ingrediënten. Ik zou het graag redden als ik het nog steeds kan. Helpen!

Wat als je de fudge hebt afgebrokkeld, wat verzachte roomkaas hebt toegevoegd en vervolgens het mengsel in ballen vormde? Je kunt ze dan in gesmolten chocolade dopen en rollen in snoep bestrooit. Het proberen waard, als je de hele batch niet wilt weggooien!

ik twijfel er serieus aan dat je de fudge kunt doen. Ik heb altijd het recept van de cacao van Hershey gebruikt en nooit gehoord van het plaatsen van room van tartaar in fudge. En als je de pan die je hebt gebruikt, als je beboterd bent, zou dat je poging zeker effect hebben gemaakt om het te repareren. Ik weet het recept dat je hebt gebruikt, maar Granuleerde Sugar kan het korrelig maken, indien niet grondig gekookt.

Ouderwetse Penuche Fudge Recept Fudge Recept | Deze ouderwetse Penuche Fudge recept is een heerlijk, boterachtige, smelt-in-uw-mond zoetwaren gemaakt met slechts 5 ingrediënten! Enigszins aangepast van een Yankee Magazine recept.

Als u problemen ondervindt met uw fudge, ben je waarschijnlijk naar aanleiding van een recept voor ouderwetse fudgecandy gekookt tot een bepaalde temperatuur, afgekoeld, vervolgens geslagen tot dik. Ouderwets fudge kan zijn kieskeurig, vooral op uw eerste of tweede poging. Sommige thuiskoks klagen dat hun fudge is korrelig, brokkelig, of verbrand, terwijl anderen klagen dat hun fudge nooit goed stelt. Issing: PenucheMust zijn onder andere: Penuche

Fudge Recepten Een zelfgemaakte batch van de rijke, chocolade-y fudge is zeker om uw gasten te imponeren als een vakantie te behandelen of zoete verwennerij voor elk moment van het jaar. Alle youll behoefte zijn een paar eenvoudige ingrediënten om te beginnen en een beetje koeling timeno oven vereist!

Het recept werd in een eeuw van Good Cooking gepubliceerd, Kansas State Fair kookboek, en ze won 30 pond suiker. ?. Dus met al dat gezegd heres dat bekroonde zelfgemaakte fudge recept. Fudge met Marshmallow Fluff en gecondenseerde melk. Ik hoop dat u deze ouderwetse fudge recept geven. Issing: PenucheMust zijn onder andere: Penuche

Een extra romige bruine suiker fudge recept dat smaakt zoals het rechtstreeks uit de duurste snoepwinkel in het winkelcentrum kwam. Makkelijk te maken Penuche Fudge is ultra-rijke, extra romig en zondig zoet. Zweep een pan van ouderwetse Penuche Fudge vandaag en maak iemand gelukkig! Penuche Fudge of Brown Sugar Fudge?

Nadat het mengsel 235F bereikt, verwijdert u van warmte en transfer naar een warmtebestendige kom of staande mixer. Het gebruik van paddle attachment of met de hand mixer, voeg banketbakkers suiker te stoppen om te schrapen langs de zijkanten van de kom indien nodig.

Deze penuche fudge recept is de perfecte saus voor topping ijs. Huzzah! Het idee voor een penuche fudge saus voor topping ijs kwam naar me toen ik gepruts met mijn originele perfecte penuche fudge recept. Ok, misschien kwam naar me toe is de verkeerde term. zoals ik voegde veel te veel melk, boter en zout aan het recept, en kwam met een saus in plaats.

Dit fudge recept valt in de crème, penuche, blond categorie fudge was een van mijn oma's fudge recepten. Om een ​​of andere reden, noemde ze het Queen's Fudge, maar ik heb nog nooit in staat zijn op te sporen elke verwijzing on-line geweest. Oma gebruikt om dit te maken toen mijn moeder was een kind toen moeder gebruikt om het alleen te maken tijdens de vakantie, want het was zo ongelooflijk rijke, zoete heerlijk!

Authentieke zelfgemaakte fudge is officieel mijn achilleshiel te worden. Ik begon mijn fudge reis een paar jaar geleden, toen ik een snelle en eenvoudige fudge recept gemaakt met behulp van gezoete gecondenseerde melk. Vorig jaar, ik dacht dat ik zou dingen opendraaien van een inkeping en maak echte zelfgemaakte fudge je weet wel, het soort met de thermometer snoep en veel mengen met een houten lepel.

Online sinds 1995, CDKitchen is uitgegroeid tot een grote verzameling van heerlijke recepten gecreëerd door thuiskoks en professionele chef-koks uit de hele wereld. We zijn allemaal over lekkernijen, goed eet en plezier eten. Word lid van onze gemeenschap van 202.500 andere leden - bladeren naar een recept, geef je eigen, voeg een recensie, of upload een recept foto.

Nanny's Brown Sugar Fudge Brown sugar fudge, Fudge recepten, Fudge 27 oktober 2016 - Nanny's Brown Sugar Fudge is een ouderwets snoepgoed recept gemaakt met licht bruine suiker en gecondenseerde melk. Het is lso aangeduid als penuche.

Dan is de sleutel tot het mengsel afkoelen verhuurd aan over 110F. Als je gewoon laat de suikers en room zitten in de pan op het fornuis, kan dit zo lang duurt als 45 tot 60 minuten. Dat is geen big deal als youre het maken van een dagje uit om dingen te doen in de keuken, maar als je wilt om het te koelen een beetje sneller, breng het mengsel in een kom en zet hem op een koele waterbad. Dan is het tijd om te beginnen met de lucht slaan in de mix. Wanneer je begint te verslaan, zal het mengsel een glossy glans â € “aandacht besteden aan die moeten.

Het is nogal belangrijk om te weten wanneer te stoppen met het verslaan van de mengsel en helaas ervaring is de beste leermeester in dit verband. Het doel is om te stoppen terwijl het mengsel nog gietbaar. Als je beat it te veel, zal het te veel dikker en je gewoon in staat om het te gieten in uw taart pan, maar dont wanhoop. Als dit gebeurt, kunt u lepel en verdeel het mengsel in de taartvorm, het indrukken van de fudge in alle vier de hoeken van de pan. Youll weten om het te verslaan voor een minuut of twee minder de volgende keer.

Dan, laat de fudge zitten in de koelkast voor een paar uur. Zij zal in een vrij stevig laag en als maat herinnerde om uw taartvorm met bakpapier lijn, moet u in staat om het uit de taartvorm relatief gemakkelijk te verwijderen.

Hallo! Alle foto's en inhoud zijn copyright beschermd . Gebruik onze foto's alstublieft niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Als je dit recept hebt gemaakt en zou je het willen delen met je vrienden, bel dan terug naar Sucre La Crème op Blue Jean Chef. Dank u!

Brood voor communie ongezuurd

EWTN is een wereldwijde, katholieke televisie, katholieke radio en katholieke nieuwsnetwerk die katholieke programmering en nieuwsverdekking van over de hele wereld biedt.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze Black Eyed Peas-bier Chili is het ultieme gamecontrole dat het is gemaakt met zowel rundvlees als Black Eyed Peas, en is klaar in 45 minuten.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Wienerschnitzel, opgericht in 1961, is de grootste hotketen in de wereld. Het dient elk jaar meer dan 120 miljoen hotdogs en is aanwezig op meer dan 350 locatie.

Kom meer te weten
Wild Mushroom and Butter Bean Pasta Recept

Wild Mushroom and Butter Bean Pasta Recept

Aangebraden sint-jakobsschelpen en de cantharel Pasta Recept Beste Van Mangia Team Italian Restaurant, lucnh Delivery, Catering

Kom meer te weten
Pasta met wilde chanterelle paddestoelen hoofdgerecht en smakelijk

Pasta met wilde chanterelle paddestoelen hoofdgerecht en smakelijk

Tedere wilde paddenstoelen zoals oester, egel of chanterelle zijn het beste voor dit gerecht, hoewel gecultiveerde oesterchampkamers ook geschikt zijn. Vervang fettuccine voor Penne, als je wilt. Garneer met verse saliebladeren.

Kom meer te weten
Wildcat Willies Wild Game Gehaktbrood

Wildcat Willies Wild Game Gehaktbrood

Door Barrett Edenss De term gehaktbrood kan worden geschonken aan vrienden en familie als gevolg van jaren van droge, smaakloze, ketchupbased, lunchkamer gehaktbrood. Dus, wanneer je je vrienden uitnodigt, probeer het een BBQ Long Burger Steak te bellen. Werkt elke keer 2 Pounds Ground Venison 2 Verse eieren 12 beker in blokjes gesneden groene en witte uien 34

Kom meer te weten
Violet Dowdas Green Grape Pie van Nannys Recepten Details, calorieën, Nutrition Information RecipeOfHealth.com

Violet Dowdas Green Grape Pie van Nannys Recepten Details, calorieën, Nutrition Information RecipeOfHealth.com

We verzamelen recepten, oud, nieuw, de thuisbasis van duizenden recepten gedeeld door onze bezoekers sinds 1996.

Kom meer te weten
Wijn Forest Wild Foods Huckleberry Mint Lassi Recept

Wijn Forest Wild Foods Huckleberry Mint Lassi Recept

Krijg Varkenshaas met Wild Huckleberry Recept van Food Network

Kom meer te weten
Pasta met wilde paddestoelen Recept

Pasta met wilde paddestoelen Recept

Opvullen met deze romige mushroom pasta recepten. Perfect voor een midweek diner, onze recepten omvatten tal van vegetarische opties en pasta vormen.

Kom meer te weten
Pasta met wilde champignonsaus recept

Pasta met wilde champignonsaus recept

Deze wilde paddestoelspaghetti van Shannon Bennett is een snel en eenvoudig Midweek-recept gegarandeerd om het hele gezin te plezieren.

Kom meer te weten
Wild Rice Walnut gevulde Pompoen van de eikel

Wild Rice Walnut gevulde Pompoen van de eikel

Porties 2 Ingrediënten 1. kopjes een wilde rijst en bruine rijst blend1 slof cremini mushrooms3 cups plantaardige broth2 eetlepels sojasaus 3 tenen garlic1 gele onion3 medium selderij stalks2 klok peppers1 kop bruine lentils1 eikel squash2 eetlepels olijfolie oilSalt smaak richtingen beginnen door wassen alle ingrediënten. Verwarm de oven voor tot 375 graden.

Kom meer te weten
Gevulde Whole Wilde Zalm Recept

Gevulde Whole Wilde Zalm Recept

Hele vis zijn meestal minder duur dan filets, en de presentatie is nog indrukwekkender. Chef Tim Liefde kiest doorgaans voor wilde zalm, die een heeft ...

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Brown Avocado is het ergste. Gelukkig heeft deze vrouw een geniale hack bedacht om te helpen.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.