Wat is Etsy alles wat u moet weten alvorens te kopen of te verkopen op het handgemaakte en vintage e-commerce-platform voor onafhankelijke makers

Hoe een Etsy-winkel starten Uw ultieme, nostress gids voor het openen van een Etsy-winkel in 2022

Onze interne oplossingen zijn in 2017 geschreven toen Etsy een klein data-team had en we grotendeels vertrouwden op een enkele implementatie van logistieke regressie voor productiemodellen. Terwijl onze ML-systemen goed worden geschaald en op het moment onderhoudbaar waren gegeven ETSYS-formaat, begonnen de onderhoudskosten te groeien met het toenemende aantal en de complexiteit van machineprojecten die we moesten ondersteunen. In de industrie explodeerde het aantal ML-frameworks van derden. Het werd steeds moeilijker en duur om nieuwe leden van onze gegevensteams aan boord te gaan, die hulpmiddelen zouden moeten laten vallen die ze al bekwaam waren om zich aan te passen aan onze eigen V1-technologie.

het verplaatsen van ons platform in de richting van zelfbediening zou het in staat stellen om te schalen naar het snelle toenemende aantal ML-beoefenaars bij Etsy. In plaats van onze klanten te belasten met platformspecifieke abstracties, wilden we goedgebouwde, goed gedocumenteerde open source-tools voor zichzelf spreken. Dit zou zowel onze klanten deblokkeren en het ML-platformteam vrijmaken om zich te concentreren op basis van ondersteuning en meer op zijn kernwerk.

Gezien het interne momentum bij Etsy achter Tensorflow, hebben we besloten om dat te ondersteunen als ons primaire modelleerraamwerk. We wilden klanten echter niet beperken tot een enkele toolset zoals we in V1 hadden. Alles wat we hebben gebouwd, zouden flexibel genoeg moeten zijn om ML-beoefenaars toe te staan ​​om modellen te experimenteren en te implementeren met behulp van ML-bibliotheken.

Terwijl het ML-platform eersteklas ondersteuning biedt voor Tensorflow als een ML-modelleringskader, kunnen klanten experimenteren met elk model met behulp van ad-hoc notebooks of beheerde trainingscode en interne python-distributies.

Toen we producten evalueerden om de Model Management Service te vervangen, beseften we dat wat trouw al zelf is gebouwd, nog steeds de beste tool was om aan onze behoeften te voldoen. Dus besloten we om ons architecturale principe van het niet in huis te bouwen, de modelbeheerservice uit te breiden om twee extra open-source-serveerkaders te ondersteunen: Tensorflow-portie en Seldon-kern. Tensorflow-portie biedt een standaard, herhaalbare manier om TensorFlow-modellen in containers te implementeren, terwijl Seldon Core klanten geen aangepaste ML-inferentiecode voor andere gebruiksgevallen schrijven. De mogelijkheid om beide nieuwe oplossingen in te zetten via de modelbeheerservice, gaat uit met ons principe om flexibel te zijn, maar nog steeds Tensorflow.

up-to-date behouden, vereist door de gebruiker gerichte modellen robuuste pijpleidingen voor omscholing en implementatie. Hoewel de luchtstroom Etsys Primary Choice is voor algemene workflow-orkestratie, biedt KUBEFLOW veel ML-inheemse functies en werd al intern bij het ML-platformteam gewerkt. We wilden ook onze eersteklas tensorflow-ondersteuning aanvullen door TFX-pijpleidingen en andere tensorflow-native frameworks te introduceren.

ML-platform V2-klanten hebben al dramatische boosts in de productiviteit ervaren. Waren het schatten van een vermindering van 50% in de tijd die nodig is om van idee te gaan om het ML-experiment te leiden. Een enkel productteam was in staat om in Q1 in 2000 experimenten in Q1 te voltooien. Diensten zoals Googles Vertex AI gebruiken, kan ML-beoefenaars nu nieuwe modelarchitecturen prototypen in dagen in plaats van weken, en tientallen hyperparameter afstemmen experimenten met een enkele opdracht.

Zowel de migratie en ontwikkeling van ML-platform V2 zijn aan de gang. Inclusief experimentele modellen hebben we momenteel bijna 90 ml-platform V1-modelimplementaties in de productie elk met een eigen luchtstroom die van zijn eigen zou moeten worden herschreven voor V2-compatibiliteit. Hoewel de basis voor alle trainings- en serveercomponenten aanwezig zijn, zoals altijd nieuwe gebruiksgevallen nieuwe problemen en ontwikkelingsmogelijkheden brengen.

Etsy bestaat al meer dan zestien jaar. Uiteraard is onze codebase vrij groot geworden; Onze Monorepo heeft meer dan zeventien duizend JavaScript-bestanden, die vele iteraties van de site spannen. Het kan moeilijk zijn voor een ontwikkelaar die in onze codebase werkt om te weten welke delen nog steeds worden beschouwd als de beste praktijken, en welke onderdelen legacy-patronen volgen of worden beschouwd als technische schulden. De JavaScript-taal zelf compliceert dit soort probleem, nog verder ondanks de nieuwe syntaxiskenmerken die de afgelopen jaren aan de taal zijn toegevoegd, is JavaScript zeer flexibel en wordt geleverd met weinig afdwingbare beperkingen over hoe het wordt gebruikt. Dit maakt het nekerdaan om JavaScript te schrijven zonder eerst de implementatiedetails van afhankelijkheden te onderzoeken die u gebruikt. Hoewel de documentatie dit probleem enigszins kan verlichten, kan het alleen zoveel doen om te voorkomen dat een JavaScript-bibliotheek onjuist wordt gebruikt, wat uiteindelijk kan leiden tot onbetrouwbare code.

Een van de ontelbare detailhandels op het internet, Etsy is al lang de go-to-marktplaats voor het vinden van eigenzinnige, creatieve en mooie handgemaakte en vintage items. Op 16 april 2015 maakte Etsy zijn oorspronkelijke openbare aanbieding, waarbij 267 miljoen in de financiering werd verhoogd, en daarbij maakte de weg vrij voor meer klanten, meer verkopers en meer mogelijkheden voor would-be ondernemers Creations in contanten.

Gebaseerd in Brooklyn, New York, Etsy heeft een comfortabele niche op het internet uitgehouwen. Met bijna 20 miljoen actieve kopers en meer dan één miljoen verkopers verspreid over de hele wereld, heeft de site ongeveer 2 miljard aan de bruto jaarlijkse verkoop. Dat is veel geld die handen wisselen, en veel mensen die hun creaties verkopen. Terwijl de meeste Etsy-verkopers mogelijk niet genoeg zijn door de site om hun dagbanen te stoppen, doen velen. Voor de rest is de site een uitstekende manier om hun inkomen aan te vullen door iets te doen waar ze van houden.

Ik heb in 2012 mijn eigen Etsy Store geopend, maar snel vergat het nadat het enige schilderij dat ik heb vermeld, alleen het geluid van tjirpende crickets in reactie. Hoewel mijn Foray in de kunstwereld al snel vergeten was, besloot ik in 2014 dat mijn vintage typemachine-collectie een beetje te groot was geworden en ik wendde me tot Etsy om hulp. Ik heb een tweede blik gekeken naar mijn winkel en onderzocht de markt. Na het bijwerken van mijn beleid, heb ik de winkelnaam gewijzigd naar Mahoganyrhinoand instellen over het verkopen van mijn schrijfmachines. Sindsdien ben ik gemiddeld een of twee verkopen per week.

juridische financiële kwesties van het opzetten van een Etsy-winkel

Houd er rekening mee dat de juridische en financiële gegevens talrijk en gecompliceerd kunnen zijn en elk overzicht van juridische onderwerpen die u op internet leest, mag nooit de advies- en begeleidendeskundigen vervangen. Hoewel Etsy-verkopers onwaarschijnlijk zijn om iets te boven een basiszool -bediening te vormen of partnerschap, is het in uw belang om uzelf op te voeden over het volledige landschap van opties.

Als u hoopt om geld te verdienen met uw Etsy-winkel, moet u alle potentiële fiscale implicaties begrijpen. Wanneer u een bedrijf heeft, is er een groot verschil tussen IncomeANDD-winst. Het begrijpen van wat u bent en niet verantwoordelijk is voor het betalen van inkomstenbelasting is essentieel als u wilt dat uw onderneming succesvol is.

Om al die kleine belastingvoordelen te krijgen, moet u de IRS overtuigen die u een daadwerkelijk bedrijf bent, en niet alleen een persoon die een hobby geeft. hoeden het verschil? Er is geen zwarte en witte scheidslijn, maar er zijn verschillende factoren die de IRS geconstateerd is dat het vastlegt.

In het begin weet je misschien niet wat je moet bijhouden en wat te negeren, dus het houden van gedetailleerde records van alles is de veiligste inzet. Een map SimpleAccordion is een geweldige manier om alle bedrijfsgerelateerde ontvangsten op één plek te houden. Scan ze anders op uw computer. Wat belangrijk is, is dat u de gewoonte krijgt om uw bedrijfskosten te registreren, zowel voor belastingdoeleinden als financiële redenen.

het bijhouden van uw kosten, inkomsten, uitgaven, tijd, kilometers en andere dagelijkse financiële details van uw Etsy Micro-business lijkt waarschijnlijk het laatste wat u wilt doen. Veel mensen die handgemaakte items maken of vintage goederen willen verkopen Droom van Accounting , maar ATTENTIE TOTHE Financiële gegevens zijn essentieel als u winst wilt maken.

de veiligste manier van handelen die u kunt nemen om uzelf te beschermen en uw operatie is om met een ervaren advocaat in uw omgeving te praten, ook al is u niet wettelijk verplicht om dit te doen voordat u een bedrijf start. Omdat staatswetten verschillen soms aanzienlijk zijn essentieel dat u weet wat uw staat nodig heeft en het toelaat.

Staat lokale zakelijke vereisten

Etsy is een bloeiende online marktplaats vol met verbluffende handgemaakte items en vintage goederen. Het platform bracht de inkomsten uit meer dan 600 miljoen in 2018! Wie wil geen deel uitmaken van een dergelijke succesvolle onderneming?

In de onderstaande secties bespreken de basisprincipes van Branding, hoe vermeldingen, productprijzen, financiële en juridische details te maken, zelfs marketing en langetermijnstrategie, alles wat u moet weten om te slagen als een Etsy-ondernemer.

Vul je bio in voordat je je winkel open bent en een persoonlijke foto toevoegen. Het schrijven van je bio is een geweldige manier om na te denken over wie je bent, waarom je bent het openen van een winkel, en wat je bent gepassioneerd over. Al deze dingen zullen ongelooflijk behulpzaam in gedachten te houden als je na te denken over de volgende stap branding te starten.

Slechts twee jaar na de site gelanceerd, het al bijna een half miljoen gebruikers en 26 miljoen in de verkoop had, VentureBeat gemeld. In 2018 had de e-commerce bedrijf pijnigde tot ongeveer 2 miljoen verkopers en 50 miljoen producten, volgens Yahoo.

Het bereikte deze snelle en voortdurende succes niet door pakhuizen, maar haar web van onafhankelijke verkopers. Het is een gemeenschap van online winkeliers die al jaren is samengesteld uit voornamelijk vrouwen 87% van de verkopers Etsy herkend als vrouwen, in 2019, het platform zelf-gerapporteerde. EEN

Etsy is een online marktplaats waar onafhankelijke kunstenaars en ambachtslieden hun producten kunnen verkopen. Etsy is voornamelijk geassocieerd met handgemaakte speelgoed, verzamelobjecten, kunst, huis goederen, vintage meubels, sieraden, kleding en vakantie items, in aanvulling op de ambachten en ambachtelijke benodigdheden.

In tegenstelling tot Amazon en Walmart, alles op de site is gemaakt, verzameld, samengesteld, en verkocht door de verkopers. Deze eigenaren onafhankelijk bedrijf produceren niet alleen hun goederen, maar het beheer van hun orders en voorraden, ook. Etsy fungeert als middle-man, het geven van kleinere, onafhankelijke makers een platform te vinden en klanten aan te trekken.

De retail-platform sorteert haar aanbod per categorie om klanten te helpen beperken hun zoekopdrachten, naast het aanbieden van aanbevelingen voor items en verkopers op basis van hun browsegeschiedenis. Als u op zoek bent naar een specifiek item, dan kunt u de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina te gebruiken om het te vinden. Maar als je liever op basis van trefwoorden of itemtype om te bladeren, Etsy links naar verschillende categorieën te kopen direct onder de zoekfunctie.

Iedereen kan items te kopen op de site, of u nu een Etsy account of wilt afrekenen als gast. Het inkoopproces is net als andere online retailers, zodat u items naar een digitale auto toe te voegen voor het uitchecken. De e-commerce retailer accepteert creditcards, debetkaarten, Etsy cadeaubonnen en krediet, Apple Pay, Google Pay, en sommige bankoverschrijving diensten en PayPal waar de optie beschikbaar is. Als wereldwijde retailer, kunnen sommige kopers zelfs betalen via landspecifieke aflevering methoden.

Omdat alle Etsy winkeliers hun voorraden te beheren, ze zijn ook verantwoordelijk voor de scheepvaart. De meeste verkopers op Etsy verzenden wereldwijd en kun je uit verschillende verzendmethoden om te kiezen, met sommige zelfs het aanbieden van een gratis optie. Omdat elke verkoper kiest voor de scheepvaart-methode, het bestellen van meerdere verkopers betekent dat je waarschijnlijk pakketten ontvangen van verschillende dragers op verschillende momenten, zelfs als je ze allemaal besteld in een keer. Gelukkig, als een scheepvaart probleem zich voordoet, Etsy biedt een hulpmiddel om uw ordernummer en de scheepvaart controleren bevestiging naast een chat-app die u in direct contact wordt gebracht met de verkoper om het probleem op te lossen.

Wie geïnteresseerd is in het openen van een winkel op Etsy zal toetreden tot een netwerk van miljoenen onafhankelijke verkopers. Er zijn richtlijnen voor het verkopen van een item op de site. Maar als u specifiek geïnteresseerd bent in het verkopen van vintage stukken, Etsy heeft een verificatie proces dat begint bij jezelf te bevestigen of het stuk is minstens 20 jaar oud. EEN

Ongeacht wat je verkoopt, is er geen kosten verbonden aan het opzetten van uw account, maar er zijn kosten voor als je de lijst, verkopen en verzenden van uw producten. Voor het opzetten van een winkel, moet u een lijst van de volgende informatie:

Zodra je hebt al deze informatie verzameld, kunt u uw eerste vermelding te maken. Het kost 0. 0 tot een object te koop op Etsy. Elk item dat u een lijst heeft een vier maanden houdbaarheid voordat het wordt verkocht of verwijderd. Etsy neemt 5% van de verkoopprijs van het artikel en 3% als je accepteert Etsy betalingen, die een 0. 5 administratiekosten omvat. En stel dat je wilt adverteren of uw producten op de Etsy homepage te promoten. In dat geval zal het ook kost je een bepaald percentage van uw verkoop of een upfront kosten, afhankelijk van de duur van de reclame.

Zie dekking fromtech referentie:

Meira Gebel is een freelance journalist gevestigd in Portland, Oregon. Ze schrijft over het bedrijfsleven, cultuur en technologie voor Insider. Haar werk is te zien in Digital Trends, Willamette Week, USA Today, en nog veel meer. Hij is afgestudeerd aan Columbia Journalism School en San Francisco State University. paling vrij om uit te reiken naar haar op Twitter, waar ze het grootste deel van de tijd, MeiraGebel kan worden gevonden.

Everclear flessenrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en bijbehorende recepten

Krijg en deel Best Recepten over Everclear Cocktail Recepten met video's, kooktips en maaltijdideeën van topkoks, shows en experts.

Uus täna

DelicyandasyEveryDayLentilsoup8WholesomeingRedients1Potand30MinutiesVeganplantBasedDinnerLentilrecipeglutenFreesoupMinimalistBaker7 Beste van Vegan

DelicyandasyEveryDayLentilsoup8WholesomeingRedients1Potand30MinutiesVeganplantBasedDinnerLentilrecipeglutenFreesoupMinimalistBaker7 Beste van Vegan

Dit veganistische linzen soeprecept is gemakkelijk te maken met behulp van zeer eenvoudige pantry-nietjes ingrediënten Het is een 1 pot maaltijd en 8 gemakkelijk te vinden ingrediënten.

Kom meer te weten
Chef Club Network Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Chef Club Network Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

De legendarische ontbijtbuffet met culinaire invloeden afkomstig uit de Indiase, Thaise en westerse gerechten, en voorbereid door highlyregarded chefs uit elke regio.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Easy Alles Cookies zijn degenen die je nodig hebt als je het gewoon niet kunt beslissen, omdat ze PB, haver, chocolade, karamel perfect hebben

Kom meer te weten
Charmante goddelijke arts

Charmante goddelijke arts

Ever afvragen waarom Koreaanse schoonheidsproducten een rare datums hebben afgedrukt, wist u dat geopende producten een zekere houdbaarheid hebben, ontdekken waarom en hoe lang

Kom meer te weten
Vergeet de kooking-sprayse zijn de beste non-stick kookgerei stukken

Vergeet de kooking-sprayse zijn de beste non-stick kookgerei stukken

Koken Pannen te koop bij Lazada Filipijnen Koken Pot en Pannen Prijzen 2021 Beste Merken DealSnationWide verzending Moeiteloze winkelen

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Moe van kip voor het avondeten elke avond in de woorden van een vriend van mij, dit is perfect als je iets anders wilt dan kip dat slecht voor je smaakt, maar dat is echt niet. Wat ze bedoelt is, is dit recept geladen met smaak als je van komijn en pittig eten houdt, dan houdt je van Barbacoa ...

Kom meer te weten
Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Franse duik rundvlees broodjes maken de perfecte doordeweekse avond maaltijd of een eenvoudig voorgerecht voor speldag. Stevige, snelle en vullen, deze subs voldoen.

Kom meer te weten
Gemakkelijk Slow Cooker Franse DIP

Gemakkelijk Slow Cooker Franse DIP

Slow Cooker Franse DIP-sandwiches zijn de ultieme sandwich gemaakt met je favoriete bier met dikke plakjes die super zacht zijn met een geweldige korst.

Kom meer te weten
Langzaam gekookt Italiaans rundvlees hoagies melissassouthernstyleKitchen. om

Langzaam gekookt Italiaans rundvlees hoagies melissassouthernstyleKitchen. om

Weight Watchers Recepten Slow Cooker Pot Braadstuk Italiaanse stijl, Gemakkelijk gezond familie comfort eten Favoriete diner 4 WW SmartPoints

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Alles wat je liefhebt over Carne Asada maakte gemakkelijker met een CrockPotthislow Cooker Carne Asada is zo sappig, zacht en gegarneerd met de beste Pico de Gallo

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Een gemakkelijke rode wijnmarinade maakt een heerlijk gewaagd oog van rond gebraad dat zacht en sappig is. Maak dit budgetvriendelijk recept voor een speciaal weekendmeel.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.