41 Muthave-maaltijden voor Mexicaanse voedselliefhebbers

Aandacht vereiste cloudflare

Wat maakt Mexicaans eten zo goed? Misschien is het de kauwende tortilla's, of de knapperige gefrituurde taco-schelpen en tortillachips. Dan kan het opnieuw het hartige, langzaam gekookt vlees en pittige sauzen zijn. Er zijn honderden variaties op alle klassieke gerechten hieronder, maar geniet van de foto's die ik vond en de beschrijvingen in het geval dat je het verschil tussen een chimichanga en een Empenada niet wist!

hier is een ander klassiek de taco. Om eerlijk te zijn, zijn taco's behoorlijk amerikaliseerd en dragen ze vaak weinig gelijkenis aan hun Mexicaanse inspiraties. Mexicaanse taco's bevatten bijvoorbeeld geen sla of tomaat en kaas wordt zelden ooit inbegrepen. Het vlees heeft de neiging ook vrij anders te zijn, en Mexicaanse taco's bevatten vaak meerdere soorten vlees met hamburgervlees zelden een deel van die mix. Ongeacht het type taco dat je hebt, dit is nog steeds een must-have maaltijd.

Quesadilla's zijn niet precies de gezondste Mexicaanse food-optie, vooral omdat je te maken hebt met meer tortilla en relatief minder vulling dan vele andere Mexicaanse voedingsmiddelen. Bovendien zijn veel van de quesadillas die je vindt, gevuld met kaas. De beste maaltijden zijn echter altijd de meest ongezonde degenen, dus quesadilla's zijn in dat opzicht nog steeds een fantastische keuze. Bovendien kunt u altijd gezondere vullingen kiezen als u zo geneigd bent.

Kip Mole heeft het ongelukkige geluk van het kijken volledig Unappaling . Maar laat die niet voor de gek houden. Het gerecht smaakt een stuk beter dan het lijkt. De term mol is eerder een algemene, verwijst naar de donkere saus die wordt gebruikt in een reeks Mexicaanse maaltijden. Typisch is deze saus niet pittig, maar het kan een sterke en aantrekkelijke smaak hebben. Soms kan deze saus chocolade of chili-smaakstof bevatten, die ik vooral leuk vind met kip.

een flan is een heel eenvoudig en zeer traditioneel Mexicaans dessert. Zijn in wezen gebakken karamel custard. Als je niet van FLAN houdt, dan is het waarschijnlijk alleen maar omdat je niet een goede hebt geprobeerd. Dat is eigenlijk een van de uitdagingen met een FLAN, want als het verkeerd wordt gemaakt, smaakt het absoluut vreselijk genoeg om mensen van het dessert voor het leven te plaatsen. Als u erop plant, moet u er zeker van zijn dat u voor uw eerste keer een eenvoudig recept vindt. Zelfs dan, wees dan niet te bezorgd als het je meer dan één nodig heeft om het goed te krijgen.

Mexicaanse hoofdgerecht recepten Mexicaanse hoofdgerecht Veg Recepten

1. Exicaanse taco's: taco's recept | Mexicaanse taco's recept | vegetarische taco's | met 20 geweldige afbeeldingen. RAVEL IN DE HEEFTEN VAN MEXICO MET SHARTY EN SATIATIATTACOS, een van de beroemdste gerechten van die regio. Een knapperige taco-shell, geladen met gezonde Rajma-topping en pittige ongekookte salsa is een genot, die verder wordt verbeterd door peppy-sauzen, sappige sla en oh-zo-yummy geraspte kaas!

Burrito Bowl RecepeVEG Burrito Bowlmexican Burrito Bowleasy Vegetarische Burrito Bowlâ is een overheerlijk Mexicaanse schotel die zeker is om u te lokken met zijn aantrekkelijke tint en uiterlijk. Leer hoe je vegete burrito-kom maakt.

Refried Beans RecipeMexican Veg Refried BeansIndian Stijl Gezonde Mexicaanse Refried Nier BinSpressure Cooker Rajmaâ is een eenvoudige Mexicaanse gerecht gebruikt als een deel van andere delicatessen. Leer hoe je de Indiase stijl gezonde Mexicaans Maken maakt Kerughankelijke nierbonen.

Heb je ooit gewenst voor een lijst met de verschillende soorten Mexicaans eten? La Mesa Mexican Restaurant heeft precies het ding voor jou! Je kunt leren over taco's, burrito's, enchiladas, en meerâ € "en vind het perfecte Mexicaanse gerecht voor uw smaakâ €" met deze handige gids. Neem een ​​hap uit onze lijst hieronder!

waar kwam de taco vandaan? Hoewel er verschillende theorieën rond de taco's Oorsprong zijn, wordt verondersteld te zijn begonnen met Central Mexican Women, die deze maaltijden brachten naar mannen die in de velden werkten. Wat de taco's reis naar Amerika, dacht dat de Mexicaanse zilveren mijnwerkers het recept met hen brachten. Hoe dan ook, de taco is een populair gerecht dat al honderden jaren populair is geweest!

Taco's zijn kleine maïs tortilla's die hard of zachtjes kunnen zijn en gevuld met een verscheidenheid aan items, van vis en garnalen tot varkensvlees en rundvlees. De typische harde geschilde taco's zijn gevuld met gemalen rundvlees, sla, tomaat, zure room en kaas, terwijl zachte taco's eenvoudiger en over het algemeen worden gegarneerd met limoen en korilantro. Enthousiast om een ​​paar nieuwe te proberen? Ons Corner-menu van Taqueria biedt 18 verschillende soorten taco's!

een burrito bestaat uit een meeltortilla die rundvlees, kip, bonen of varkensvlees bevat. In La Mesa Mexican restaurant, serveren we vaak onze burrito's met kaas binnen en voor een dubbele dosis delicnessheese saus erop!

Wat is het verschil tussen een burrito en een taco?

Als je nieuwsgierig bent naar de innerlijke werking van een enchilada, feestt je ogen op deze fresh corn tortilla, gebakken in olie, dan gevuld met vlees of groenten, en gebakken in een luxe chili-saus en gegarneerd met saus of kaas. Al hongerig?

wat zijn de verschillende enchilada-sauzen?

dit kan je misschien verrassen, zijn eigenlijk een Amerikaanse creatie! Texas Ranchers wilde de gerechten repliceren die ze hebben geprobeerd in Mexicos Northern Region met hun eigen wendingen, het combineren van specerijen zoals komijn en ingrediënten zoals rundvlees met de authentieke keuken. Dit is wat we verwijzen als Tex-Mex.

wat voor soort rundvlees wordt gebruikt voor fajitas?

Croquetas de Atn is een gemeenschappelijk huishoudschaal in Mexico. Ingeblikte tonijn wordt gemengd met gehakte chili pepers en ei, gevuld in aardappelpuree, bedekt met broodkruimels en gebakken tot in de perfectie.

Croquetas de ATN is een gemeenschappelijk huishoudschotel in Mexico ingeblikte tonijn wordt gemengd met gehakte chili pepers en ei, gevuld in aardappelpuree, bedekt met broodkruimels en gebakken tot in de perfectie

Krèmes over de hele wereld passen voedsel en technieken van andere culturen aan. Een van de meest typische gerechten van het Japanse koken, bijvoorbeeld, is Tempura. Maar de Japanners leerden frituren in beslag van Portugese verkopers en zendelingen die in de 16e eeuw naar Nagasaki kwamen. Tempura komt voort uit de tempero, het Portugees voor kruiden, of van Quatuor Tempora, de Latijnse naam voor Ember Days, waarop christenen moeten eten en groenten in plaats van vlees.

In de loop der jaren, in dit land, zijn we gekomen om een ​​aantal van onze favoriete voedingsmiddelen als Mexicaans of Chinees of Cubaans of Duits of Zwitsers te identificeren, hoewel ze misschien niets van het soort zijn. Misschien zijn ze inderdaad gewoon regionalized variaties op authentieke originelen. Andere keren, hoewel hun namen zelfs de geografische mensen niet lijken. Dat maakt de gerechten niet die ze van toepassing zijn op minder lekker.

Veel Mexicaanse gerechten combineren chiles met vlees, dat letterlijk is wat chili con carne betekent. Chili zoals we het kennen, komt echter van onze kant van de grens, in het zuiden van Texas. Het is misschien eerst ingemaakt door TRACK COOKS op vee-drives. Een andere theorie is dat het werd bedacht in de gevangeniskeukens van de staat als een goedkope, vulmanier om gevangenen te voeden. San Antonio werd bekend als de Chili-hoofdstad dankzij de zogenaamde Chili Queens, Mexicaanse vrouwen die het verkochten en andere gerechten in de Plazas van de stad. Chili kwam in 1893 naar de nationale aandacht, toen Texas een San Antonio Chili-stand opzetten bij 's werelds Columbiaanse expositie in Chicago die jaar â € "en de rest is pittige geschiedenis.

Deze gefrituurde burrito, vooral populair in het zuidwesten en met de Marvel Comics Character Deadpool was hoogstwaarschijnlijk eerst gemaakt in Tucson, Arizona. De eigenaren van El Charro Cafà ©, het oudste Mexicaanse restaurant van de stad, beweren dat het daar in 1922 werd uitgevonden, toen de oprichter Monica Flin per ongeluk een burrito in een btw van borrelende vet liet vallen. Nog een Arizona-restaurateur, Woody Johnson, beweert dat hij de chimichanga in Phoenix heeft uitgevonden, maar niet tot 1946.

Er zijn gerechten gemaakt met versnipperde koude kip in traditionele Chinese keuken. Maar de Chinese kipsalade terwijl we het kennen, gooide kip met versnipperde kool of sla, gefrituurde Wonton-strips of rijstvermicelli en andere ingrediënten, meestal in een sesam of pinda-dressing verscheen voor het eerst in Californië in de jaren zestig. Krediet wordt meestal gegeven aan Sylvia Cheng Wu, die de salade in haar populaire Madame Wu Restaurant in Santa Monica serveerde.

gemengde vlees sandwiches, of mixto's, waren gemeenschappelijk werknemers tarief in 19e- en vroege 20e-eeuwse Cuba. De moderne Cubaanse sandwich werd echter voor het eerst geformuleerd door immigranten sigarenmakers in Key West, Florida, in de late 19e eeuw en later verfijnd in Tampa. Het recept omvat traditioneel gebraden varkensvlees, ham, Zwitserse cheeseand augurken op mosterd-slathered lengtes van Cubaans brood â € "een baguette-achtig brood met een dunne, frisse korst. In Tampa, waar een groot deel van de bevolking van Italiaanse oorsprong is, wordt Salami meestal toegevoegd aan wat officieel is gedubd "de Signature Sandwich van de stad".

De Crumpet, een gezuurde bakplaatcake met een sponsachtige textuur en een poreuze top, is populair in de U.. Sinds de 19e eeuw. In 1880, een Engelse immigrant aan de U..., Samuel Bath Thomas, opende een bakkerij in New York City, waar hij een variatie heeft uitgevonden, riep hij toster crumpets. In tegenstelling tot hun voorgangers, die geheel werden gegeten, werden deze in twee helften gesneden, zodat ze in een broodrooster of onder een vleesmiddel konden worden geroosterd. Ze werden uiteindelijk bekend als Engelse muffins, tot onderscheidden ze van cake-achtige regelmatige muffins. Thomas's bedrijf, nu eigendom van een -dochter van Mexico's Grupo Bimbo, blijft verreweg de grootste leverancier van Engelse muffins in het land.

Terwijl de naam Duitse chocoladetaart beelden kan oproepen van rijke gebakjes op sommige Beierse bakkerij of CAF, is het feit dat deze chocoladetaart met kokosnotenpecan frosting zijn naam niet aan een Europees land verschuldigd is, maar naar een Engels-geboren < A2> Infectioner genoemd Samuel Duits. In 1852 ontwikkelde Duits een verscheidenheid aan bakchocolade voor zijn werkgever, het Massachusetts-gebaseerde Baker's Chocolate Company, dat het verkocht als de zoete chocolade van Baker. In 1957, een mevrouw George Clay, een Dallas Housewife , gebruikte de chocolade in een recept dat ze "Duitse chocoladetaart noemde," gepubliceerd in het Dallas Morning News. General Foods, die vervolgens Baker's bezaten, het recept in het hele land verspreid, en op een gegeven moment de bezittelijke "S" verdween, lijken de taart het Duits te laten zijn.

het is pas voor de laatste 30 of 40 jaar geweest dat mensen in de rest van de wereld echt begonnen zijn om kennis te nemen van hoe goede Mexicaanse keuken is. Er is een lange geschiedenis in het land van het maken van ongelooflijk heerlijk voedsel dat dateert van heel lang, we praten hier duizenden jaren. Zelfs als veel mensen alleen de basis kennen zoals taco's en burrito's, is er een stuk meer de moeite waard, met een verscheidenheid aan verbazingwekkende smaken die je ergens anders niet kunt vinden.

Met recepten die kunnen worden getraceerd naar de AZTEC- en Maya-culturen, zijn er niet alleen smakelijke maaltijden die worden gewaardeerd in de Mexicaanse keuken, er is ook veel geschiedenis. Het begrijpen van Mexicaans eten voedt je lichaam en je geest, hoe kun je daar mis met je? Het antwoord is dat je niet kunt! Dus met dat in gedachten als je een soort liefde hebt voor voedsel uit het zuiden van de grens, waarom dan niet die kennis hier en op dit moment testen. Er is veel om door te gaan en we hebben een aantal van de beste geplukt. Als je denkt dat je je heerlijke Mexicaanse gerechten kent, ga dan een stoel op en neem de quiz!

Aandacht vereiste cloudflare

Licht, knapperig, en bestrooid met kaneelsuiker, dit prachtige Mexicaanse Buuelos-recept is het perfecte dessert het hele jaar door.

Uus täna

Vochtige Mexicaanse maisbrood met Creamstyle-maïs en paprika's

Vochtige Mexicaanse maisbrood met Creamstyle-maïs en paprika's

Skillet Mexican Cornbread is Chock vol met maïs, Jalapeno, Sjangs Cheddar. Dit brood kan een snack zijn, butits Alsoperfect met een stevige kom chili of soep.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Een zoete en zure chutney Youll genieten van alle jaar begint met dit zomers overvloed van groene tomaten en tomatillos. Verpak het potten en geven als cadeau, of serveer met allerlei soorten vlees.

Kom meer te weten
La Cocina Casera Mexicana The Mexican Home Kitchen Spaanse editie

La Cocina Casera Mexicana The Mexican Home Kitchen Spaanse editie

Mexicaans eten kan gezond en heerlijk zijn, zolang je weet hoe je het moet voorbereiden. Deze Mexicaanse kookboeken laten je zien hoe je authentieke recepten thuis kunt maken.

Kom meer te weten
Mexican Layer Salade Recept Nutrition Berekening

Mexican Layer Salade Recept Nutrition Berekening

Heres hoe salade recepten die sneller verdwijnt dan elke andere gerecht op tafel te variëren de kleuren, de bovenkant met kaas en avocado, en afwerking met tortilla strips voor salade. Dit zuidwesten salade maakt een mooie vegetarische lunch.

Kom meer te weten
Mexicaanse Meatloaf Recepten beste recepten en bijbehorende recepten

Mexicaanse Meatloaf Recepten beste recepten en bijbehorende recepten

Voel je deze heerlijke geur Het is uit onze keuken Vandaag zijn we koken taco gehaktbrood Zelfs als u niet een van de gehaktbrood liefhebbers dit recept van taco gehaktbrood komen zeker niet onberoerd laten. ust stel super sappig en mals vlees met taco kruiden en pittige salsa gegarneerd met gesmolten kaas Mmm Super lekkere combinatie.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Schakel Taco Night op met Mini Taco Meatbloboaf Dit eenvoudige dinerrecept kan van tevoren worden voorbereid en is leuk voor alle leeftijden.

Kom meer te weten
Weight Watchers Meatbloaf met Salsa Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Weight Watchers Meatbloaf met Salsa Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Je eet normaal gedurende vijf dagen per week vrouwen consumeren 2.000 calorieën en mannen 2.500 per dag en beperken je je calorie-inname voor de andere twee dagen 500 calorieën per dag voor vrouwen en 600 voor mannen. En het concept neemt de wereld stormig aan. Ixing 52 met een lageret dieet als WW zal waarschijnlijk gewichtsverlies vergemakkelijken. Je kunt 52 benaderingen accepteren om af te vallen. Of ook 2 maaltijden dagelijks van 5 uit dit boek of u kunt 2 dagen per week selecteren om recepten uit dit boek te eten. Intermitterende vasten is niet alleen bewezen om u te helpen af ​​te vallen, het kan u ook helpen om langer te leven dankzij de gezondheidsvoordelen. Maar als u uw calorieën op snelle dagen beperken, bevatten deze smakelijke recepten door Nutritionist Angelinaa Lynch lage calorieën voedingsstof Dichte kernrecepten per portie, maar sticken nog steeds uw smaakpapillen, zal u vullen en u kunt helpen om u een week te verliezen Dus waar wacht je op

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Chorizo ​​en Chipotle geven deze supermoïde gehaktbrood een pittige schop.

Kom meer te weten
Facebook Facebook

Facebook Facebook

Mexicaanse gehaktloaf 3 Recept Ingrediënten voor deze Mexicaanse gehaktbrood 3 omvatten mager grond rundvlees, mager grond Turkije borst, eiwitten groot, maisbrood vulling droge mix 1 kopje, ui, gehakt medium, chili poeder, komijn of rode peper, groene chili pepers 4 ounce kan .

Kom meer te weten
Easy Mexican Meatbloaf

Easy Mexican Meatbloaf

Probeer een smakelijke draai aan Mexicaanse stijl gehaktbrood met mijn recept voor Easy Mexican Meatbloboaf uit Napafoodgaltravels. Bezoek onze website om meer te leren

Kom meer te weten
Crockpot Taco Meatloaf Recept

Crockpot Taco Meatloaf Recept

Salsa en gemalen komijn voegen een Mexicaanse twist toe aan vleesbrood. Serveer met Mexicaanse rijst voor een maaltijd die vibrund-smaak is.

Kom meer te weten
Mexicaanse Noodle Soup Sopa De Fideos Recept CDKitchen. om

Mexicaanse Noodle Soup Sopa De Fideos Recept CDKitchen. om

Ik heb dit recept uit een koken groep op diepvries maaltijden. Het komt uit het boek Frozen Assets Lite Gemakkelijk door Deborah Taylor Hough. Mijn familie houdt van deze, en bonus, als je het vooruit te maken en te bevriezen, het is een zeer snelle maaltijd op een avond je geen zin om te koken Dit recept maakt een hoop, dus ik meestal bevriezen helft en bak de helft toen ik het. We hadden dit gisteravond nogmaals voor het diner en ik wilde het te plaatsen, zodat iedereen kon er ook van genieten Dit is goed geserveerd met zure room en salade.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.