Borstkanker Awareness Month 2021

Sluit je aan bij ons voor borstkanker Awareness Month

Gedurende de afgelopen 40 jaar hebben verbeteringen in screeningsstrategieën zoals mammografie geleid tot een eerdere kankerdetectie, terwijl de vooruitgang in het precisiemedicijn een betere overlevingsresultaten van de patiënt hebben verbeterd. Desondanks zijn vrouwen gediagnosticeerd met gemetastaseerde ziekte ongeneeslijk. ver, wereldwijde en sociaaleconomische ongelijkheden, etnische verschillen, evenals moleculaire heterogeniteit van borstkankers posechallenges aan de behandeling en veel vrouwen ervaren ongehuwing. Dit vraagt ​​om een ​​multidisciplinaire aanpak van borstkanker behandeling en zorg.

Elk oktober markeert de maand van de borstkanker de voorlichting van de borstkanker om de uitdagingen en bedreigingen te markeren die borstkanker vormt, en om nieuw onderzoek te vieren naar preventie, diagnose en behandeling doorbraken die op een dag een dag kan leiden tot een remedie voor deze verwoestende ziekte.

de editors OFBMC MedicinearedOndered om met u te delen met u een selectie van sleutelpapieren die een deel van de meest recente epidemiologische, klinische en translationele borstkankeronderzoek benadrukken dat is gepubliceerd in het tijdschrift om borstkanker te markeren Maand 2021.

auteurs: Miche Matta, Inge Huybrechts, Carine Biessy, Corinne Casagrande, Sahar Yammine, Agns Fournier, Karina Standahl Olsen, Marco Lukic, Inger Torhild Gram, Eva Ardanaz, Maria-Josà © Sánchez, Laure Dossus, Renà © e T. Fortner, Bernard Srour, Franziska Jannasch, Matthias B. Schulze.

Auteurs: Sara Charmsaz, Ben Doherty, Sinad Coctchiglia, Damir Vareå¡Lija, Attilio Marino, Nicola Cosgrove, Ricardo Marques, Nolan Priedigkeit, Siobhan Purcell, Fiona Bane, Jarlath Bolger, Christopher Byrne, Philip J. Ohalloran, Francesca Brett, Katherine Sheehan, Kieran Brennan.

de borstkanker CampaignTimetoendBreastCancer

De Este Lauder-bedrijven is een ander soort bedrijf. We hebben een nalatenschap van 75 jaar om onze waarden in actie te plaatsen, mensen, positieve impact en inclusiviteit in het hart van alles wat we doen. Het maakt ons een schoonheid geïnspireerd, waarden aangedreven bedrijf. Sinds 1992 heeft de ESTE Lauder-bedrijven Breast Cancer Campaign de kracht van onze portefeuille van merken ingeschakeld, onze gepassioneerde medewerkers en ondersteunde toegewijde partners en organisaties tot positieve invloed op de Global Breast Cancer Community. Dit jaar, zoals we samenkomen om de borstkanker voor iedereen te helpen eindigen, blijft de borstkankercampagne standvastig in zijn toezeggingen om het bewustzijn onvermoeibaar te vergroten, vooruitgang te brengen, en uiteindelijk helpen bij het vinden van een remedie voor deze ziekte door de vooruitgang van onderzoek, onderwijs en medisch te vinden Diensten.

Borstkanker is geen ziekte met een enkel verhaal. Het is net zo divers en complex als onze wereldwijde gemeenschap en het heeft allemaal invloed op iedereen het raakt patiënten, geliefden, artsen, zorgverleners, pleitbezorgingen en meer.

Ter ondersteuning van iedereen aangeraakt door borstkanker, heeft campagne van dit jaar lagen van het roze lint het universeel erkende symbool voor borstkanker. Tinten van roze, texturen en ontwerpen Intertwine om de diversiteit van de ziekte aan te geven, het eigen vermogen die we hopen te helpen bereiken en de eenheid die we hebben ter ondersteuning van de hele kankergemeenschap wereldwijd.

Borstkanker is een ziekte die ons allemaal beïnvloedt, maar niet altijd even. De campagne heeft en zal doorgaan met de ongelijkheden van borstkanker die bestaan ​​voor minderheid en andere kwetsbare groepen door ons gefinancierde onderzoek met de Borstkankeronderzoekstichting en verschillende NGO's over de hele wereld.

De Este Lauder-bedrijven Breast Cancer Campaign blijft geworteld in zijn missie om een ​​borstkanker-vrije wereld te creëren - een visie die Evelyn H. Lauder in beweging voor de lange termijn gedurende 25 jaar geleden in beweging is ingesteld als ze mede-gecreëerd is Het iconische roze lint en begon de campagne in 1992.

Hoewel we al grote vooruitgang hebben geboekt tegen deze ziekte, omdat de mortaliteit van borstkanker in de U... Met 41 procent onder vrouwen sinds 1989 vanwege eerdere detectie en verbeterde behandeling1, is ons werk nog niet gedaan. Tegenwoordig is onze oproep om borstkanker te helpen eindigen drevender dan ooit, omdat borstkanker nu de meest gediagnosticeerde kanker is en voor het eerst in 2020 met een geschatte 2. miljoen nieuwe gevallen2. Deze ontnuchterende statistiek heeft alleen opnieuw bevestigd waarom de missie van de borstkankercampagne onwrikbaar blijft, het verenigen van mensen in hoop om borstkanker te helpen eindigen als een levensbedreigende ziekte, voor iedereen.

miljoen voor medische onderzoekssubsidies

de enige manier om sterfgevallen te stoppen van borstkanker is door onderzoek te financieren om ons inzicht te verbeteren van hoe borstkanker afkomstig is, groeit en verspreidt, zodat we het in zijn sporen kunnen stoppen. Oziërs in onze missie om sterfgevallen te beëindigen van borstkanker tegen 2030.

Dit komt zoals de pandemie een druppel in de borstverzorging, afspraken van borstverzorging en operaties heeft gezien, met opnieuw gepland afspraken en de sluiting van overbrengingsfaciliteiten als resultaat in ongeveer 98 procent van de borstschermen geannuleerd of vertraagdAcross Australië in april 2020, terwijl diagnostische en onderzoeksoperaties tot een derde in de eerste golf van Covid-19 alleen druppelden.

Hoewel onderzoek een positieve vooruitgang heeft geboekt in de opkomst van de overall-jaarbroste kanker overlevingspercentage van 76 procent in 1994 tot 91. procent dit jaar, is deze update een herinnering dat verdere investeringen nodig zijn voor onderzoek Om borstkankers te behandelen om overlevingsresultaten voor de vrouwen te verbeteren die nog moeten worden ontwikkeld of gediagnosticeerd met dit soort van de ziekte.

wat zijn enkele tekenen en symptomen van borstkanker?

De meeste vrouwen weten dat als je een knobbel in je borst krijgt, je vroeg moet laten uitchecken. Knotels zijn echter niet het enige teken van borstkanker, dus het is belangrijk om op te letten voor een aantal veranderingen die kunnen duiden dat kanker aanwezig kan zijn. Onze borsten kijken en voelen zich anders op verschillende tijdstippen in ons leven, maar als u zich zorgen maakt over enige verandering, is de beste manier om uw geest in rust te brengen, is om met uw huisarts te spreken.

Volgens het National Cancer Institute zullen meer dan 280.000 vrouwen in de Verenigde Staten worden gediagnosticeerd met borstkanker en zal ongeveer 43.600 sterven aan de ziekte in 2021. N toevoeging, naar verwachting met geschatte 2.650 mannen wordt verwacht dat ze met de borst worden gediagnosticeerd Kanker en 530 zullen dit jaar doodgaan aan de ziekte.

Borstkanker is het meest voorkomende type niet-huidkanker bij vrouwen in de Verenigde Staten, goed voor 15 procent van alle nieuwe gevallen. En het is de tweede aan longkanker als oorzaak van de dood van kanker in Amerikaanse vrouwen.

erfelijke borstkanker maakt 5 procent uit tot 10 procent van alle diagnoses voor borstkanker. Vrouwen die bepaalde genmutaties hebben, zoals mutaties in de BRCA1 of BRCA2-genen, hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van borstkanker en eierstokkanker.

De jaarlijkse San Antonio borstkanker Symposium wordt gepresenteerd door de AACR, het Cancer Therapy Research Center bij UT Health Science Center San Antonio, en het Baylor College of Medicine. Deze jaren zal Sabcs® 7 december â € "10, 2021 worden gehouden, die aanwezigen de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan persoon of vrijwel. De vierdaagse wetenschappelijke conferentie is afgestemd op een internationaal publiek van elementaire wetenschappers, -doorgang -Scientisten, klinische onderzoekers en aanbieders van borstverzorging, evenals voorstanders voor patiënten die op zoek zijn naar een uitwisseling van nieuwe informatie in experimentele biologie, etiologie, preventie, diagnose en therapie van premalignant borstziekte en borstkanker.

Susan E. Hankinson, SCD, MPH, is de ontvanger van de 2020 AACR Distinguished Lectureship in Breast Cancer Research Award, ondersteund door Aflac Inc. Dr. Hankinsonis een Distinguished Professor of Epidemiology en Associate Dean voor onderzoek in TheSchool of Public Health & Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Massachusetts Amherst. R. Hankinson wordt erkend voor haar bijdragen aan fundamenteel bevolkingsgericht onderzoek dat inzicht heeft gegeven in de hormonale etiologie van borstkanker.

Sherene Loi, MBBS, FACP, PHD, FAHMS ontving de 2020 AACR-uitstekende onderzoekerprijs voor borstkankeronderzoek, ondersteund door de Borstkankeronderzoekstichting. Dr. Loi is een medische consultant Oncoloog Gespecialiseerd in de behandeling van borstkanker, de proefperiode van de medische oncologie leidt voor borstkanker bij de Cancerical Trials-eenheid van Parkville Kanker, en hoofd van de laboratorium voor borstkanker en therapeutica Bij het Peter MacCallum Cancer Center in Melbourne, Victoria, Australië. Ze is ook een hoogleraar aan de Universiteit van Melbourne en een nationale stichting voor borstkanker van Australië begiftigde stoel. Dr. Loi wordt erkend voor haar leiderschap in Integratie Translational Research in Clinical Trials en immunotherapie naar de behandelarena van de borstkanker.

Inflammatoire borstkanker: een soort borstkanker waarin de borst er rood en gezwollen en feelwarm uitziet. De roodheid en warmte komen voor omdat de kankercellen de lymfeschepen in de huid blokkeren.

Triple-negatieve borstkanker: dit beschrijft borstkankercellen die geen oestrogeen -receptoren hebben , progesteron -receptoren of grote aantallen HER2EU-eiwit. Het wordt ook ER-negatieve PR-negatieve HER2EU-negatieve borstkanker genoemd.

Wat is mijn risico op borstkanker?

Borstkanker Screening Richtlijnen worden uiteengezet door het American College of Radiology en TheSocity of Breast Imaging. Ze omvatten een risico -beoordeling voor de vrouw op 30-jarige leeftijd om te zien of screening eerder dan 40 jaar nodig is. Vrouwen die eerder werden gediagnosticeerd met borstkanker, kunnen ook profiteren van aanvullende screening met magnetische resonantie-beeldvorming, vooral als hun kanker werd gediagnosticeerd bij of vóór de leeftijd van 50. Drie tests worden meestal gebruikt in Detectioning Borstkanker:

Aandacht vereiste cloudflare

Lees meer over onze onderzoeksproject ontwikkelen van een overlevenden van borstkanker resource pack, binnen Health Sciences aan de Universiteit van Southampton

Uus täna

Zoek een remedie borstkanker geschenkmand

Zoek een remedie borstkanker geschenkmand

We helpen lokale vrouwen en gezinnen op verschillende manieren. De stichting werd in 2009 opgenomen na vele jaren van informele ondersteuning tussen vrienden.

Kom meer te weten
Borstkanker Awareness Cadeaus en borstkanker sieraden

Borstkanker Awareness Cadeaus en borstkanker sieraden

Onze hoop gooit een prachtige chemo-deken of cadeau voor kankerpatiënten en overlevenden. Een deel van de winst ondersteunt borst en eierstokkanker-bewustzijn en de mensen die deze ziekten vechten. Zoeksworing ontwerpen gebreide katoenen dekens die zijn gemaakt in de VS van gerecycled katoen.

Kom meer te weten
JAMM Co In Geheugen van geliefde Breast Cancer Gifts Verlies van Zuster in Wet Pink Breast Cancer Awareness Memorial Sierkussen, 16x16, Multicolor Better Homes Gardens

JAMM Co In Geheugen van geliefde Breast Cancer Gifts Verlies van Zuster in Wet Pink Breast Cancer Awareness Memorial Sierkussen, 16x16, Multicolor Better Homes Gardens

Oktober is de Nationale Maand van de Kanker van de Kanker. Als vrouwen over de hele wereld na te denken over persoonlijke verhalen, overleving getuigenissen en herinneringen aan dierbaren, survi

Kom meer te weten
Verwendende borstkanker Geschenken Chemotherapie Geschenken Kankerbehandeling Word snel Geschenken Amazon. O. k

Verwendende borstkanker Geschenken Chemotherapie Geschenken Kankerbehandeling Word snel Geschenken Amazon. O. k

We willen immunotherapieproeven uitvoeren bij de Christie om betere behandelingen te ontwikkelen voor borstkankerpatiënten die u doneert om te helpen

Kom meer te weten
Kanker geschenkpakket koop haar bloemen niet

Kanker geschenkpakket koop haar bloemen niet

Calgary gebaseerde borstkanker liefdadigheidsinstelling die financiële hulp levert aan lage inkomensfamilies die worstelen met borstkanker. Wings of Hope is 100 vrijwilligersloop.

Kom meer te weten
Dit waren de meest doordachte, eigenlijk nuttig cadeaus die ik kreeg toen ik Borstkanker

Dit waren de meest doordachte, eigenlijk nuttig cadeaus die ik kreeg toen ik Borstkanker

Voor Breast Cancer Awareness Month 2021 vrouwen die door middel van de behandeling van borstkanker aandeel zijn de gaven en gebaren die de meest moeilijke tijden betekende.

Kom meer te weten
Cancer Gifts Care-pakketten

Cancer Gifts Care-pakketten

Kankerpatiënten hebben een grote verscheidenheid aan emotionele en fysieke behoeften. U wilt producten vinden die de bijwerkingen van kankerbehandeling bestrijden en het herstel van de operatie een beetje gemakkelijker maken of eenvoudig artikelen vinden die comfort en vrede brengen.

Kom meer te weten
10 geschenkideeën voor borstkankerpatiënten

10 geschenkideeën voor borstkankerpatiënten

Geef hoop dit vakantieseizoen met een 100 geschenken van Hope Donatie, de Vera Bradley Foundation zal een vakantiegift sturen voor u of een speciale persoon in je leven.

Kom meer te weten
Borstkanker geschiftingstekende geschenkideeën voor uw geliefden na diagnose en tijdens de behandeling

Borstkanker geschiftingstekende geschenkideeën voor uw geliefden na diagnose en tijdens de behandeling

Iemand van wie je houdt heeft kanker, hoe kun je helpen wat je moet doen wat je zou doen, de diagnose van borstkanker op 24, Montana beschrijft een lijst met dingen die haar door de moeilijke tijden kreeg.

Kom meer te weten
Kirkland Signature USDA Prime rundvlees Borst Van Costco in Houston, TX

Kirkland Signature USDA Prime rundvlees Borst Van Costco in Houston, TX

Costco is de verkoop van een grote container van borst mac kaas dat is gemaakt met echte kaas en kan worden opgewarmd in slechts negen minuten in de magnetron.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Chipotle buigt de trend op het rundvleesverbruik door het toevoegen van borst aan zijn menu deze herfst.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.