Koffie in magnetron is het slecht voor jou

Magnetron Roerei Snelle en Gemakkelijke Cooking Classy

Winter is hier en met het kom gezellige dekens, oversized jumpers, tijd op de bank met een goed boek en een stomende kopje koffie, samen met DeliciRmug-cakes klaar in minder dan 5 minuten â € "Perfect om te genieten van in een warm bed Huis wordt langzaam wakker in een zachte, dromerige warmte. Dit is winter, een gezellig seizoen dat smaakt als Caffà © Lungo en koffiemok cake. Hier is het basisrecept en de variëteiten die aan alle smaken passen.

je kunt je latte nog specialer maken door het een moka te maken Voeg wat hete cacao-mix samen met de koffiekristallen! Ik hou van de combinatie van chocolade en koffie, dus de mokka-smaak is de perfecte haal me 's ochtends voor mij op.

We kunnen het allemaal eens zijn dat koffie is, Life-Changingand is een noodzaak voor het grootste deel van onze dagelijkse levens. Helaas is deze super substantie die we koffie noemen, kwetsbaar voor de wetten van de thermodynamica waar hete koffie sneller koude koffie wordt dan je zou denken. Plus, vergeten over de koffie die je net bent gebrouwen of de beker die je net hebt gekocht van de lokale winkel, gebeurt al te vaak.

Hoe lang, hoe lang verwarm je je koffie? Nou, dat hangt allemaal af van hoeveel koffie je hebt in je nu-koude mok. Je kunt meestal voorbijgaan met het schatten van de juiste tijd, maar een halve full-koffiemok vereist meestal slechts 45 seconden, geef of neem er een paar. Als uw koffie niet bij de temperatuur is, gaat u het liefst, doorgaan met de magnetron in 30 seconden intervallen totdat deze uw gewenste warmte heeft bereikt.

koffie is zo veelzijdig drankje. Er zijn zoveel manieren om een ​​kopje modder te brouwen. Ik vroeg me af wat de meest elementaire, en toegankelijke, methode om Java thuis te maken zou kunnen zijn. Zou het zo eenvoudig kunnen zijn als het gebruik van een magnetron?

Microgolf koffie maken De koffiezakmethode

Wil je een mooie schuimige melk om met die koffie te gaan? Wil je jezelf een cappuccino of een latte maken? Het zal niet zo goed zijn als Starbucks, maar het kan nog steeds een leuke tijd zijn. En gelukkig kun je dat ook je magnetron gebruiken!

met een pot, kunt u de helft van het volume van schuimige melk maken. Dus zeg dat je een 12 Oz-pot hebt, je zou 6 oz gekerfde melk kunnen maken. Waarom? Je moet het niet meer dan halverwege vullen om dit te werken. Je hebt ruimte nodig voor de schuim.

Explodeer is waarschijnlijk te sterk een termijn, maar het sporen en schuimen is een reële mogelijkheid. Dit komt door een fenomeen dat bekend staat als oververhitting. Ten eerste moeten we begrijpen waar het aan het koken gaat. Aan het oppervlak van een vloeibare moleculen zijn altijd verdampt . Als we een glas water uitlaten, zal het uiteindelijk verdwijnen. Als we de vloeistof verwarmen, beweegt de moleculen sneller, worden energieke en meer moleculen in de dampfase. Als een -gevolg verdwijnt de vloeistof sneller. Bij het kookpunt zijn moleculen overal in de vloeistof, niet alleen aan het oppervlak krachtig genoeg om in de dampfase te gaan. Ze doen dit het meest gemakkelijk door Verdamping in luchtruimten die in de container bestaan. Alle containers hebben onvolkomenheden waarbij lucht wordt ingesloten wanneer een vloeistof wordt ingevoerd. Terwijl deze luchtzakken vullen met damp, breiden ze uit en beginnen ze te stijgen. Daarom zien we bollen bubbels die afkomstig zijn aan de zijkanten of de onderkant van de container.

In een magnetronoven is de container niet verwarmd, alleen het water. De container koelt dus de vloeistof in contact daarmee, wat betekent dat de vloeistof in het midden altijd heter is, soms met maar liefst 10 graden C., maar de vloeistof in het centrum kan niet koken, omdat er geen luchtbellen voor zijn verdampt in. Tegen de tijd dat de vloeistof in de buurt van de rand van de houder het kookpunt bereikt, is de vloeistof in het midden aanzienlijk heter; het is oververhit.

Koffie is een eenmalig gebruik van deal. Je maakt het, je drinkt het en als het koud wordt, maak je nog wat meer. Het opnieuw opwarmen reorganiseert de chemische make-up van de koffie en ruïneert het smaakprofiel volledig. Sommige dingen werken gewoon niet om te verwarmen en de koffie is een van hen. Het is altijd het beste om een ​​frisse beker te brouwen.

De mensen bij Caribou-koffie zijn het ermee eens en specificeren dat de magnetron een absoluut niet gaan. Volgens hun website, wanneer koffie koelt, verandert zijn scheikunde. Het opnieuw opwarmen van de koffie zal de resterende aromaten verder afbreken. Je koffie zal slecht smaken. Ze raden aan koffie op te slaan in een thermographs of helemaal te beginnen.

Hoe maak je koffie in de magnetron? Giet de gewenste hoeveelheid water in een microgolfveilige beker en magnetron op hoge temperatuur gedurende 2 minuten. Voeg 2 theelepels gemalen koffie toe aan een koffiefilter en laat het een paar minuten steilen om in warm water te verspreiden.

Dat gezegd hebbende, een magnetron is een van de minder populaire apparaten die worden gebruikt om koffie te maken. Het goede ding over deze methode is dat je je koffie kunt hebben in minuten met heel weinig gedoe.

is Microwaved koffie slecht voor u?

Houd er ook rekening mee bij het plaatsen van koffie in de magnetron die de container die u opwarmt niet piepschuim of papieren beker is. De lijmafwerkingen kunnen smelten tijdens de magnetron en loog schadelijke chemicaliën in uw koffie.

wat gebeurt er met koffie als je magnetron?

bij het bespreken van aroma, denk in dit geval niet alleen over de geur. Het aroma van uw koffie is aansprakelijk voor alles dat koffiemaak biedt. Deze omvat de bittere, zure, zoute en zoete smaak.

Daarom zal het hebben van het aroma opgebroken de smaak vernietigen, waardoor uw koffie muf te smaken met een gebrek aan complexiteit. Om te voorkomen dat koffie van het smaken bitter is, zet u uw magnetron tot 80 vermogen en Nuke tot het warm is om de zure smaak te elimineren.

Wordt Microwaving Coffee Cafeïne doden?

Nee, er is geen duidelijk bewijs dat de koffie van de microwaring cafeïne zal doden. Sommige deskundigen beweren dat warmte voeding vernietigt, en dit kan optreden op het niveau van cafeïne wanneer u het te lang magnetrongen.

Hoe lang mag ik water koers voor koffie?

de tijd die nodig is om koffie in de magnetron te maken, hangt normaal af van de hoeveelheid koffie die u maakt. Over het algemeen duurt water ongeveer 2 tot 3 minuten om één kopje in de magnetron te koken, natuurlijk, afhankelijk van de -microwolven Wattage.

Koffie blijft steeds meer gecompliceerder en duurder worden. Get me niet verkeerd - Starbucks maakt een smakelijk drankje, maar ik vraag of het de meeste van wat ze dienen eigenlijk koffie is. Ik vraag absoluut de vraag of het $ 4 of meer waard is voor een enkele drank! Je kunt thuis een frappamochasomething maken en veel geld besparen, maar dat is niet waar ik het over heb. Er zijn tal van CopyCat-recepten rond. Dit bericht gaat over het maken van Turkse koffie in de magnetron, mogelijk de meest zuinige koffie rondom.

Turkse koffie heeft een rijke geschiedenis die enkele honderden jaren teruggaat en is goed ingewikkeld in de Turkse cultuur. Een van de dingen die ik leuk vind aan Turkse koffie is de eenvoud van de apparatuur en ingrediënten. Alles wat je echt nodig hebt om Turkse koffie in de magnetron te maken, is een molen en wat koffiebonen. Je zou al het andere moeten hebben dat je al nodig hebt!

er zijn verschillende methoden om Turkse koffie te maken. Mijn Turkse koffie in de microgolfmethode komt voor het gebruik van de traditionele pot ten gunste van de magnetron. U kunt ook een kleine pan gebruiken met dezelfde principes . Ik heb een Turkse molen, maar je kunt ook elke slijpmethode gebruiken die de koffie kan krijgen voor een fijn poeder. Dit is de beste sleur van elke koffie-maken-methode. Goed gemalen koffie moet je vergelijkbaar voelen met bakpoeder.

als je geen Turkse molen hebt en er een wilt, zoek dan naar een gebruikte Turkse molen bij garagesverkopen en spaarzame winkels. Ze duren de neiging om voor altijd mee te gaan, dus je vindt waarschijnlijk een goede gebruikte. Als u een Turkse molen hebt, moet u het goed aangepast krijgen. Ga de onderste helft uit en draai de aanpassingsschroef vast totdat u spanning voelt bij het draaien van de hendel. Ga dan een beetje de schroef af, zodat de hendel vrij is. U kunt ook een Turkse slijper gebruiken voor espresso met losmaak de schroef meer.

Nu waren klaar om dit in koffie te zetten. De truc is nu om het tot een langzame koken te verwarmen, zodat het ongeveer 5 minuten duurt. Een beetje meer of minder tijd is OK, maar 5 min maakt de beste koffie. Ik hou van het gebruik van de magnetron omdat het gemakkelijk is om de hitte te regelen. Ik stel de mijne voor 5 minuten op vermogensniveau 5. Een beetje vóór 5 minuten is klaar, kan ik een lage kook zien die er vlak bij de bovenkant van de waterlijn gebeurt.

met elk hoger vermogensniveau, gebeurt de kook te snel en kookt zich over. Op een lager vermogensniveau bereikt het nooit een kook in de 5min. Je moet met je eigen magnetron experimenteren totdat je het goed hebt. Bekijk het! Een beetje te veel warmte en het zal kookt en laat een grote puinhoop in de magnetron! Je kunt dit ook op de kachel doen in een steelpan over lage tot medische hitte. Even tijd en pas de warmte dienovereenkomstig aan om de lage kook in 5 minuten te krijgen.

Nadat je het hebt verwarmd, geef het precies goed, geef het een roer net op de bovenste helft van de vloeistof om eventuele gronden drijvend in het schuim los te maken. Als je het goed verwarmde, moet je achterblijven met een leuke schuimende top zoals de onderstaande afbeelding. Te veel of te weinig hitte doodt het schuim, dus dat zou jouw gids moeten zijn. Laat het nu 3-5 minuten zitten voor de gronden om zich te vestigen op de bodem.

giet na een beetje de koffie langzaam in uw mok. Ik hou ervan om over mijn witte teller te gieten, zodat ik gemakkelijk kan zien waar de koffiehaltes en het terrein beginnen. Ze moeten meestal op de bodem worden geregeld, dus gieten langzaam om ervoor te zorgen dat ze daar blijven. Als een beetje in je beker komt, is het prima. Ze zullen genoegen nemen met de bodem. Drink gewoon niet het laatste bit in de bodem. De traditie om de koffiekopje ondersteboven op de schotel te draaien en vervolgens uw fortuin op het terrein te lezen. Verlaat dat voor een andere post.

nu je bent klaar om van te genieten. Turkse koffie wordt traditioneel genoten met suiker. Eigenlijk vragen enkele methoden om de suiker in het mengsel te plaatsen vóór verwarming. u moet dit zeker proberen. Ik hou van mijnzwart, dus ik voeg geen suiker toe. Voeg soms een beetje cardamon en / of kaneel toe aan de slijper met de bonen. zijn is een andere variatie. Als het idee van specerijen in koffie goed klinkt, probeer dan googlende Indiase koffie.

Ik hoop dat je probeert Turkse koffie in de magnetron te maken. Ik merk dat het maken van koffie deze eenvoudige en traditionele manier uniek bevredigend is op een manier die geen koffiekopje ooit zou kunnen zijn. Misschien is dat het goede gevoel van zuinigheid of misschien is het gewoon een goede koffie. Ho zorgt?

We hadden allemaal dat moment waarop we een warm drankje maken, op een zijspaan en het volgende ding weten dat het een steenkoud is! In plaats van een kop koffie te verspillen, vragen we ons af of het mogelijk is om uw koffie in een magnetron te verwarren?

Hoe lang verwarm je koffie in de magnetron?

Disclaimer: Hallo! Dit bericht kan gelieerde links bevatten die u naar online retailers brengt die producten en diensten verkopen. Als u op één klikt en iets koopt, kan ik een commissie verdienen, zie Myaffiliate DisclosureFor Meer details.

8 stappen om de perfecte brouwen pour over koffie

Weten hoe je koffie machtigt u de heerlijke smaak notes uit te brengen te maken. Leer 17 manieren, waaronder recepten, video's en instructies.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Een gedetailleerd stap voor stap recept en een video om gedetailleerde South Indiase filterkoffie te maken, samen met de vereiste apparatuur.

Kom meer te weten
Zwart Koffie Recept Instant Black Coffee Recept

Zwart Koffie Recept Instant Black Coffee Recept

Onmiddellijke koffie is geweldig als je een pickmeup nodig hebt, maar geen koffiezetapparaat. In tegenstelling tot de gemalen koffie, zijn directe koffieranules gemaakt van gedehydrateerde gebrouwen koffie. Hoewel dit betekent dat je de eigenlijke korrels thuis niet kunt maken, onmiddellijk ...

Kom meer te weten
5 beste manieren om koffie te maken

5 beste manieren om koffie te maken

Voor koffie-enthousiastelingen die een betere kopje Java thuis willen brouwen, is dit een korte gids van 6 populaire handmatige brouwmethoden om te overwegen om uw optimale stijl van koffie te bereiken.

Kom meer te weten
5 Good Morning Coffee Recepten U kunt het gebruik van Pantry Ingrediënten maken

5 Good Morning Coffee Recepten U kunt het gebruik van Pantry Ingrediënten maken

De officiële drank van het Rhode-eiland ... Empas Milk, en Nee, het is niet ijskoffie, precies.

Kom meer te weten
Maak de perfecte cappuccino thuis met of zonder een espressomachine

Maak de perfecte cappuccino thuis met of zonder een espressomachine

Crowdfund Innovaties in Tech and Design voordat ze mainstream gaan en ondernemers ondersteunen die werken om hun dromen tot leven te brengen.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Een simpele drank met een Franse naam, Cafe Au Lait vertaalt naar koffie met melk. Zie hoe je het thuis kunt maken en wat het bij Starbucks heeft genoemd.

Kom meer te weten
Beste onmiddellijke koffie in 2022 Top 10 kiest koffie of buste

Beste onmiddellijke koffie in 2022 Top 10 kiest koffie of buste

Koop NESCAF Zoete en romige originele instant koffiemix 18pack 18 x 19 g van Walmart Canada. Winkel voor meer instantkoffie online beschikbaar bij Walmart. een

Kom meer te weten
Hoe koffie te brouwen zonder een koffiemachine Bikehike

Hoe koffie te brouwen zonder een koffiemachine Bikehike

Een koffiezetapparaat is niet verplicht om koffie te maken. We zweren. Lees hier hoe u 's ochtends een verfrissende beker kunt maken zonder een koffiezetapparaat

Kom meer te weten
12 manieren om je koffiefhout te versterker

12 manieren om je koffiefhout te versterker

Mijn Vietnamese koffierecept met gedetailleerde instructies en foto's. Leer C PH SA te maken, net als hoe mijn vader vroeger in Vietnam.

Kom meer te weten
Hoe melk te schuim zonder een koffiemachine saldo koffie

Hoe melk te schuim zonder een koffiemachine saldo koffie

Kun je melk in een koffiezetapparaat plaatsen Het antwoord is nee, je had geen melk in een koffiezetapparaat geplaatst. Hier waarom, plus alternatieve opties voor het maken van koffie met melk.

Kom meer te weten
How To Brew koffie zonder een koffiezetapparaat 3 manieren Coffee Affection

How To Brew koffie zonder een koffiezetapparaat 3 manieren Coffee Affection

Ontdek drie stepbystep manieren om koffie te maken zonder een koffiezetapparaat.

Kom meer te weten
Aqua genezing

Aqua genezing

Een kopje koffie is eigenlijk 98 procent water. Zorg ervoor dat u water van hoge kwaliteit gebruikt om uw koffie beter te laten smaken

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.