Eten en drinken in Amerikaanse geschiedenis Een volledige cursus Encyclopedia 3 volumes ...

Een wijnstok groeit in Brooklyn Druif en Walnut Flatbread

In 1869 verzamelde Dr. Thomas Welch, een tandarts uit New Jersey, 40 pond Concord-druiven met zijn vrouw en zoon van zijn voortuin, maakte sap en gebotteld het met Louis Parteurs-methode van pasteurisatie. Het eerste gebotteld sap werd gebruikt voor de gemeenschap in kerken. Dit was het begin van de Welch-erfenis. Jaren later produceerde de Welch-familie druivenjam. Het werd verkocht aan het Amerikaanse leger en gedispergeerd in de rantsoenen in de Tweede Wereldoorlog als Grapelade. Zodra de oorlog voorbij was en de soldaten keerden terug, ze wilden meer druivenjam en de jam werd in 1923 aan het publiek aangeboden.

Ive maakte in de loop van de jaren vrij een beetje druivengelei in de loop der jaren. Ik ging zelfs zo ver om het voor alle gasten op onze bruiloft te maken! Dit jaar wilde ik iets nieuws proberen met druiven en geregeld op jam. Ik hield van hoe het bleek. Dit maakt het naar mijn receptdoos als een keeper!

ik gebruikte Concord-druiven voor deze jam. Concord-druiven werden in 1849 ontwikkeld door Ephraim Wales Bull. Hij plantte oorspronkelijk 20.000 druif zaailingen , pogingen om een ​​druif te ontwikkelen die snel zou rijpen en de kou tolereren. Uiteindelijk voldeed de Concord-druif dat criteria en de zaden van die originele planten rond het land werden vervoerd.

Concord-druiven hebben een zeer sterke druivensmaak en deep paarse kleur. Bij het selecteren van druiven in ons gebied, moeten we variëteiten kiezen die de Wisconsin-winters kunnen weerstaan. We kozen voor Concords en onze wijnstokken liggen aan de zuidwestkant van ons huis, geplant naast een betonnen borgwand. Deze locatie geeft ze leuk zonlicht en warme temperaturen en verlengt het groeiseizoen. Er zijn andere koudharde variëteiten zoals Frontenac, Marquette, La Crescent, St Croix, Catawba, Ventura, enz. Die ook goed groeien in ons gebied. Druiven worden ook wild in ons gebied, typisch langs rivieroevers, maar zorgvuldig moeten worden genomen wanneer sommige variëteiten giftig kunnen zijn .

Openbaarmaking: sommige van de onderstaande links zijn affiliate links, wat betekent dat ik geen extra kosten voor u kunnen verdienen, ik zal een commissaris verdienen waar u door klikt en een aankoop doet. Dit helpt om enkele van de kosten van hosting te dekken en deze website te beheren.

til een enkele pot uit het warme water en de afvoer. Plaats trechter in pot. Gepoluleerde jam in potten, en laat 1/4 inch ruimte bovenaan. Veeg de velgen van gevulde potten af ​​met een schone, vochtige keukendoek en vervolgens bovenaan met deksels en schroef de schroefbanden stevig vast. Zet verzegelde potten op het rek in de canner of de pot en voeg voldoende water toe om met 2 inch te dekken. Bedek en breng gedurende 10 minuten aan de kook. Met potlifter, breng potten over naar een koekjesrek om af te koelen.

potten zullen afdichten; U moet een ping horen, het signaleert dat de lucht uit de pot is verwijderd en een vacuüm heeft het deksel van het deksel gemaakt. Dit kan optreden onmiddellijk wanneer u ze van de canner verwijdert of het kan enkele uren duren. Zoals je conserven koel, zullen ze dikker worden.

Was de bands en de top van potten met hete zeepwater. Spoel de banden goed en plaats op of naast een lage-temperatuurbrander om grondig te drogen vóór het opslaan. U hoeft de bands niet op de potten te vervangen.

> Ik heb al meer dan 10 jaar 100 Catawba-wijn gemaakt. Het heeft zijn eigen> specifiek rose type aroma en smaak. CATAWBA; S Geschiedenis is erg> spannend voor een Amerikaanse druif. Het werd doorkruist met Bacho in de Huidige 17e eeuw. Het won een blauw lint in Parijs, Frankrijk World's> Fair in 1900. Er zijn twee verschillende methoden van Fermenting This Pink> Druif.

Je zou beter zijn om je wijn te maken met het gist van de keuze, doelwit ACV en gerelateerde startzwaartekracht, gisting om te drogen, toe te staan ​​aan Degas-Clear-Age-leeftijd en volg dan stappen naar backsweeten. Ik heb genoten van Catawba met behulp van Cote de Blancs, 71b, D47 en Montrachet.

een krachtige, winterharde, bladverliezende wijnstok met vetgedrukt, diepgroen gebladerte. Gegroeid voor de middelgrote clusters van ronde, doffe paarse rode druiven. Catawba-druiven zijn goed geschikt voor jellies en sappen, en voor zoete witte, rode en roswijnen. Fruit rijpt laat in het seizoen.

Catawba Wijndruiven op de wijnstok over de Catawba-wijndruif. Een roze druiven die wordt gebruikt bij de productie van een blos en ROS-wijnen, Catawaba produceert een medium-body zoete, geurige, aardbeienachtige wijn. De Catawba-druif dateert uit de vroege 1800s die op de Catawba-rivier in North Carolina worden gevonden. De wijnstok is krachtig en productief. kah-tao-buh primaire smaken druiven watermeloen snoep aardbei jam violet benzine smaakprofiel off-droog medium lichaam Geen tannines Middelgrote zuurgraad 1011.% ABV Handling Serveer 3845 ° F / 3-7 ° C Glas type universeel decant Geen kelder 13 jaar voedsel koppelen alles wat je met een cola past, je kunt koppelen met een ijskoude Catawba; Probeer het met hamburgers en het Frans

Mijn vrouw kocht me een paar Catawba-druivenplanten. Ik zal een trellis maken, enz., Maar ik heb een vraag over het gebruik van ze in wijn. De Catawba-wijn die ik in winkels heb gekocht, heeft altijd 49 van een andere druif in de wijn en 51 Catawba. Waarom is dit? Van wat ik heb gelezen, het maakt goede wijn, gelei, jam, enz.

Zwarte Rivier rood gemaakt van een mix van North Carolina Red Muscadine en Catawba Druiven uit New York State, deze wijn is licht in stijl met een frisse en levendige afwerking. Op een lagere 10. procent alcohol per volume, het is eenvoudig om een ​​tweede glas te sippen.

In mijn eerste zomer in Vastrap was ik opgewonden om te vinden dat we een oude Catawba-druif-wijnstok in de achtertuin hadden. Het liet me denken aan mijn Nana, Sheila Fassler die een grote trellis had bedekt met Catawba-druiven bij haar huis in Emmarentia in Johannesburg. Ik heb zulke fond jeugdherinneringen van deze druiven grappig de dingen die een -indruk maken op een kind. Ze maakten een enorme puinhoop op haar front-veranda, maar ik hield van hun verschillende zoete, maar een beetje taartachtige smaak. We kregen het vlees uit de zwarte huiden en gooien ze weg toen we aten. Al met al hield ik van de gelei die ze maakte van het druivensap. Het was zo traktatie, geserveerd met warme zelfgemaakte custard!

Verwijder zeef of cheesecloth. Merk op dat sediment op de bodem van de container zal zijn gevormd. Spoel de zeef of het cheesecloth uit en spreek het sap weer, om een ​​deel van het sediment uit te filteren. Giet of giet het sap in containers. Geniet van je sap!

Low carb cheesy bloemkool broodsticks

Gemakkelijke instructies om de meest heerlijke vegetarische bak te maken Deze kaasachtige broccoli-bloemkool bakken is zo geruststellend en zeker een fave

Uus täna

Broccoli en bloemkoolgratin met cheddar kaas recept

Broccoli en bloemkoolgratin met cheddar kaas recept

Smakelijke bloemkoolkaas Broccoli bak bevroren gereed maaltijd, geleverd aan je deur door onze vriendelijke, lokale stuurprogramma's. Voorbereid voor eenvoudig thuis koken.

Kom meer te weten
10 beste Griekse yoghurt quinoa recepten oummy

10 beste Griekse yoghurt quinoa recepten oummy

De beste Griekse Yoghurt Quinoa-recepten op Yummly Griekse Yoghurt Quinoa ontbijt kom ActiviaChallenge, Banana Berry Cheesecake Griekse yoghurt quinoa parfaits, banana berry cheesecake Griekse yoghurt quinoa parfaits

Kom meer te weten
Gerookte zalm Voorgerecht Combinatie Gerookte zalm, blini's, kaviaar, Crme Fraiche

Gerookte zalm Voorgerecht Combinatie Gerookte zalm, blini's, kaviaar, Crme Fraiche

De delicate smaak van kaviaar is van oudsher genoten op zijn eigen. Echter, Caviar Blini's met een vleugje Crme Frache zal toevoegen aan de ervaring zonder overweldigend de kaviaar. ur Franse Caviar Blini's zijn bijna twee centimeter in diameter per stuk en zijn verkrijgbaar in een verpakking van zestien. Gemaakt van tarwemeel, water en vegetabl

Kom meer te weten
Blini's met de Deense Kaviaar Stenbiderrogn In Carinas Kitchen

Blini's met de Deense Kaviaar Stenbiderrogn In Carinas Kitchen

Blini's maken een grote partij gerecht geserveerd met zure room en gerookte zalm. Maak batches van hen als ze goed bevriezen. Blini's worden gegist pannenkoeken, traditioneel uit Rusland, en gemaakt van boekweitmeel en geserveerd met kaviaar.

Kom meer te weten
Boek recensie Celtic Folklore Cooking door Joanne Asala WitchCrafted Life

Boek recensie Celtic Folklore Cooking door Joanne Asala WitchCrafted Life

Omarmen van de oude Keltische heidense Druid-tradities van Samhain bij Halloween om lessen te creëren over het navigeren van verdriet en verlies door de doden te eren.

Kom meer te weten
Centrale Markt

Centrale Markt

7 restaurants Austin met seizoensgerechten gemaakt met doorgeefluik groene Chiles, van ramen bij Ramen Tatsuya om TexMex bij Chuys

Kom meer te weten
Bestel Vista Central Market V Levering Online El Paso Menu Prijzen Uber Eats

Bestel Vista Central Market V Levering Online El Paso Menu Prijzen Uber Eats

Opgericht in 1917, Grand Central Market is een legendarische foodzaal in het centrum van Los Angeles die de vele tradities en smaken van de stad samenbrengt. Nu zet GCMS First Cookbook de schijnwerpers op unieke recepten uit zijn diverse leveranciers, waardoor hun authentieke smaak naar uw huiskeuken. Van Paardendief BBQS NASHVILLESTYLE HOT GEBIED KIPTE SANDO tot Madcapras Sumac Bieten Soda tot Gouden Wegen Crunchy Avocado Taco's, hier zijn meer dan 85 onderscheidende recepten, plus spectaculaire fotografie die het eten, de mensen en de dagelijkse drukte en de buzz pronkt. Verhalen over de bruisende geschiedenis en interviews van de markten met zijn prominente klanten en leveranciers stippen ook de pagina's. Of je nu je favoriete gerechten thuis wilt maken, of gewoon op zoek bent naar een kookboek dat een overvloed aan multinationale keuken biedt, het kookboek Grand Central Market zal je keuken gewoon een beetje koeler maken. 018 IACP Cookbook Award Nominee voor compilaties.

Kom meer te weten
De 12 beste keramische kookgerei sets voor het bakken en scheiden zonder enige irritante sticking

De 12 beste keramische kookgerei sets voor het bakken en scheiden zonder enige irritante sticking

Morgen Koop Blue Diamond 12 stuk toxinfree keramische non-aanbak potten en pannen cookware set, vaatwasser op Walmart. om

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Deze Chai Latte Cupcakes zijn een Tea Party geïnspireerde traktatie die de tijd zal stoppen, ze zijn geweldig om te maken en naar je volgende thee te brengen

Kom meer te weten
Chai Latte Protein Muffins

Chai Latte Protein Muffins

Geïnspireerd door de koffie te drinken, deze Dirty Chai Latte Muffins zijn snel om zweep en maken de perfecte midmorning traktatie.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Apple Chai Tea Muffin Recept

Kom meer te weten
Melissa Hemsley Html Sitemap

Melissa Hemsley Html Sitemap

Er zijn een heleboel verschillende ijsthee die er zijn. Sommige zijn te zoet en zeer synthetische, anderen zijn dicht bij het echte ding en dan nog wat lijkt op niets in de buurt van ijsthee. De beste ijsthee ik heb geproefd in het Hard Rock caf. Het was echte thee met vloeibare zoetstof aan de kant. Het was Delic

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.