Geweldige waarde Geen suiker gesneden peren, 14. oz

Hoe kan Pears de Fruitguys perfectioneren

Vorig jaar produceerde onze perenboom slechts 3 peren en dat was het! We waren zo teleurgesteld en Als Nouounaware dat het hebben van een partnerboom de kans op bestuiving aanzienlijk verhoogt, dus laatste herfst platen we een tweede perenboom naast onze oorspronkelijke boom voor betere resultaten. Hen Het einde van de zomer rolde om onze perenboom werd gevuld met peren van boven naar beneden. was zo opgewonden en kon nauwelijks wachten tot alle vruchten volwassen zijn om te picken. Had zoveel recepten in mijn gedachten wervelen. Zeer jaar maak ik Pear-conserven, maar dit jaar heb ik mijn hand geprobeerd bij Canning Peren in een lichte siroop en ze bleken heerlijk. Ik was zo verbaasd over hoe dicht ze smaakten om gekochte ingeblikte peren op te slaan, maar zonder alle additieven en conserveermiddelen. Dit recept vraagt ​​om suiker en water om een ​​eenvoudige siroop en peren te maken. Dat is het, dus laten we naar het recept gaan.

verwijder potten van CANNER en plaats op het aanrecht dat is bekleed met een vaatdoek om de potten af ​​te koelen. Fter een paar uur, controleer de potten om ervoor te zorgen dat ze worden afgedicht door zachtjes in het midden van elk deksel te drukken. Als het deksel niet geef, is het verzegeld. Als u op het deksel kunt drukken en het back-up maakt, is uw pot niet afgedicht en moet ze herverdeling zijn ed.

Wil je snel een of twee peren rijpen? Zet ze in een bruine papieren zak met een appel of banaan. Appels en bananen geven hogere hoeveelheden ethyleengas af. De tas houdt in het gas, waardoor de peren sneller rijpen.

Gebruik na het sudderen een sleuf lepel om de perenplakken van de pot naar de potten te brengen, typ ze dan op af met de hete siroop uit de sudderende pot of met verwarmd appelsap of wit druivensap. Al die keuzes klinken goed, toch?

Dompel de potten in de waterbadcanner met Canning Tangs. Voeg voldoende warm water toe aan de canner, dus er is 1 "tot 2" water boven de toppen van de potten en draai de hitte onder de kloven omhoog.

de potten zullen beginnen te pingen terwijl ze afkoelen, signaleren dat de potten zijn verzegeld. Druk licht op de toppen om de afdichting te controleren; Als het deksel aan druk geeft en op en neer wigelt, sluit de pot niet correct af en moet u de inhoud in de koeling in de wekelijkere week, of Reprocess de inhoud in een nieuwe pot afkoelen een nieuw deksel.

Toen ik een kind was, had mijn grootmoeder een weiland vol met perenbomen. De peren deze bomen produceerden klein maar van ongeëvenaarde smaak tot alles wat ik in de supermarkt heb gevonden. Als je perenbomen op je eigendom hebt of toegang hebt tot een hoeveelheid heerlijke peren en ze willen, volg dan deze richtlijnen:

hot pack: fruit kan worden verpakt met behulp van een zeer lichte, lichte of middelgrote siroop; of door wit druivensap, appelsap of water te verwarmen. Was, peel en snijd in de lengte in de lengte en verwijder de kern. Dompel ze in een ascorbinezuurmengsel om bruin te voorkomen en laat dan goed af. Kook gedraineerde peren 5 minuten in water, siroop of sap en pak het warme peren in hete potten, verlaat 1/2-inch Headspace . Vul potten met vloeistof die wordt gebruikt om ze te koken, het verlaten van 1/2 inch Headspace . Verwijder luchtbellen, veeg JAR-velgen af, pas de deksels en het proces in een kokend waterbad aan.

ik heb vanille gekruide ingeblikte peren een paar jaar geleden toen ik op zoek was naar een nieuw inblikrecept met een overvloed aan peren op mijn boom. Ik keek door een aantal gekruide perenrecepten en sloot samen enkele dingen die ik dacht dat goed zou zijn. Deze zijn erg goed. Serveer direct uit de pot of warm ze op met ijs aan de zijkant. Deze zijn erg leuk voor een winterdessert. Oh, en gooi geen extra siroop uit, het is heerlijk op een bessenfruitsalade!

Peren zijn een uitstekende inblikfruit. Ze maken het door het inblikkende proces beter dan veel andere vruchten omdat meer van de kleur, smaak en textuur intact blijven. Hoewel peren meestal in eenvoudige siroop worden ingeblikt, is het vrij veilig om ze te kunnen in sap of zelfs gewoon water. De inblikkende vloeistof is een smaak-element, geen veiligheid overweging .

er zijn twee basismanieren om veilig te peren: de hot-pack-methode en de onbewerkte methode. Hoewel het minder stappen vereist, wordt de onbewerkte pakketmethodes in een inferieur product nodig. Het fruit heeft de neiging om te krimpen tijdens de verwerking en zweefde uit de inblikvloeistof. De stukken die naar de top drijven, neigen de neiging te verkleuren, wat onaantrekkelijk kan zijn. Deze hot pack-methode vermindert echter de waarschijnlijkheid van drijvend fruit en totale verkleuring .

Marie is een grote fan van de Steam Canner voor hoogzuurvruchten. In 82 jaarblikken zei ze dat ze nooit een pot bederven had. Ze gebruiken ook minder water dan kokend watercanners, maar er is controverse rond stoomcanners, omdat een paar jaar geleden de USDA verklaarde dat hun verwerkingstijden niet adequaat waren geweest onderzocht en beschrijft A7> Warmwaterbad en drukcanners in plaats daarvan. Steam Canners mogen alleen worden gebruikt voor hoogzuurvoedsel.

ik heb gehaald in de laatste post die recent veel inblikken. Ik ben opgegroeid met Canning en help mijn moeder allerlei soorten groenten en fruit op voor onze familie in de winter. Advy, ik waardeer het lettertype van kennis dat op dat moment voor mij was. Evenmin omarmde ik het in het vorig jaar opnieuw in het leven. Dit najaar was ik een vrouw op een missie, intentie om terug te keren naar de tradities om veel potten op te zetten om door te gaan met het houden van het lokale eten, lang nadat de tuin in zijn winterse bed ligt.

Stel uw kachel in op het werk Efficiënt : één brander voor het sudderen van deksels, één brander voor de inblikketel, één brander om uw siroop te maken en één brander om wat extra water te laten simmeren Je moet het een van de andere drie toevoegen. Houd gietlepel en jar lifter in de hand.

plaats deksels in een ondiepe koekenpan en bedek met water. Stel de lage warmte in om te sudderen tot een klaar te gebruiken. Combineer in een grote pan de suiker, water, kaneel, nootmuskaat en anijs, goed roeren om de suiker te krijgen om op te lossen . Laat de steelpan op de balie zitten terwijl je de helft van de peren schilt. Wanneer je ongeveer halverwege gedaan bent met peeling, zet de pan op hoog vuur om aan de kook te komen. Als het begint te koken voordat u klaar bent met peeling, verlaag dan de hitte zodat deze suddert.

Stel een peelingstation op met twee grote afwaspannen of kommen. Vul een met hele peren, waardoor een kleine ruimte aan één kant leeg laat. Gebruik een scherp paringmes om de peren te schillen en de peren te brengen, de peelings in de lege plek die je in de kom / pan hebt achtergelaten met de hele peren en het plaatsen van de gereinigde perenhelften in de andere kom / pan. Werk zo snel als je kunt en peel je maar zoveel peren terwijl je de 7 potten moet vullen, zodat de voorbereide peren niet te lang en de verkleuring zitten.

neem de hete siroop van de hitte. Plaats een pot met peren in een kom om eventuele morsen te vangen en gebruik de pollepel om siroop in de pot te gieten en die de peren bedekt. Herhaal totdat alle potten siroop hebben. Als u moet merken dat u lage op siroop loopt, kunt u ongeveer een halve kop warm water toevoegen aan de steelpan om het uit te rekken.

gebruik een vochtige papieren handdoek om de velg van elke pot schoon te vegen, met je vinger erover na het reinigen om er zeker van te zijn dat er geen residuen of chips in het glas zijn dat interfereert met de zegel. Het gebruik van tang of een magnetische toverstok, vist één deksel uit de sudderende koekenpan tegelijk en zet op een pot en zet ze vast met een ring die stevig is gedraaid. Herhaal op alle potten.

gebruik een permanente markering om de potten te labelen en op te slaan op een koele donkere plaats totdat u klaar bent om te gebruiken. Geschikt verzegelde en verwerkte potten kunnen meer dan een jaar duren, hoewel het beste is om ze te eten voordat het volgende perenseizoen rond komt.

Hoe kan ik Asperges Wyse Guide informelen

VineGarbrine Pickling maakt gebruik van de Water-badblikkenmethode. Zorg ervoor dat u de veiligheidsrichtlijnen van de veiligheid opvolgt die door de USDA wordt geschetst wanneer u iets inblinkt. Terwijl de bounty van de zomeroogst nog maanden weg is, is er nog steeds genoeg te behouden in de tuin. Hoewel niets te vergelijken met de lentetijdse versheid van ASPA

Uus täna

Grootmijnen gebakken bonen

Grootmijnen gebakken bonen

Varkensvlees n bonen gaan vrijwel alles wat je kunt grillen, rook of barbeque make-up een batch precies zoals je ze leuk vindt en druk voor later.

Kom meer te weten
Raspberry Key Lime Pie met TequilaRaspberry Sauce

Raspberry Key Lime Pie met TequilaRaspberry Sauce

chocolateraspberrysauce dessert homecanningChocolate en framboos decadentie Prachtig voor uw kerstcadeau te geven en voor geweldige traktaties ... top waf ...

Kom meer te weten
Vervanging van Italiaanse gestoofde tomatenrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Vervanging van Italiaanse gestoofde tomatenrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Gestoofde tomaten worden het best gebruikt in gerechten die grotere brokken gekookte tomaat vereisen, zoals potbraadstuk of voedingsmiddelen die langere kooktijden vereisen,

Kom meer te weten
Canning Asperges Makkelijk, volledig geïllustreerde stepbystep richtingen en Recept te maken Naar huis Ingeblikte Asperges

Canning Asperges Makkelijk, volledig geïllustreerde stepbystep richtingen en Recept te maken Naar huis Ingeblikte Asperges

Was en snijd de asperges de exacte lengte om de potten passen, Tie in bossen, tips op. Place bossen, staan ​​tips op, in ketel kokend water, met het water komen om de hoogte van de bunc ...

Kom meer te weten
Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Wilt u een gemakkelijke natuurlijke fruit spread recept zonder geraffineerde suikers Deze eenvoudige gekruide honing pear boter is het beste voor je 's ochtends muffin.

Kom meer te weten
Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Perfecte aperitief of snack om met een koude te hebben. Gemakkelijk te bereiden en moeilijk om rond te blijven. Hou van die sweethot smaak

Kom meer te weten
Is het veilig om te eten verlopen honing Firstlawcomic. om

Is het veilig om te eten verlopen honing Firstlawcomic. om

De volgende keer dat je naar de supermarkt, zou je iets kunnen nieuwsgierig hoe haar geregeld De buitenkant van de winkel is gevuld met dure voedingsmiddelen die vervallen in een week of minder merken, maar als je hoofd naar het midden van de winkel, het verstrijken data weefgetouw verder in de toekomst.

Kom meer te weten
Kan wortel souffle worden bevroren

Kan wortel souffle worden bevroren

Gisteravond maakte ik een IttyBity Souffl in een IttyBity Casserole Dish, met behulp van een recept ontworpen voor slechts één persoon. Het gebruikte Wee hoeveelheden wortels, suiker, meel, vanille, enz. En vereiste zowel de blender als de handmixer. Ik eindigde met gepureerde wortel over mijn tellers, een hoop gerechten om te wassen,

Kom meer te weten
Diner is een klik met deze snelle en gemakkelijke kipcasserole-recepten

Diner is een klik met deze snelle en gemakkelijke kipcasserole-recepten

Van een Fruckedout-macaroni en kaas tot een Mexicaanse keuken gepland lasagna's, deze snelle en gemakkelijke kippenbassers zijn perfect voor een drukke weeknacht.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Welkom bij Fyreflyes Follies Als u geniet van de video van vandaag, vergeet alsjeblieft niet om me een duim te geven als je geniet van video's met Canning en Southern C ...

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.