Hoe de perfecte biefstuk te koken

Kun je biefstuk opwarmen in een koekenpan iupilon

Koken veroorzaakt bindweefsel in het vlees om te krimpen. Snijd weg of snijd alle zichtbare membranen voordat ze frituren. U kunt ook incisies maken bij het afdekken van vet om het vlees te stoppen van buigen of draaien vanwege de toegepaste warmte.

de verdeling van warmte zal meer zijn, ook al gebruik je veel vet bij het frituren, maar zorg ervoor dat je het vlees in boter of olie niet kunt koken. Tenzij het vlees gepaneerd is, hoef je je geen zorgen te maken over het vlees dat vet opneemt. Broodkruimels absorberen grote hoeveelheden vet, terwijl een bekleding van gewoon bloem zal resulteren in een oppervlak dat minder vet bevat.

Laat het vlees na het koken een gelijkmatige interne temperatuur en een pefect-resultaat. In deze fase worden temperaturen en sappen gelijkmatig verdeeld en wordt het vlees niet beoordeeld voordat hij wordt geserveerd. Dit is belangrijk wanneer vlees bij hoge temperaturen is gekookt.

een wok gebruiken is de Aziatische versie van het gebruik van een SauteUse. Ingrediënten gesneden in gelijke moppers, die allemaal ongeveer dezelfde korte tijd nodig hebben om te koken, worden gegooid en gebakken met haast in een pan met een afgeronde bodem. Een "MISE EN PLAATS" met de voorgesneden ingrediënten is een must, er is geen tijd om te pellen en te snijden wanneer de WOK / SAUTEUSE in actie is.

Zoals besproken tijdens onze site betekent Sous-vide het voedsel brengen naar de optimale temperatuur die u wilt koken op - nooit heter. o Wanneer u het opnieuw opwarmt tot ongeveer dezelfde temperatuur, hebt u het niet overgesneden en het droogt niet uit. N toevoeging, u kunt het voedsel verlaten totdat u het nodig hebt, een absolute Lifesaver bij het maken van meerdere cursussen / gerechten.

Hoe rehat ik vlees met sous vide?

Wil je een aantal preciezere begeleiding bij het opnieuw opwarmen van die vlees die je in de koelkast hebt bewaard na het bewondering? We hebben een aantal -richtlijn S hieronder. Houd er rekening mee dat de grootte en vorm van het vlees bepaalt hoe lang het duurt om op te warmen. En zoals altijd: meten is weten! Als u er zeker van wilt weten dat het vlees de juiste kerntemperatuur heeft bereikt, raden we aan een sousvide-thermometer te gebruiken.

Dikte 10 mm: 11 minuten Verwarming tijdsdikte 25 mm: 40 minuten Verwarming tijdsdikte 50 mm: 2 uur Verwarming tijdsdikte 60 mm: 2 uur Verwarming tijdsdikte 75 mm: 3 uur Verwarming tijdsdikte 85 mm: 4 uur verwarmingstijd

dikte 10 mm: 8 min. Verwarmingstijddikte 25 mm: 25 min. Verwarming tijdsdikte 50 mm: 1 uur Verwarming Tijddikte 60 mm: 2 uur Verwarming tijdsdikte 75 mm: 2 ¾ uur Verwarming Tijddikte 85 mm: 3 uur Verwarming Tijddikte 105 mm: 5 uur Verwarming Tijd Dikte 115 mm: 6 uur Verwarming tijd

Waarom vlees op een iets lagere temperatuur regenereren?

Waarom een ​​of twee graden lager opwarmen dan de originele kooktijd? Waarom niet opwarmen bij dezelfde temperatuur? Je kunt voedsel volledig opnieuw opwarmen bij dezelfde temperatuur die je oorspronkelijk hebt gekookt, vooral als je het van plan bent meteen te gebruiken als het klaar is. Na een bepaalde tijd zal het voedsel echter beginnen te veranderen. Dit is veel langzamer dan het gebruik van een traditionele methode en het koken bij een veel hogere temperatuur, maar als je lang genoeg voedsel in warm water laat, zal het eten uiteindelijk overbekend. Opwarmen tot een iets lagere temperatuur geeft u een langere landingsbaan, zodat u zonder zorgen uw voedsel in het water kunt laten.

de nieuwe aanbeveling voor hele stukken van het ongegrond varkensvlees is 63 C, gemeten met een nauwkeurige voedselthermometer in het dikste deel van het vlees, waarna het vlees drie minuten rusten voordat ze snijden of consumeren.

het was ooit gemakkelijk om de parasiettrichinose van het ongekookte varkensvlees te krijgen. Tegenwoordig is trichinose bijna uitgeroeid in ontwikkelde landen. Trichinose wordt veroorzaakt door het eten van rauw of eindbaar varkensvlees en een deel van het spel dat is geïnfecteerd met de larven van een soort van de parasitaire wormtrichinella. Het jaargemiddelde is nu minder dan 40 gevallen per jaar in de VS, het meest geassocieerd met het eten van een niet-gaar spel, zoals beren. Varkensvlees trichinose was ongeveer vijf gevallen per jaar in 2006, meestal van het eten van ongeïnfecteerde thuisgekweekte varkens. Het aantal varkenszaken is gedaald als gevolg van verbeterde landbouw- en verwerkingsmethoden, evenals het publieke bewustzijn van het belang van goed koken. Trichinose wordt gedood bij 59 C.

De USDA heeft de aanbevelingen voor pluimveeproducten, inclusief gemalen kip en Turkije niet veranderd, die op 74 C blijven. Salmonella is gebruikelijk in commerciële kippen, en wordt vaak gevonden in biologische kippen en vrije uitloop kippen, en iedere technische referentie die ik ooit heb gezien, zegt deze temperatuur weegt heel zwaar, met één kleine uitzondering, sous vide, die ik hieronder zal bespreken. Gevogelte wit vlees, zoals "de andere wit vlees", profiteert ook van een kort bad in zout water vóór het koken.

Helaas, de USDA vertelt ons nog steeds te bakken en braden steaks, lamskoteletjes tot 63 C met een 3 minuten rust. Dit is eigenlijk een stap terug omdat ze de drie minuten rust, waarbij de temperatuur van het vlees zal stijgen toegevoegd. Dit was niet het geval bij eerdere aanbevelingen. Bij 63 C, een biefstuk is medium rare, meestal bruin / grijs met een vleugje roze. Bij deze temperatuur duurt het meer moeite om snede door de spiervezels met je tanden. Veel van de sappen gestolde en die sappen zorgen voor de smaak, dus het vlees is minder lekker. Wanneer hij rust gedurende 3 minuten, het wordt dicht bij goed gedaan, een verschrikkelijke verspilling van goed vlees.

De optimale temperatuur voor de biefstuk tederheid, sappigheid en smaak is bleu, ongeveer 54 tot 57 C. De meeste steak liefhebbers weten en geen steakhouse kunnen blijven werken alreadys zouden zij 63 C plus 3 minuten richtlijn .

Schadelijke bacteriën zoals e-coli kan optreden op het oppervlak van vlees, maar komen niet ver in het vlees. Bijvoorbeeld bij het koken steaks, de temperatuur van de buitenzijde van het vlees wordt blootgesteld aan temperaturen boven 63 C, schadelijke bacteriën te doden. Dit maakt het een goed idee om een ​​apparaat mals / gadget of fork gebruiken, omdat ze achter de bacteriën naar het midden van het vlees door het perforeren van de buitenlaag.

Gehakt, behalve gevogelte moet worden op 71 C gekookt en geen rustperiode nodig. Deze temperatuur is niet veranderd en dat betekent dat je moet niet worden geserveerd roze hamburgers met name voor kinderen en ouderen. E-coli is geen triviale tegenstander. Het kan mensen, schade nieren en zelfs doden mensen verzwakken.

Nu weet ik dat veel van jullie houden van eten rood of roze hamburgers, maar laat ik u vragen om een ​​blinde smaaktest neem de volgende keer dat je in een steakhouse. Bestel twee hamburgers, een medium rood en een op 71C. Zet op een blinddoek en proeven van de twee. Het zal heel moeilijk zijn om ze uit elkaar. Dat komt omdat het vlees wordt vooraf gekauwd. Het is gemaakt super zacht door de molen. In tegenstelling tot goed gedaan steaks, goed gedaan hamburgers zijn niet significant chewier. En aangezien de beste hamburgers zijn niet gemaakt van mager vlees, want ze bevatten ongeveer 20% vet, zelfs een 71C hamburger heerlijk sappig.

Dus misschien bent u een van die mensen die dachten dat restjes zijn lame. Dat kon niet verder van de waarheid! Need some overtuigend ? We zijn volledig geobsedeerd met restjes. Dat klopt, geobsedeerd!

Het nummer één ding dat je moet weten wanneer het eten van restjes is hoe restjes correct opwarmen. Ja, er is een goede manier om het te doen! En we staan ​​op het punt om u te laten op deze foodie geheim. Kunnen we noemen het een fijnproever geheim als we praten over restjes Ik denk dat we kunnen. Omdat we het draaien van onze restjes in somethin' realnice hier.

Ben geen watje als het gaat om het opwarmen van uw leftoversget daar en HEAT hen! En denk niet dat de magnetron is uw enige optie, maar het is tot daar met wegwerpluiers als het gaat om het gemak. Gebruik de volgende tips voor succes!

Of het nu pizza, soep, soep, groenten, of wat overgebleven u rukken uit de koelkast, verwarmen in de magnetron om dingen in beweging, het smelten, en snel versmelten. Is het niet niemand kreeg een kwartier te wachten voor restjes om goed te verwarmen op het fornuis als je zo hongerig u op het punt om te eten bent de peuter dat is schreeuwen op je linkerbeen! Als restjes nemen voor eeuwig vast te stellen, vind je jezelf te kiezen voor convenience food plaats. Dus leren om uw magnetron te houden.

Pro Tip: Zodra uw voedsel wordt verwarmd door middel van in de magnetron, is het tijd om het te nemen naar het volgende niveau: toast het, braden, of pan-bak het. Top het af voor een paar minuten in de broodrooster, in een pan op het fornuis, of onder de oven grill voor een snelle minuut of twee naar boven het off mooi. Het voegt een beetje crunch, Browns de korst, verstijft de drassige, wat moet worden gedaan. Magic gebeurt met het roosteren, grillen, bakken in de pan, en pan-verwarming.

De waarheid wordt verteld, dat is eigenlijk hoe ik mijn gegrilde kaas sandwiches en quesadilla, Tooi magnetron eerste de kaas smelten, dan toast op het fornuis voor een aantal crunch. Maakt ze in de helft van de tijd en ze zijn zo melty en heerlijk.

Als het al sindsdien nog niet gebeurd is, is het tijd om uw grill te voldoen. Het is de high-heat setting in de oven waarmee je toast iets snel en intens. De warmte wordt uit de spoelen op de top van de oven. Veel ovens hebben meerdere bril-instellingen; De mijne heeft drie lage, gemiddelde en hoog.

een goede kwaliteit gietijzeren koekenpan of roestvrijstalen koekenpan is hoewel je biefstuk op de kooktop moet koken, maar als je na andere manieren van koken steak bent, bekijk dan mijn instant pot steak recept die jullie allemaal liefhebben, en lucht gebakken biefstuk.

denk je aan de beste manier om gesneden biefstuk te reheren? Wat dacht je van de beste manier om steak op de grill te verharmen? Waren het bestrijken van de essentie van het opnieuw opwarmen van moeilijke biefstuk in de speciale Steak-blog van vandaag, alleen voor je steakhoofden daar!

Steak is een van de meest luxueuze items op elk restaurantmenu, en het is geen geheim waar mensen ernaar uitkijken als ze uit eten. We weten ook dat als je je steak hebt om te gaan als je het niet kunt afmaken, het waarschijnlijk de volgende dag na het opwarmen waarschijnlijk minder smakelijk is. Dus wat is het spelplan als je je steak wilt om op zijn minst half zo goed als je herinneringen te zijn als je het gisteravond in het restaurant hebt besteld? EEN

het opnieuw opwarmen van vlees is lastige zaken, vooral omdat het een onberispelijke timing en kennis van hoe warmte met vlees communiceert. Als u op zoek bent naar sappigheid en smaak, moet de methode die u kiest goed afgestemd, zodat u niet per ofthousiast uw vlees uitdrogen. Maar laten we zeggen dat je geen toegang hebt tot een fornuis, een pan of een oven. Wat doe je? Misschien kun je je magnetron gebruiken om je steak te verwarmen. Hoe zit het echter met het risico van oververhitting het en draait het in een hard stuk vlees?

Stel uw Sous Vide-machine in en kook uw biefstuk daar gedurende zes tot acht minuten. Zorg ervoor dat de temperatuur is ingesteld op 120 â € "130 F. De opwarming zal slagen, en de sappen zijn onderhouden in het vlees. Als u een Sear wilt, moet u echter het Searing afzonderlijk op een pan uitvoeren. Sear beide kanten gedurende ongeveer 60 seconden, en je bent klaar om je steak te eten.

goed oud rundvlees voor de overwinning! Dit sappige, smakelijke, hartige vlees is een all-rounder die het goed formeel werkt en is een geweldig gezelschapsvoedsel. Je kunt er niet echt mis mee gaan; Kook het voor een klein familiediner of de grootste gebeurtenissen; Het is altijd het begin van de show. Rundvlees houdt een speciale plaats in al onze harten van het vleesliefhebbers.

kun je rosbief in de magnetron opwarmen?

Ja, dat kan! Snijd het rundvlees in hapklare stukjes en plaats ze in een magnetronveilige gerecht. Giet dan een beetje water of sap in het gerecht en bedek het met een lidkoek gedurende 3 minuten in de magnetron. Neem het gerecht naar buiten, roer het en knoop het dan 1 1/2 minuten op hoog vermogen.

Hoe opwarg je rundvlees zonder het uit te drogen?

de beste manier om uw rundvleeshaas te verwarmen bevindt zich in een oven. Doe dit door de oven voor te spelen tot 350F en het inpakken van elk plakje rundvleeshaas in aluminiumfolie, maar niet te strak. Plaats de verpakte stukken direct op het ovenrek en voorverwarm gedurende 10-15 minuten.

Hoe opwarg je rundvleeshaas zonder het te koken?

er zijn een paar methoden om uw rundvlees de volgende dag opnieuw te verwarmen zonder het uit te drogen of zijn textuur te verpesten. Eén punt dat moet worden herinnerd, is dat overgebleven vlees meestal het beste smaakt als het opnieuw wordt opgewarmd nadat hij bij kamertemperatuur is weggelaten, dus laat het vlees uit de koelkast 10 minuten voordat u het begint te verwarmen.

ik heb eindelijk een manier gevonden om overgebleven biefstuk te verharmen die bijna net zo perfect blijkt als wanneer je het in het restaurant hebt besteld! Het is altijd zo -teleurstelling om af en toe een lekker diner te hebben en deze prachtige biefstuk of prime rib te hebben die je gewoon niet kunt afmaken om het naar huis te brengen en de rehvereatnot zo geweldig te maken!

Koken Tricks How to Make Cheese Last Longer Fresh Recept

Niet alle kazen worden bewaard in de dezelfde manier en dat is de reden waarom vandaag de dag gaan we het segment van de manieren om het behoud van een kaas, afhankelijk van het soort kaas dat

Uus täna

Kun je plastic tupperware bevriezen Wat moet je ECO-gezinsleven vermijden

Kun je plastic tupperware bevriezen Wat moet je ECO-gezinsleven vermijden

Niet alle kazen worden op dezelfde manier bewaard en daarom gaan we vandaag de manieren om een ​​kaas te behouden, afhankelijk van het type kaas dat

Kom meer te weten
Wholegrain bananenbrood

Wholegrain bananenbrood

Deze courginebananenbroodmuffins zijn een geweldige manier om in je portie van fruit en groenten in één te komen, en het helpt ook dat ze ongelooflijk heerlijk zijn.

Kom meer te weten
Slow Cooker Pork Tacos

Slow Cooker Pork Tacos

Crunchy, Craveworthy Ground Beef Taco's zijn nog beter wanneer je ze vanuit het kras maakt, de premade kruidenpakketten met dit gemakkelijke, vers recept.

Kom meer te weten
Zweep iets speciaals met koffie-siroop, essentie en poeder

Zweep iets speciaals met koffie-siroop, essentie en poeder

Koffie-siroops zorgen voor een heerlijke toevoeging aan uw keukenkast en ze kunnen in een hele reeks manieren worden gebruikt. Van het toevoegen van het in je warme koffie en ijskoude

Kom meer te weten
How Can Crushed Tomaten van de Easy Way

How Can Crushed Tomaten van de Easy Way

LowSodium Canning. Conserven zijn vaak hoog in natrium, maar door het inblikken thuis bent, kunt u verminderen of volledig te elimineren zout. In de meeste ingeblikt voedsel, zouten enige doel is het seizoen het eten, niet te behouden. Inblikken doesnt verbetering van de kwaliteit van de producten echter, dus begin met verse, hoogwaardige ...

Kom meer te weten
Captain Morgans gekruid rum pompoen taart recept voedsel. om

Captain Morgans gekruid rum pompoen taart recept voedsel. om

1. Oz Captain Morgan Origineel Gekruid Rum 3 OZ Pumpkin Bier 1 Oz Ginger Bier combineert ingrediënten in een hoog glas gevuld met ijs. Roeren. Garneer met een clementine.

Kom meer te weten
Toffee Apple Brownies Canned Food UK

Toffee Apple Brownies Canned Food UK

Smakelijke cheesecake brownies met karamel appels. Veganist, snel gemakkelijk te maken, deze glutenvrije brownies komen vochtig en zoet uit zonder toegevoegde verfijnde suiker.

Kom meer te weten
Caramel Apple Cocktail Recept door Jason Williams

Caramel Apple Cocktail Recept door Jason Williams

Caramel Apple Shots zijn een gemakkelijk herfstschot recept gemaakt met karamel wodka, appelcider, zure appelmixer en karamelsaus.

Kom meer te weten
Chocoladecake met karamel Buttercream Ricardo

Chocoladecake met karamel Buttercream Ricardo

Rumscented chocoladetaart gevuld met caramel fudge, mat met karamel botercream, en gegarneerd met chocolade ganache.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Leer de geschiedenis van een Latijnsamerikaanse klassieker die de hele weg teruggaat naar het Romeinse rijk.

Kom meer te weten
Starbucks Menu samen met de prijzen en Uren

Starbucks Menu samen met de prijzen en Uren

Het is moeilijk om een ​​wereld van blended koude koffie voorstellen zonder dromen over een zoete Starbucks Caramel Frappuccino met ijs chips rondzweven.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.