How To Make Coffee At Home

8 stappen om de perfecte brouwen pour over koffie

Koffie zaden zijn over het algemeen geplant in grote bedden inshaded kwekerijen. De zaailingen zal regelmatig worden gedrenkt en beschut tegen fel zonlicht tot ze stevig genoeg zijn om permanent geplant. Het planten vindt vaak plaats tijdens het natte seizoen, zodat de grond vochtig blijft, terwijl de wortels zich op overtuigende wijze.

In de meeste landen, het gewas wordt met de hand geplukt in een arbeidsintensief en moeilijk proces, maar in landen als Brazilië, waar de landscape is relatief vlak en de koffie velden immense, het proces heeft is gemechaniseerd. Of het nu met de hand of machinaal, wordt alle koffie geoogst in een van twee manieren:

de droge methode is de eeuwenoude methode van de verwerking van koffie, en nog steeds gebruikt in veel landen waar water wordt beperkt. De vers geplukte kersen worden gewoon verspreid op grote oppervlakken te drogen in de zon. Om de kersen uit bederven te voorkomen, worden ze geharkt en draaide de hele dag, daarna bedekt 's nachts of tijdens regen om te voorkomen dat ze nat te worden. Afhankelijk van het weer, kan dit proces voort te zetten voor een aantal weken voor elke partij koffie totdat het vochtgehalte van de kersen daalt tot 11.

De natte methode verwijdert de pulp van de koffiebessen na het oogsten zodat de bonen gedroogd met alleen de hoornschil links. Eerst worden de vers geoogste kersen door een verpulping machine aan de huid en pulp uit de boon te scheiden.

Monsters van diverse partijen en verschillende bonen worden dagelijks geproefd. Koffie niet alleen geanalyseerd om de kenmerken en gebreken te bepalen, maar ook ten behoeve van die verschillende bonen of het creëren van de juiste gebraden. Een deskundige koper kan honderden monsters van koffie per dag te proeven en nog steeds genieten van de subtiele verschillen tussen hen.

Wanneer ze een inwendige temperatuur van ongeveer 400 graden Fahrenheit bereiken, ze beginnen te draaien bruin en de caffeol, een geurige olie opgesloten in de bonen, begint te ontstaan. Dit proces heet pyrolyse ligt in het hart van het roosteren het produceert de smaak en het aroma van de koffie die we drinken. EEN

Na het roosteren, de bonen onmiddellijk, gekoeld door lucht of water. Roosteren is over het algemeen uitgevoerd in de importeren landen, omdat vers gebrande bonen moet de consument te bereiken zo snel mogelijk.

Een groot deel van wat maakt koffie geur en smaak zo complex en lekker is de aanwezigheid van aromatische verbindingen in gebrande koffiebonen. Onmiddellijk na het branden, deze verbindingen beginnen te ontsnappen uit de bonen in een proces genaamd het ontgassen van het nemen van een veel smaak met hen! Na 8 dagen, zal tot 70% van die verbindingen verdwenen zijn. Naarmate de tijd vordert, verlies je meer smaak, en blijven zitten met muffe proeverij koffie. Het malen van koffie zal dit proces sneller gebeuren; het blootstellen van een groter oppervlak van de boon maakt het makkelijker voor de verbindingen om te ontsnappen.

Verschillende brouwmethoden vereisen verschillende malen maten om goede koffie te maken. Maar hoe weet je of je bent met behulp van de juiste maat? Er zijn twee heel eenvoudige manieren om te vertellen: tijd, en smaak. Met onze giet het over recepten, willen we voor de koffie in te gebrouwen ongeveer drie en een halve minuut. Als de koffie te snel brouwt, betekent dit dat de maling was te grof. Als het brouwt te langzaam, betekent dit dat de maling was ook in orde. Bovendien, als een koffie die te zuur smaakt en zuur betekent dit meestal de maling was te grof, en als het smaakt te bitter, betekent dit dat de maling was ook in orde. In het algemeen, espresso vereist een fijne maling, giet-overs en Aeropress vereisen een medium grind, en de Franse Persen vereisen een grof grind. Het aanpassen van uw grind instelling om tijd en smaak brengt u een stap dichter bij heerlijke koffie thuis. Bekijk onze brouwgidsen om meer te weten te komen over de grind-instellingen die we in onze Caffes gebruiken!

Een deel van het plezier van het brouwen koffie experimenteert met verschillende brouwmethoden en verschillende koffie! Je kunt je koffie regelmatig brouwen met een home-druppelaar en hou van de smaak, maar heb je geprobeerd met een aeropress of een Franse pers? Misschien je een grote fan, onze huismix voor zijn chocolade en bloemennotities, maar heb je geprobeerd een van onze enkele oorsprong te brouwen, en vergelijken de resultaten? Hoe zit het met het gebruik van een paar extra gram koffie voor je ochtendbeker en het verschil proeven? Er zijn een hoop manieren om met koffie te experimenteren, en elk van hen geeft u een beetje meer inzicht in hoe u geniet van uw koffie, en hoe u het beter kunt maken.

bij het maken van een koffiedrank, moet u de dosis droge koffiedesrekken kennen, de hoeveelheid water, de -extractie tijd en het uiteindelijke volume. Al deze factoren zijn gerelateerd en, met espresso, kunt u het watervolume voorlopig negeren.

Terwijl u leert hoe u een espresso kunt maken, gebruikt u deze richtlijnen als een basis, maar als u verder gaat in uw koffiekennis, wees niet bang om te experimenteren. Onthoud: smaak is de sleutel. Dat moment waarop je de espresso drinkt, is het als je weet of je een geweldig schot hebt getrokken. Deze -parameters helpen u om dit te doen, maar ze zijn niet de criteria waarmee klanten hun drankje zullen beoordelen.

tik voorzichtig op de portafilterhandvat op de tampmat om de gemalen koffie gelijkmatig te verspreiden, of als u een gebruik een distributietool hebt. Dit is een zeer belangrijke stap, want het zal ervoor zorgen dat u geen luchtzakken in de koffie hebt. De aanwezigheid van luchtvakken betekent dat water zal kanaliseren, i. . Het zal specifieke routes door de gemalen koffie nemen in plaats van gelijkmatig te verspreiden. Dit betekent op hun beurt dat sommige gronden meer dan anderen zullen extraheren.

Sinds vers geroosterde, derde-golf koffie werd een ding, dus heeft ook de gietomhulp bij het brouwen van koffie. Waarom? Want, samen met andere brouwmethoden die sindsdien zijn ontwikkeld om de smaken te presenteren die voorheen zijn verloren door muf of overgebrande koffie, de giet over koffie-brouwtechniek is gevonden als een van de beste brouwmethoden om elk kenmerk te laten zien â € "Alles van smaak, tot helderheid tot mondgevoel .

Meet de koffie en het water voor hoeveel u wilt brouwen. We raden aan met een 1:17-ratio voor koffie tot water om de een beker te krijgen die niet te sterk is, niet te zwak, maar precies goed. Dat betekent bijvoorbeeld als u een schip van Chemex-type gebruikt, gebruik u 42 gram koffie en ongeveer 700 gram water. Als het resulterende brouwsel te zwak is voor uw smaak, maakt u de verhouding 1:16 of zelfs 1:15 en vice versa indien te sterk.

Zwart Koffie Recept Instant Black Coffee Recept

Onmiddellijke koffie is geweldig als je een pickmeup nodig hebt, maar geen koffiezetapparaat. In tegenstelling tot de gemalen koffie, zijn directe koffieranules gemaakt van gedehydrateerde gebrouwen koffie. Hoewel dit betekent dat je de eigenlijke korrels thuis niet kunt maken, onmiddellijk ...

Uus täna

5 beste manieren om koffie te maken

5 beste manieren om koffie te maken

Voor koffie-enthousiastelingen die een betere kopje Java thuis willen brouwen, is dit een korte gids van 6 populaire handmatige brouwmethoden om te overwegen om uw optimale stijl van koffie te bereiken.

Kom meer te weten
5 Good Morning Coffee Recepten U kunt het gebruik van Pantry Ingrediënten maken

5 Good Morning Coffee Recepten U kunt het gebruik van Pantry Ingrediënten maken

De officiële drank van het Rhode-eiland ... Empas Milk, en Nee, het is niet ijskoffie, precies.

Kom meer te weten
Maak de perfecte cappuccino thuis met of zonder een espressomachine

Maak de perfecte cappuccino thuis met of zonder een espressomachine

Crowdfund Innovaties in Tech and Design voordat ze mainstream gaan en ondernemers ondersteunen die werken om hun dromen tot leven te brengen.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Een simpele drank met een Franse naam, Cafe Au Lait vertaalt naar koffie met melk. Zie hoe je het thuis kunt maken en wat het bij Starbucks heeft genoemd.

Kom meer te weten
Beste onmiddellijke koffie in 2022 Top 10 kiest koffie of buste

Beste onmiddellijke koffie in 2022 Top 10 kiest koffie of buste

Koop NESCAF Zoete en romige originele instant koffiemix 18pack 18 x 19 g van Walmart Canada. Winkel voor meer instantkoffie online beschikbaar bij Walmart. een

Kom meer te weten
Hoe koffie te brouwen zonder een koffiemachine Bikehike

Hoe koffie te brouwen zonder een koffiemachine Bikehike

Een koffiezetapparaat is niet verplicht om koffie te maken. We zweren. Lees hier hoe u 's ochtends een verfrissende beker kunt maken zonder een koffiezetapparaat

Kom meer te weten
12 manieren om je koffiefhout te versterker

12 manieren om je koffiefhout te versterker

Mijn Vietnamese koffierecept met gedetailleerde instructies en foto's. Leer C PH SA te maken, net als hoe mijn vader vroeger in Vietnam.

Kom meer te weten
Hoe melk te schuim zonder een koffiemachine saldo koffie

Hoe melk te schuim zonder een koffiemachine saldo koffie

Kun je melk in een koffiezetapparaat plaatsen Het antwoord is nee, je had geen melk in een koffiezetapparaat geplaatst. Hier waarom, plus alternatieve opties voor het maken van koffie met melk.

Kom meer te weten
How To Brew koffie zonder een koffiezetapparaat 3 manieren Coffee Affection

How To Brew koffie zonder een koffiezetapparaat 3 manieren Coffee Affection

Ontdek drie stepbystep manieren om koffie te maken zonder een koffiezetapparaat.

Kom meer te weten
Aqua genezing

Aqua genezing

Een kopje koffie is eigenlijk 98 procent water. Zorg ervoor dat u water van hoge kwaliteit gebruikt om uw koffie beter te laten smaken

Kom meer te weten
Toegang tot deze pagina is geweigerd.

Toegang tot deze pagina is geweigerd.

Wacht niet op de Local County Fair. Slat op elk gewenst moment een paar zelfgemaakte maïshonden met dit gemakkelijke en heerlijke recept.

Kom meer te weten
Easy Southern Fried Catfish Nuggets Recept Wees hebberig eten waar voedsel tegemoet komt

Easy Southern Fried Catfish Nuggets Recept Wees hebberig eten waar voedsel tegemoet komt

Maïsbeigers helemaal opnieuw. Snel en gemakkelijk, deze maïsbitters zijn een zoete en hartige snack. Gebruik verse zomer maïs of bevroren maïs in deze smakelijke traktaties.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.