IQF Wilde braambessen en bevroren fruit

IQF Wilde braambessen en bevroren fruit

Vroege boeren aarzelden niet om te experimenteren met hun bessen. In 1909 won Henry Perry of Richmond Beach een prijs aan de Alaska-Yukon-Pacific-expositie in Seattle voor zijn enorme Richmond Beauty-aardbei. En op Vashon Island ontwikkelde de Greider-familie de Olympische Berry in de jaren 1920. Deze grote, zachte bes was een kruis van inheemse blackcap-frambozen en de fenomenale bessenhybride van plantenman Luther Burbank een hybride van een hybride. De Berry werd lokaal populair; Frederick & Nelson Department Store kocht hoeveelheden voor zijn speciale desserts. Maar de Tweede Wereldoorlog, met zijn arbeid tekorten , beweerden de familieboerderij en de Olympische bes vervaagde. Rumor heeft het dat sommige overblijfselen te vinden zijn op Vashon en Maury Eilanden.

De metropool van Bellevue, over Lake Washington uit Seattle, was ooit een agrarisch landschap in overvloed in kleine familieboerderijen. Veel van deze werden door Japanners gerund, zoveel dat de jonge stad soms de stigmatiserende naam JAP-stad kreeg. In feite werden de Japanse landbouwbedrijven gevonden in de Eastside, van de Lakeshore in Yarrow Bay, Jachtpunt, Medina en Newport, naar Mercer Slough en Oost tot Lake Sammamish en Redmond.

Aardbeien werd de oogst van de keuze voor deze immigranten, hoewel vaak langs andere gewassengroenten, kasbloemen en hulst - in een seizoensrotatie. De berry-velden werden geplant waar eens maagdelijk hout had gestaan. Inderdaad, Japanse mannen werden in eerste instantie vaak ingehuurd om het opgelegde land te duiden voor landbouw, een gevaarlijke en back-breaking baan. Vroeg op de bessen werden door het meer gefereerd aan distributeurs in Seattle. Later profiteerden boeren van nieuwe gekoelde treinwagons om bessen en andere gewassen naar het oosten te verzenden. Een groep ondernemende Japanse boeren vormde de Bellevue Groente Growers Association in 1932, kocht een railwagen die kan worden gebruikt voor koud transport met de toevoeging van ijschip-isolatie en een magazijn instelt naast een noordelijke Pacific Railroad Siding.

de effecten van de oorlog waren niet beperkt tot Bellevue. Japanse boeren in heel Puget-geluid verloren hun huizen en levensonderhoud. Verplaatsing in veel gevallen kwam vlak voor de vroege zomer-aardbeioogst; Met veel jonge blanke mannen die nu in de strijdkrachten of in oorlogsindustrieën dienen, was het tekort aan landbouwarbeid acuut. Met federale goedkeuring stapten Filippino's en Italiaanse Amerikanen binnen om enkele boerderijen te beheren. EW van de ontheemde Japanners keerde na de oorlog terug naar hun boerderijen. Zoals gebeurde op de Eastside, aten de ontwikkeling en industrialisatie van naoorlogse behuizing op landbouwgrond in de binnenvalen. Berry Farming liep naar het noorden, naar de minderbevolkte Skagit en Whatcom-provincies.

Terwijl de oorlog een tol nam op familieboerderijen, heeft het een boost gegeven aan Thuis tuinieren in de vorm van Victory Gardens. Gezinnen werden aangemoedigd om hun eigen producten te verhogen, waaronder bessen, om landbouwbronnen vrij te maken voor de oorlogsinspanning.

Tijdens de jaren 40 werden bosbessen het dominante gewas in Bellevue. Verschillende Blueberry-boerderijen sprongen omhoog rond de wetlands bij Mercer Slough, Larsen Lake en Pine Lake. Bijna alle boerderijen zijn nu verdwenen uit de sterk verstedelijkte oostkant; De stad Bellevue onderhoudt echter de Mercer Slough Blueberry Farm en de Larsen Lake Blueberry Farm als erfgoedlocaties. De Larsen-site heeft verbindingen met Duitse, Zweedse en Japanse boeren. In de vroege dagen van het gebied pakten homesteaders wilde veenbessen en bosbessen in het wetland.

wat is de ORAC-score? De ORAC-score staat voor zuurstofradicale absorptiecapaciteit. Dit is de standaardlaboratoriumtest in de voedingsmiddelenindustrie om de antioxiderende capaciteit van een voedsel te meten. Het geeft ons een algemene schatting van antioxidanten in voedingsmiddelen. Antioxidanten zijn een groep biochemicaliën die bekend zijn dat ze erg belangrijk zijn voor het menselijke dieet. Duizenden chemicaliën worden beschouwd als antioxidanten, waaronder vitamine C, vitamine E, flavonoïden , anthocyanines en bèta-caroteen onder andere. Talloze medische studies hebben aangetoond dat antioxidanten buitengewoon gunstig zijn bij het bestrijden en voorkomen van dergelijke gewone ziekten als hartziekten, maculaire degeneratie, kanker, diabetes, veroudering en meer.

Hoeveel kopjes bessen zijn er in 3 lbs? 3 lbs is appx. 10 tot 12 kopjes bessen afhankelijk van de grootte van de bessen. Kleinere bessen zoals wilde hucklessen, wilde bosbessen en wilde lingonberries zijn 10 kopjes en grotere bessen zoals wilde braambessen, marionberries of boerenberries zijn 12 kopjes.

waar zijn onze bessen geoogst? De meeste van onze wilde bessen zijn allemaal vast in de bergen rond de prachtige Pacific Northwest. We hebben bessen uit Washington, Idaho, Alaska en Canada. Onze pickers kopen vergunningen uit de U.. Bosservice en hebben hun eigen geheime bessenpatches waar ze van werken. We hebben ook een handvol selecterende bessen geoogst uit Europa.

Wat is het verschil tussen huckleberries en bosbessen? Wilde hucklebranden en wilde bosbessen komen uit dezelfde familie, maar zijn een heel andere bes. Wilde hucklebries groeien momenteel alleen in het wild en worden nog niet commercieel op een boerderij geoogst. Wilde hucklebries hebben een veel levendige smaak dan een bosbes. Een bosbes heeft altijd meer blauwachtige kleuren waar bosblessen een meer zwarte, paarse en rode hints bezitten. Huckleberries hebben ook 10 kleine zaden waar als Blueberry veel kleine zaden heeft. De binnenste lef van een bosbes is ook witachtig in kleur, terwijl de huckleberry altijd blauwachtig is in kleur.

Hoe zijn onze bessen verzonden? De meeste van onze bevroren producten worden verzonden in composteerbare koelers met droogijs. We verpakken onze bestellingen met de meest innovatieve methoden om ze bevroren te houden en ze moeten voor de 3 dagen bevroren blijven. We hebben onze methoden geprobeerd en getest gedurende meer dan 10 jaar en garanderen ze om bevroren aan te komen.

Wat is het verschil tussen een rode en blauwe huckleberry? De Blue Huckleberry is een veel zoetere bes die wordt gebruikt voor pastei, ijs-toppings, muffins, enz. De rode huckleberry is een veel tarterbes die geweldig is als een topping op vis of ander vlees.

wat betekent IQF? IQF staan ​​voor individueel ingevroren kwaliteit. Dit betekent dat we elke bes individueel bevriezen voordat ze ze verpakken, zodat ze niet samen klonteren. Dit laat de bessen gemakkelijk workbaar om zoveel of weinigen te nemen als je wilt in één keer.

wat is inbegrepen in onze verse chef-kokpaddestoelenmix? Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Onze koks paddestoel mix is ​​een variëteit pak seizoen verse champignons die al Inclusief 3 of meer van de volgende champignons: Gouden Cantharellen, Morels, Black Trompet, Porcini, Shiitake, Oyster, Lions Mane, Pioppini of Hedgehog. Een geweldige manier om alle wilde en biologische paddenstoelen te proeven die de Pacific Northwest te bieden heeft!

Hoe kan ik mijn pakket volgen? Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail met een trackingnummer op de dag dat uw bestelling is verzonden. Hiermee kunt u het pakket op elk gewenst moment bijhouden tot levering.

Wat gebeurt er als er een scheepvaartprobleem is? Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Als er een verzendkosten is en uw pakket wordt verkleisd of laat afgeleverd en uw pakket ontdooid is, neemt u foto's en meldt u ons binnen 48 uur. Het beste nummer om te bellen is 866 945 3232 of u kunt ons e-mailen bij TheBearnwwwildfoods. om.

bevroren fruit leverancier IQF Fruitâ

niet zo veerkrachtig als bosbessen, lingonberries, aalbessen en crowberries, leden van de familie Raspberries, salmonberries en braambessen profiteren van een beetje TLC, vooral als we mooi uitziend fruit willen voor het afronden van de toplaag van pastei of naar in staat zijn om individuele bessen toe te voegen aan ons ontbijtgranen of salades. Dus voor ons zijn het kleine beetje extra moeite waard om de bessen op een bakplaat te regelen die is gevoerd met perkamentpapier en om ze te snellen. Zodra ze zijn bevroren vaste stof, blijft de vruchten gescheiden en is het stevig genoeg om bestand te zijn tegen vacuümverpakking zonder klonteren. Het resultaat is kleine zakken met individuele bessen van de gastronomische kwaliteit, hun smaak intensiveerde daadwerkelijk door het vriesproces.

Øμاøø¨ اù ...ªªœø§ø² اûœù † Ø³Ø ± ùûœø³ ù ‡ سªªªœø Ø Ø ù ù Ø Ø Ø ù ا Ø ° ± اûœ Ú © س ° اø · Ù "اøøø§ªª بûœø'ØªØ ± ûœø§ Ø®Ø ± ûœœ ø ù اø³ ª ù Ø Ø§ø ... ù † ù ‡ ب§ Ø'Ø ± Ú © ت Ø ± ± ± ÙØ ± ù¾Ø§ø ± Ø Ø Øªª ... اø³ ØاØμù "ù ù ù ... اûœûœø¯.

Verse Huckleberries Aredone voor het seizoen, maar we blijven IQF Oregon Huckleberries beschikbaar. De Dolgo Russian Crabapples zijn voltooid, maar we hebben wel andere regionale Crabapples beschikbaar. De vijgen zijn vrijwel gedaan: de enige vijgen die er zijn zijn middledige kwaliteit en duur.

een herinnering: eerste van het seizoen verse yuzu, satsuma mandarijnen & vinger limes van Rising C ranch zijn hier. Tijd om SomeFresh Yuzu Kosho aan te sluiten: bekijk ons ​​diepgaande artikel op hun citrus en word geïnspireerd. Een woord over citrusseizoen: zoals Apple and Stone Fruit Season, verschillende variëteiten rijpen op verschillende tijdstippen: Yuzu is bijvoorbeeld nu beschikbaar, maar zal het altijd het hele seizoen duren, maar krijg het daarom als je kunt. Dit geldt met name waar met heirloom variëteit gewassen die niet commercieel populair zijn: ze zijn niet geïndustrialiseerd en daarom eenvoudig.

dit zijn wilde hucklessen van de kust van Oregon. Als u denkt dat bosbessen geen smaak zijn, is hier uw antwoord. Paar met spelvlees en gevogelte of als een sterpannekoek garnituur, heeft hun korte seizoen ze betreurend zeldzaam. IQF-verwerking heeft een volledig aanvaardbaar bevroren alternatief opgeleverd.

Hoe maak je de perfecte Ierse kerriesaus voor je chips

Ierse Nachos McCain Gekruide wafel frietjes met Ierse toppingsjack en cheddar kazen, afgebrokkeld spek, tomaten, scallions en een Tangy 1.000 eilanddressing.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Ierse pub kaas recept zijdezacht en geladen met Ierse Cheddar en biermaak. Dit recept van het pubkaas maakt een fantastische snack voor de dag van Saint Patricks.

Kom meer te weten
Ierse Colcannon romige aardappelen en koolrecept voedsel. om

Ierse Colcannon romige aardappelen en koolrecept voedsel. om

Colcannon is een eenvoudig bijgerecht van aardappelpuree en kool, dat is net zo goed met restjes zoals het vers is gemaakt. Troosten en gemakkelijk te maken.

Kom meer te weten
Frijoles Charros Mexicaanse pinto bonen met spek en chilies recept

Frijoles Charros Mexicaanse pinto bonen met spek en chilies recept

Het ideale potluck-gerecht is er een die gemakkelijk in bulk, goedkoop en aangebogen verwarming en opwarming houdt. Frijoles Charros is een superlative potluck gerecht.

Kom meer te weten
Organic Adobo kruiden

Organic Adobo kruiden

Neem een ​​duik in de Caribische Zee als je Spice jouw volgende maaltijd met onze Adobo kruiden. Met dit smakelijke mix van kruiden, nieuw leven inblazen al uw Latijns-Amerikaanse keuken.

Kom meer te weten
Barts All Spice Ground

Barts All Spice Ground

Kijk of McCormick Ground Piment voldoet aan een glutenvrij dieet.

Kom meer te weten
Mensen denken dat het eten van avocado-stenen gezond is, maar zijn ze eigenlijk veilig

Mensen denken dat het eten van avocado-stenen gezond is, maar zijn ze eigenlijk veilig

Hoewel alle avocado's aanvankelijk hetzelfde lijken te zijn, zijn er drie races van avocado's om West Indian, Guatemalaan en Mexicaans te overwegen. Naast deze drie races zijn er ook hybriden en veel verschillende variëteiten die variëren in grootte, vorm en zelfs smaak.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Volledige voedingswaarde-informatie voor Antipasto Salade van Blimpie waaronder calorieën, Weight Watchers punten, ingrediënten en allergenen.

Kom meer te weten
Groene uiengel

Groene uiengel

Een ui met bacteriële zachte rot is een squishy, ​​bruine puinhoop en niet iets dat je wilt eten. Deze infectie kan worden beheerd en zelfs volledig vermeden met goede zorg en culturele praktijken, maar zodra u de tekenen van het ziet, is de behandeling niet effectief. Hier meer informatie.

Kom meer te weten
ELM City Market Wist u dat terwijl Avocados ...

ELM City Market Wist u dat terwijl Avocados ...

Ze zijn groen en ze zijn geweldig in salade, maar betekent dat avocado's groenten zijn

Kom meer te weten
Is een avocado een eenvoudig fruit

Is een avocado een eenvoudig fruit

Bijvoorbeeld, terwijl avocado's in het algemeen worden geclassificeerd als bessen, hebben ze een enkel zaadachtige drupes. Het bestaan ​​van een vlezige endocarp, terwijl klein en lager

Kom meer te weten
Zijn avocado's een stenen fruit uitgelegd

Zijn avocado's een stenen fruit uitgelegd

Het lijkt vreemd dat zoveel van de vruchten die feitelijk bes in hun namen hebben, geen echte bessen zijn, maar botanisch is, het is waar. Het begrijpen van hoe vruchten worden geclassificeerd, kan moeilijk zijn, maar een eenvoudige verklaring kan dingen wissen. Een bes is een eenvoudig fruit dat is ontwikkeld uit de ene bloem die veel zaden heeft

Kom meer te weten
Bang bang kip Pittige, zure en zo heerlijk Borneo Bulletin Online

Bang bang kip Pittige, zure en zo heerlijk Borneo Bulletin Online

Bang Bang Chicken populaire Chinese meeneem die je gemakkelijk thuis kunt maken met slechts een paar essentiële ingrediënten. Bang Bang Kip is een lipsmackingly

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.