Maak de perfecte zelfgemaakte gemengde kruiden

Een momentje...

Deze afgeronde mix van specerijen voegt een wereld van smaak toe in slechts een eenvoudige schok van de fles. Ons gemengde kruidenpoeder is een vakkundig gemengde combinatie van kaneel, koriander, karaway, nootmuskaat en kruidnagels. Kammen Deze kruiden produceert een prachtig gebalanceerde kruiden in de aardse grond Coriander en pittige kruidnagels contrasteert de zoete tonen van kaneel en nootmuskaat. Evenals Verbetering Tropische curries en troostende fruitbuikjes speelt gemengde kruiden een belangrijke rol in seizoensgebonden gelegenheden. Bak het in verse hete kruisbroodjes op Pasen of gebruik het in je kerstkoken, van de kerstpudding zelf naar Italiaanse Biscotti.

Ik denk dat we het allemaal eens zijn dat het ding dat we van het vakantieseizoen het leukst vinden, ja, familietijd, bonding, enzovoort, maar dat een enorm deel van deze tijd is gecentreerd rond heerlijke traditionele gerechten. Het eten is misschien anders op elke tafel in verschillende landen, maar het enige dat we allemaal gemeen hebben, is dat gevoel dat je krijgt wanneer je op een koude decemberdag bent als je een vakantie-dessert voor me eet, het is zelfgemaakt gehakt of een stuk kerstcakes slatherd met boter.

Nou, je hebt gewoon een manier nodig om alle kruiden samen te mengen, kun je het in een kom met een lepel, in een pot die je goed schudt, of zelfs in een blender als je je blender wilt maken om de een of andere reden. Echt, de enige dingen die je nodig hebt, zijn de pre-grondkruiden en dan iets om de mix op te slaan in daarna .

Gebruik de mixwithin 6 maanden om de meeste smaak uit uw kruiden te krijgen. Specerijen verliezen hun smaak op tijd, dus het is het beste om te maken in kleine batches en vaak gebruiken. Gebruik in mychristmas-cakes, kerstpuddingen of myhomemade mincemeewat.

je hebt waarschijnlijk gehoord van piment, maar er is een goede kans dat je niet echt weet wat het is. Zoals de naam al doet vermoeden, is PlusSpice een type specerijen en wordt gemaakt met gedroogde bessen van de tropische pimentdioica-boom. Dit kruid heeft al lang bestaan, en daarom wordt het veel gebruikt in veel verschillende gerechten.

Hoewel het afkomstig is van een tropische boom en te vinden in Midden-Amerika en de West-Indië, behaalde Plusspice echt zijn populariteit in Europa. In de 17e eeuw werd het voor het eerst geïmporteerd in Europa, en dit is toen het begon bekend te zijn als piment. Maar dit legt nog steeds niet uit wat piment is. In deze gids vertelt u u precies wat piment is. Dus, om meer te weten te komen, blijf bij het lezen.

Dus, eerste dingen eerst, laten we eens kijken naar wat piment is. Zoals we hebben gezegd, is Plusspice een specerij die vaak wordt gebruikt bij het koken, en het wordt gemaakt met gedroogde bessen van de Pimento Dioica-boom. Dit is een tropische boom die voor het eerst werd gevonden in het West-Indië en Midden-Amerika.

In de 17e eeuw, toen de invoer erg populair werd, werden deze bessen naar Centraal-Europa verscheept. Het is hier waar alle spice als specerij werd ontwikkeld. Het was ook hier waar piment zijn naam verkregen. In Europa erkenden veel mensen dat pimentbessen veel op kruidnagel, kaneel en nootmuskaat smaakten. Deze kruiden zijn enkele van de meest voorkomende en populaire specerijen die bestaan, dit is waarom deze bessen, en het kruiden gemaakt van de droge versie ervan, bekend werden als piment.

Traditioneel zou piment zijn gevonden in Jamaica, en daarom wordt het ook soms bekend als New Spice en Jamaica Pepper. Allspice is vandaag verkrijgbaar in hele en grondvorm, zodat u het in veel verschillende gerechten kunt gebruiken. Maar laten we iets meer weten over deze plant.

Gedurende deze tijd bezocht hij verschillende Caribische eilanden, maar hij noemde de bessen niet. In plaats daarvan werden deze bessen genoemd door Dr. Diego Chanca, maar ze kregen de naam piment toen ze voor het eerst werden geïmporteerd in Europa.

Evenals wordt gevonden in Jamaica, pimentbessen zijn ook te vinden in andere delen van Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Dit is deels waarom er zoveel verschillende namen zijn geassocieerd met deze installatie. Ondanks deze verschillende namen bestaande, in de westerse wereld, is piment de geaccepteerde naam geworden. Zelfs als het aan de plant een lange weg werd gegeven van waar het voor het eerst werd ontdekt. Dus nu we weten waar ze vandaan komen, laten we erachter komen waar alle allspice van is.

Vanwege de verschillende verschillende smaken die in piment zijn opgenomen, denken veel mensen dat piment gemaakt is met verschillende kruiden. Immers, dit is wat zijn naam en smaak zouden willen voorstellen. Maar dit is niet het geval. Zoals we hebben gezegd, wordt piment gemaakt met bessen van de Pimenta Dioica-boom, en deze bessen zijn nu bekend als PSPice-bessen.

de belangrijkste reden waarom mensen verwachten dat pimentbessen van verschillende kruiden bestaan, is vanwege hun smaak. Pimentbedrijven heeft hints van smaken zoals nootmuskaat, kaneel, kruidnagel en nog veel meer. Dit leidt veel mensen om te geloven dat piment wordt gemaakt door samen een verscheidenheid aan kruiden te mengen. De naam ondersteunt deze theorie verder omdat het impliceert dat alle kruiden samen worden gebruikt om dit kruid te creëren.

Maar zoals we hebben gezegd, is dit niet het geval. Pluspice wordt uitsluitend gemaakt met behulp van pimentbessen, ongeacht welke smaken u zou kunnen identificeren wanneer u het probeert. Deze smaken worden eenvoudig bereikt omdat de allspice-bes erg smaakvol en divers is. WEVE bedekte een aantal van de dingen die piment kan smaken, maar we hebben er niet naar gekeken naar precies waar het naar smaakt. Laten we eens kijken.

De naam Allspice suggereert dat het een mix van andere kruiden is, maar dat is het niet. Pimentkom uit een enkele gedroogde bes, maar het zit vol met smaak. Wanneer u Piment Pimentt, zult u waarschijnlijk ten minste 3 smaken identificeren. Deze smaken staan ​​op de Forefront van dit kruid, en het zijn kruidnagels, nootmuskaat en kaneel. Zoals we hebben gezegd, is het feit dat deze smaken zo voor de hand liggend zijn, waardoor mensen denken dat piment een mengsel is.

maar het is niet. Als je echt aan de smaak denkt, zul je erkennen dat geen van deze smaken precies op dit kruid zijn. Ze smaken allemaal op deze kruiden, maar geen van hen is precies hetzelfde. Dit komt omdat de allspice-bessen vergelijkbare eigenschappen hebben aan de eigenschappen die in deze kruiden worden gevonden, maar ze zijn niet hetzelfde, en dat is wat piment anders maakt. Maar dit is niet de enige smaak die u zou kunnen identificeren wanneer u POORSPICE probeert.

Allspice heeft ook een peperachtig aspect aan zijn smaak. De peperaroma in dit kruid geeft het een echte kick en volledig transformeert de smaak van dit kruid. Als je heel piment hebt, dan is de smaak een stuk sterker. Maar als u het in de grondvorm gebruikt, is de smaak een beetje zwakker. Vanwege de sterke smaak van nootmuskaat, kaneel en kruidnagel in piment, maakt het piment een geschikte vervanger voor deze ingrediënten, daarom is het zo groot.

vanwege de complexiteit van piment- en de uitstekende diversiteit van smaken die het biedt, wordt piment gebruikt in veel verschillende gerechten. Van zoet tot hartige gerechten, pompen worden op veel verschillende manieren gebruikt, en dus is het altijd handig om een ​​fles in de kast te hebben.

Maar als je thuis niet piment hebt, is het niet nodig om in paniek te raken. Gelukkig zijn er vanwege de uiteenlopende smaak van deze specerijen veel verschillende substituten die hiervan kunnen worden gebruikt. Laten we eens kijken naar enkele van de beste substituties voor deze smaakstof.

Als u deze specerijen niet bij de hand hebt, kunt u hiervoor gemengde specerijen gebruiken als vervanging. Maar wees gewaarschuwd, de smaken van gemengde kruiden zijn veel zwakker dan die van piment, dus je krijgt niet hetzelfde effect. Daarom is het altijd het beste om een ​​mengsel van kaneel, nootmuskaat en kruidnagels te gebruiken, indien mogelijk.

Gemengd kruiden omvat pompen in zijn mooie warme, zoete mengsel, maar piment is eenvoudig één ingrediënt dat wordt gebruikt om smaak toe te voegen. Vervang nooit de enige specerijen, piment, voor het gehele mengsel van specerijen opgenomen in gemengde kruiden.

piment is de gedroogde, niet-geripte bes van de mirtepepperboom of pimento, die inkomt uit Jamaica en veel van Midden-Amerika. De bessen worden kort gefermenteerd en vervolgens ingedroogd tot bruin. Vaak vergissen voor een mix van specerijen, piment is een single-ingrediënt kruiden met veel unieke smaak. De naam is afgeleid van het smaakprofiel een mengsel van nootmuskaat, zwarte peper, kaneel en kruidnagel. Niet alle specerijen, maar veel van de meesten impactvol .

Lemonspice bezoeken taartrecept

Joy De Baker maakt een klassiek Betty Crocker-recept voor kruidcake. Deze specerijencake is gemaakt met cacaopoeder en citroenzest in een brood.

Uus täna

Apple Pie Spice Drop Cookies

Apple Pie Spice Drop Cookies

Vind 1000s Triplettested Recepten, deskundige kookadvies van uw favoriete celebrity-koks en de nieuwste voedseltrends

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Een van de fascinerende aspecten van kruiden is de manier waarop ze reizen van hun geboorteland en gebieden van grote productie om populairder te worden op andere plaatsen rond de

Kom meer te weten
Jamaicaanse curry kip recept Jamaicaanse voedingsmiddelen en recepten Authentieke Jamaicaanse recepten en voedingsmiddelen

Jamaicaanse curry kip recept Jamaicaanse voedingsmiddelen en recepten Authentieke Jamaicaanse recepten en voedingsmiddelen

Voor eenvoudige en betrouwbare doorkijkend diners, kip kippendijen in de onmiddellijke pot. De kip kookt snel en het blijft smaakvol en vochtig.

Kom meer te weten
SpiceRoasted Varkenshaas Recept

SpiceRoasted Varkenshaas Recept

Tip Slice 2 van de varkenshaasjes en reserveer de rest voor het maken van Varkenshaas Tacos met Avocado Salsa op een drukke doordeweekse avond. paceSlideshow ...

Kom meer te weten
Garnalenstoofpot met piment

Garnalenstoofpot met piment

Plusk is vergelijkbaar met kruidnagels, kaneel en nootmuskaat. Gehele of grondzaden worden gebruikt in hartige en zoete gerechten in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Kom meer te weten
Zuivelvrije Savory Sausage Jus-recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Zuivelvrije Savory Sausage Jus-recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Deze Almond Gravy is rijk, romig en perfect voor vakantiediners of gewoon wat comfort eten gemakkelijk te bereiden en gemaakt met gezonde ingrediënten.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Draai ingeblikt kaneel broodjes in nextlevel gebakken goederen met deze stiekeme cheats.

Kom meer te weten
Onze plaats Altijd Pan Review Poppie Lady

Onze plaats Altijd Pan Review Poppie Lady

Ik zie tientallen advertenties voor deze dure pan elke dag over het internet en zelfs op tv. Heeft iemand op deze sub deze pan, hoe gaat het ...

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Excuseer mijn scheef schilderij aan de muur ... Y 4yrold ​​Twins Love Suizen in mijn kamer en springen op het bed en slaag er altijd in om het te kloppen om het te kloppen.

Kom meer te weten
Het boek van familietoppen

Het boek van familietoppen

Ik zie tientallen advertenties voor deze dure pan elke dag over het internet en zelfs op tv. Heeft iemand op deze sub deze pan, hoe gaat het ...

Kom meer te weten
Keuken favorieten Elke kok zal dol zijn op Lillie eet en vertelt

Keuken favorieten Elke kok zal dol zijn op Lillie eet en vertelt

De altijd PAN is aangetast om acht stukjes kookgerei te vervangen. Hoewel we niet zeker waren dat we het eens zijn met die claim, vinden we het leuk voor iedereen die op zoek is naar het upgraden van hun antisstickkoekepan. Dit is waarom.

Kom meer te weten
Amaretto Butter Balls

Amaretto Butter Balls

Krijg volledige amaretto bon balls recept ingrediënten, HOWTO-routebeschrijving, calorieën en voedingsbeoordeling. Beoordeel dit AMARETTO Bon Bon Balls Recept met 2 kopjes Vanilla Wafer Crumbs 1 doos, verpletterd, of ik heb ook 12 vanille-wafels en 12 chocoladekoekjes gebruikt, 1 kopje amandelmeel of 1 kopje pecanne maaltijd, ook meel, fijngemalen amandelen of pecannoten genoemd , 1 kopje banketbakkers suiker, 3 eetlepels cacaopoeder, 4 eetlepels lichte graan siroop, 12 kop Amaretto likeur Ik gebruik het merk Disaronno

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.