SweetGreen hoopt dat een gezond hulpmiddel van technologie winstgevendheid zal brengen na IPO

Aandacht vereiste cloudflare

Wanneer je je bedrijf probeert te laten groeien en een specifieke cultuur te bouwen, kan het moeilijk zijn om de juiste kandidaat te vinden en dat proces kan langer duren dan je zou denken, legt hij uit. We vonden het waardevol om de tijd te nemen om te zoeken naar de juiste persoon die eerder iemand had die de vaardigheden hadden en de cultuur past. Je zult meestal nooit spijt hebben om ze te vroeg in dienst te nemen; Je zult gewoon blij zijn dat je ze hebt gevonden.

het eten van je groenten moet Easy en heerlijk zijn. Dat is het premisse achter Sweetgreen, de Quick-Service Restaurant Chain die het best bekend is om een ​​hoorn des overvloeds te bieden van lokaal geproduceerde keuzes langs de open-keukenassemblagelijn.

Door zich te concentreren op zowel smaak als transactionele efficiëntie, heeft SweetGreen 135 miljoen in risicokapitaal van beleggers aangetrokken, waaronder AOLS Steve Case, die de D.-geteeld gezaaide bedrijven beweegt in trendsettingsmarkten zoals San Francisco en Chicago. Het werkt nu meer dan 90 winkels in acht markten. Tegen de hele tijd breidt de restaurantketen verder dan salades, op zoek naar nieuwe, snelle toevallige restaurantconcepten en zakelijke bezorgkansen. Verwacht SweetGreen om nog snellere smaakvolle recepten te bieden.

Salad-Slinging Restaurant Chain SweenGreen is ingesteld om te beginnen met handelen op de New York Stock Exchange Donderdag, na een IPO dat bedrijfsleiders hopen zullen prijs tussen 23 en 25 per aandeel, waardoor het opstarten ongeveer 2. miljard wordt waarderen.

The Washington, D.-gebaseerd bedrijf, dat in 2007 werd opgericht, heeft 140 winkels in 13 staten, waar het meer dan 5.000 mensen in dienst heeft en probeert te tikken in wat het beschrijft als een grove ondergeschikte markt voor snel Eten die ook vers, seizoensgebonden en gezond is.

het bijgewerkte IPO-prospectus, ingediend bij de U.. Securities and Exchange Commission vorige week, laat zien dat het in de komende drie tot vijf jaar na het openen van minimaal 30 nieuwe winkels verdubbelt, het feit dat het nog een winst moet maken.

maar Resterende VN Winstgevend is niet ongebruikelijk voor startups, zelfs vele jaren na een lancering. Sweetgreen-leiders zeggen dat Detail hun plannen niet vertraagt ​​voor een toekomstige toekomst die ze hopen zullen leiden tot winstgevendheid voor de restaurantketen sneller dan later.

In de 39 weken van 2021 tot 26, 2021, had het bedrijf ongeveer 243 miljoen aan inkomsten vastgelegd, wat een significante sprong is van de 161 miljoen aan inkomsten die het in hetzelfde tijdsbestek in 2020 had opgenomen , wanneer het ook 141 miljoen verloren heeft vastgelegd. In 2019, voordat de pandemie arriveerde, zag de startup 274 miljoen aan de omzet voor het hele jaar met 67 miljoen in verliezen.

Die cijfers kwamen de afgelopen weken als een verrassing voor sommigen omdat ze rechtstreeks tegenstrijdig zijn op wat SweetGreen Co-oprichter en CEO Jonathan Neman aan het einde van 2018, toen vertelde Hij beweerde dat het bedrijf de winstgevendheid had bereikt.

maar het doel is om te schalen en te worden winstgevend , het bedrijf zegt in zijn prospectus. Het is er nog niet gekregen vanwege investeringen in operationele efficiëntie en nieuwe technologie die bedoeld is om te helpen bij het automatiseren van veel van zijn processenInclusief de voorbereiding van het voedsel.

Dat omvat zijn september-acquisitie van Boston-gebaseerde Spyce Food Co. Het doel van de acquisitie is om ons voedsel te dienen met nog betere kwaliteit, consistentie en efficiëntie in onze restaurants via automatisering, bedrijf -functionarissen zei in het indienen.

Wij zijn een van een select aantal restaurants die zijn ontworpen met technologie als basis voor alle elementen van onze operaties, het bedrijf heeft toegevoegd. Veel restaurants werden gebouwd op verouderde technologie, en hoewel ze geprobeerd hebben om langzaam aan te passen, geloven wij dat ze een fundamenteel nadeel zijn gezien hun grote erfenis voetafdruk S en historische onderinvesteringen.

In 2019 meldde het restaurant een winstmarge van 16 procent, die in 2020 snel daalde tot 4 procent. Maar die winstmarge heeft vanaf 26 september 20, 2021, en tot 14 procent voor de derde teruggestuurd tot 12 procent alleen.

dat zou kunnen veranderen omdat werknemers beginnen terug te keren naar het kantoor, volgens J. Taughinbaugh, een senior vice-president van investeringen die zich concentreren op retail bij commercieel onroerend goedmakelaar Marcus Millichap. Taughinbaugh is optimistisch dat detailhandelaren, waaronder restaurants zoals SweetGreen die tegemoet komen aan de lunchmenigte, zullen sterker dan ooit in de komende maanden stuiteren, aangezien meer werkgevers beginnen met het terugbrengen van werknemers terug naar kantoren.

veel individuen willen terugkomen en hun collega's bekijken en uit huis komen, hebben die samenwerking in het personeelsbestand, vertelde hij CrunchBase-nieuws. Ik geloof dat diezelfde individuen willen gaan lunchen met hun werkgever, Collega's en lopen het centrum en pak een salade. Ik denk dat je een stuk voetverkeer in deze komende maanden na de feestdagen en restaurants zult zien, denk ik, het gaat heel goed doen.

de investeerders die deze week het meeste uit Sweatgreens IPO kunnen winnen, zijn fidelity, die momenteel bezit 13. Percentage van de companys-klasse een gemeenschappelijke voorraad, en T. Rowe prijs, die is 10 procent.

Hoeveel SHATEgreen-locaties zijn er in de Verenigde Staten?

Er zijn 614 Sweetgreen-locaties in de Verenigde Staten op 16 december 2021. De staat met het grootste aantal Sweetgreen-locaties in de VS is New York, met 147 locaties, die 23 van alle Sweetgreen-locaties in Amerika is.

de SweetGreen-filosofie omvat het gebruik van lokale producten en serveert kwaliteitsvoedsel. We hebben een supply-netwerk van kleine en middelgrote telers gebouwd, van wie we dagelijkse producten ontvangen, en we preppen die ingrediënten in eigen huis vanaf nul, de website van het bedrijf. Elke dag verbinden we echte mensen naar echt eten, ondersteunen we onze gemeenschappen en het creëren van zinvolle relaties met mensen om ons heen. Dit is onze passie en ons doel.

Omdat SweetGreen werkt met lokale boeren naar bronproducten, seizoensgebondenheid speelt een belangrijke rol in menuontwikkeling en wijzigt u tot vijf keer per jaar. De Coconut Grove en Coral Gables-menu's zijn nog steeds in de maak, maar verwachten een opstelling van kenmerkende kommen en salades naast seizoensgebonden aanbod die fruit en groenten uniek zijn voor Zuid-Florida. Prijzen zijn nog niet bevestigd, maar zullen waarschijnlijk op maat zijn met die op andere locaties, met kommen variërend van 11 tot 13.

SweetGreen werd in 2007 in Washington, DC gesticht door drie vrienden van de Universiteit Georgetown, en is sindsdien uitgebreid tot 129 locaties in meer dan een dozijn staten. Een recent New York Timesarticle heeft genoemd dat het bedrijf een loyale volgorde heeft gekweekt tot zijn verse ingrediënten, digitale slimme en scherpe branding, die zich uitstrekt tot het ontwerp van zijn winkels en beroemdheden Partnerships met de wil van Thetennis Star Naomi Osaka.

Optie 1 Gasten kunnen een ticket selecteren in 15 minuten tijdblokken om het restaurant te bekijken en een gratis kom uit het menu in de winkel te bestellen. Gasten moeten de Sweatgreen-app downloaden als het toegangsticket naar het voorbeeldevenement.

Het bedrijf heeft nu meer dan 3.500 werknemers en bijna 100 locaties in acht staten, met plannen om het aantal restaurants in het volgende jaar te verdubbelen. Maar SweetGreen groeit ook verder dan louter fysiek voetafdruk . Van lancering Enterprise Office Delivery en gebruik Blockchain om ingrediënten op te volgen op Unlocking Unicorn Status en het verhogen van meer dan 300 miljoen in de financiering, het bedrijf lijkt meer DNA-strengen met technische startups te delen dan bij hun collega-fast-casual concurrenten.

Sweet Pot Pound Cake Recept

Zoete aardappel voegt een mooie draai toe aan een pondcakecept. Boter, kaneel, zoete aardappelen en pecannoten zorgen voor een vochtige en smaakvolle cake met crunch.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Maak dit meltinyourmouth getrokken varkensvleesrecept in je ricardo elektrische snelkookpan of instant pot.

Kom meer te weten
Slowcooker Sweet and Sour Pork

Slowcooker Sweet and Sour Pork

Krijg Slowcooker Pulled Pork Sandwiches Recept uit Food Network

Kom meer te weten
Zoete en pittige cocacola versnipperde varkensvleesbeten

Zoete en pittige cocacola versnipperde varkensvleesbeten

Dit 3-ingrediënt getrokken varkensvlees heeft een heerlijk smokey en zoete smaak en is een geweldige maaltijd om een ​​menigte te voeden. Serveer het in zachte broodjes met een heerlijke koolsalade.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Banaan Chocolade Quesadilla 1 Diende ingrediënten 2 volkoren tortilla of uw keuze 2 TBSP amandel boter 12 grote banaan 3 stuks penpunt mor Biologische donkere chocolade snacking vierkanten, gehakte 1 eetlepels gehakte walnoten of pecannoten 1TBSP van suiker met kaneelmix-instructies Verspreid notenboter over de tortilla . Bovenkant

Kom meer te weten
Koreaanse witte gestoomde rijstcakes

Koreaanse witte gestoomde rijstcakes

Husik betekent dessert in het Koreaans en verwijst naar het voedsel dat je hebt na een hoofdmaaltijd. Traditioneel zijn seizoensgebonden vruchten favoriete desserts voor Koreanen

Kom meer te weten
Menu

Menu

Zoete rijst Een restaurant in de 2021 Michelin-gids California. Inspecteurs Michelin-inspecteurs, informatie over prijzen, soorten gerechten en openingstijden op de officiële Michelin Gidsen

Kom meer te weten
Karioka Sweet Rice Balls

Karioka Sweet Rice Balls

Ontvang volledige biko Filipijnse zoete rijstrecept ingrediënten, HOWTO-routebeschrijving, calorieën en voedingsbeoordeling. Beoordeel dit biko Filipijns zoete rijstrecept met 4 kopjes zoete rijst kleverige, 4 kopjes water voor het koken van de rijst, 1lb. Bruine suiker, 2 kopjes kokosmelk, 1 fles Jackfruit Langka, gecondenseerde melktopingen, optioneel

Kom meer te weten
Sekihan rode boon plak rijst recept

Sekihan rode boon plak rijst recept

Een goede manier om overgebleven rijst te gebruiken, deze pap is aangenaam zoet en maakt een mooie snack op zichzelf. Of serveer het met zoutgegrilde vis of kip in plaats van gewone rijst.

Kom meer te weten
40 Smakelijke zoete rijstrecepten het voedingsavontuur

40 Smakelijke zoete rijstrecepten het voedingsavontuur

Rijstcake is een chewysweet Chinese traktatie. Leer van het bewijzen van de taart om te stomen. Een traktatie die de lokale bevolking herinnert die opgroeien in Hawaï.

Kom meer te weten
Indonesische pittige Sweet Soja Dipping Saus Sambal Kecap Recept door Nia Hiura

Indonesische pittige Sweet Soja Dipping Saus Sambal Kecap Recept door Nia Hiura

Combineer sojasaus, honing, sesamolie, scallions en sesamzaadjes om een ​​zoete en hartige duik te creëren voor Aziatische inspireerde starters.

Kom meer te weten
Is hoisin-saus hetzelfde als Soja-glazuur weet je pantry

Is hoisin-saus hetzelfde als Soja-glazuur weet je pantry

Voor elke regel is er een uitzondering. Als ik een dollar had voor elke keer dat ik nooit heb gepredikt om de ribben nooit te koken, drijft ik op een jacht in de zee van Siam. Maar hier ben ik in een levendige restaurantcalle ...

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.