De beste karnemelk vervangen om je recepten op te slaan

Hoe buttermilk te maken van effen melk met citroensap of azijn

Goed roeren. Laat dit mengsel instellen tijdens het samenbrengen van de rest van de ingrediënten voor het recept. Het toestaan ​​van de te stellen melk zal het tijd geven om te verdikken. De verzorgde melk moet de consistentie van karnemelk of yoghurt hebben.

ik kan je niet vertellen hoe vaak ik halverwege het recept was, en besefte dat het opgeroepen was voor karnemelk dat ik niet had. Ik ben niet het type GAL die van speciale uitstapjes naar de supermarkt voor één item geniet; Vooral omdat ik weet dat ik uiteindelijk 300 dollar doorbrengt aan dingen die ik nooit wilde kopen.

DIY karnemelk vervangende citroensapmethode

het zuur in karnemelk helpt zuiverheid te bakken, zijn werk in recepten zoals koekjes en pannenkoeken. Om regelmatige melk in die recepten te vervangen, is de meest voorkomende aanpak om eerst een zuurachtig citroensap of azijn in te roert. Hoewel citroen meestal een acceptabele smaak is, geeft u goed toe, goed, het verwachten van de pannenkoeken van azijn.

om een ​​substituut voor karnemelk te maken, wat u ook gebruikt, roer dan de ingrediënten samen en laat ze ongeveer 10 minuten zitten zodat de melk kan worden. Ga dan verder, gebruik het als vervanging voor karnemelk bij bakken. Één kopje echte of vervangende buttermilk = 1 kopje geheel, skim of niet-dikke melk.

Wat doet Buttermilk in het bakken?

Voordat we in vervanging duiken, vraag je je misschien af ​​waarom zoveel bakken recepten noemen voor buttermilkand wat het echt is, hoe dan ook. Simpel gezegd, buttermilk is enigszins zure melk. Traditioneel waarnaar wordt verwezen naar de lichte gefermenteerde vloeistof die achterblijft nadat boter werd gekarnied. Tegenwoordig wordt de meeste buttermilk gekweekt of gemaakt door standaardmelk met melkzuur te combineren. De zure kuiltjes en zakt de melk, het geven van karnemelk zijn onderscheidende, pittige smaak.

dat extra melkzuur één sleutel tot hoe buttermilk functies in bakken. Wanneer de zure karnemelk combineert met bakpoeder, maakt de chemische reactie gebakken goederen op licht en pluizig. De zuurgraad vermindert ook de kracht van gluten in een beslag. Te veel gluten is wat stoere goederen maakt, dus het verminderen van zijn bolwerk is echt een goede zaak in dingen zoals gebak en muffins.

heb een zure room in je koelkast? Je hebt alles wat je nodig hebt om een ​​buttermilk-substituut te maken! Je kunt buttermilk ruilen voor een mengsel van gelijke delen zure room en water, samengevat tot soepel. Zure room is een bijzonder grote vervanger in pannenkoeken of koffietaart.

last but not lees, hier is een buttermilk-substituut voor degenen die zuivel vermijden. Roer het kopje amandelmelk bij ¾ kopje amandelmelk yoghurt op en voeg vervolgens ½ theelepel witte azijn toe aan het mengsel en roer tot grondig gecombineerd. U kunt ook sojamelk en yoghurt gebruiken als u de voorkeur geeft. Deze veganistische buttermilk-substituut vervangt de zuurgraad van gewone karnemelk, maar mist de fosfolipide -emulgatoren aanwezig in zuivel. U krijgt de actie MEEREND , maar niet dezelfde inschrijving.

Buttermilk nodig, maar vergat om het te kopen? Of misschien heb je gewoon een beetje nodig en wil je niet een hele container kopen? Leer hoe je botermilkvervanger kunt maken met ingrediënten die je nu waarschijnlijk in je keuken hebt. Vijf opties, klaar in minuten!

Waarom wordt Buttermilk gebruikt bij het bakken?

Melk en citroensap: meet een karige beker van hele of 2 melk en voeg 1 eetlepel citroensap toe. Roer, laat het dan 10 minuten bij kamertemperatuur zitten. Het zuur uit het citroensap zal de melk iets uitstrommen.

Melk en witte azijn: meet een karige beker van hele of 2% melk en voeg 1 eetlepel witte azijn toe. Roer, laat het dan 10 minuten bij kamertemperatuur zitten. Het zuur uit de azijn zal de melk iets uitstrommen.

Whisk melk in Kefir om het uit te dunnen aan de consistentie van de karnemelk. Dit duurt meestal slechts ongeveer 1 eetlepel melk per kopje kefir. Pas afhankelijk van de consistentie van Kefir. Gebruik onmiddellijk.

Als een recept sterk afhankelijk is op karnemelk voor smaak, textuur en opkomst, is het waarschijnlijk het beste om echte karnemelk te kopen. Dat gezegd hebbende, kunnen deze butermilk-substituten worden gebruikt in veel recepten met succes.

wat is buttermilk? Â Buttermilk is een enigszins zure melk. Â De zuurheid van karnemelk komt uit zuren in de melk, met name melkzuur. Omdat de eiwitten in karnemelk gesmeld zijn, is karnemelk iets dikker dan gewone melk, maar niet zo dik als crème. Â Buttermilk is ook meestal veel lager in vet dan gewone melk en room.

gekweekte karnemelk, zoals het in de Verenigde Staten wordt genoemd, is deze dagen een gepasteuriseerd melkproduct. Een cultuur van melkzuurbacteriën wordt toegevoegd aan vetarme melk om de melk te stammen en te zuren. Veel zuivels voegen ook kleine geel gekleurde vlekjes boter toe om te simuleren, goed. karnemelk.

Buttermilk is een belangrijk onderdeel van het bakken. De zure melk in combinatie met baking soda in een recept is een bakkersdroom. Het helpt bij het toevoegen van een lichtheid en tederheid aan gebakken traktaties. Bij het bakken van soda wordt gecombineerd met de melkzuren van karnemelk, neutraliseert het zuur de metalen smaak van natrium carbonaat . We spraken over deze diepgaande in bakken 101: het verschil tussen bakpoeder en bakpoeder.

Voeg in een 1-cup meetbeker 1 eetlepel vers citroensap toe. Top het citroensap met skim, vetarm of volle melk. Roer en laat twee minuten zitten. Na twee minuten is uw melk zowel zuur als gehuwd. Als u 2 koppen karnemelk nodig hebt, voegt u 1 eetlepel plus 1 theelepel citroensap of azijn aan de melk toe. Twee eetlepels zijn niet nodig.

beeld dit: je bent helemaal klaar om een ​​batch pannenkoeken te maken, alleen om te ontdekken dat er geen karnemelk in de koelkast is. Moet je je ontbijtplannen schrukken? Niet zo snel! Het is gemakkelijk om een ​​ overtuigend te maken substituut voor karnemelk met ingrediënten die u waarschijnlijk al in uw keuken hebt.

als je van plan bent om kip in karnemelk te pakken, om het te bakken of te roosteren, je hebt geluk dat je verdunde yoghurt of zure melk kunt gebruiken. Voor de beste Kies melding smaak, kies voor een karige kopje melk met 1 eetlepel verse citroensap en voeg vervolgens kruiden toevoegen zoals zout, vers gemalen peper, paprika en fijngehakte vers knoflook of een scheutje knoflookpoeder.

Iedereen is in dit dilemma ingaan: een recept roept op tot een kwart kopje karnemelk, maar u hebt geen bij de hand. Moet je snel naar de supermarkt maken voor dat ene item? En als je naar buiten gaat en een kwart van de karnemelk koopt, hoe ga je dan op wat er nog over is? We hebben goed nieuws: u kunt uw eigen buttermilk-substituut met ingrediënten maken die u waarschijnlijk al Lingering in uw koelkast hebt. Dit betekent dat u minder verspilt en geld bespaart. Haal het meeste van algemene ingrediënten zoals melk, yoghurt en azijn om je eigen karnemelk en je pannenkoeken en koekjes te maken, zullen je bedanken.

de eenvoudigste en meest populaire manier om je eigen botermilk-substituut te maken, is met volle melk en iets zuur, zoals vers citroensap of azijn. Voordat u voor een fles bereikt, weet u dat niet alle azijn gelijk is gecreëerd voor dit doel. Blijf weg van sterke of overweldigende azijn zoals balsamico of rode wijn en kies voor iets een beetje milderapple cider, witte wijn, rijst of gedistilleerde witte azijn zijn onze go-to choices. Bij het maken van uw Easy Buttermilk-substituut, gebruik deze snelle verhouding: één kopje melk plus twee eetlepels zuur. Roer het samen en laat het slechts een paar minuten staan ​​om te verdikken. Deze zelfgemaakte karnemelk zal een beetje losser zijn dan de op de winkel gekochte optie, maar heeft uiteindelijk geen invloed op je bakkers.

Glutenvrij Boter Swim Biscuit Recept

Deze zelfgemaakte boter zwemmen koekjes zijn de perfecte combinatie van knapperige buitenkant en zacht en zacht binnenkant.

Uus täna

Canadese botertaartjes

Canadese botertaartjes

Canadese botertaart is een variatie van de traditionele botertaart, probeer deze verbazing in een korst, dank u Canada

Kom meer te weten
De pagina die u hebt aangevraagd, kan niet worden gevonden

De pagina die u hebt aangevraagd, kan niet worden gevonden

Prijzen, Instore Beschikbaarheid en productdetails voor de Gilmours Butterscotch Schnapps 750ml beschikbaar bij een Saskatchewan-slijterij bij u in de buurt.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

De beste schnapps shots recepten op yummy red hot shots, boterbeer jelly shots, butterscotch jello shots

Kom meer te weten
Boterachtige tepel

Boterachtige tepel

Buttery Tepel Shot Ingrediënten is niet te groot van een deal om je dieet over te slaan met een glas of een shot van alcohol Buttery Tepel Shot Ingrediënten

Kom meer te weten
In haar eigen handen tegen 0.. een Gratis Sex Spelletjes

In haar eigen handen tegen 0.. een Gratis Sex Spelletjes

Game In haar eigen handen tegen 0.. A. Je neemt de rol van een 21-jarige meisje dat haar leven zonder spijt nu. Maar het was niet altijd zo. Maar nu wil ze al haar seksualiteit en fantasieën te onderzoeken om het te laten gebeuren in het echte leven. Maar toch regelt ze alles en is de baas van haar leven.

Kom meer te weten
Buzzballz Ushers in vakantiegeest met nieuwe seizoensgebonden eierlijke smaak

Buzzballz Ushers in vakantiegeest met nieuwe seizoensgebonden eierlijke smaak

Solliciteer voor de taak in Warehouse Associate in Carrollton, TX. Bekijk de functiebeschrijving, verantwoordelijkheden en kwalificaties voor deze functie. Onderzoekssalaris, bedrijfsinformatie, loopbaanpaden en topvaardigheden voor magazijnassociëren

Kom meer te weten
Mushroom Kool Dumplings met geroosterde Bok Choy Basmati Rice

Mushroom Kool Dumplings met geroosterde Bok Choy Basmati Rice

Geniet van deze Savoye kool en varkensvlees dumplings voor een heerlijk alternatief voor conventionele dumplings. Voor deze savooikool en varkensvlees dumplings recept en nog veel meer bezoek Tesco Real Food vandaag online.

Kom meer te weten
Leek Fritters Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Leek Fritters Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Donna Hay keuken gereedschap, huishoudelijke artikelen, boeken en bakken mixen. Snel en eenvoudig diner of decadent dessert recepten voor elke gelegenheid.

Kom meer te weten
Rode aardappel, kool, bacon Gruyre Gratin Recept FineCooking

Rode aardappel, kool, bacon Gruyre Gratin Recept FineCooking

Dit uiterst smakelijke gerecht maakt een groot glutenvrij Lasagna-substituut.

Kom meer te weten
47 Gemakkelijke en smakelijke koolnoedels en worstrecepten door thuiskoks

47 Gemakkelijke en smakelijke koolnoedels en worstrecepten door thuiskoks

Koolnoedels en Kielbasa-recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Toegang tot deze pagina is geweigerd.

Toegang tot deze pagina is geweigerd.

Haluski is gemaakt met slechts vier ingrediënten en is geweldig met zure room of kwark en is een perfecte compliment voor worst of kielbasa.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.