Deze voedingsmiddelen duren voor altijd in uw voorraadkast

Voedingsmiddelen die nooit gemeenschappelijke keukenvoeding verlopen die nooit verlopen

Wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Ik probeer voedselverspilling te verminderen waar ik ook kan, wat betekent om te worden georganiseerd met een boodschappenlijst en menuplan, zodat ik alleen koop wat ik nodig heb en zal gebruiken. Het helpt me ook geld te besparen. Maar ik ben ook menselijk. Er lijkt altijd iets te zijn dat achterblijft in de diepten van de koelkast, om te vergeten tot nadat het verloopt. Maar wat betekent dat echt? Kan eten een dag goed en slecht de volgende is? Nou, zoals het blijkt, is het niet zo eenvoudig. Hier zijn verschillende voedingsmiddelen waar u het gebruik van het nummer op het pakket in principe kunt negeren en nog steeds veilig kunt eten.

een fan favoriet voor koffie, verdikkende soepen of een geïmproviseerde romige pastasaus, ik heb altijd een zware room bij de hand. Het moeilijke deel is, ik gebruik meestal slechts een paar eetlepels tegelijk. Geen zorgen, zware room kan overal van één tot drie weken verder gaan dan de vervaldatum. Het is belangrijk op te merken dat geopende zware crème een veel kortere houdbaarheid heeft dan ongeopende crème, dus een plan hebben om het te gebruiken als het eenmaal is geopend. Dus gooi het niet automatisch op basis van de datum, maak in plaats daarvan een aantal romige kip champignons recept.

ik ben een kaasliefhebber. een herhaalde overtreder van het eten van het ver buiten de gebruiksdag. Voorbij mijn anekdotische bewijs van volledig prima zijn, kan kaas worden gekoeld voor een paar weken voor zachte kaas en tot vier maanden voor harde kazen. Als je harde kaas een schimmel aan de buitenkant heeft, knip het af en zijn de andere delen van de kaas veilig om te eten. Als zacht, geraspte of geraspte kaas beschimmeld wordt, wil je het hele ding gooien. Nadat kazen worden geopend, neemt hun houdbaarheid aanzienlijk af. Zorg ervoor dat u geopende kazen in nauw verzegelde containers bijhouden.

ik koop meestal een grote container van gewone Griekse yoghurt om voor iets te gebruiken van een parfait naar een zure roomvervanging. Het kan overal van één tot drie weken voorbij zijn gebruik duren. Controleer op schimmelgroei, uit het plaatsen van geur of ongebruikelijke smaak om je af te geven als het tijd is om te gooien. Misschien wil je ook kleinere containers kopenâ € ", hoewel ze niet zo goed zijn voor het milieu, het kan je helpen om afval te verminderen.

Proberen om de houdbaarheid te verlengen, wordt niet aanbevolen voor vers bakkerijbrood, maar de conserveringsmiddelen in verpakte bagels en brood laten het toe om één tot twee weken te duren dan de datum van het gebruik kopen indien gekoeld. Houd gewoon een oogwenk in de gaten of een knapperige, muffe textuur. Ze kunnen tot 6 maanden duren in de vriezer, mijn geprefereerde methode voor opslag voor gebakken goederen.

Als u op mij bent en droge korrels uit het bulkgedeelte wilt, hebt u misschien niet eens de minste aanwijzing van wanneer uw rijst of pasta afloopt. Gelukkig is het niet iets waar je nu zorgen te maken. Gedroogde pasta kan één tot twee jaar duren terwijl droge rijst goed is voor vier tot vijf jaar. Het beste wat je kunt doen met je granen is eerst in, eerst uit. Betekenis Bereik voor je oudere doos pasta of rijst voordat je gaat graven in de nieuwe. Dat zal je helpen vermijden te voorkomen dat je vijfjarige rijst in de achterkant van je voorraadkast hebt.

Vervaldatums zijn gewoon een maatstaf van de laatste dag dat een fabrikant stelt voor de kwaliteit van een voedsel, geen maatstaf voor zijn veiligheid. Nu u op de hoogte bent, kunt u stoppen met het weggooien van voedsel om u te helpen afval te verminderen en geld te besparen. Gebruik altijd uw zintuigen en het beste ARREST wanneer Bepalen Als een voedsel goed is om te eten, zullen ze u meer vertellen dan het gebruik op datum op het pakket.

voedingsmiddel eten is een flinke taak op zich. Toen kleeft je op de zorgen over het passen in al je dagelijkse fruit en groenten voordat ze slecht gaan, zodat je een geld niet verspilt, en krijg geen voedselvergiftiging. Kan geen gezond eten hoopvol een pauze vangen?

Hoewel sommige pantry-nietjes, zoals melk of avocado, een nauwlettend oog nodig hebben voordat ze verwennen of rot, anderen die je kunt kopen en vergeten voor, goed, decennia, en ze zullen nog steeds eetbaar zijn als je ze besluit. Klink te goed om waar te zijn? Het is niet. Hier zijn vier voedingsmiddelen die nooit of bijna nooit verlopen.

4. Ongekookte bonen. Wanneer op de juiste manier verpakt in een luchtdichte container en opgeslagen op een koele, droge plaats, kunnen ongekookte bonen tot 30 jaar duren, volgens een Brigham Young University-studie. Onderzoekers ontdekten dat de bonen in de drie decennia een beetje van hun kwaliteit verloren hadden, maar ze waren nog steeds veilig om te eten en hun vermogen om adequate voeding bij te dragen, bleef stabiel. Time Capsule Taco Party, iedereen?

als je binnen gaat zitten, zou je net zo goed genieten van jezelf. Hoewel je misschien de baileys of advocaat wilt gooien, is alles wat 100 alcohol is veilig om de rest van de tijd in feite te consumeren. Oxidatie kan de smaak veranderen, maar het effect zal hetzelfde zijn.

Honing wordt beschouwd als het enige voedsel dat voor altijd kan duren. Archeologen die oude Egyptische graven graven, hebben vaak iets onverwachts gevonden onder de Graven-artefacten: potten van honing, duizenden jaren oud, en toch, ongelooflijk, nog steeds bewaard. Honing heeft ook medicinale doeleinden, het zit vol met antioxidanten en kan worden toegepast topisch om te verbranden. Handig om rond te hebben.

Is er iets dat Apple Cider Vinegar kan niet doen? Naast het aanbieden van een aantal gezondheidsvoordelen, kan het ook voor altijd in uw voorraadkast blijven. Het is niet alleen Apple Cider Azijn waar je echter aan kunt hangen. Witte azijn, balsamico-azijn, Raspberry-azijn, rijstwijnazijn en rode wijnazijn hebben ook geen vervaldatums. Vanwege zijn zure aard is azijn zelfbehoud en heeft geen koeling nodig, volgens de Vinegar Institute.

als het gaat om voedsel, heeft elk item een ​​andere houdbaarheid. Hoewel sommige slechts een paar dagen duren, kunnen sommige maanden en zelfs jaren samen. Maar weet je dat er wat voedselproducten zijn die eigenlijk voor altijd kunnen duren? Ja, er zijn bepaalde voedingsmiddelen met een lange houdbaarheid en wanneer ze goed zijn opgeslagen, verwerven ze misschien nooit. Lees verder

de Boody Manufacturers Association en het Food Marketing Institute werken met 25 fabrikanten en retailers naar Standaardiseer het gebruik van slechts twee termen: het beste indien gebruikt door de beste qualityastates aan te geven, en voor < A7> Ofeerbaar Foods, gebruik door de datum te geven waarna het voedsel wordt weggegooid . Het doel is voor alle verpakkingsgoederen om deze labels te hebben in januari 2020. Het is bemoedigend die zij een plan hebben ontwikkeld op basis van de beste beschikbare informatie en hebben zij actief gevraagd om dat plan te adopteren, zegt Roe. Natuurlijk hoopt men altijd dat er meer leden de begeleiding en bijwerkende labels zo snel mogelijk zullen omarmen.

Als u nog steeds niet zeker weet of een product of item de moeite waard is om het label van de datum te besparen, zal een gratis app de USDA-gecreëerde, foodkeeper, u helpen te bepalen hoe snel specifiek itemseveiligheid van haver tot kokosmelk moet worden geconsumeerd als Het is opgeslagen in de pantry of hoe lang het in uw koelkast zal duren zodra het is geopend.

Welk product heeft geen vervaldatum?

Hoewel er expiratiedata op sommige pakketten zijn, kunnen velen veilig worden geconsumeerd. Naast die datum zegt Natalie Stephens, RD in het Ohio State University WEXner Medical Center om over e-mail te drukken. Bevroren voedsel en gedroogde voedingsmiddelen zijn geweldige manieren om voedsel te laten kiezen op hun prime en voorbereid op langdurige opslag.

honing, 100 procent esdoorn siroop, wit, bruin en poedervormige ondersteuning zal geen bacteriële groei ondersteunen, indien goed opgeslagen, zegt Stephens. Zelfs als deze suikers enigszins veranderen in textuur, blijven ze nog steeds veilig.

Een momentje...

Slowcooker op, familie gelukkig. Het is een mooi ding Onze Slowcooker FamilyFavorite Chili is alles wat je zou willen in een maaltijd. Delicious Natuurlijk Genoeg voor acht personen controleren Gemakkelijk Oh, ja. Spraken setitandforgetit, gemakkelijk. Onze Slowcooker familie chili is geweldig op zijn eigen, maar verhoogde met de vers en lekker beleg goto chili die je kent en liefde, zijn onweerstaanbaar. Waren het toevoegen van elke topping onder de zon op onze kom of moeten we zeggen kommen van Slowcooker FamilyFavorite Chili. Dat is hoe we roll

Uus täna

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Een B52-shot is een heerlijk gelaagde drank met koffielikeur, Ierse room en oranje likeur. Maak deze cocktailschutters voor je volgende feest

Kom meer te weten
Beste van Inhin Coffeemaker Free Watch Download vandaagpk

Beste van Inhin Coffeemaker Free Watch Download vandaagpk

Het is het zeldzame gerecht dat echt verandert de manier waarop Amerikanen eten om generaties te komen. Deze 101 gerechten lieten een afdruk achter en informeren hoe we in 2018 eten.

Kom meer te weten
Aardbei freakshake

Aardbei freakshake

Onze verzameling geïnspireerde recepten en decoratietips is ontworpen om u nieuwe ideeën te geven voor creatieve creaties en smakelijke traktaties.

Kom meer te weten
Gemeenschappelijke angsten zonder bewijsmateriaal Antiperspiranten en beha's

Gemeenschappelijke angsten zonder bewijsmateriaal Antiperspiranten en beha's

Een borstprothese is een kunstmatige borstvorm die in uw BH zit om alles of een deel van uw borst te vervangen na het hebben van borstchirurgie.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Onze missie is om de kracht, het vertrouwen en het fysieke en emotionele welzijn van patiënten te herstellen, omgaan met de uitdagingen van borstkanker.

Kom meer te weten
Kankerverzorgingspakketten Een geschenk dat kalmeert

Kankerverzorgingspakketten Een geschenk dat kalmeert

Gespecialiseerde zorgpakketten met een kankerpatiënten behoeften en ongemakken in gedachten. Rust je vriend of familie uit met een kit die is ontworpen voor behulpzame hulp en extra comfort. Geschenkmanden vol rustgevende sideefect-opties en traktaties. Gespecialiseerde geschenken voor straling en chemo-behandelingen. Gratis verzending in Canada.

Kom meer te weten
American Cancer Society Schenking Gift Card

American Cancer Society Schenking Gift Card

Op zoek naar het perfecte cadeau of om een ​​chemo zorgpakket voor een kankerpatiënt in je leven Wij bieden cadeaubonnen op hoeden, sjaals Meer creëren.

Kom meer te weten
Pruiken voor kankerpatiënten Handige sites om naar te kijken

Pruiken voor kankerpatiënten Handige sites om naar te kijken

Van gratis subsidies en beurzen aan kanker zorg pakketten. We hopen binnen deze lijsten van geschenken voor kankerpatiënten je hier iets te vinden ..

Kom meer te weten
Wanneer zijn freestone perziken in het seizoen in South Carolina

Wanneer zijn freestone perziken in het seizoen in South Carolina

PARLEE-boerderijen is een Massachusetts Peach Tree Farm die vanaf begin augustus in het midden september uw eigen perziken biedt.

Kom meer te weten
Een ogenblik alstublieft...

Een ogenblik alstublieft...

Heb je een vraag over Peaches Bekijk onze veelgestelde vragen van de vragen om meer over Peaches te leren.

Kom meer te weten
The Definitive Peach Primer Alles wat u moet weten over Peaches

The Definitive Peach Primer Alles wat u moet weten over Peaches

University of Florida, Institute of Food and Agricultural Sciences Extension outreach is een samenwerkingsverband tussen de staat, federale en provinciale overheden om wetenschappelijke kennis en expertise aan het publiek. De universiteit van Florida UF, samen met Florida AM University FAMU, beheert de Florida Cooperative Extension Dienst.

Kom meer te weten
De ultieme gids voor vriesjam

De ultieme gids voor vriesjam

Zelfgemaakte vriezer Jelly is een perfecte gelei voor de beginnende canner. Het is eenvoudig, heeft geen verwerking nodig en blijft een heel jaar in de vriezer.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.