Een gemakkelijke gids voor hamburgertemperaturen

Vleestemperatuur Grafiek Vleesveiligheid voor de consument

Hoe lang duurt het om bakken te bakken?

gemalen vlees moet altijd worden gekookt tot een veilige minimale interne temperatuur. Cook Aard Beef, varkensvlees, kalfsvlees en lam tot 160 F. Gebruik een voedselthermometer om ervoor te zorgen dat alle gemalen vlees een veilige minimale interne temperatuur heeft bereikt.

Hoe weet je wanneer het grondgedeelte is gekookt?

Cook Aard Beef aan een interne temperatuur van 160 F zoals gemeten met een voedselthermometer. De kleur van gekookt grondgedeelte kan behoorlijk variabel zijn. Bij 160 F kan een veilig gekookte pasteitje bruin, roze of een variatie van bruin of roze uitzien.

heb je olie nodig om te koken rundvlees?

je zou kunnen vragen, waarom vide een hamburger? Het is een van de eenvoudigste voedingsmiddelen om te maken met behulp van traditionele methoden, dus heeft sous vide koken echt iets om naar de tafel te brengen? Nou ja, ja en nee. Voor kleinere hamburgersâ € "Vijf ounces of minder" Ik raad het niet aan. Gewoon het grillen of koken van de hamburger op een bakplaat krijgt u uitstekende resultaten.

maar voor grotere hamburgers, van de zes- tot acht-ounce-assortiment, sous vide cookingis, een prachtige methode om ervoor te zorgen dat uw hamburgers uitkomen met een ongeëvenaarde -niveau van sappigheid elke keer. Net als een biefstuk of een varkenskotelet, gaat een sous vide hamburger door een tweefasig kookproces: een verblijf in een waterbad, gevolgd door het verschijnen in een pan of op een grill.

voor consistente resultaten, raad ik aan Ascaleto te gebruiken, meten het gehalte voor elke hamburger. Zoals hierboven vermeld, profiteren dunnere hamburgers niet veel van sous vide kooktechnieken; Je wilt dikkere hamburgers van zes tot acht gram per stuk om het meeste voordeel te krijgen van het koken van ze sous vide.

een veel betere aanpak is de waterverplaatsingsmethode, een ingenieuze eenvoudige truc die ik voor het eerst van Dave Arnold heb geleerd. In wezen plaatst u uw eten in een plastic ritssluittas, sluit alles, maar de rand van de afdichting, dompel het dan langzaam in water en druk de lucht uit terwijl u de open hoek uit het water voordoet zo lang mogelijk. Zodra je eten bijna volledig ondergedompeld is, zip je het laatste stukje voordat het het waterniveau bereikt. Je wordt achtergelaten met voedsel in een bijna airless tas, maar met heel weinig compressie.

Welke temperatuur moet ik gebruiken om hamburgers te bereiden?

Met de onderdompeling Circulator ingesteld op 120F, zal uw hamburger uit het waterbad komen een mooie rode zeldzame, met een zeer zachte en sappige textuur. Voor sommige mensen kunnen zeldzame hamburgers off-putten vanwege hun zachtheid.

bij 130F komt een hamburger uit het waterbad in het middenbereik. De textuur is volledig stevig aan het centrum, zonder papperig vlees, en nog steeds veel sappig. Medium Burgers hebben de neiging om uit te drogen terwijl je bij de laatste paar bijt bent, omdat vocht tijdens het eten van hen wordt gedrukt.

één kookmethode die u in staat zal stellen om veilig een hamburgereven te dienen bij 140 graden Fahrenheit is de kok- en hold-techniek die schadelijke bacteriën zal elimineren door het proces dat bekend staat als vlees pasteurisatie .

het log-gedeelte verwijst naar alogarithm. n Deze zaak is het de verhouding van niveaus van bacteriën vóór en na het kookproces. Een toename van 1 komt overeen met een vermindering van bacteriën met een factor van 10.

Hoe lang duurt het voordat u het gemalen rundvlees kookt?

Hoe lang naar Cook Aard Beef? Zodra het water een kook heeft bereikt, bedek de pot met een deksel en laat het sudderen. Het zou slechts ongeveer 15 minuten nodig moeten hebben om volledig door te koken. Het vlees zal bruin worden als het klaar is, dus houd het in de gaten.

Welke temperatuur kookt u terreinbiefstuk?

Wachten. Nee niet dat! Niet onyour Grill! Als buitenkoks, denk ik dat we allemaal serieus moeten worden over die nietjes van de grill, de hamburger. Er zijn letterlijk miljoenen manieren die u hamburgers kunt bereiden, elk met verschillende smaakmakers, verschillende toppings, verschillende vulling, maar ze moeten op de juiste manier worden gekookt om te voorkomen dat Foodborne -ziekte en zorg voor alleen de juiste tederheid en sappigheid. Om u te helpen zich voor te bereiden op deze grillmaand, heeft het het thermische beenwerk gedaan, zodat u veilige, smakelijke, indrukwekkende hamburgers voor uw familie en vrienden kunt maken.

de beste manier om je temperatuurdoel te raken bij het grillen van hamburgers is om de kookmethode van twee fasen te gebruiken. De twee-stagemethod betekent het instellen van uw grill met een sectie met een lager hitte en een high-heat-sectie. Je begint je eten op de onverwarmde kant, waardoor alleen de omgevingswarmte van de warme kant kan worden gekookt om het te koken. Wanneer u binnen het bereik van uw gewenste eindtemperatuur komt, beweegt u het vlees naar de harde zijde voor een laatste SEAR. Dit is anders dan de standaardmethode die de meeste mensen gebruiken: brekende hamburgers direct over hoog vuur en koken ze totdat ze klaar zijn.

Waarom koken de hamburgers in twee fasen?

een paar dingen kunnen uit deze grafiek worden verzameld. Ten eerste kunt u zien waar mijn sondethermometer aan het begin in het thermische centrum was. Het verifiëren van het thermale centrum met een thermapen is essentieel voor het juiste koken! En we hebben de positie van de verlof sonde snel ingericht.

Opmerking: er zijn drie belangrijke temperaturen om te onthouden bij het koken van vlees of eieren thuis: eieren en alle gemalen vlees moeten worden gekookt tot 160F; pluimvee en gevogelte tot 165F; en vers vlees steaks, karbonades en gebraden tot 145F.

Of u nu een beginnende of een doorgewinterde kok, u bent zeker om onze tips te waarderen voor het koken van het grondgedeelte. Kopen, koken, opslaan, bevriezen en ontdooien worden allemaal in deze manier uitgelegd hoe het gemalen rundvleesartikel te koken. Zodra u een pakket in de koelkast hebt, bieden onze recepten van de grond Beef u met honderden opties. Wie wil er geen lijst met gehaktbal of gehaktbroodrecepten bij de hand? En hoe zit het met chili, hamburgers en cheeseburgers? Hoe kook je grondgedeelte? Met smaak, natuurlijk!

Kokende grondvlees: een deel van het kennen van het koken van het grondgedeelte is weten hoe dit veilig moet doen. Rond rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees moeten worden gekookt tot een interne temperatuur van 160 ° F, terwijl gemalen kip en Turkije moeten worden gekookt tot een interne temperatuur van 165 ° F. Gebruik voor nauwkeurige resultaten een digitale instant-lees voedselthermometer, het inzetten van het in het midden van vlees. Als het vleesstuk te dun is om van de bovenkant te controleren, steek thermometer zijwaarts in het stuk vlees of hamburger.

Overgebleven gekookte koolrecepten

Love Cabbage Maar haat hoeveel je moet kopen Deze receptengids laat je zien wat je moet doen met overgebleven kool zonder het weg te gooien.

Uus täna

Alternatief voor rundvlees chuckeye gebraden cooks geïllustreerd

Alternatief voor rundvlees chuckeye gebraden cooks geïllustreerd

Sommige lezers hebben moeite gehad met het vinden van Chuckeye Beef Roast. Dus wat is een meer gebruikelijk maar even goed alternatief

Kom meer te weten
29 verrassende manieren om zoete aardappelen kooklicht te gebruiken

29 verrassende manieren om zoete aardappelen kooklicht te gebruiken

Iemand die ik ken, is het maken van een longdistance-beweging niet wilde inpakken van haar pantry-items. Ze vroeg of ik wilde dat haar ingeblikte goederen ik zei, gratis

Kom meer te weten
Hoe krijg je de snaren uit Snow Peas

Hoe krijg je de snaren uit Snow Peas

Als je alleen je lokale Chinese Restaurants-versie van Orange Chicken hebt gehad, je bent voor een traktatie. Deze aansteker, helderder nemen op een klassieker is zo goed, je kunt niet opnieuw bellen.

Kom meer te weten
Winkel, gooi niet, je overgebleven Thanksgiving jus

Winkel, gooi niet, je overgebleven Thanksgiving jus

Leer hoe je jus opnieuw moet ophalen, dus het is niet zoals gelei voor gebakken kip, koekjes en meer. We hebben methoden voor de magnetron en de kachel.

Kom meer te weten
Kidfriendly Meatloaf Cupcakes

Kidfriendly Meatloaf Cupcakes

11 zelfgemaakte recepten voor overgebleven gehaktbrood van het grootste wereldwijde koken community Zie recepten voor Leftover ook gehaktbrood.

Kom meer te weten
Wat te doen met gekristalliseerde honing

Wat te doen met gekristalliseerde honing

Pure ruwe honing kristalliseert, maar dat betekent niet zijn gegaan slecht. U kunt nog steeds eten gekristalliseerde honing, maar heres hoe het te verzachten, zonder verlies van kwaliteit of smaak.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Mam begon me het inblikken op zeer jonge leeftijd. Dit recept werd al snel een persoonlijke favoriet, niet alleen voor mij, maar voor een groep jonge mensen die vroeg dat ik hen te leren kan. Canning gebeitst asperges is nu uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement van gisteren hebben we 70 quarts onze jongste deelnemer was 5 jaar oud.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

De voorouderlijke traditie van brothering voldoet aan technologie, leer hoe je voedende instant pot varkensvlees bouillon te maken Je bouillon FAQ's worden beantwoord

Kom meer te weten
Een gids voor de beste babyrugribben en spare ribben ooit

Een gids voor de beste babyrugribben en spare ribben ooit

De sleutel tot grote BBQ-ribben ligt in de tijd en temperatuur tijdens de kok. Laat je zien hoe je geweldige resultaten rookt spare ribben in een loopfornuis.

Kom meer te weten
Zelfgemaakte butterscotch likeur recept

Zelfgemaakte butterscotch likeur recept

Hier is een zelfgemaakt recept voor butterscotch likeur. Dit is een geweldig cadeau voor die vrienden die genieten van alcoholische dranken. Deze originele recepten kwamen van het web op een site genaamd Floresashideout. om. Het moet 30 dagen genezen, dus zorg ervoor dat je op deze vakanties komt

Kom meer te weten
Winsight boodschappen

Winsight boodschappen

Onredelijke nieuwe SingleServe Cocktail Drank Buzzballz wordt geleverd in een felgekleurde partijballshaped huisdier kan dat onbreekbaar, freezable en leuk zijn.

Kom meer te weten
5 Delicious likeuren voor DieHard Jger Fans

5 Delicious likeuren voor DieHard Jger Fans

Deze griezelige Halloween cocktails zijn perfect voor uw kostuum partij. Probeer deze eenvoudige drank recepten, van alcoholische punch en gekruide Pumpkin Frozen Horchata de Headless Horseman.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.