Groeiende snik erwten in je tuin

Groeiende suiker snap erwten hier is alles wat je moet weten

Sneeuw erwten zijn snel groeiende planten, dus duurt slechts 3-4 weken om dicht bij hun volledige hoogte te bereiken. Ze zullen bloemen laten groeien en dan erwten terwijl ze blijven groeien in hoogte. Dat is het leukste aan Snow Peas, ze zullen doorgaan met het produceren van het hele winterseizoen dat in deze tijd veel erwten produceert.

ik heb veel plezier gehad waardoor een sneeuw erwt tee plas. Je kunt bamboepalen of houten inzetten gebruiken en ze in een cirkel plaatsen. Je kunt dan bedekken met wat kipdraad of string en plant de zaden rond de basis in de cirkel.

Dit is geweldig voor kinderen en kan een geweldige plek zijn om te verbergen en te spelen. Bekijk de video hieronder over het laten groeien van een Sneeuw Pea Tee Pee. Je zou een klimmer op deze vorm kunnen laten groeien, maar erwten werken geweldig.

de eenvoudigste manier om je sneeuw erwten te ondersteunen is met houten of metalen staken en een string. Hamer de staken gewoon in de grond ongeveer 3 voet uit elkaar. Bind vervolgens het string tussen elke inzet in rijen. Laat ongeveer 1 voet ruimte tussen elke rij string en dit geeft je sneeuw erwten de perfecte plek om te klimmen. Misschien wil je een rij string rond 4 centimeter van de grond hebben om je kleine planten iets te geven om op te grijpen.

een andere geweldige manier om sneeuw erwten te laten groeien is om ze een hek te laten groeien. Wire-hekken zijn de beste en fungeren als een kant-en-klare trellis voor je erwten. Als je een houten omheining hebt, kun je wat kippendraad aan de zijkant van je hek hechten, alleen voor erwt groeien en dit aan het einde van het groeiseizoen verwijderen.

Bereid de grond voor, graaf het over en voeg wat gecomposteerde Cow Mest toe. Graaf het in de grond en zorg ervoor dat er geen onkruid zijn. Ze houden van een zonnige ligging, dus vind een mooie, open plek in je tuin. Plant ze 1/2 en inch in de grond en water alleen maar water totdat je ziet dat het zaad begint te ontkiemen uit de grond. Blijf dan vochtig en kijk hoe ze hoog worden.

Dwarf Snow Peas of Bush-variëteiten zijn een geweldige keuze voor kleine ruimtes of voor het groeien met kinderen. Deze kleine Bush Snow Peas zullen de perfecte hoogte zijn voor kinderen om alle erwten gemakkelijk te kunnen bereiken en te plukken. Ze groeien alleen tot ongeveer 2. voeten, dus zijn een geweldige compacte plant voor een kleine ruimte. Sneeuw erwten groeien gemakkelijk, dus geef ze een ga in je tuin.

je kunt absoluut sneeuwen in potten laten groeien, maar zorg ervoor dat je de Bush of Dwarf variëteit krijgt. Als je merkt dat ze nog steeds te lang groeien, gewoon pinch van de tips en het zal ze laten groeien met borstelige en kleine.

Als u de grotere variëteiten in een pot wilt laten groeien, kan u absoluut. Steek gewoon een spel in het midden van de pot en laat ze opgroeien. Je kunt misschien zien dat ze groter worden dat je ze misschien aan de inzet moet binden. Het is het beste om slechts 4 of 5 zaden in een cirkel rond de inzet te plaatsen.

Hoeveel sneeuwwaatsen zullen op planten groeien?

op deze manier kiezen, zal de plant aanmoedigen om er's steeds opnieuw te produceren. Als je een pakje zaden plant, heb je meer dan genoeg voor je familie en zelfs sommigen om met vrienden te delen.

Sweet Peas aan de andere kant, zoete erwten zijn niet eetbaar. Ze worden gekweekt voor hun prachtige, zoet-ruikende bloemen en maken mooie boeketten! Verwar de zoete erwten niet voor snikwaatsen omdat ze giftig zijn !

Lees vervolgens de beschrijvingen van deze zaadvariëteiten zorgvuldig en bekijk hoe geschikt elke variëteit is voor uw specifieke klimaat. Mogelijk kunt u bussen Typen of erwten overwegen die TRELLIS-ondersteuning nodig hebben.

Over het algemeen kunnen er's erwten worden geplant zodra vier tot zes weken vóór uw laatste veervorstdatum. Voor mijn zone 5-tuin, betekent dat dat ik ertoe kan planten in het begin van maart of begin april, afhankelijk van de bodemtemperaturen.

Helaas hebben erwtenplanten een beperkt groeiseizoen. Daarom, om een ​​volle oogst te krijgen voordat de hete zomer je planten uitdroogt, plant ze dan al zo vroeg in de lente als mogelijke whoeve zei Plant Peas door St. Patricks Day zei het goed!

erwten zijn extreem gemakkelijk om te groeien bij HOMEALL die u nodig hebt, is 3 centimeter vruchtbare grond, stokken voor groei-ondersteuning en een wekelijkse toevoer van potash-rijk Meststof . Of u nu wilt beginnen met zaden of zaailingen, heres hoe te planten en oogsten erwt planten:

Ooit opgevallen heb je een schat planten in uw tuin elk jaar? De beste producent of de mooiste bloemen of een die gewoon je gewoon verrast? Groeiende sneeuw erwt planten uit zaad vorig jaar eindigde als mijn favoriete ervaring van alle gewassen we zijn opgegroeid.

Wat sneeuw erwt zaden eruit?

Als u het planten in het begin van het seizoen, kunt u planten Burpeeana Early, Maestro, en Sugar Bon. Voor Mid-seizoenen, kunt u planten Mammoth Melting Suiker en Oregon Sugar Pod. Aan het eind van het seizoen, kunt u planten Wando en wethouder.

Mensen vragen vaak zoals Wanneer moet ik fabriek erwten in Zone 5? Nou, peultjes zijn niet overdreven afhankelijk op de beplanting zone. Het groeit in 3-11 beplantingszones Thea USDA winterhardheid schaal. U kunt zones dan die uit te breiden, maar je kan hebben om meer zorg te doen.

U kunt kijken op de beplanting schema om de planttijd idee op basis van uw planten zone krijgen. Peas sneller groeien als er een goede vocht in de atmosfeer. Maar wees voorzichtig met de te veel natte grond als hij de zaden kunnen beschadigen.

Omdat ze ontkiemen en het beste groeien in koele bodem en lucht temperaturen zijn best te planten erwtenzaden vroeg in het voorjaar, zodra de bodem kan worden gewerkt en bodem temperaturen boven 45F. Plan op het oogsten van erwten voor warm weer. Plant weer in midzomer voor een daling van de oogst in koele regio's, en planten in de herfst voor een winter oogst in warme gebieden. Plant dwergvariëteiten om ruimte te besparen en de productie van vroege oogsten. Plant hoge soorten voor grotere oogsten over een langere periode van tijd.

Erwten zijn geworteld ondiep en Dont goed concurreren met onkruid. Houd de bedden vrij van onkruid in het bijzonder voor de eerste zes weken van de groei. Maar dont cultiveren de grond diep rond de planten uit angst voor het verwonden van de wortels. Houd de grond gelijkmatig vochtig tijdens de vroege groei. Zodra pea wijnstokken zijn begonnen te klimmen, mulch met een organisch materiaal, zoals hooi of stro.

Bush erwten groeien kleine en compactfrom 18 tot 30 inches Talland algemeen gemalen erwten worden beschouwd. Echter, als ze dik zijn gemakkelijker om de pods kiezen als de planten staan. Vandaar dat je kunt bouwen van een eenvoudige trellis die palen en touw gebruikt. Het is misschien niet de mooiste , maar het werkt.

Wat voor soort hout moet ik gebruiken voor een erwt hekwerk?

De hoogte van uw hekwerk zal afhangen van de grootte van de erwt je groeien. Peultjes niet groeien erg lang, zodat de tralies 45 voet lang kunnen zijn, maar de meeste gewone erwten zal een 68 voet lange hekwerk nodig.

Acorn Squash Sausage Bake Knouse Foodservice

Fall Squash is gevuld met worst, ui, rozijnen en kruimels om een ​​hartige schotel te maken.

Uus täna

Eenvoudige en gezonde Salmon Fish Cakes Recept

Eenvoudige en gezonde Salmon Fish Cakes Recept

Deze zelfgemaakte zalm fishcakes zijn gemakkelijk te maken, zonder dat je deze heerlijke zalm fishcakes thuis bij mijn recept kunt bakken.

Kom meer te weten
Ovenbakken zwart gemaakte mahi mahi

Ovenbakken zwart gemaakte mahi mahi

Ovengebakken zwart gemaakte Mahi Mahi is een heerlijk dinerrecept met velpan met verse mahi mahi-filets en een gemakkelijke zelfgemaakte blacking spice-mix.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Kokende ribben is een goede manier om het vlees te melden. Over het algemeen moeten varkensvleesrails-ribben langzaam worden gekookt bij een lage temperatuur om te zorgen voor succulent, zacht vlees.

Kom meer te weten
Louisiana Fish Fry Crawfish, Crab and Shrimp Kook, Starts Walmart.com

Louisiana Fish Fry Crawfish, Crab and Shrimp Kook, Starts Walmart.com

Dit Louisianastyle King Crab Recept is ideaal voor het toppelen van je favoriete pasta's, salades, of meng het zelfs in sommige Mac en kaas voor een nieuwe draai van smaken.

Kom meer te weten
Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Hoe het gemaakte krabben compleet recept, ingrediënten, kooktijd en serveergrootte.

Kom meer te weten
8 manieren om Cook zonder elektriciteit

8 manieren om Cook zonder elektriciteit

Waterzuivering aanleg worden getroffen zo veel worstelen met stroomstoringen en vorst.

Kom meer te weten
Gegrilde gevestigde varkenskoteletten

Gegrilde gevestigde varkenskoteletten

Geweldige gegrilde varkenskoteletten zijn gemakkelijk, smaakvol sappig dat ze 's nachts in Saltwatersugar boord, en bedekt met specerijen voor het grillen.

Kom meer te weten
Gegrilde gevestigde varkenskoteletten

Gegrilde gevestigde varkenskoteletten

Wanneer iemand zegt dat ze niet van gegrilde varkenskoteletten houden, is het waarschijnlijk omdat ze nog nooit iemand hebben gekookt. Zie het geheim van sappige gegrilde varkenskarbonades.

Kom meer te weten
Gegrilde varkenshaas met hoisin geglazuurd en bier pekel

Gegrilde varkenshaas met hoisin geglazuurd en bier pekel

Veel recepten voor varkenslende of varkenshaas zullen je vertellen om ze te pekelen, dus het vlees zal meer zacht en sappig zijn. En veel mensen blijven branden wanneer ze de Sousvide van het varkensvlees voorbereiden, hoewel die kooktechniek al zeker zal zijn dat het varkensvlees teder en sappig zal zijn. En dus ik

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Spaghetti Sauce met Rundergehakt Worst recept Een rode saus te combineren Italiaanse worst en gehakt voor uw favoriete pasta.

Kom meer te weten
Crispy Rundergehakt Taco The Modern Proper

Crispy Rundergehakt Taco The Modern Proper

Check dit heerlijke recept voor Beef Tacos van Weberthe s werelds nummer een autoriteit in grillen.

Kom meer te weten
Houdt bakkende soda gemalen rundvochtig

Houdt bakkende soda gemalen rundvochtig

Een heerlijk klein sausagelike vlees. Geweldig geserveerd als sandwich.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.