Legendarische bezienswaardigheid pastei van North Carolina Chocolate Chess Pie

Schaaktaarten verleden en heden

Buttermilk-taart, ondertussen heeft karnemelk altijd. Zuren, zoals citroensap of azijn, worden ook vaak toegevoegd om het recept nog meer op te fleuren. Cornmeal wordt bijna nooit gebruikt in karnemelk Pieghe alleen verdikkingsmiddel in dit dessert is meel.

Er zijn veel verhalen over hoe Chess Pie zijn naam heeft. Dus welke zijn waar? Het is een mysterie. We weten dat het al geruime tijd bestaat, maar de taarten exacte oorsprong zijn moeilijk te pakken. Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende verhalen rondom zijn naam:

Voor mij is schaaktaart een Oklahoma-taart met duidelijke zuidelijke accenten. Voor de recente taartwedstrijd van NPR begon ik met het familierecept van mijn moeder voor citroenschaaktaart met een variatie geïnspireerd door mijn tante Jane.

Maar natuurlijk gaat Chess Pie veel eerder terug dan mijn grootmoeder Willie. Volgens Food Historian Lynn Olver's FoodTimeline. RG, een theorie is dat het woord schaak waarschijnlijk een corruptie van het woord voor kaas is. De Eggs-Sugar-Butter Combo maakt een custardachtige vulling niet in tegenstelling tot Britse cheesecakes die populair zijn in Amerikaanse koloniale tijden.

Lemon-cheesecakes maken: neem de schil van twee grote lees, kook het erg zacht en bond het dan goed in een mortel, met een kwart van een pond of meer van LAF-suiker, de dooiers van zes eieren, en een halve pond verse boter; Pond een mix al goed samen, leg een bladerdeeg in je Patty-Pans en fileer ze halfvol en bak ze. Oranje cheesecakes zijn niet op dezelfde manier, alleen jij kookt de schil in sleep of drie wateren, om de bitterheid uit te schakelen.

in klassieke huisdesserts van Richard Sax, bevestigt hij de zuidelijke wortels van de schaaktaart. Hij noemt het een panty-taart omdat het gemaakt is van alledaagse ingrediënten. Door zijn taartrecepten te bladeren, vond ik veel neven van Chess â € "Pecan Pie, natuurlijk; de pastei van de esdoorn van New England; evenals azijn-taart, karnemelkaart en anderen.

Bill Neal's Southern Cooking is een ander persoonlijk favoriet kookboek. Daarin merkt Neal op dat in Tennessee, zes of zeven schaaktaarten, gebakken en afgekoeld, op elkaar zijn gestapeld en als een taart gesneden. Als dat niet genoeg was om alle vullingen in je hoofd te laten rinkelen, beveelt hij aan dat een enkele schaaktaart wordt geserveerd met gezoete slagroom of misschien een zoete saus gemaakt met een half dozijn verse perziken.

je kunt mijn schaaktaart maken met allerlei soorten variaties. Ik heb sinaasappelsap en zest gebruikt in plaats van citroen; Met de sinaasappel gearomatiseerde vulling heb ik chocoladeschil op de bodem geplaatst. Gedroogde bessen, zoals cranberries, kersen of bosbessen, zijn ook goed. Peren gepeld en gesneden om in de tartpan uit te ventileren, werken ook. Als je gewoon een beetje fruit gebruikt, krijg je iets dat lijkt op een clafoutis. Veel fruit? Je krijgt een duidelijke fruittaart. Het is een zeer gemakkelijke taart om â € "te maken en omdat ik de processor voor korst en vulling gebruik, is het ook erg snel.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

De bar voldoet aan onze patisserie met onze tweede 2021 special - de single malt chocolade cheesecake Een diepe, donkere Belgische chocoladekaastaart gelaagd met een gladde enkele malt-geïnfundeerde mousse! Deze zal je en de bende de hele nacht lang houden op oudejaarsavond!

een betoverende spin op de originele Turkse delicatesse, een schilferige gelaagde cheesecake met de magie van filo gebak, cheesecake-glazuur, gezoete siroop, pistache en walnoten, met onze Baklava-cheesecake.

een melange van twee populairste smaken - Nutella Aardbeien! Gelaagd met chocoladeponze, mat met nutella en bedekt met heerlijke, verse aardbeien. Deze heerlijke cake mag niet worden gemist.

in westerse culturen, sinds de oudheid. Bruiloften zijn gewoonlijk gevierd met een speciale taart. Oude Romeinse huwelijksceremonies werden afgerond door een cake van tarwe of gerst over het hoofd van de bruiden te breken als n-symbool van geluk. Het pas getrouwde stel aten vervolgens enkele van de kruimels samen. Daarna verzamelden de Huwelijksgasten de resterende kruimels als tokens van veel geluk. Huwelijksgasten werden ook geleverd met snoepjes genaamd Confetti, een zoet mengsel van noten, gedroogde fruit en honeyed amandelen. Anduls van confetti werden over de bruid en bruidegom gedoucht; Inderdaad, het lijkt de gewoonte te zijn geweest om confetti over enthousiast te gooien. Uiteindelijk werd confetti in de vorm van snoep en noten vervangen door rijst, bloemblaadjes of gekleurd papier, en deze nieuwe soorten confetti blijven in veel landen over de hele wereld worden gegooid over onlangs gehuwde paren in veel landen.

In de 17thCentury werd bruidentaart veranderd in bruidcake, de voorganger van de moderne Britse bruidstaart. Cakes die gedroogd fruit en suiker, symbolen van welvaart bevatten, werden geleidelijk de middelste stukjes voor bruiloften. OME Mensen maakten bruidcake in de goedkopere vorm van twee grote gebakjes die samen met aalbessen zijn ingeklemd en met suiker bestrooid. Zeer weinig huizen die op het moment kunnen opscheppen om ovens te hebben, maar dit type gebakjescake kan worden gekookt op een baksteen op de haard.

Later in de 17e eeuw was er een nieuwe ontwikkeling toen het huwelijkscakes in paren begonnen te worden gemaakt, één voor de bruid en een andere voor de bruidegom. Beide taarten waren donkere, zware fruitcakes; De Cake van de bruidegoms was kleiner dan de bruidencake en werd gesneden in kleine vierkanten die in dozen werden geplaatst voor de gasten om mee naar huis te nemen als bruiloftsmemento. Grooms-cakes stormden geleidelijk uit en zijn niet langer deel uit van de Britse bruiloften. De traditie heeft echter een opwekking ondergaan in de Verenigde Staten, waar voor vele jaren de Cake van de bruidegoms als huwelijkscadeau voor gasten heeft gediend. Moderne bruidegoms-cakes worden vaak gevormd en ingericht om de hobby van de grooms te verbeelden, bijvoorbeeld een golfzak, een camera, een schaakbord.

Grooms-cakes waren nooit bedekt met icing, maar bruidcake bedekt met witte ijsvorming leek eerst ergens in het 17e eeuw. Nadat de taart werd gebakken, was het bedekt met een zuivere witte, gladde suikerglazuur met dubbele verfijnde suiker, eiwitten en oranje-bloemwater. Het mengsel werd twee uur geslagen, verspreidde zich vervolgens over de taart en droogde in de oven tot het hard is. Pure White Color was veel gewild voor bruidstaartklauwen omdat witte suikerglazuur betekende dat alleen de beste geraffineerde suiker was gebruikt. Dus een zuivere witte taart was een statussymbool, zoals het de geldende rijkdom wordt weergegeven.

de late jaren 1800 in Groot-Brittannië zag de introductie van een nieuwe traditie, met de eerste winstkoekjes met meerdere tiered. Dit waren indrukwekkend taarten: ze waren zwaar omdat ze met zoveel gedroogde vruchten werden gemaakt en zeer versierd met ijsvorming en verfraaid met suikerbloemen, duiven, hoefijzers en klokken. De eerste multi-tiered cakes omvatten dat bevroren taarten bovenop elkaar worden gestapeld, zoals een opeenvolging van dozen die geleidelijk in grootte afnemen. De cakes van de bovenste niveaus zinken niet in de onderste lagen omdat ze een beetje op elkaar stonden totdat de kers tussen elke cake tijd had gehad om uit te harden. Pas in het begin van het 20thCentury dat de taartballen werden gescheiden en ondersteund door kolommen.

Twintig-Eerste-eeuwse bruiloften zijn groot bedrijf voor de Britten-bruiloftindustrie. Meer dan 300.000 mensen trouwen elk jaar en een bruiloft kan duizenden ponden kosten. Hij kosten van de allerbelangrijkste bruidstaart kunnen honderden ponden zijn, afhankelijk van de dimensie en het ontwerp. Het is interessant om te zien of bruiloftstaarten populair blijven bij bruiloften.

recepten voor schaakachtige pastei dateren terug naar koloniale dagen en zijn zo gevarieerd als de maker, maar delen allemaal een slecht rijke mix van boter, suiker en eieren. Sommigen zijn verdikt met maïsmeel, anderen met meel. Buttermilk, ciderazijn, of citrus mellows vaak de hoogspanningsnoep. PIE-historici blijven verdeeld over de oorsprong van de naam. Sommigen beweren dat het een zuidelijke corruptie is van de Archaïsch Britse kaaspastei, anderen speculeren de suikerbelrende vullingen hadden ongeëvenaarde houdende kwaliteiten bij het opgeslagen in een taart chesâ € "een geventileerde kast met geslagen blikdeuren waar pastei vóór koeling werden opgeslagen. En dan is er het idee dat het Jes 'taart is, samen geroerd in een snuifje met ingrediënten die koks vaak bij de hand hadden en gebakken in schilferige korsten gemaakt met huis-gerenderde reuzel. Onze Pumpkin-Lemon Cream Cheese Chess Pie is gemarmerd met wervelingen van Citrus-gearomatiseerde roomkaas voor een dromerige Thanksgiving-update op een klassieker.

zowel schaaktaart en buttermilk taart zijn zuidelijke traktaties die zullen voldoen aan anyones zoete tand. De pastei hebben vergelijkbare ingrediënten die een zoete vla vullen vormen, dus wat is het verschil? En is er een echt beter dan de andere?

Gardner heeft het meeste succes gevonden met HisbutterMilk Chess Pie, dat hij al meer dan een decennium heeft gebakken en een combinatie van de twee klassieke stijlen. Hat wordt gezegd, schaaktaartrecepten zijn veelzijdig en zuidelijkt zijn niet bang om deze traktatie aan te passen door ingrediënten als geroosterde pecannoten of kaneel aan te voegen. Om echt buiten de doos te stappen, schaakt Pieto je menu.

Als dit uw eerste keer is dat Gardner een schaak of karnemelkaart kookt, beveelt Gardner aan de taart te bakken bij een relatief lage temperatuur, zoals 300 graden, tooching the custard-archivering blijft gladde andsilky en de eieren niet uitheren. Voordat u de taart verwijdert, zorg er dan voor dat de indiening is ingeschakeld, is SetBut Jiggles als een Crème Brulee. Als het voelt alsof je roerei eten wanneer je in de taart bijt, betekent dat de eieren te gaar hebben.

tussen de tijd dat mensen recepten verhandelden over de achterhek en het internet, Kranten Vaak PublishedRecipe Exchange Columns voor lezers. Of mijn moeder, de Richmond Times-Dispatch Ran Trading Secrets, die lezers laten antwoorden op aanvragen Foreverything van Griekse groene bonen om Donuts op te richten. Het lijkt erop dat de kolom deel werd onderdeel van een Yahoo-groep, maar dan stopte in het begin van de jaren 2000.

Trading Secrets maakte deel uit van een lange traditie. De geschiedenis Sitemassachusetts Moments Putthese Columns Incontext Door de geschiedenis van de Boston Globes Vertrouwelijke Chatcolumn te overwegen, die is ontstaan ​​onder een andere naam in1884. A Promotionele Brochure uit 1955 beschreef de chat als alles van belang voor vrouwen: eten, schoonmaak, kleding, kinderen, schoonfieters, baby's, tuinen, liefde, huwelijk, interieur decoreren en duizend en één andere onderwerpen die de vrouwelijke geest intrigeren en de vrouwelijke tijd bezetten. Hoewel ze dankbaar waren dat vrouwelijke tijd gemoderniseerd om veel zwaarder onderwerpen op te nemen, ging de chat door tot 2006.

Ik ben genoemd naar mijn overgrootmoeder, die alleen twee gerechten heb voorbereid, aldus onthoudt. Op de een of andere manier eindigde ik met een kookgen dat ik met me bracht van Richmond, Virginia naar mijn huidige huis in Boston, Massachusetts. Ik heb gewerkt als een journalist en publiceerde drie kookboeken plus een memoires en een roman. Deze blog geeft me een kans om familiepersonen en andere Amerikaanse recepten met een verleden te delen.

Dit bericht is gepost in voedsel, geschiedenis, memoires en getagde Boston Globe, vertrouwelijke chat, citroen, citroenschaaktaart, Moederdag, Richmond, Times-Dispatch, Trading Secrets, Virginia. Bladwijzer van de Permalink .

Dus ik zag dit recept een paar weken geleden op Pinterest en dacht, hmmm. Ik moet dit proberen! Met de openhartoperatie van mijn dochter, beginnend mijn laatste jaar van school en dan een paar grote werkprojecten, raakte de blog een beetje verloren in de shuffle.

Ik vond toen het Paula Deen Gooey Butter Cake Cake-recept - wat niet anders is dan alle andere recepten voor schaakvierkanten, maar ze noemde het botercake - dus ging ik op de botertaart.

Nationaal Koolaid Days 2e weekend in augustus

Wie herinnert zich het eten van Zarex-sneeuwkegels in de winter van 1978, de zoete fruitige siroop was een nietje van een New England-jeugd.

Uus täna

NPR Cookie toestemming en keuzes

NPR Cookie toestemming en keuzes

Koolaid Ice Cream en Koolaid Ice Cream Pie Wie heeft ooit gehoord van het maken van fluwetsmooth-ijs deze gemakkelijke werkhandig huisdier met koolaid het iceceamiest ijs Een huisdier melk gouden lepel recept huisdier geeft het romige, fluweelachtige, gladheid. Koolaid Instant Soft Drink Mix geeft het fruitsmaak en kleur die we kers gebruikten,

Kom meer te weten
Aardappelchipkoekjes en corned beef Jello Deze oude Danville Recepten tonen een momentopname in de geschiedenis

Aardappelchipkoekjes en corned beef Jello Deze oude Danville Recepten tonen een momentopname in de geschiedenis

De historische samenleving van Danville en de Ruby B. Archie Public Library heeft deze Thanksgiving samengekeurd om oude gearchiveerde recepten uit de Gemeenschap te delen.

Kom meer te weten
Voedingsmiddelen die geschiedenis veranderden hoe voedsel de beschaving vormde van de oude wereld naar het heden

Voedingsmiddelen die geschiedenis veranderden hoe voedsel de beschaving vormde van de oude wereld naar het heden

Zevende van studenten en algemene lezers, deze encyclopedie richt zich op de ontelbare en diepgaande manieren waarop voedingsmiddelen de wereld hebben gevormd die we bewonen, van de prehistorie tot het heden. Ritten met de behoeften van studenten in gedachten, voedingsmiddelen die geschiedenis veranderden hoe voedsel de beschaving van de oude wereld naar het heden bijna 100 inzendingen op voedingsmiddelen voorkomt die gevormde geschiedenisfascinerende onderwerpen hebben die zelden in detail in traditionele geschiedenisteksten worden aangepakt. Bij het leren over voedsel en hun belang, zullen lezers waardevol inzicht krijgen in andere gebieden, zoals religieuze bewegingen, literatuur, economie, technologie en de menselijke conditie zelf. EaDERS zal leren hoe de aardappel bijvoorbeeld het leven veranderd in drastische manieren in Noord-Europa, met name Ierland en hoe de aardappelnoodgevingen leidde tot de basis van de wetenschap van plantenpathologie, die nu van invloed is op hoe wetenschappers en regeringen de gevaren van genetische uniformiteit van de gevarenheid van invloed zijn . De inzendingen documenteren hoe de consumptie van thee en specerijen de wereldwijde exploratie bevorderde, en hoe citrusvruchten hebben geleid tot de preventie van scheurbuik. Dit boek helpt studenten fundamentele informatie over de rol van voedingsmiddelen in het vormgeven van de wereldgeschiedenis, en het bevordert kritisch denken over dat onderwerp. Verviews De voedingsmiddelen die de wereld van de prehistorie hebben veranderd tot de presentgives aandacht voor de relaties tussen voedsel en religieuze bewegingen, zoals de verbindingen tussen vis, brood en wijn en de opkomst van christendoms-lezers om de verbindingen tussen de geschiedenis van voedsel en de Columbiaanse uitwisseling

Kom meer te weten
Onze gids voor escoffiers 5 moeder sauzen

Onze gids voor escoffiers 5 moeder sauzen

Wat betekent het Franse koken voor jou. Fancy, Fussy, gecompliceerde moedersauzen, de basis van de Franse keuken, gemakkelijk te bereiden. Ik vertel je hoe en je zult nooit meer verpakte saus kopen.

Kom meer te weten
de CourierJournal

de CourierJournal

Hoecakes en honing is een duidelijk Amerikaanse gerecht. Het recept is afkomstig van de indianen en vervolgens werd gebruikt door verslaafde mensen en Europese

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Johnnycakes, een vegetarisch en glutenvrij recept van Eatwell.

Kom meer te weten
Walnut Snowball Cookies Recept

Walnut Snowball Cookies Recept

Deze feestelijke sneeuwbal cookies worden gemaakt met fijngehakte walnoten, meel, boter en vanille, vervolgens gerold in ballen en bestrooid met poedersuiker. Ze bevriezen en goed te verschepen

Kom meer te weten
Holubtsi Gevulde kool

Holubtsi Gevulde kool

Het is misschien niet de mooiste maaltijd, maar dit Oekraïense comfort eten maakt me meteen thuis

Kom meer te weten
Ongelooflijk gemakkelijke kip en noedels

Ongelooflijk gemakkelijke kip en noedels

Zelfgemaakte kip en eiernoedels hartig, bevredigend, dus heerlijke gemakkelijke eiernoedels en geroosterde kip maken een echt speciaal gerecht

Kom meer te weten
5 leuke zelfgemaakte hond behandelt

5 leuke zelfgemaakte hond behandelt

Zelfgemaakte traktaties zijn een geweldige manier om je liefde te tonen. Lees verder voor wat heerlijk, gemakkelijk om hondenbehandeling recepten te bereiden die hun staarten zullen bewegen.

Kom meer te weten
Zelfgemaakte hond behandelt met gerolde haver

Zelfgemaakte hond behandelt met gerolde haver

Onze harige vrienden hebben ook liefde nodig, probeer ook gezonde zelfgemaakte pindakaashondenklepjes te maken. 5 eenvoudige ingrediënten met Musselmans ongezoete appelsaus.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Versla de hondendagen van de zomer met deze zelfgemaakte bevroren hondentraktaties. Je pup houdt van alle smaken, van rundvlees tot bessen tot pindakaas

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.