Ovengebakken aardappelkaas omelet

Omelet norvgienne gebakken Alaska

Een Frittata is mijn favoriete brunchitem om thuis te maken. Het is gemakkelijk en veelzijdig, dus ik dacht dat met Pasen dit weekend zou komen, misschien vind je een Frittata receptidee leuk. of vijf! Ik maak meestal mijn frittatas met welke groenten ik bij de hand heb, wat betekent dat ik een hele hoop verschillende combinaties in de loop der jaren heb geprobeerd. Hieronder staan ​​een paar van mijn favorieten samen met sommige tips.

Frittata is een ei-gebaseerde Italiaanse schotel vergelijkbaar met een omelet- of korsteloze quiche of roerei, verrijkt met extra ingrediënten zoals vlees, kazen of groenten. Het woord Frittata is Italiaans en vertaalt zich ruwweg naar gebakken.

Het Italiaanse woord Frittata is afgeleid van FRIGERERE en betekent grofweg gebakken. Dit was oorspronkelijk een algemene term voor het koken van eieren in een koekenpan, overal op het spectrum van gebakken ei, door conventionele omelet, naar een Italiaanse versie van de Spaanse omelet, gemaakt met gebakken aardappel. Buiten Italië werd Frittata gezien als gelijk aan omelet tot tenminste het midden van de jaren vijftig.

Frittata is een term gebleven voor een duidelijke variatie die Delia Smith beschrijft als de versie van Italië van een omelet met open gezicht. Bij gebruik in deze zin zijn er vier belangrijke verschillen uit een conventionele omelet:

Gebakken plantaardige Frittata is de gemakkelijke manier om Frittata gewoon alles in een ovenschaal te laten gieten en deze in de oven te verschijnen! Het smaakt als een korstloze quiche, en het is net zo groot vers uit de oven omdat het 4 dagen later is.

geladen met kruidnonlic geroosterde groenten, neem dit aan het werk, maak het voor ontbijt, brunch of diner. Gebruik mijn Frittata Recipe-formule om dit uw eigen kip, ham, spinazie en artisjok, zalm en broccoli of Toscaanse antipasto te maken!

Dit gebakken frittata recept im sharing vandaag is een plantaardige frittata. Het is geladen met een behoorlijk volume van verse groenten die met knoflook en gedroogde kruiden worden geroosterd, zodat je het leuk voelt, je bent het inhaleren van een goede hoeveelheid groenten in de vorm van deze custardy, cheesy frittata-slice.

ik hou van mijn frittata met champignon en feta voor extra smaak en ook omdat het zo geweldig is! Maar deze zijn volledig optioneel. Ik gebruikte een gigantische paddenstoel omdat ze op het moment â € "ongewoon goede prijs waren - maar elk type slicable champignons zullen hier werken.

feta en champignons crumble over feta dan de plakjes paddenstoel over het oppervlak te plaatsen. Sprenkel een beetje olie op de paddenstoelen waardoor ze gouden bruin braadt in plaats van gewoon te rimply.

bak! Kop het nu gewoon in de oven en bak gedurende 40 minuten of tot het midden van de Frittata is gekookt. Het is gemakkelijk om te controleren, plaats gewoon een spies of mes en als het is gekookt, komt het schoon in plaats van gesmeerd met rauw ei.

vooruitzetten Als u de Frittata wilt opslaan, overbrengt u het naar een koelrek en schuift u het papier uit van onderaf zodat de basis van de Frittata niet nat en vochtig is. Koel volledig, bewaar het hele en gesneden plakjes op een behoefte-basis, of snijd in stukken en koel vervolgens in de koelkast of zelfs bevriezen.

Wanneer de chocolade is gesmolten, verwijdert u de ontvanger van de Bain-Marie. Laat de chocolade afkoelen tot 35C, regelmatig roeren. Om de temperatuur te controleren, raad ik aan een digitale of laserthermometer te gebruiken.

combineer een rubberen spatel, combineer de Mycryo-boter met de gesmolten chocolade bij een temperatuur van 35c. Hij gebruik van Mycryo Cocoa Butter zorgt voor betere resultaten: de chocolade is goed ingesteld, glanzend, pauzes in een nette patroon, smelt in de mond en komt gemakkelijk weg van de mal.

een true gebakken Alaska begint met de Meringue. Een meringue is een patisserie gemaakt van eiwitten en suiker. Patisserie is het Franse woord voor verschillende preparaten gemaakt van gebak en in het algemeen gebakken in de oven.

Historici Of Cookery zeggen dat deze kleine patisserie in 1720 werd uitgevonden door een Zwitserse gebak-kok genaamd Gasparini, die zijn kunst in Mehrinyghen, een klein stadje in de staat Saxe-Coburg- Gotha. De eerste schuimvingen die in Frankrijk zijn gemaakt, werden geserveerd in Nancy aan koning Stanislas die, het wordt gezegd, heeft ze hoog gewaardeerd. Het was hij ongetwijfeld die het recept gaf voor deze Sweetmeat aan Marie Leczinska. Koningin Marie-Antoinette had een grote smaak voor meringues. Court Lore heeft het dat ze ze met haar eigen handen maakte bij het Trianon, waar ze ook vaste vasten maakte, waarvoor een vergelijkbaar mengsel wordt gebruikt. Tot het begin van de negentiende eeuw werden meringues gevormd in een lepel, omdat de gebakjesbag die niet was uitgevonden.

Gebakken Alaska Appeltaart Doe alles zoals gericht in Meringue Aux Pommes, maar in plaats van het vullen van de Apple Centers met Marmalade, vul ze met vanille-ijs en lepelijs in de ruimtes rond de appels. Top met de meringue, bak en serveer.

1866 De Franse voedselschrijver, Baron Leon Brise, schreef een kolom in het Franse tijdschrift, Liberte, op 6 juni 1866â die suggereert dat de schepping van het dessert, gebakken Alaska, werd geïntroduceerd in Frankrijk door Franse Chef Balzac. In overeenstemming met Historici, de Master-Cook, met een bezoek aan een bezoek aan Chinese delegatie in het Grand Hotel in Parijs, leerde Balzac hoe het ijs in een gebakje in de oven te bakken. Â volgende is wat Baron Brise schreef:

Tijdens het verblijf van de Chinese missie in Parijs hebben de master-koks van het Celestial Empire beleefdheden en informatie verwisseld met de chefs van het Grand Hotel. De Franse chef-kok die verantwoordelijk is voor zoete cursussen, is met name blij met deze omstandigheid. Hij heeft geleerd van zijn Chinese -collega de methode van het bakken van vanille en gembergroepen in de oven. De pasteuze wordt gebakken voordat het ijs wordt beschermd door de gebakshell kan smelten. Dit fenomeen wordt verklaard door slechte geleidbaarheid van bepaalde stoffen. De fijnproevers kunnen zich dus het dubbele plezier geven van het bijten door gloeiend heet korst en het afkoelen van het gehemelte op contact met geurige ices.

1876 Mary F. Henderson, in haar boek praktische koken en diner geven, gepubliceerd in 1876, noemt het Duitse stoomboot gebakken ijs. Â Ze toont een vertrouwdheid met Delmonicos Restaurant en geeft een recept voor hun vanille-ijs. Hieronder volgt hoe het wordt beschreven:

Dit gerecht was op zijn minst een nieuwsgierigheid, geserveerd aan de tafel van een van de Duitse steamers. Een flat, ronde spons-cake diende als een basis. Een cirkelvormige vorm van zeer hard bevroren icre-crème werd hierop geplaatst en vervolgens bedekt met een meringue of slag wit van ei, gezoet en gearomatiseerd. Het oppervlak was snel gekleurd met een roodgloeiende salamander, die het schotel de verschijning van gebakken gaf. De Gentleman die me over dit gerecht vertelden, drong erop aan dat het in de oven werd gestopt en snel gekleurd, omdat het ei rond de crème een voldoende goede niet-geleider van warmte was om het ijs voor een of twee te beschermen minuten. Er is echter minder risico met een salamander.

stel je voor dat het de werkgelegenheid van ijs in zo mate draagt ​​dat het culmineert in die gastronomische nieuwsgierigheid, een gebakken ijs! De Alaska is een gebakken ijs, waarvan het interieur een ijsje is. Deze laatste wordt omgeven door een buitenkant van slagroom, warm gemaakt door middel van een salamander. De overgang van de hete buiten-envelop naar de bevroren binnen is pijnlijk plotseling en niet waarschijnlijk bijgewoond met een gunstig effect. Maar het misbruik van een goede zaak is geen argument wat dan ook tegen het gebruik ervan op een gematigde en rationele manier.

1894 Agnes Marshalls 1894 Boek, Fancy Ices, heeft een recept voor een ijsbom, genaamd Princesse Marie de Orleans Surprise Bombe, met een meringue rond de buitenkant, aangebraden met een hete salamander, dat lijkt op een gebakken Alaska:

Meringue-mengsel voor prinses Marie Dorleans Surpure Bomb neemt vier grote of zes kleine blanken van eieren en zweep goed met een snufje zout, voeg vervolgens een halve pond ricoruiker toe, en roer het in het ei met een houten lepel en gebruiken.

1896 De naam Baked Alaska, lijkt eerst te zijn verschenen in het afdrukken in de originele Fannie Farmer 1896-kookboek door Fannie Farmer. Hieronder wordt de Fannie Farmer beschrijft het maken van een gebakken Alaska:

Frittatas zijn ongelooflijk gemakkelijk om ontbijt eierrecept te maken dat in minder dan 30 minuten komt. Hoewel er enkele recepten zijn die ze in de oven bereiden, kan alles daadwerkelijk direct op je kookplaat worden gedaan. Als je nooit een Frittata-recept hebt gemaakt, bereid je voor op pure verrukkingen en gemak in deze Italiaanse klassieker!

een frittata in de eenvoudigste vorm is enkele gevoerde eieren en Parmezaanse kaas gekookt in een koekenpan, gesneden, gesneden en geserveerd, niets meer. Het vertaalt zich ruwweg van Italiaans naar Engels als, gebakken.

je weet dat ik wat onderzoek gedaan heb voor dit recept, maar werd eerlijk gezegd tekort aan het vinden van de exacte oorsprong en de tijdsperiode van toen het werd gemaakt. Het lijkt erop dat een Frittata iets was dat net samen met restjes werd gegooid en nooit een formele naam had gehecht.

een frittata is echt slechts een Italiaanse omelet, accepteer je je geen zorgen te maken over het perfect opklappen. Hoewel ze nogal wat mensen kunnen voeden, zijn meestal omeletten meestal slechts 1 portiegrootte. Bovendien worden de ingrediënten gemengd met de eieren terwijl omelet-ingrediënten recht in het midden zijn gevouwen.

Ive heeft vaak eieren gezien gemengd met kaas, room of melk, net als in een Quiche Lorraine-recept. In feite was ik een grote crème-gebruiker in Frittatas en roerei-eiergerechten tot laat toen ik all-in ging op alleen eieren en Parmezaanse kaas. Omdat de Frittata een Italiaans gerecht is, zul je ook het ei-frittata in olijfolie bakken, omdat mensen daar niet echt boter gebruiken.

Ik ging met een mooi traditioneel recept dat aardappelen zou opnemen en toen voegde ik in een paar dingen toe voor wat smaak zoals Pancetta Bacon en uien. Het maken van een Frittata is niet beperkt door mijn variantsuggesties hierboven, wees creatief met het net als het toevoegen van ingrediënten aan een omelet in een buffet of restaurant.

1. Kook in een 10 koekenpan de pancetta, uien en aardappelen in olijfolie en sauste gedurende ongeveer 10 minuten op middellange hitte of totdat ze lichtbruin en zacht zijn. Als je andere ingrediënten hebt die je wilt gebruiken, is deze eerste stap waar je ze daar zou toevoegen.

3. Als het gaat om het koken van de Frittata op het kookplaat, wil je de eieren van de buitenkant van de pan met een lepel of spatel naar de binnenkant van het maken van een omelet duwen. Je wilt ook de loopneus delen van de Frittata onder de gekookte delen laten gaan door het op te tillen met een spatel.

de andere optie zou zijn om dit recept te bakken, dus als het bijna klaar is, plaatst u deze 5-6 minuten in de oven gedurende 5-6 minuten op 375 totdat deze licht en pluizig wordt. Omdat Frittata letterlijk is gebakken, zou de meest klassieke manier om de Frittata te koken, door het om te draaien en het af te ronden op de kookplaat.

Hoe op te slaan: ze duren ongeveer 3 dagen bedekt met plastic en opgeslagen in de koelkast. Ze bevriezen niet zo goed, omdat ingrediënten papperig kunnen worden bij het opnieuw opwarmen, maar als je dan in plastic moet bedekken en opslaan in de vriezer gedurende maximaal 2 maanden.

de omelet Norvgienne of gebakken Alaska is een dessert samengesteld uit vanille-ijs bedekt met meringue, geplaatst op een biscuitbasis, en lichtjes geroosterd onder de ovengrill of met de vlam van een fakkel of met de vlam van een toorts om de meringue te kleuren.

Southern Sweet Potato Pone Bubbapie

Motor neuronziekte heeft de Franse hiphop-kunstenaar volledig immobiel toch achtergelaten, maar hij vond nog steeds het middel om een ​​opmerkelijk album te componeren geïnspireerd door Kate Bush

Uus täna

De geschiedenis van Coleslaw Chads BBQ

De geschiedenis van Coleslaw Chads BBQ

Bekijk dit bericht op Instagram A Post Gedeelde door Dam Goede Engelse muffins DamgoodEnglishMuffins op 20 mei 2020 op 503.00 uur PDT Sinds Memorial Day betekent vaak BBQ ... Ehave werkte samen met Kyvan, om je dit recept te brengen Consequende Varkensvlees in hun zoete BBQ. Saus, zelfgemaakte koolsla, en onze

Kom meer te weten
Print van Pakistan Rawalpindi de Raja Bazaar

Print van Pakistan Rawalpindi de Raja Bazaar

De Raja van Mahmudabad heeft gevochten om sinds 1974 zijn erfenis te claimen, ondanks het feit dat een merk vijand onder de vijandelijke woningwet is

Kom meer te weten
Kreeftenvleespennen met Bang Bang-saus

Kreeftenvleespennen met Bang Bang-saus

Bang Bang Saus is een zoete en pittige saus gemaakt met Thaise zoete chili saus, Sriracha, yoghurt en mayo. Vaak geserveerd met kip of garnalen.

Kom meer te weten
Hoe de beste koekjes en jus te maken, de gemakkelijkste brunch ooit als je deze stappen volgt

Hoe de beste koekjes en jus te maken, de gemakkelijkste brunch ooit als je deze stappen volgt

Wanneer geserveerd met bakpoederkoekjes, wordt deze saus de beroemde en geliefde zuidelijk ontbijtschotel genaamd koekjes en jus.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Deze Braziliaanse limonade heeft de juiste balans tussen zoet en zuur. De gezoete gecondenseerde melk en limoenhuid zorgen voor een heerlijke, romige limonade.

Kom meer te weten
De borstkas Book A Love Story met Recepten

De borstkas Book A Love Story met Recepten

De borstkas Book A Love Story met Recepten

Kom meer te weten
SlowSmoked borstkas Recept

SlowSmoked borstkas Recept

Gestoofde borst dat is zowel zacht en sappig, geserveerd in een dikke, troostende saus van wortelen en uien. Voor Pascha, Chanoeka, of een andere gelegenheid.

Kom meer te weten
Aandacht vereist Cloudflare

Aandacht vereist Cloudflare

Heres alles wat u moet weten over rundvlees borst, met inbegrip van waar het vandaan komt, hoe het te kopen, en hoe om te koken met het.

Kom meer te weten
Koop Squash Zaden online in India Mountain Top Seed Bank

Koop Squash Zaden online in India Mountain Top Seed Bank

Ontdek zestien gemeenschappelijke winter en de zomer squash rassen, plus eenvoudige manieren om te koken met hen.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Als je in de stemming bent voor een lekker dessert met vers fruit, heb je deze perfecte berry chantilly cake nodig. Beter dan heel voedsel

Kom meer te weten
Kalfsvlees door een andere naam is kip sint-jakobsschelpen

Kalfsvlees door een andere naam is kip sint-jakobsschelpen

Een klassieke ItalianAmerican Parmezaanse kaas Een braadpan van gebakken, gepaneerd vlees of aubergine bedekt met tomatensaus en gesmolten kaas draait alles om evenwicht, je hebt een bracing een tomatensaus nodig om de gebakken rijkdom uit te snijden, terwijl een melkachtige, milde mozzarella rond de Parmesans Tang gebakken uit te knippen tot het bruinte en borrelende, zijn klassieke comfortvoeding stevig, klassiek en bevredigend

Kom meer te weten
Chili Con Carne van gedroogde bonen SoScuisine

Chili Con Carne van gedroogde bonen SoScuisine

Ja, we noemden alleen bonen behoren in Chili People Scary.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.