De 2022 Persimmon-festivaldata zijn 172424, 2022

Traditionele Indiana Persimmon Pudding

Brian: één ding dat we hebben geprobeerd te doen is pastei doen die overeenkomen met de seizoenen. Het is ook leuk om pastei te maken, zoals suikercrème, die wortels hebben van waaruit we vandaan komen. Tijdens de boomgaard van Anderson hebben we dit weekend een paar ingrediënten opgehaald die zowel doelen, kittenberries en persimmon pulp uitvoeren

Angie: Ik kom uit Bloomington, Indiana, die ongeveer 30 minuten ten noorden van Mitchell, Indiana is. Elk jaar heeft de stad een Persimmon-festival, dat een parade en veel eten heeft gewijd aan de persimmon. In het bijzonder hebben veel inwoners van Zuid-Indiana een fondness voor PADIMMON Pudding.

Brian: Als u meer wilt lezen over DNAPIRMONS, een vrucht te vinden in Japan en China, kunt u hier details bekijken. Maar we zijn hier om te praten over Persimmon Pie, en het enige logische ingrediënt om bij te zijn, is Persimmon Pulp!

Brian: Nu is alles wat je moet doen, het mengsel toevoegen aan een gedeeltelijk gebakken taartschaal, en bakken! Het recept dat we gebruikten was niet duidelijk over wat 'gedeeltelijk gebakken' betekende, dus gingen we met 10 minuten. Meestal is dit bedoeld om de taartkorst te voorkomen dat hij vochtig wordt.

Angie: Dit taartrecept was gedurende 30 minuten, en hoewel we normaal gesproken tijd moeten toevoegen aan de meeste taartrecepten die we tegenkomen, is deze netjes opgericht. De taart ziet er vergelijkbaar met de consistentie van pompoentaart.

Brian: Ik hou van Pendimmon Pudding, dus ik heb echt genoten van deze taart. Persimmon heeft een unieke smaak die moeilijk te beschrijven is, maar Pumpkin taart is het dichtstbijzijnde equivalent dat ik kan bedenken. Het smaakt geweldig met een aantal slagtoppen.

onze taart ontvanger van de week is Katie. Ze snijdt het haar van alle dames in ons huishouden, maar heeft Emilee's de langste gesneden. Ze heeft nooit persimmon taart gehad, dus hopelijk geniet ze ervan. De dames vinden het zeker van zien haar!

Verwarm de oven voor op 350. Plaats de taartschaal op een stevige bakplaat en zet opzij. Klop in een mengkom de persimmons puree, bruine suiker, cinnaon en nootmuskaat samen. Klop de eieren, één tegelijk, dan de zware room. Giet de dadelpruim in de taartschaal. Bak gedurende 30 minuten, of tot het gewoon is ingesteld. Laat de taart volledig afkoelen voordat je het snijdt. Serveer vlak of met een dollop van zweepcrème, indien gewenst.

Fall is een geweldige tijd van het jaar in het Midwesten en dit dessert is een favoriet van Hoosier. Deze ouderwetse pudding is vochtig, dicht en stevig. Het is niet zoals de verpakte pudding-mixen. uy Tharp, Indianapolis, Indiana

wat is de beste manier om Pendimmon Pudding te maken?

Pudding Pudding Recepten zijn heilig in Indiana, vooral rond Thanksgiving, zo veel, zodat Mitchell Native Ro Pettiner verplicht voelde om de New York Times over een recept te bellen die de krant in 2014 is gepubliceerd. Deze mensen een vreselijke fout gemaakt bij de New York Times.

Wie is de winnaar van de Persimmon Pudding-wedstrijd?

3 eieren 1 Pint Persimmon Puree Routebeschrijving: Combineer alle ingrediënten in een grote mengkom en meng met een handheld-mixer tot het gemengd is. Giet mengsel in een bakpan van 913 en bak gedurende 50 minuten op 350 graden. Plak een botermes of tandenstoker in het midden aan het einde van de 50 minuten om te controleren of de pudding helemaal doorheen wordt gebakken.

Verwarm de oven voor op 325F voor glazen pannen, of 350F voor metalen pannen. Vet en meel twee 9 "x13" pannen. Room de suiker en boter samen. Voeg de eieren tegelijk toe, totdat het grondig is opgenomen. Voeg de persimmon pulp en de karnemelk aan het mengsel toe. Los de baking soda op in een klein beetje warm water, laat fizz en voeg dan toe aan het mengsel.

5 uur geleden om de persimmon puree te krijgen, peel 3 Hachiya-persimmons en schep het GOOPY-vlees in een kleine keukenmachine. Whirl gedurende 10-15 seconden totdat het puree maakt. Drie dadelpruimen zullen ongeveer 1 kopjes puree opleveren. Als je iets meer of een beetje minder hebt, is dat prima. Roer alle ingrediënten samen in een kom en giet in een ijsmachine.

Als je deze keer van het jaar in Bloomington in Bloomington gaat, kijk dan op voor de bomen boven je, ze kunnen persinpruimen klaar zijn om op je hoofd te laten vallen. Voor degenen die onbekend met hen zijn, zijn deze kleine, custard-y fruit een van de weinige vruchten die in Indiana zijn, en, terwijl ze niet erg populair commercieel kunnen worden gevonden, gemakkelijk te vinden in het bos en backyards van Southern Indiana. Ze zijn erg zacht als ze rijp zijn en kunnen een donkere purplish-bruin zijn voor een meer oranje kleur, met helder pompoen-oranje vlees. Hun neef, de Aziatische persimmon, is steviger en groter, maar heeft niet zo rijk aan een smaak.

Als je eenmaal je dadelpruimen hebt, moet je ze voorbereiden. Het verwerken van de vrucht is een beetje uitdagend dat ze kleine zaadjes hebben, dus het is het beste om ze te pureren en ze vervolgens door een zeef te pureren. Dit kan een tijdje duren, maar het is het waard. Vanaf daar is het niet zo moeilijk. Dit recept is van de grootmoeder van een Mitchell, Indiana-ingezeten die het voor haar hele leven heeft gebruikt, het is zogenaamd gedurende 150 jaar.

deel je vers gemaakte pudding met je familie en vrienden, of eet het gewoon op jezelf. Hoe dan ook, deze pudding zal je zeker opwarmen als de dagen kouder worden en je een respijt geven van de drukte van het dagelijks leven.

Hoe lang duurt het om DNSIMMON Pudding te maken?

Notities: Scoop Soft-Ripe Hachiya Persimmon Pulp van Skin met een lepel en gooi alle zaden weg, of schil Fuyu Dadelpruimen, hakken en wervelen in een blender tot een glad puur. Als u pudding en saus tot 1 dag vooruit maakt, koel, bedekt pudding en saus afzonderlijk luchtdicht en chill.

Cheryl schreeuwde een kom voor elk van ons, ik nam een ​​paar foto's en we bespraken de Hows and Whys of Padelgen. Het is een fruitree die sterke wortelspunes heeft die bedoeld is in de Hoosier-staat en er zijn veel oude-familieproces die ronddrijven voor deze traditionele val / winterpudding traktatie. Het kan warm of koud worden gegeten; gewoon, of met slagroom of melk.

Ik wil graag een paar dingen over dit recept verduidelijken. I ingediend Dit specifieke recept en naar Beth Wie heeft een reactie gemaakt die u juist hebt als u langs de afbeelding gaat. Ik weet niet waar deze foto vandaan kwam, maar het is niet mijn pudding! De foto ziet eruit als een taart. Ik schreef lang geleden naar de webmaster om de foto te verwijderen omdat het misleidend is . De vader van mijn grootmoeder wiens achternaam Mitchell was geboren en verhoogd in Mitchell Indiana. Dit recept kwam uit zijn familie. Ik hoop mijn eigen puddingfoto te krijgen die is geüpload om de enige daar nu te vervangen. Bedankt: -Kerry lees

ik kom uit Mitchell in en ik ben het ermee eens dat dit niet dadelpit pudding althans niet het soort hier in Indiana Als je ware pudding wilt maken, gebruik dit dan een persimmentcake van een of andere soort die ik het heb geprobeerd Doe alle andere pudding-recepten en het is goed, maar geen echte pudding: lees

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Deze ongekookte versie van een persimmon taart is paleofriendelijk en heerlijk

Uus täna

Honing Yoghurt Persimmon Tart Light Creamy

Honing Yoghurt Persimmon Tart Light Creamy

Randy Pollaks ongekookte Persimmon Pudding Rol recept Probeer deze Randy Pollaks ongekookte Persimmon Pudding Rol recept, of bij te dragen uw eigen.

Kom meer te weten
Kameda Persimmon Seeds Nieuwe Japanse snack met Mala En Curry Flavours bij 1. 5

Kameda Persimmon Seeds Nieuwe Japanse snack met Mala En Curry Flavours bij 1. 5

Ik heb een nieuwe buurman die me begiftigd met een overvloed van kaki. Niet helemaal rijp, maar Im het uitgraven van een paar favoriete recepten in voorbereiding ...

Kom meer te weten
Gepersonaliseerde snijplank gegraveerde snijplank, aangepaste snijplank, huwelijksgeschenk, sluiting geschenk. Housewarming Gift, verjaardag 26

Gepersonaliseerde snijplank gegraveerde snijplank, aangepaste snijplank, huwelijksgeschenk, sluiting geschenk. Housewarming Gift, verjaardag 26

Geef een geschenk dat niet verdwaalt in de menigte Onze gepersonaliseerde snijplanken en cheeseboards zijn unieke cadeau-ideeën voor huwelijksgeschenken.

Kom meer te weten
Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Een gepersonaliseerde snijplank gegraveerd met de naam van uw en uw landwhifes. Deze gegraveerde houten snijplanken kunnen worden aangepast met een naam of een andere tekst. Een snijplank met naam Gegraveerde maakt grote huwelijksgeschenken of housewarming geschenken. Deze gepersonaliseerde houtsnijplank maakt unieke geschenken voor vrienden.

Kom meer te weten
Pagina is niet beschikbaar voor uw huidige locatie.

Pagina is niet beschikbaar voor uw huidige locatie.

Contribute maken een donatie Rasayu Cancer Clinic is op een missie om bewijs te leveren op basis van de meest betaalbare kankerbehandeling aan patiënten over de hele wereld. Ons doel is niet alleen beperkt tot ziekte en drugs, maar we beschouwen ook onze patiënten persoonlijke, emotionele, financiële en sociale omstandigheden om geschikte behandelingsopties te plannen ...

Kom meer te weten
Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Een donatie doen aan de American Cancer Society. Je geschenk betekent dat we hoop kunnen brengen aan kankerpatiënten. Samen vechten we aan kanker slimmer, beter en harder dan we ooit eerder hebben. Bedankt voor je ondersteuning.

Kom meer te weten
Recepten met Aji Amarillo

Recepten met Aji Amarillo

AJI DE GALLINA RECARDE RECREAT RECEPTEN BESTE RECEPTEN EN GEBEELDE REPERS

Kom meer te weten
Eenvoudig Peruviaans kippenrecept met AJI Verde-saus stelt niet zijn heerlijke pluimvee 30 seconden voedsel

Eenvoudig Peruviaans kippenrecept met AJI Verde-saus stelt niet zijn heerlijke pluimvee 30 seconden voedsel

Deze romige saus met een pittige kick is gemaakt van Aji Amarillo Chili Peppers en Queso Frescoit is een Peruviaans nietje.

Kom meer te weten
Diner Special Pesto en walnoot Crusted Cod. Foto van Freeport Eten Drinken, Calgary Tripadvisor

Diner Special Pesto en walnoot Crusted Cod. Foto van Freeport Eten Drinken, Calgary Tripadvisor

Vis is een Ofthe gezondste eiwitten op de planeet. ts een nutrientdense verpakte levensmiddelen met omega3s, rijk aan ijzer en een greatsource vitamine B12. Het ook

Kom meer te weten
Dubbele chocolade cherry cheesecake

Dubbele chocolade cherry cheesecake

Deze Quick Cherry Geen bak Kaastaarten duren 20 minuten van start tot finish. Gevuld met een romige cheesecake base, boterachtige korst en taartvulling kers

Kom meer te weten
PHILaDELPHIA 7Layer Mexicaanse Dip Recept SooperCooking. om

PHILaDELPHIA 7Layer Mexicaanse Dip Recept SooperCooking. om

Op zoek naar een snelle en smakelijk voorgerecht Probeer deze 4 lagen roomkaas dip recept dat is zeker om van te genieten door iedereen.

Kom meer te weten
Philadelphia 7Layer Mexican Dip Kraft Canada Cooking

Philadelphia 7Layer Mexican Dip Kraft Canada Cooking

Het maken van dit gemakkelijke gelaagde Nacho Dip-recept duurt slechts een paar minuten, maar het is zo. Ood. Je hebt waarschijnlijk al alle ingrediënten thuis om dit op te slaan voor een Patuck of Super Bowl Party.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.