Het geheime menu van de zuivelkoningin

Zuivelkoningin, gelukkige smaak goed

Het is nooit te vroeg om te vieren, vooral wanneer deelnemende Dairy Queen-restaurants twee blizzard van de maandkeuzes aanbieden â € "De terugkeer van de Pumpkin Pie Blizzard-traktatie en de Pecan Pie Blizzard-traktatie, bij deelnemende DQ-locaties voor slechts een beperkte tijd.

De Pumpkin Pie Blizzard-traktatie en de Pecan Pie Blizzard-traktatie zijn beschikbaar, samen met het volledige menu met heerlijke melkkoninginzaken en eet, via drive-thru, pick-up en take-out, evenals levering en online bestellen waar beschikbaar.

Naast de eente-gepensioneerde Snickers-infused Blizzard, die een rijke chocolatieke topping en de bevredigende mix van geroosterde pinda's, kauwende nougat, karamel en melkchocolade terug in juli in juli, bracht de ketting de snoepvorens sterk te houden Met zijn nieuwe Heath Caramel Brownie Blizzard. Per persmaterialen krijgt u, een decadent trio van knapperige heidestukken, browniestukken en rijke karamel topping gemengd met de handtekening van de verkoper van de verkoper, en het is de perfecte manier om Adieu tot het einde van de zomer voor de temperaturen te bieden laten vallen.

als een fan van alle bessen-smaak, heeft de nieuwe oogst Berry Pie Blizzard absoluut mijn aandacht gekregen. Imho, het klinkt meer op een zomersdessertnieter dan een herfstoffer, het combineren van romige DQVanilla zachte serveren gemengd met frambozen, bosbessen, bramen, taartkorststukken en Graham. Toch is dat geen slecht ding, omdat wie zichzelf niet wil behandelen voor een smaak van de zomer wanneer de temperaturen dalen?

Naast deze twee nieuwe aanbiedingen en de Snickers Blizzard-traktatie leunt Dairy Queen in deken weer met de terugkeer van zijn Snickerdoodle Cookie Deg Blizzard. Persoonlijk laten Snickerdoodle-koekjes me altijd denken aan de vakantie, en de mash-up van zachte snickerdoodle-koekjesdeeg stukken bestrooid met kaneel en suiker en gemengd met kenmerkende DQ vanille-softserie klinkt als de perfecte manier om je zoete tand voor alle kerst te preppen Goodies die net om de hoek zijn. Deze vier lekkernijen zijn nu beschikbaar via het einde van 2019, dus er is geen reden om zich zorgen te maken over sneeuwstormonttrekkingen voor de komende maanden.

er is echter één uitzondering, en het kan gewoon mijn favoriet uit het bos staan. De Pumpkin Pie Blizzard-traktatie, die de fastfoodketen elk jaar naar buiten brengt om het feit te zoeten dat de zomer in de buurt komt, zal alleen beschikbaar zijn vanaf 26 augustus, dus helaas moet je de heerlijk zoete zoeten kussen Combinatie van echte pompoen taart stukken en DQ vanille Soft Serve, bekroond met slagtoppen en een aanraking van nootmuskaat vaarwel eens oktober komt rond.

Ook deelnemen aan het herfst Blizzard-menu is de nieuwe SEA SALTE TOFFEE FUNGE Blizzard, plus drie terugkerende ventilator-favorieten â € "die allemaal beschikbaar zijn op deelnemende locaties in het hele land tot 27 maart, 2022.

Dairy Queen heeft enkele van de beste desserts rond. Vanaf de tijd dat ze in 1940 openden, levert deze iconische keten een aantal van de heerlijkste ijsjes op de planeet. In 1985 besloot Dairy Koningin zijn spel op te lossen door Blizzards aan het menu toe te voegen. De klassieke mixen van snoep, koekjes, toppings en heerlijke vanille zachte serve waren een onmiddellijke hit.

kansen zijn, je hebt absoluut dit dessert bemonsterd, maar er zijn misschien een paar sneeuwstormen die je niet hebt geprobeerd. Ik ben opgegroeid met werken bij mijn lokale zuivelkoningin en heb de meeste sneeuwstormsmaken geprobeerd! Hier is mijn ultieme rangorde van de beste zuivelkoninginblizzards!

het is een van die traktaties waarvan het smaakprofiel gewoon bekend is om u te herinneren aan uw jeugd, maar met een nieuwe riff op een oude klassieker. De Oreo Blizzard is een van de populairste lekkernijen van Dairy Queens, en als je er nog geen had, moet je het zeker proberen.

een van de dingen waar ik het meest van houd aan het koekje deeg Blizzard is de linten van fudge. Ze mengen perfect met vanille-ijs en geven me bijna de indruk dat ik een heerlijke warme fudge-sundae eet. Je kunt deze blizzard op vrijwel elke zuivelin koningin in het land krijgen en id aanbeveelt het.

De MMS Blizzard is een van de meest populaire items op Dairy Queens-lijst, en het is heel gemakkelijk te begrijpen waarom. Het beste deel van deze blizzard is dat sommige van de MMS intact blijven, terwijl anderen gek worden. Het heeft een interessante, opwindende textuur die elke bijt een traktatie maakt.

Ive had veel verschillende MMS-blizzards, en ze hebben allemaal een fantastisch ding gemeen; De MMS is perfect gedistribueerd in het ijs, dus elke beet heeft wat chocolade, snoepcrunch en vanille-smaak. EEN

Net zoals bij de MMS Blizzard, de Reeses Peanut Butter Cup Blizzard wordt geleverd met verschillende brokken pindakaas en chocolade, dus elke hap is een andere smaakcombinatie. Ik hou van deze blizzard omdat er mooie, grote stukjes chocolade erin zijn om de pindakaasaroma te compenseren.

Turtles zijn een van de beste pecanne en karamel snoepjes op de markt, en naar mijn mening was het naar mijn mening een echte slag van genie voor zuivelkoningin om ze op te nemen in een sneeuwstorm. Natuurlijk houden we allemaal van de klassieke combinatie van chocolade en vanille-zachte serie, maar als je een kleine variatie op dat thema wilt, zou ik de schildpad Pecan Cluster Blizzard aanbevelen.

je vindt veel rijke karamel smaak naast hele enorme stukken pecannoten. Je zult de chocolade ook missen. De schildpad Pecan Cluster Blizzard heeft alleen maar de flauwvallen van chocoladeschaafstukken, en speelt een grote ondersteunende rol bij de karamel.

deze blizzard is ongelooflijk; De authentieke smaken van New York Cheesecake met de vertrouwde smaak van Vanilla Soft-serve. Het beste deel voor mij is de kern van de aardbeiencentrum. Meng het allemaal samen, en je krijgt decadente cheesecake bijt, Crunchy Graham Crackers, Vanilla Soft Serve, en zoete aardbei in elke hand.

Hoewel de cheesecakebeten en zachte services vergelijkbare consistenties zijn, verschillen ze genoeg in zowel smaak als textuur om veel belangstelling voor de Blizzard te lenen. Bovendien geven de Graham-crackers en de aardbeestroop het de schop van smaak die het nodig heeft. Hoewel de New York Cheesecake Blizzard een relatief nieuw aanbod is, ben ik klaar om te wedden dat het een cult klassieker zal worden.

ik hou van marshmallows, dus ik was een enorme fan van de marshmallow-kern in deze blizzard. Net als de New York Cheesecake Blizzard, heeft de Royal Rocky Road Trip Blizzard een zoete kern die zich verspreidt door het ijs terwijl je het eet.

Terwijl er meer dan een paar oude favorieten zijn, introduceert Dairy Queen ook een nieuweling in de rooster. Betreed de Pecan Pie Blizzard, Reese's Pieces Cookie Deeg Blizzard en Sea Sal Toffee Fudge Blizzard.

geloof het of niet, daling is officieel start, wat betekent dat het bijna tijd is voor gezellige truien en warme chocolademelk. Maar ook met deze tijd van het jaar komt de lancering van een nieuw Dairy Queen Fall Blizzard-menu, iets dat Dairy Queen nog nooit eerder heeft gedaan. Het menu, dat is gelanceerd op september, 22, heeft vijf nieuwe vall-thema-blizzards die je zeker in de geest van de herfst zullen krijgen.

Reeses is dit jaar van tevoren met zoveel onwerkelijke producten uit de reeses-slagroom naar de bourectie van de Reeses, dus deze reuses schandalige blizzard voegt alleen toe aan hun verbazingwekkende collectie. Deze is nu al een tijdje uit geweest, maar het combineert pindakaasbekers, reeses stukken, romige pindakaas en een zoete karamel topping.

de laatste, alsof ze niet genoeg kwamen vol met geweldige sneeuwstormrecreaties, is de gedoopte aardbeienblizzard gemaakt met Ghirardelli. Praat over een klassieke combo, niets verslaat brokken chocolade en echte aardbei-topping om je te laten voelen alsof je een chocolade druppelde aardbei eet.

Met de nieuwe bomblizzard-opties van DQ kan iedereen een favoriete smaak vinden. Dus, nu moet je gaan en de jouwe vinden. Ga naar een landwijd over naar elke DQ-locatie en geef deze blizzards een poging. En zorg ervoor dat u de DQ-app downloadt om deals te krijgen als een gratis kleine sneeuwstorm, omdat het enige beter is dan het geven van deze blizzards een poging om ze gratis te proberen te proberen.

je moet me voor de gek houden? Kijk, ik hou van Pecan Pie. Het is mijn favoriete taart bij Thanksgiving Time. Ik heb het bijna altijd een LA-modus. Je weet, met een bolletje vanille-ijs op de top van de plak. Nu hoeft ik niet eens al het werk te doen! Ik kan het gewoon bestellen in één beker en genieten. Tel me in.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Yougov onderzocht de meest populaire diners in het land en de stapelaar verzamelde de lijst om lezerscontext te geven over de bevindingen. Lees verder om door Amerika's enorme en divergerende variëteit aan restaurantsmaybe te kijken, vind je zelfs een favoriet of twee.

de soft-serve-formule werd voor het eerst ontwikkeld in 1938 door John Fremont J.. Opa McCullough en zijn zoon Alex. Ze overtuigen vriend en loyale klant Sherb Noble om het product in zijn ijswinkel in Kankake, Illinois aan te bieden. Op de eerste dag van de verkoop, nobel uitgereikt meer dan 1.600 porties van het nieuwe dessert binnen twee uur. Noble en de McCulloughs ging verder met de eerste Dairy Queen Store in 1940 in Joliet, Illinois. Hoewel deze Dairy Queen niet in bediening is geweest Sinds de jaren 1950 staat het gebouw nog steeds op 501 N Chicago Street als een stads- aangewezen oriëntatiepunt.

De winkels van het bedrijf worden onder verschillende merken bediend, allemaal met het kenmerkende Dairy Queen-logo en het dragen van het handtekening van het bedrijf Soft-Serve-ijs samen met de handelsmerkrestaurants waren "SPAREIER" -locaties met een tweede verdieping voor opslag, Herkenbaar voor hun rode mansard daken.

Op sommige locaties gebouwd in de jaren negentig, de hot eet, kunnen coole traktaties slogan worden gezien afgedrukt op vensters of in de buurt van het dak van het gebouw. Een voorbeeld was een voormalige zuivelkoninginzender Locatie in Woodinville, Washington, waar de slogan in de buurt van de toppen van de ramen werd afgedrukt. Deze locatie werd omgebouwd tot een grill en chill-winkel rond eind 2016 '2017.

het vloeibare kapitaal dat vereist is om te investeren in een zuivelkoninginfranchise is 400.000, en het minimum nettowaarde is 750.000. De initiële franchise-vergoeding is 45.000, terwijl het totale vereiste investeringsbedrag varieert van 1 miljoen tot 1 miljoen. Er zijn 5.700 Bediening DAIRY QUEEN-eenheden. Naast de vooraf investeringskosten, is de draagkosten voor zuivelkoninginfranchisenemers 4%, en de advertentie royalty is 5-6%. De franchisetermijn van Overeenkomst duurt 20 jaar, en het contract is verlengbaar .

ook bekend als het Concept van de Treat Center, een verbeterde versie van de originele winkels serveert ook drankjes en voedingsmiddelen uit het oranje Julius-menu. Dit was het gewenste concept van het bedrijf voor nieuwe, kleinschalige locaties, voornamelijk in winkelcentra voedselbanen. Sommige vroege behandelingscentra omvatten ook Karmelkorn.

Zoals we eerder hadden gemeld, heeft Dairy Queen hun wonderwijk SweetPumpkin Pie Pie Blizzard teruggebracht, die opnieuw is opgenomen in het menu op deelnemende locaties vanaf Aug, 30, 2021. En dat is niet alles! Volgens hun website wordt de Pecan Pie Blizzard nu ook verkocht. Het is misschien niet zo goed als je grootmoeders Pecan Pie, maar het zal de plek raken als je op zoek bent naar het herfstseizoen met een goed dessert.

Vegan Starbucks Fall-drankjes die je extra feestelijk maken

Heet, iced, veganistisch, cafeïne Freewateveratever Starbucks Fall Drinks Je bent op zoek naar, we hebben je gedekt.

Uus täna

Oxfords Fall Flavors Geniet van Oxford

Oxfords Fall Flavors Geniet van Oxford

Nieuwe producten die pompoenkruid dit jaar zijn er in de vorm van koffie, donuts, bars en Twinkies. Pompoen spiceflavored Spam, ter beschikking worden gesteld op het internet, uitverkocht in minder dan zeven uur. Er is pompoenkruid alles wat het lijkt erop dat deze dagen, saysDavid Banks, marketing director voor Bell Flavors Fragrances. Starbucks succesvolle promotie van pompoenkruid lattes begon enkele jaren geleden. kruid van de pompoen groeide 16 als een voedsel of drinken smaak op U.. menu's van de val van 2016 tot en met de herfst. . .

Kom meer te weten
3 maaltijd muffin val rivier, ma Portugese bakkerij, brood muffin sandwiches

3 maaltijd muffin val rivier, ma Portugese bakkerij, brood muffin sandwiches

Naarmate het weer afkoelt, verwarm dan je keuken met de geur van deze heerlijke herfstbroden. Deze zachte, vochtige brood leveren de rijke, nootachtige en warm gekruide smaken die je naar deze tijd van het jaar verlangt, zonder je te overbelasten met de zoetheid van een taart. Perfect voor een herfst ontbijt, dessert, of middagsnack met een mok koffie, deze troostende snelle broodjes zijn klaar binnen enkele uren van het verlangen van het verlangend. Van Pumpkin Spice naar Apple Cinnamon, geniet van alle onweerstaanbare smaken herfst te bieden.

Kom meer te weten
60 Muffins To Your Morning A Little More Aangenaam

60 Muffins To Your Morning A Little More Aangenaam

Apple crumble pie muffins zijn gevuld met stukjes sappige appels, terwijl de pompoentaart muffin recept is groot op pompoenkruid smaak.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

De groenten komen overeen met de kleuren in de tricolored pasta. En de dressing is echt zijd en pittig. Dus wanneer alle drie pasta, groenten en dressing samenkomen, heb je een feestelijke, smakelijke en mooie salade voor zes.

Kom meer te weten
28 Easy Potluck Desserts

28 Easy Potluck Desserts

Met gegrilde bessenschoenmaker, Kentucky Derby Pecan Pie cheesecake, upsidedown bananenbrood, berry cheesecake poke box cake en kaneel roll appeltaart

Kom meer te weten
Een fantastisch herfst Potluck-menu om samen met vrienden te komen

Een fantastisch herfst Potluck-menu om samen met vrienden te komen

Deze Healthy Fall Potluck Recepten zullen helpen om je gezonde eetplan intact te houden wanneer je op weg bent naar een achterklep of een valfeest. Onze collectie van gezonde val Potluck-ideeën, waaronder barbecueribs, deviled eieren, en zelfs macaroni en kaaskenmerken Feature betere ingrediënten en gezondere swaps. Je gaat absoluut een gezonde potluckgerecht vinden waardig om te delen.

Kom meer te weten
Esdoorn pompoen kruiden brood

Esdoorn pompoen kruiden brood

Hier, het beste recept van de pompoenbrood voor de herfst. In tegenstelling tot vele pompoenkruidenbroodrecepten gebruikt dit gerecht eigenlijk echte pompoenpuree.

Kom meer te weten
Koken met herfstkruiden

Koken met herfstkruiden

Een kleurrijk palet van betoverende kruiden voegt hoofddoekjes toe en verleidt smaken naar uw herfsttafel.

Kom meer te weten
Elke Starbucks-drank zonder cafeïne

Elke Starbucks-drank zonder cafeïne

Lijst van alle CaffeInefree Starbucks-drankjes. Zie elke drank op het menu zonder cafeïne zoals thee, limonade, frappuccino's, stoomboten en meer.

Kom meer te weten
13 ongelooflijke valkoekjes

13 ongelooflijke valkoekjes

Hoffmans fijne gebak en gebakjes biedt een voorproefje van Europa in het hart van het centrum van Kirkland. Bekijk onze Facebook-pagina om op maat gemaakte verjaardagstaartideeën te zien.

Kom meer te weten
De beste Italiaanse gehaktballen

De beste Italiaanse gehaktballen

Fast Ed daalde door om een ​​van de gemakkelijke en heerlijke gerechten uit het boek te demonstreren, die een licht op de globale hongercrisis probeert te schijnen.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.