De subtiele kunst van het kruiden van de sneeuwkrab

Aandacht vereiste cloudflare

Seared Sint-jakobsschelpen met spinazie en spek

zoet, delicaat, en schoon in smaak, het sneeuwwitte vlees van de sneeuwkrabben van Alaska is een gemakkelijk te-achtig eiwit om in uw wild-gevangen receptrotatie te verwelkomen. Alaska Snow Crab-vlees is heerlijk wanneer je eenvoudig wordt voorbereid, klaar om te genieten van een keer ontdooid zonder extra smaakmakers.

voor de zuiverste, de meest minimale voorbereiding van je sneeuwkrabbenen, besluit je waarschijnlijk de krab te stomen, want het stomen in snelle, vochtige warmte behoudt de vochtige, tedere textuur van vers, hoogwaardig krabvlees. De inherente zoetheid van sneeuwkrabvlees zal gemakkelijk doorschijnen.

om het meeste uit gekookte sneeuwkrabbenpoten te halen, wil je met een bouillon werken die smaakvol genoeg is om de krab in de eerste plaats te rechtvaardigen, omdat het koken van enkele van de zoete en zoute van het krabvlees van het krab .

gebruik genoeg water om je krabbenen volledig onderdompelen, voeg dan genoeg zout toe aan het water, zodat het smaakt op de oceaan; Op die manier verlies je niet de natuurlijke zoutwaterkruiden van het vlees als het kookt. Aan dit water kun je een eenvoudige bouillon met peperkorrels, baaibladeren, knoflook, bouwen, en zoiets als een krabkokersmix; Gebruik de hoeveelheid kruidenmix die wordt aanbevolen door de fabrikant of maak uw eigen door dit gemakkelijke recept van epicurious te volgen. Laat het water een paar minuten koken met deze componenten, zodat ze een kans hebben om te openen en te infuseren, vervolgens in je krabbenen toe te voegen om door te warmen en al de lekkere goedheid op te nemen die je in de bouillon hebt geassembleerd.

Als alternatief, als je je krab gebruikt in een curry, cioppino, of vergelijkbare stijl van stoofpot, voeg je eenvoudig je krabbenen toe in de pot die bij voorkeur is ontdooid, maar bevroren is ook goed in de laatste momenten van het koken van deze maaltijd; In wezen wil je het krabvlees net genoeg tijd geven om op te warmen en te mengen met de smaken van het gerecht, zodat de krab vochtig, zacht en heerlijk blijft.

Bij gebruik van droge vormen van warmte, is het van cruciaal belang voor u om te overwegen hoe u uw sneeuwkrabbenen opwarmt zonder het delicate vlees in de schelpen uit te drogen. Het gebruik van boter als de belangrijkste component van uw kruiden, geeft u in dit geval u een twee-voor-een-stoot door smaak en vocht aan de benen toe te voegen, maar u moet gewoon weten hoe deze boter in de schelpen kan worden kan effectief het krabvlees bakken.

Of je nu je sneeuwkrabbenen grilt of het bakken van je sneeuwkrabben, om ze te beëindigen met boter die je moet splitsen om de schelpen te openen met enkele keukenschaar om het vlees binnen te onthullen; Je zult ontdooien moeten gebruiken in plaats van bevroren krabben om dit te doen. De schelpen van sneeuwkrabbenen zijn relatief dun en uniform, afgezien van sommige zachte spikes, dus dit zou gemakkelijk moeten zijn om te beheren.

Zodra de schalen open zijn, rangschikken de krabbenpoten zodat het vlees naar boven wordt gericht op een omrande bakplaat, braadpanschotel, of rechtstreeks op een verwarmde grill. Met behulp van eenvoudige boter, boter gemengd met kruiden of specerijen, of wat vet en smaak combo u wilt, voeg een laag van deze smakelijke smakelijkheid toe aan je sneeuwkrabbenen; Een borstel is handig als je grilde, of simpelweg gesmolten boter op de benen besprenkt als je je oven gebruikt.

Overal tussen 425 en 450 graden is goed als je de oven gebruikt om de krab op te warmen, en je grill moet in principe worden verwarmd tot middelgrote of medium hoge warmte, je wilt gewoon dat je warmte het heet genoeg is om door te hitteren de krabschelpen. Als alternatief voor een hete grill kun je de lage en langzame aanpak proberen aanbevolen door Hey Grill, hé voor een rokerig resultaat.

U bent mogelijk altijd doorgegeven door de weergave van Frozen Crab-poten in uw Grocers Freezer-sectie. Lijkt dat gewoon te veel werk? Laat je niet uitstellen door hun luxe Reputatie - Kokende krabbenpoten is snel en eenvoudig, zodat u in slechts 15 verschillende minuten een snelle visdiner kunt opnemen.

zorg ervoor dat je een goede set van krab- en kreeftencrackers en pickers hebt om van dit recept te genieten!

opgroeien in het Midwesten We hebben niet veel zeevruchten gegeten voor het avondeten. Garnalen en Tilapia waren ongeveer zo exotisch als het kreeg en dat was echt alleen voor speciale gelegenheden. Nu, in de loop van de jaren ive Gaas Comfortabel Voorbereiding van een verscheidenheid aan zeevruchten, maar tot voor kort, Alaska King Crab Legs nog steeds boven de lijst van Intimidating Foods die ik geen idee had doen met. Deal breker!

ik was nerveus de eerste keer dat ik de sinaasappel, stekelige benen kocht en was niet zeker dat ik het goed met deed toen ik het gladde deel van elk stuk snipte om het weelderige vlees erin te onthullen. Toen ik de benen in een grote pot kokende bier, citroen, knoflook en zeevruchten kruiden liet, bad ik dat ze ok is. En raad eens? Ze kwamen steeds beter bedanken ok. Zoals, weg, weg, over de top beter dan OK. Ze waren overheerlijk! Zoet, succulent en echt anders dan alle andere zeevruchten-ID ooit gehad. Alaska King Crab-poten zijn sindsdien van mijn dealbrekerlijst genoemd.

Zoals ik al een paar weken geleden heb genoemd, werkte ik samen met Hy-Veeduring de maand december tot Highlight Alaska King Crab poten. In de loop van de maand het delen van drie recepten met behulp van krabbenen, en eerst een van mijn favoriete recepten voor zowel smaak als het gemak van voorbereiding â € "Dronken Alaska King Crab Benen! en snip.

Ga vervolgens uit de grootste pot die je bezit. Als je geen pot hebt, die groot genoeg is om de benen rechtop te houden, breek of hak ze in de helft. Naar de pot voegt 3 bieren glutenvrij of regelmatig plus 3 citroenen die in de helft zijn gesneden, 1 groot hoofd van knoflook in de helft gesneden, en â 2 theelepels oude baai kruiden. Ik ben een enorme fan van knoflook en citroen met zeevruchten. Het is een combo waar je gewoon niet fout mee kunt gaan.

Waarom maak je krabbenen in de luchtfrituur?

we zullen de eerste zijn die je vertellen dat we van de natuurlijke smaak van krab houden, vooral echt van hoge kwaliteit, vers van de zee krab. We zijn echter ook perfect bereid om toe te geven dat een kleine kruiden een lange weg kan gaan bij het pompen van de smaak. Dat wil zeggen, zolang je de juiste combinatie kunt krijgen. EEN

Als u van plan bent om uw krabbenen te koken of te stomen, is uw eerste optie om het water te gebruiken om extra smaak te geven. Wees niet verlegen over het toevoegen van zout, peper, citroensap en citroenzijden, of de klassieke oude baai kruiden in je pot voordat je je krabbenpoten kookt of stomen. In feite, als u van plan bent om te koken, raden we het -verhouding van 4 liter water tot 6 ounces van kruiden. Ja, je leest dat recht, dat is een hele doos van de oude baai. EEN

Als u liever kruiden wilt toevoegen zodra uw krabbenen gekookt zijn, eenvoudig het water met zout en vervolgens extra smaken toevoegen na, zoals gesmolten boter, knoflook en peterselie. Of, overweeg Overschakelen het omhoog met citroen, boter en dille. Als je een fan van warmte bent, voel je dan gerust om een ​​Cajun-kruiden te gebruiken of op chili poeder te stoppen, de opties zijn talrijk! Â

Aangezien bakken of grillen een meer directe kruiden mogelijk maakt, kunt u het seizoen het seizoen seinen vóór of na het koken. Poets eenvoudig je krabbenen met boter of olijfolie, voeg dan toe aan elke combinatie die je leuk vindt, van de klassieke oude baai, tot de decadente knoflook en kruiden, tot een experimentele Aziatische smaakstof met sesamsaus, sesamsaus, sesam en Cilantro.

Houd in gedachten dat je de schelpen kruiden, dus het toevoegen van extra smaakstof zou extra puinhoop kunnen toevoegen. Dat is de reden waarom tal van krabliefhebbers ervoor kiezen om hun smaakmakers eenvoudig te houden en in plaats daarvan hun dompelende sauzen op te zetten. Neem de voorbeelden hierboven. Je kunt net zo gemakkelijk een knoflookboter en kruidend dipsaus of een Aziatische dipsaus maken en directe smaak krijgen in elke Dunkable Bite.

Wist u dat u de Snow Crab-benen thuis kunt maken voor een fractie van de prijs van het eten?! Ze duren slechts 5-15 minuten om te koken, afhankelijk van uw kookmethode. Dit recept smaakt net zo goed als uit eten gaan zonder het wachten!

Klassieke Outdoor Shrimp Kook

Geladen met garnalen, worst, maïs en aardappelen, deze lage plattelandskook zal een menigte voeden.

Uus täna

Toegang tot deze pagina is geweigerd.

Toegang tot deze pagina is geweigerd.

Gegrilde New York Strip steaks van Barefoot Contessa. Combineer in een kleine kom 2 eetlepels zout, 1 eetlepel zwarte peper, de bruine suiker, koffie,

Kom meer te weten
Hoe te Season Steak naar That Steakhouse Flavor Krijg

Hoe te Season Steak naar That Steakhouse Flavor Krijg

Kruiden steaks voor sous vide kan zo eenvoudig of zo complex als de kok wensen. Een smakelijke steak kruiden kunnen worden gemaakt van het trio zout, peper en knoflook. Als alternatief kan het een ingewikkelde wrijven gemaakt om te harmoniseren met de andere gerechten zijn. Hier presenteren we een paar tips voor het bereiken van een perfecte steak kruiden.

Kom meer te weten
McCormick Grill Mates Montreal Steak kruiden Grill Mates

McCormick Grill Mates Montreal Steak kruiden Grill Mates

Kruiden steaks voor sous vide kan zo eenvoudig of zo complex als de kok wensen. Een smakelijke steak kruiden kunnen worden gemaakt van het trio zout, peper en knoflook. Als alternatief kan het een ingewikkelde wrijven gemaakt om te harmoniseren met de andere gerechten zijn. Hier presenteren we een paar tips voor het bereiken van een perfecte steak kruiden.

Kom meer te weten
Het is allemaal in het vlees en hoe het is gekruid

Het is allemaal in het vlees en hoe het is gekruid

De klassieke Italiaanse biefstuk, Bistecca Alla Fiorentina, is gewoon gekruid met olijfolie, zout en peper. Ga naar Sicilië en je vindt de toevoeging van rozemarijn, citroen en knoflook. Daarom heeft we onze Romeinse peper steak-kruiden gecreëerd om deze basisprincipes te omvatten, maar met toevoegingen om een ​​grotere diepte toe te staan ​​o

Kom meer te weten
10 beste ribeye steak kruiden recepten yummly

10 beste ribeye steak kruiden recepten yummly

Een uitgebreide lijst van specerijen om u te informeren over welke specerijen met rundvlees, vissen, lam, pluimvee, varkensvlees, kalfsvlees, eieren en kaas gaan.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Nosodium Montreal steak-kruiden. Dit is een grote lage satriumkruidenmix om te gebruiken wanneer u uw inname van zout wilt verlagen. Dit is een diëtist dat is goedgekeurd.

Kom meer te weten
Chicagos Top Lenten gerechten

Chicagos Top Lenten gerechten

Jamesons Charhouse garnalen De Jonghe Beoordelingen bekijken 209 reiziger, 17 spontane foto's, en goede aanbiedingen voor Mount Prospect, IL, op Tripadvisor.

Kom meer te weten
De beste SNO-kegels in Austin

De beste SNO-kegels in Austin

Wanneer je gewoon op smaak gebrachte ijsverlichting nodig hebt, van Snomo, Sweet Carolines Snow Shack, Jimjims Water Ice, en anderen

Kom meer te weten
De beste SNO-kegels in Austin

De beste SNO-kegels in Austin

Vergeet niet om geschoren ijs op een warme dag als een kind te krijgen en je favoriete sneeuwkegel smaak te kiezen die de dagen waren. Deze lijst staat het beste geschoren ijs ...

Kom meer te weten
5 beste soeppotopties voor stoofpot soep Tastykitchenn

5 beste soeppotopties voor stoofpot soep Tastykitchenn

Stoofpot zijn een van de EasyToMake-maaltijden die niet alleen perfect zijn voor een familiediner, maar ook voor incidentele diners. Een ander pluspunt voor stoofschotels is dat je ze gemakkelijk in grote hoeveelheden kunt koken en ze opslaan voor de dagen dat je over het algemeen niet het gevoel hebt

Kom meer te weten
Kruidige augurken Eenvoudige koelkast bierpressen

Kruidige augurken Eenvoudige koelkast bierpressen

Handen naar beneden de beste zelfgemaakte pittige augurken op de planeet, je kunt ze zo pittig maken als je wilt of houd het mild, maar oh mijn god, deze zijn goed

Kom meer te weten
Pittige dille pickles 12oz

Pittige dille pickles 12oz

Koop Tennessees Best Pittige Dill Pickles Handgemaakt met eenvoudige ingrediënten Verse komkommers, rode peper en kurkuma Alle natuurlijke glutenvrije kleine batch gemaakt 16 oz jar 453 g bij Walmart. om

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.