Wat is de oorsprong van het rijden een jus trein idioom

Definitie van jus trein, rijden de Dictionary. om

In Zuid-zomers, er komt een moment dat tomatenplant productie ver overtreft tomaat consumptie. Aangezien de zonovergoten vruchten rijpen, hun textuur gaat van stevig en aangenaam om gloppy, zelfs waterig. Er is weinig hoop in ze te gebruiken voor een broodje of een taart, dus waar zou het vloeibare karakter van de nu over-rijpe tomaten van pas komen? Tomaat jus.

Jus is een voedingsmiddel geboren creatieve frugalness en een beetje ingrediënt vernuft: je hebt de basis van een goede saucethat wordt, wat vet overgebleven van het koken van spek, worst, of hamwaiting voor u in de pan. Dus waarom niet zomaar iets bijzonders mee? Dat is misschien wel precies waar tomatensaus begon: magere tijden, slank pantry's, hongerige monden.

Als dit lijkt volledig te simpel om speciaal te zijn, dat is misschien wat maakt het zo verschillend. Tomaat jus is een wanhoop jus, iets dat koks kunnen maken met het voedsel dat ze hadden op hun vingertoppen, geen speciale ingrediënten en, misschien wel het allerbelangrijkste, niet de uitgaven geen geld meer. Het hielp ook het oplossen van de over-rijpe tomaat raadsel, het creëren van nog een andere manier om ervoor te zorgen dat het harde werk van de boer niet verloren gaan.

Red Eye Gravy: Wanneer koffie in de zuidelijke staten om jus werd toegevoegd, het heette Red Eye Gravy. De saus wordt ook wel bird-eye jus, slechte mans jus, rood ham jus, en modderige jus. Red Eye Gravy is goed bekend in het Zuiden, maar in de rest van de Verenigde Staten weinig bekend. Deze hammen zijn erg zout en de saus, gemaakt van druppels en zwarte koffie, packs een punch. Waarom heet het Red Eye Gravy? Wanneer koffie jus werd toegevoegd, de ham zag eruit als een rood oog opstarten van de plaat. Het wordt voortdurend besproken in de zuidelijke staten over de vraag of de beste rode ogen jus wordt gemaakt met water of zwarte koffie.

Het varken dateert van 40 miljoen jaar om fossielen die aangeven dat wild varken-als dieren zwierven bossen en moerassen in Europa en Azië. Door B. 4900. varkens werden gedomesticeerd in China en werden in Europa wordt opgevoed door 1500 B.. Het uitharden van varkensvlees dateert van honderden jaren. Precies toen de eerste varkensvlees was genezen en die genas het niemand echt weet. Geschiedenis sporen van de eerste pogingen om de oude Galliërs die beweerde te hebben gezouten, gedroogd en gerookt varkensvlees.

1902 Smithfield, Virginias de beroemdste inwoner van een ham. Â Het Isle of Wight Museum gevestigd in Smithfield, Virginia is de thuisbasis van de 's werelds oudste Smithfield Ham. Â Oorspronkelijk genezen in 1902, dit ham of andere manier ontsnapt aan de scheepvaart en daagden enkele jaren later. Â Aangezien dit ham is nog nooit in de koelkast geweest, P.. Gwaltney, dealers in kruidenierswaren, droge goederen, en de algemene merchandising, besloten om het te houden en te zien hoe lang het zou duren. Â Dit huisdier ham werd Gwaltneys mascotte en werd gekenmerkt in Ripleys gelooft of niet als 's werelds oudste ham in Thea 1900 en opnieuw in 2003. Â Gwaltney zelfs verzekerd voor $ 1000A door Lloyds of London.

Mr. Gwaltney had een koperen kraag geplaatst rond het spronggewricht met de tekst, de heer Gwaltneys Pet Ham, en in 1934 nam hij de Pet Ham naar Washington met hem naar de American Bankers Association Convention. Heel wat opschudding werd gemaakt toen hij in het hotel vroeg de receptionist zijn koffer in het hotel kluis te zetten. De receptionist informeerde wat er in de koffer, en de heer Gwaltney uitgelegd dat het was zijn huisdier Ham die werd verzekerd voor vijfduizend dollar. De volgende dag een Washington papier droeg het verhaal over Mr. Gwaltney en zijn huisdier Ham.'

1926 De Algemene Vergadering van Virginia een wet aangenomen waarin werd gezegd dat alleen pinda gevoed varkens, in de stad Smithfield gerookt of anderszins bewerkt, zou kunnen worden genoemd Smithfield hammen. Â Het was de gewoonte om te laten varkens zwerven door de pinda velden, voederen voor pinda's gemist tijdens het oogsten. Een latere pinda toevoer bepaling werd opgeheven en de varkens gevoerd diverse korrels. Vandaag zijn er slechts vier bedrijven die legaal hun producten kunnen verkopen als Smithfield hammen. Â Alle anderen zijn genoemd land hammen.

Maak een snede in de laag van vet rond de ham ongeveer om de drie inches. Dit zal helpen om de hamplak van curling slecht terwijl het kookt. Sommige peoplelike aan de schil of buitenste huidlaag te verwijderen uit de ham vóór het koken. Uw keuze want dit is geheel aan jou.

In een grote koekenpan of gietijzeren pan, smelt de boter. Voeg de ham slice en bak, het draaien van de hamplak na ongeveer twee minuten en laat het koken tot het vet rond de rand is doorzichtig en de ham is goud. Niet gaar de ham â € “maar het kan behoorlijk hard en droog als je dat doet. emove de ham uit de pan en zet apart en houd ze warm in een lage-temperatuur oven.

Blus de pan met de koffie, schrapen alle stukken en brokken los van de bodem van de pan. Sommige ham misschien te drogen aan een pan sappen na het frituren. In dit geval is voor het toevoegen van de koffie, voeg 1/3 kopje heet water. Voeg vervolgens de koffie voor de deglazing doen. Zet het vuur hoog en laat het mengsel koken ongeveer 2-3 minuten of totdat gehalveerd een verdikt. Breng op smaak met peper en Worcestershire naar uw smaak.

Een typisch Britse gerecht, Toad in the Hole bestaat uit gebraden worstjes gehuld in een gigantische, heerlijk knapperig Yorkshire pudding en geserveerd besprenkeld met ui jus. Naast Bangers en Mash is moeilijk voor te stellen een beter comfort food!

Waar pad in het gat vandaan?

De oorsprong van de naam is onduidelijk en besproken, maar het is zeker interessant! Sommigen hebben haar voorgesteld omdat de worstjes lijken op een pad steekt zijn hoofd uit een gat. Wat we weten doen, is dat het rond op zijn minst sinds het midden van de jaren 1700 is geweest. Er werd opgemerkt dat vrijwel alles kon worden gebakken en vermomd in deze grote Yorkshire pudding. Het idee was slim en diende als een ideale manier om het gebruik van restjes en harder stukjes vlees die anders zijn weggegooid, maar fijne delen van het rund werden ook gebruikt en geserveerd in pubs en thuis. Toch is de bovenlaag van het oude Engels samenleving afgesnauwd en beschimpt de schotel, gezien het vulgair, onbeschaafd, en een belediging voor de Britse keuken!

Meng de bloem en mosterd poeder in een mengkom. Traditioneel wordt het beslag gekookt met rundvlees druipen toegevoegd aan de schotel. Zoals u waarschijnlijk dont be degenen die op de hand te houden, gingen om vals te spelen en voeg een beetje poedersuiker rundvlees bouillon in plaats van zout.

Britse bangers zijn ideaal. Gemaakt met varkensvlees, milde kruiden, uien en broodkruimels, hun textuur en smaak is prachtig. Neem contact op met uw plaatselijke slager. Als je bangers niet kunt vinden, gebruikt u een andere goede kwaliteit worsten in darmen. U kunt ook proberen je hand op het maken van je eigen zelfgemaakte Britse bangers vanaf nul!

De naam van een hondenvoer en het onderwerp van ten minste een blues song van W.. Handig, jus Trainis een slang term die verwijst naar gemakkelijk geld die maar door blijft rollen in, met weinig inspanning vereist. Zeg, bijvoorbeeld, ontvangt u een grote erfenis van een mysterieuze familielid, die wordt geleverd in maandelijkse termijnen: U areriding de jus trein. Waar hebben we deze merkwaardige idioom?

Hoewel jus, in Amerika, verwijst naar een saus gemaakt van vlees druipen, wordt het woord gedacht te zijn gekomen uit het komt uit Oude Franse wordgranà ©, die werd omgezet in het Midden-Englishgravà ©. Dit kan het gevolg zijn van iemand die gewoon verkeerd lezen van het woord Grana © zijn geweest. De modernvwas geschreven asuin Middeleeuwse handschriften en moeilijk zou kunnen zijn om onderscheiden fromn. De oorsprong van het woord GRANA ©, echter, is niet helemaal duidelijk. De gebruikelijke suggestie is dat het afgeleid van het Latijnse wordgranum, dat wil zeggen graan, die de oude Franse en het Engels wordgrain, met graan, in Oud Frans werd, wat betekent specerij. We kunnen alleen speculeren hoe spice kwam te worden vertaald als een saus, maar misschien gekruid saus zinvol.

Voor Italiaanse Amerikanen, de term jus verwijst vaak naar een vlees-basedsugoorragù. Sugo alla Bolognese is de volledige term voor wat Amerikanen noemen gewoon Bolognese, en Sugo kwam van het woord succo, wat zou kunnen betekenen pan druipen of vleessappen of zelfs een full-on vleessaus.

Gravy kan gewoon past het wetsvoorstel voor de Italiaanse emigranten het beschrijven van iets dat begon met vlees drippings en was langzaam gekookt met verschillende soorten vlees, tomaat, enz. Een groot deel is gemaakt van dit hoofdbestanddeel van de zondag diner niet zijnde een eenvoudige kruiderij. Nou, het Engels woord saus verwijst niet, te allen tijde, om een ​​eenvoudige specerij, ook niet. Echter, een mogelijke reden voor de vaststelling van het woord jus, en de reden dat ik breng het hier is dat de wordgravydid inderdaad verwijzen naar een gevoel van overvloed, in Amerika. Auteur David Gentilcore bracht dit als een idee van de vele in zijn bookPomodoro !: Een geschiedenis van de tomaat in Italië, waar u meer over de mogelijke herkomst van de wordgravyfor Italiaans-Amerikaanse op basis van vlees tomatensaus kan lezen.

Wanneer u combineert, dan krijgt u het idee van eenvoudig geld dat bij blijft binnenkomen, met weinig inspanning van uw kant. Het stopt niet, net als een trein. We kunnen het daarbij laten en zich vrij zeker voelen dat we de oorsprong van jusse trein begrijpen, maar het blijkt dat de term die daadwerkelijk is ontstaan ​​met spoorwegwerkers van de jaren 1920, die het gebruikte om een ​​gemakkelijke maar hoge betaalrun te betekenen.

Pink Floyd gebruikte de uitdrukking die de Jus-trein in hun songhave een sigaar rijdt, met betrekking tot, ogenschijnlijk, record Executives of andere hanger-eigenaar van de muziek-eigendom van de band om te profiteren van de band Een eerdere hit voor gemakkelijk geld en misschien, naar het platenmaatschappij zelf krijgt een gratis rit.

Life Magazine-advertenties uit de jaren zestig getuigen van de proliferatie van droge mix-jus. Pillsbury bood een gedurfd aanbod, een vrij monster van een van zijn jusmixen om goed te maken op zijn belofte om de smaak van alle concurrenten te verslaan. Ondertussen is Durkee's afgekondigd , alle saus- en jusmengels gemaakt voor het gemak, maar Durkee's is om te dineren!

In veel cirkels zijn verwerkte voedingsmiddelen gekomen om slecht te lijken, zelfs immoreel. Wat me fascineert, is hoe voedsel ingenieurs naar voedsel kijken. Welke problemen proberen ze op te lossen? Welke hulpmiddelen hebben ze tot hun beschikking? Wat zijn hun points-of-bewijs en methoden? Eten Engineers Denk niet na over voedsel zoals de rest van ons doet. Voor hen is het een materiaal zoals staal of gipsplaat of ducttape. Ze zijn bezig met het bouwen van iets en het gebeurt gewoon dat we dit eindresultaat eten. Dit is niet het moraliserende verhaal dat je zo vaak hebt gehoord; Dit is precies hoe Jus-mix ontwikkelde, hun chemie en technologische geschiedenis.

Aandacht vereiste cloudflare

Als u ketchup dacht begonnen met Heinz, youre uit door een paar honderd jaar. Lees verder om te leren over ketchups oorsprong in China, zijn reizen naar Engeland en hoe tomaten uiteindelijk hun weg naar de populaire kruiderij.

Uus täna

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Kip a la koning geregisseerd door Dave Fleischer, Dave They. Met Mae Questel, Jack Mercer. Een haan Sultan verveelt zich door zijn harems. Een eend die sterk lijkt op Mae West verleidt hem. Haar liefhebber arriveert, en ze vechten de geliefden weg, en de sultan, vernederd, wendt zich tot zijn harem, die hem oplost.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Het is geen bosbes en het is geen bosbes. Het vaccinium clespitosum michx., The Dwarf Bilberry. In vergelijking met zijn familieleden kan de Dwarf-bosbes worden beschouwd als een Dwarfit heeft de neiging om dichte matten dicht bij de grond te laten groeien. De bosbessenfabriek doet dit door klonen van zichzelf te maken die allemaal rechtstreeks of indirect zijn bevestigd,

Kom meer te weten
Wat is een Huckleberry Montana Cadeau Corral

Wat is een Huckleberry Montana Cadeau Corral

Hoe te groeien Huckleberry Guide to Growing Hucklebrans

Kom meer te weten
Gemaakt in USA Cookware Source-lijst voor POTS PANS

Gemaakt in USA Cookware Source-lijst voor POTS PANS

We onderzochten de beste kookgerei gemaakt in Amerika en keken alles van roestvrij staal naar Nonstick meer aan. Bekijk onze aanbevelingen

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Je kunt Caramel Flan in het slow-fornuis maken. Je hebt gewoon kleine ramekins en een paar ingrediënten nodig.

Kom meer te weten
La Costena Chipotle Peppers in Adobo Saus 220g

La Costena Chipotle Peppers in Adobo Saus 220g

Chipotle in adobo chilipepers worden ingeblikt in een rode saus die typisch bevat tomatenpuree en een verscheidenheid van kruiden

Kom meer te weten
Alma Semillera Blue Corn Tortillas bevroren

Alma Semillera Blue Corn Tortillas bevroren

Sanitaire Tortilla Company is de leider in nixtamiliseerd producten in de VS, het aanbieden van lekkerder tortilla's, chips en andere producten met een grotere voordelen voor de gezondheid. Gemaakt in de VS We Deliver Nationwide vragen Geef ons een seintje 623 Urban Loop, San Antonio, TX 78204 210 2.269.209

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Groothandel borst, pastrami, corned rundvlees.

Kom meer te weten
Buzzballz Kellys-drank

Buzzballz Kellys-drank

Wodka met grapefruit sap en natuurlijke druivenfruit smaken. Gememixeerde drankjes beslaat een reeks geesten en cocktails die al gemengd zijn en worden verkocht in een ReadyTodrink-formaat. Het is een ... Winkels en prijzen voor Buzzballz Ruby Red Grapefruit, Texas proeverijen notities, marktgegevens, waar te kopen in de VS.

Kom meer te weten
Napolitaanse pizza thuis

Napolitaanse pizza thuis

Nduja, die heerlijk pittige smeerbare varkensworst van Calabrië, en tomaat zorgt voor een heerlijk pittige pastasaus.

Kom meer te weten
Waar is Chili Plak in de supermarkt controleren Deze Aisles ...

Waar is Chili Plak in de supermarkt controleren Deze Aisles ...

Heeft u een substituut voor sambal nodig, maar je bent niet zeker wat te gebruiken Bekijk deze 5 substituten die gemakkelijk te gebruiken en waarschijnlijk in uw keuken

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Grote 1 kg glazen potten gevuld met handgemaakte Calabrische pasta's. Verkrijgbaar in drie smaken Calabria Belle, Peperoncino Chilli-pasta of zongedroogde tomatenpasta.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.